Οι πιο τυχερές ημερομηνίες του 2023 για κάθε ζώδιο

Οι πιο τυχερές ημερομηνίες του 2023 για κάθε ζώδιο

👉Η επιλογή του σωστού χρόνου για να κάνουμε ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα, να πάρουμε μια μεγάλη απόφαση, να προχωρήσουμε σε μια μεγάλη αγορά, π.χ. μεταφορικού μέσου, ακινήτου, να ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε σε μια νέα δουλειά, να ανοίξουμε έναν τραπεζικό λογαριασμό, να κάνουμε μια διαπραγμάτευση ή μια συμφωνία είναι ίσως η πιο σημαντική, καθώς η «αρχή είναι το ήμισυ του παντός». Πολλές φορές με ρωτούν ποια είναι μια καλή μέρα για να αγοράσει κάποιος ένα αυτοκίνητο για παράδειγμα. Είναι η στιγμή που το παραγγέλνω; Είναι η στιγμή που το παραλαμβάνω; Ή η στιγμή που το οδηγώ; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι πάντα η στιγμή που το οδηγούμε για πρώτη φορά από την αντιπροσωπεία στο σπίτι ή όπου είναι ο προορισμός μας. Στην περίπτωση μιας μετακόμισης είναι η στιγμή που θα μπει το πρώτο προσωπικό μας αντικείμενο μέσα στο νέο χώρο. 

Στην περίπτωση της έναρξης μιας επιχείρησης είναι η στιγμή που κόβουμε την πρώτη απόδειξη ή τιμολόγιο, το πρώτο παραστατικό. Στην περίπτωση της εκκίνησης μιας εξαρτώμενης εργασίας είναι η πρώτη μέρα που πηγαίνουμε σε αυτή τη δουλειά. Πολλές φορές είμαστε αναγκασμένοι να ξεκινήσουμε κάτι ή να αγοράσουμε κάτι μέσα σε περίοδο ανάδρομου Ερμή. Αυτό δεν είναι αρνητικό, αν για παράδειγμα αυτό που αγοράζουμε είναι μεταχειρισμένο. Αν πρέπει να ξεκινήσουμε σε μια δουλειά με ανάδρομο Ερμή, θα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι μπορεί στην πορεία κάτι να μεταβληθεί όχι απαραίτητα για κακό. Γενικώς οι ανάδρομοι προσωπικοί πλανήτες, όπως είναι ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης, όπως και οι εκλείψεις, δείχνουν αστάθεια στις συνθήκες, γι’ αυτό και εμείς οι αστρολόγοι δεν τις προτείνουμε παρά μόνο αν έχουμε γνώση του προσωπικού αστρολογικού χάρτη του ερωτώντος. Με αυτό κατά νου σας προτείνω κάποιες από τις τυχερές ημερομηνίες του 2023, αν θέλετε να τις αξιοποιήσετε για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, να κάνετε επιτυχημένες διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, μεγάλες αγορές ή ξεκινήματα. 

Οι πλανήτες που δείχνουν τύχη είναι πάντα οι δυο ευεργέτες πλανήτες της παραδοσιακής αστρολογίας: η Αφροδίτη και ο Δίας. Οι μέρες που μπορεί να σχηματίζουν θετικές όψεις με τους άλλους πλανήτες ή και μεταξύ τους είναι πάντα οι καλύτερες επιλογές για να έχουμε περισσότερη τύχη.

Ας δούμε ποιες είναι οι καλύτερες ημερομηνίες για το 2023

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Στις 24, 25/01 πραγματοποιείται το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο προς τον Δία στον Κριό. Ευνοεί Υδροχόους, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους και Ζυγούς με γενέθλια στο πρώτο πενθήμερο των ζωδίων τους, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 2 μέχρι τις 6 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Στις 30/01, το τρίγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο προς τον Άρη στους Διδύμους ταυτόχρονα με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό ευνοεί αγορές, αποφάσεις, δράση, ρίσκο, νέα τολμηρά ξεκινήματα για Υδροχόους, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους και Ζυγούς με γενέθλια στο τέλος του πρώτο δεκαημέρου – αρχές του δευτέρου, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 8 μέχρι τις 10 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Στις 18, 19/02 έχουμε τα εξάγωνα του Ερμή προς τον Δία και της Αφροδίτης προς τον Πλούτωνα που ευνοούν αγορές, ταξίδια, οικονομικές διαπραγματεύσεις, συναλλαγές, άνοιγμα λογαριασμού, κέρδη, συμφωνίες. Ευνοούνται περισσότερο Υδροχόοι, Δίδυμοι, Ζυγοί, Κριοί, Τοξότες, Λέοντες με γενέθλια στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου των ζωδίων τους, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 8 μέχρι τις 10 μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Ευνοούνται και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες με γενέθλια στο τέλος των ζωδίων τους, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 27 μέχρι τις 29 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

