«Έφυγε» η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ η κόρη του «Βασιλιά» Έλβις σε ηλικία 54 ετών

«Έφυγε» η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ η κόρη του «Βασιλιά» Έλβις σε ηλικία 54 ετών

👉Πέθανε στο Λος Αντζελες από καρδιακή ανακοπή η κόρη του «Βασιλιά» Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, σε ηλικία 54 ετών. Πρόσφατα η ίδια είχε αναφερθεί στον εθισμό της στα ναρκωτικά, συμπεριλαμβανομένων των παυσίπονων, των οπιοειδών και της κοκαΐνης.

Η Πρίσλεϊ είχε πέσει σε κώμα και βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη.

Λίγο αφότου της έγινε ΚΑΡΠΑ στο σπίτι της στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η 54χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η οικονόμος της Λίζα Μαρί τη βρήκε αναίσθητη στην κρεβατοκάμαρά της και πως εκείνος που της έκανε την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, ήταν ο πρώην άντρας της, Ντάνι Κίου, με τον οποίο συζούσε.

«Με βαριά καρδιά είμαι υποχρεωμένη να μοιραστώ τη συγκλονιστική είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Lisa Marie μας άφησε», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Πρισίλα Πρίσλεϊ.

Η Daily Mail ανέφερε πως οι γιατροί κατάφεραν να «ανακτήσουν τον σφυγμό της», προτού την πάνε στο νοσοκομείο. Το ΤΜΖ συμπλήρωσε σε δημοσίευμά του, ότι της χορηγήθηκε αδρεναλίνη προκειμένου να επανέλθει ο σφυγμός της αλλά δεν τα κατάφερε.




Μόλις την περασμένη Τρίτη βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της στις Χρυσές Σφαίρες, όπου ο ηθοποιός Austin Butler βραβεύτηκε για τον ρόλο του στη βιογραφική ταινία «Έλβις».

Στην τελετή απονομής για τις Χρυσές Σφαίρες η παρουσία της χαρακτηρίστηκε ως «ασταθής» από διεθνή μέσα ενημέρωσης που έφεραν στη δημοσιότητα τα σχετικά βίντεο.

Στο πρώτο από τα βίντεο φαίνεται η κόρη του βασιλιά της ροκ εν ρολ να ζητά από τον 80χρονο μάνατζερ, Τζέρι Σέλινγκ, «να σου κρατήσω το χέρι» ενώ μιλά σε δημοσιογράφο του καναλιού ExtraTV για την ταινία «Έλβις» που αφορά την ζωή του πατέρα της με πρωταγωνιστή τον Όστιν Μπάτλερ.

Παρά την ξαφνική αδιαθεσία που είναι εμφανής στο βίντεο, η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ προσπάθησε να συνεχίσει τη συνέντευξη συζητώντας και για την ταινία αλλά και για τον καιρό στην Καλιφόρνια.


Σε δεύτερο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η New York Post φαίνεται η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ να περπατά στο πλευρό του Μπάτλερ με την αστάθειά της να είναι εμφανής.

Στο TikTok όπου αναρτήθηκε πρώτα το βίντεο αυτό, πολλοί αναρωτήθηκαν το βράδυ της Τρίτης «τι συμβαίνει με την Λίζα Μαρί;», «είναι καλά η Λίζα Μαρί;».

Η Lisa Marie ήταν η κληρονόμος της επιχείρησης Elvis Presley Enterprises, όμως πούλησε το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της σε εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης κεφαλαίων το 2005.

Διατήρησε τον έλεγχο της Graceland, ιδιοκτησίας στο Μέμφις (Τενεσί) που ανήκε στον πατέρα της και όπου βρέθηκε ο διάσημος τραγουδιστής χωρίς τις αισθήσεις του τον Αύγουστο του 1977, προτού μεταφερθεί σε νοσοκομείο και διαπιστωθεί ο θάνατός του, ο οποίος αποδόθηκε σε καρδιακή ανακοπή.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις υπέδειξαν υψηλά επίπεδα φαρμακευτικών ουσιών στον οργανισμό του θρύλου του ροκ εν ρολ.

Η Lisa Marie Presley κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Γεννημένη στο Μέμφις του Τενεσί το 1968, η Πρίσλεϊ ήταν το μοναχοπαίδι του Έλβις και της Πρισίλα Πρίσλεϊ. Όταν οι γονείς της χώρισαν, η Πρίσλεϊ μετακόμισε με τη μητέρα της στο Λος Άντζελες , αλλά θα επέστρεφε στο σπίτι του πατέρα της στο Μέμφις, τη Γκρέισλαντ.

Όταν ο Έλβις πέθανε το 1977, η εννιάχρονη Πρίσλεϊ έγινε συνκληρονόμος της περιουσίας του με τον παππού της, Βέρνον Πρίσλεϊ, και την προγιαγιά της, Μίνι Μέι Χουν Πρίσλεϋ. Σε ηλικία 25 ετών, ήταν ο μοναδικός επιζών κληρονόμος της περιουσίας, η αξία της οποίας τότε ήταν 100 εκατομμύρια δολάρια. Το 2005, πούλησε την πλειοψηφία των επιχειρηματικών μετοχών της περιουσίας στην Industrial Media, αλλά διατήρησε τον έλεγχο της Graceland, του φημισμένου κτήματος του Έλβις στο Μέμφις.

Η 54χρονη απέκτησε 4 παιδιά. Τον Ιούλιο του 2020, ο γιος της, Μπέντζαμιν, αυτοπυροβολήθηκε στην έπαυλη της οικογένειάς του σε ηλικία 27 ετών, μετά από καυγά με τη φίλη του.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είχε αναφέρει πολλές φορές ότι η αυτοκτονία του γιου της «κατέστρεψε τη ζωή της και δεν το ξεπέρασε ποτέ».

Είχε βιώσει τέσσερις αποτυχημένους γάμους – μεταξύ των οποίων με τον Μάικλ Τζάκσον και τον ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ, ενώ πρόσφατα είχε αναφερθεί στον εθισμό της στα ναρκωτικά, συμπεριλαμβανομένων των παυσίπονων, των οπιοειδών και της κοκαΐνης.

Η Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Ήταν η μητέρα της ηθοποιού Ράιλι Κίο, που έπαιξε στην ταινία «Mad Max: Fury Road».
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: «Έφυγε» η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ η κόρη του «Βασιλιά» Έλβις σε ηλικία 54 ετών
«Έφυγε» η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ η κόρη του «Βασιλιά» Έλβις σε ηλικία 54 ετών
«Έφυγε» η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ η κόρη του «Βασιλιά» Έλβις σε ηλικία 54 ετών
https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2023/01/13/lisa-marie-elvis-presley.webp
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/01/54.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/01/54.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content