ΜΑΡΤΙΟΣ
Στη 01 και στις 02/03 έχουμε τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία στον Κριό, η οποία λαμβάνει χώρα τις πρωινές ώρες της 2ας Μαρτίου, αλλά η επιρροή ξεκινά από την προηγούμενη μέρα. Οι μέρες προσφέρονται τόσο σε προσωπικό επίπεδο να έχουμε περισσότερη τύχη, αλλά συμβάλλουν και στην επαγγελματική επιτυχία, τα νέα ξεκινήματα, τα κέρδη και τις απολαύσεις. Θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς, δηλαδή Κριός, Λέων, Τοξότης, με γενέθλια στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου των ζωδίων τους, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 10 μέχρι τις 14 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Στις 28/03 έχουμε τη σύνοδο του Ερμή με τον Δία στον Κριό που ευνοεί συμφωνίες, αγορές, ταξίδια, σπουδές, τυχερές συναντήσεις και επαφές. Ευνοούνται περισσότερο Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Υδροχόοι και Ζυγοί με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 26 μέχρι τις 29 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Στις 11, 12/04 έχουμε τη σύνοδο του Ήλιου με τον Δία, μια από τις πιο τυχερές όψεις της νέας χρονιάς που χαρίζει τύχη, εύνοια σε σχέσεις, επαγγελματικά, κέρδη, ταξίδια, αγορές και σπουδές. Ευνοούνται περισσότερο Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Υδροχόοι και Ζυγοί με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 19 μέχρι τις 23 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Ταυτόχρονα έχουμε το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές, τις επενδύσεις, τις αγορές. Ευνοούνται Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι με γενέθλια τις πρώτες δυο μέρες των ζωδίων τους, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τη 0η μέχρι τη 2η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

ΜΑΙΟΣ
Στις 05/05 έχουμε το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Δία στον Κριό, αλλά επειδή ταυτόχρονα είναι μέρα έκλειψης δεν προσφέρεται για τυχερά ξεκινήματα, παρά μόνο για διασκέδαση ή για να έχουμε ξαφνική τύχη και κέρδη. Ευνοούνται Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί, Τοξότες και Λέοντες με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

ΙΟΥΝΙΟΣ
Στις 02/06 έχουμε τη σύνοδο του Δία με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης ή Κάρμα, μια εξαιρετική όψη για γνωριμίες, επαφές, συνεταιρισμούς. Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τη 0η έως την 5η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Στις 19/06 έχουμε το εξάγωνο του Δία με τον Κρόνο, μια θετική όψη για συμφωνίες, επαγγελματικές υποθέσεις, θετικότερες σχέσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και άτομα που έχουν δύναμη και εξουσία.

ΙΟΥΛΙΟΣ
Στη 01/07 έχουμε το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Δία στον Ταύρο, αλλά ταυτόχρονα και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, δυο όψεις σούπερ τυχερές τόσο για προσωπικές υποθέσεις, θέματα σπουδών, επαγγελματικών συμφωνιών, αγορών, ταξιδιών. Ευνοούνται Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι με γενέθλια στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου – αρχές δευτέρου, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 7 μέχρι τις 12 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Ο Αύγουστος, εξαιτίας της ανάδρομης Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή, δεν συμπεριλαμβάνεται στα θετικά διαστήματα.

Παρόλα αυτά, έχουμε ένα ωραίο τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Δία την 1η Αυγούστου που ευνοεί τη δράση και τον Ερμή και τον Δία στις 09/08 που μπορεί να είναι βοηθητικό σε επαφές, γνωριμίες, σε ευχάριστες συναντήσεις και διακοπές. Ευνοούνται Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι με γενέθλια αρχές δευτέρου δεκαημέρου, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 11 μέχρι τις 16 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Στο μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία του Ερμή και της Αφροδίτης.

Στις 04 Σεπτεμβρίου επαναλαμβάνεται το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, αλλά ο Ερμής θα είναι ανάδρομος κι αποδυναμώνεται κάπως η θετική του επιρροή. Παρόλα αυτά, μέσα στο πλαίσιο της ανάδρομης πορείας του αυτή είναι μια πιο τυχερή μέρα.

Στις 08/09 έχουμε το τρίγωνο του Ήλιου από την Παρθένο με τον Δία στον Ταύρο, που ευνοεί τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο να έχουμε περισσότερη τύχη. Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 13 μέχρι τις 17 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Στις 25/09 επαναλαμβάνεται το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Δία στον Ταύρο, αλλά αυτή τη φορά είναι σε ορθή πορεία ο Ερμής και μπορούμε να τον εκμεταλλευτούμε τόσο σε θέματα επικοινωνίας, προώθησης της δουλειάς μας, αγορών ειδικά τεχνολογίας, απόκτησης μεταφορικού μέσου, σπουδών, ταξιδιών. Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 12 μέχρι τις 17 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Στις 22/10 έχουμε το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία που προσφέρεται για διασκέδαση, θετικές επαφές σε ερωτικό επίπεδο, δημόσιες σχέσεις, δώρα, κέρδη. Βέβαια έχουμε μπει στο πλαίσιο των εκλείψεων, άρα σε σχέση με άλλες περιόδους η όψη αυτή είναι κάπως πιο αποδυναμωμένη.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Στις 15/11 έχουμε το αδύναμο μεν, αλλά τυχερό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή που ευνοεί επαφές, σχέσεις, αγορές, διασκεδάσεις. Ευνοούνται Τοξότες, Ζυγοί, Δίδυμοι, Υδροχόοι, Κριοί και Λέοντες με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Στις 07/12 και 08/12 έχουμε το τρίγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Δία που μας ευνοεί σε θέματα επικοινωνίας, προώθησης της δουλειάς μας, αγορών ειδικά τεχνολογίας, απόκτησης μεταφορικού μέσου, σπουδών, ταξιδιών. Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 4 μέχρι τις 8 μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Καθώς ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία η όψη θα επαναληφθεί μέσα στον μήνα στις 18/12, αλλά η επιρροή θα είναι πιο εξασθενημένη και δεν προσφέρεται για συμφωνίες και σημαντικές αγορές.

Στις 27/12 θα έχουμε το τρίγωνο του Ήλιου από τον Αιγόκερω με τον Δία στον Ταύρο που ευνοεί τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές μας υποθέσεις. Μολονότι είμαστε σε πλαίσιο ανάδρομου Ερμή είναι μια θετική μέρα για ταξίδια, επαφές, διασκέδαση. Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 2 μέχρι τις 7 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποιο δεκαήμερο βρίσκεται το ζώδιο σας πατήστε εδώ.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποιες μοίρες βρίσκονται ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Σας παραθέτω και τα διαστήματα των εκλείψεων, αλλά και των ανάδρομων προσωπικών πλανητών για να οργανωθείτε καλύτερα.

Διαστήματα εκλείψεων 2023

20 Απριλίου 2023: Ηλιακή έκλειψη

5 Μαΐου 2023: Σεληνιακή έκλειψη

14 Οκτωβρίου 2023: Ηλιακή έκλειψη

28 Οκτωβρίου 2023: Σεληνιακή έκλειψη

Διαστήματα ανάδρομης πορείας πλανητών 2023

ΕΡΜΗΣ

29/12/2022 – 18/01/2023: Ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω

21/04/2023 – 15/05/2023: Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο

23/08/2023 – 15/09/2023: Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο

13/12/2023 – 02/01/2024: Ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω και τον Τοξότη

ΑΦΡΟΔΙΤΗ
23/07/2023 – 04/09/2023: Ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα
ΑΡΗΣ

31/10/2022 – 12/01/2023: Ανάδρομος Άρης στους Διδύμους

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,521,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2115,ΑΠΟΨΕΙΣ,111,Άρθρα,830,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,171,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,882,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,203,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,954,ΒΙΝΤΕΟ,465,ΒΟΛΟΣ,99,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1859,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,241,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1962,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,46,ΕΡΕΥΝΕΣ,81,ΖΩΗ,233,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,100,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,99,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1101,Κόσμος,10177,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,59,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,716,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1671,Πολιτική,6941,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6230,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,89,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,72,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1256,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3295,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,84,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,122,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,769,Eco-News,2925,GP - info,5,voice healing therapy,75,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι πιο τυχερές ημερομηνίες του 2023 για κάθε ζώδιο
Οι πιο τυχερές ημερομηνίες του 2023 για κάθε ζώδιο
Οι πιο τυχερές ημερομηνίες του 2023 για κάθε ζώδιο
https://www.daddy-cool.gr/wp-content/uploads/2023/01/13/oi-pio-tycheres-imerominies-tou-2023-gia-kathe-zodio-apo-tin-asi-mpiliou_1673599334.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/01/2023_25.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/01/2023_25.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content