Μην ζητάτε ποτέ συγγνώμη για αυτά τα 15 πράγματα (ακόμα κι αν νομίζετε ότι πρέπει)!

Μην ζητάτε ποτέ συγγνώμη για αυτά τα 15 πράγματα (ακόμα κι αν νομίζετε ότι πρέπει)!

👉Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι κακό, αντίθετα, όταν κάνεις λάθος, η πράξη του να αναγνωρίζεις ένα λάθος είναι ευγενής.

Ωστόσο, πόσο συχνά ζητάμε συγγνώμη για κάτι για το οποίο δεν φταίμε ή δεν φταίμε;

Παρακάτω σας παραθέτω 15 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει ποτέ να ζητάτε συγγνώμη και που δεν πρέπει να σας προκαλούν κακή συνείδηση.

1. Ποτέ μην ζητάς συγγνώμη που αγαπάς κάποιον.

Λίγοι είναι αυτοί που είναι ικανοί να αγαπήσουν κάποιον αληθινά, να γιορτάσουν. Δεν έχει σημασία ποιον αγαπάς, ακόμα κι αν είναι πλατωνικό, το γεγονός ότι έχεις αυτή την ικανότητα να αγαπάς είναι αυτό που έχει σημασία.

2. Μην ζητάτε ποτέ συγγνώμη που είπατε όχι.

Ο αυτοσεβασμός και η γνώση των ορίων σας είναι πολύ σημαντικά. Εάν δεν μπορείτε να αφιερώσετε όλο τον χρόνο σας σε κάτι, δεν πρέπει να αισθάνεστε ένοχοι που πείτε όχι. Οι μεγάλοι ηγέτες έχουν μεγάλη ικανότητα να λένε «όχι».

3. Μην ζητάτε ποτέ συγγνώμη που ακολουθείτε ένα όνειρο.

Το να ακολουθούμε τα όνειρά μας είναι αυτό που μας κάνει ζωντανούς. Δεν υπάρχει ηλικία για να κυνηγήσεις τους στόχους σου, τα όνειρα μας διαμορφώνουν. Εάν συμβιβαστείτε με αυτό που έχετε και όχι με αυτό που θέλετε, θα είστε αιώνια δυστυχισμένοι.

4. Μην ζητάτε ποτέ συγγνώμη που αφιερώσατε χρόνο στον εαυτό σας.

Το να φροντίζεις τον εαυτό σου είναι πολύ σημαντικό για τη ζωή, να αφιερώνεις χρόνο και να είσαι ευτυχισμένος, αφοσιώνοντας τον εαυτό σου μόνο στις ανάγκες σου.

5. Ποτέ μην ζητάτε συγγνώμη για την επιλογή των προτεραιοτήτων σας.


Μην αφήνετε ποτέ κανέναν να σας κάνει να νιώθετε ένοχοι που επιλέγετε τις δικές σας προτεραιότητες. Πάντα να προσέχετε πρώτα αυτό που πραγματικά έχει σημασία. Εάν είναι σημαντικό για εσάς, τότε είναι σημαντικό και το θέμα δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση. Οι άνθρωποι που έχουν πραγματικά σημασία για εσάς θα σεβαστούν την απόφασή σας.

6. Μην ζητάτε ποτέ συγγνώμη για το τέλος μιας τοξικής σχέσης.

Η μόνη λύπη που πρέπει να έχετε για τον τερματισμό μιας τοξικής σχέσης είναι ότι δεν το κάνατε νωρίτερα. Μια δυσάρεστη σχέση σας εμποδίζει να είστε ευτυχισμένοι. Το να το παρατήσεις δεν είναι κάτι για ενοχές αλλά για ανακούφιση.

7. Μην ζητάτε ποτέ συγγνώμη για τις ατέλειές σας.

Αυτό είναι που μας κάνει μοναδικούς. Αγκάλιασέ τους και αποδέξου τους.

8. Ποτέ μην ζητάτε συγγνώμη που τσακώνεστε.

Μην εγκαταλείπετε τις πεποιθήσεις σας, η υπεράσπιση των αξιών, των ηθών και της ηθικής είναι σημάδι αποφασιστικότητας και ηγεσίας.

9. Μην ζητάτε ποτέ συγγνώμη που δεν ξέρετε την απάντηση.

Όλοι βρισκόμαστε συνεχώς σε αναζήτηση της γνώσης, είναι αυτό που κρατά το μυαλό μας νέο, αλλά δυστυχώς δεν θα επιτύχουμε ποτέ την πλήρη γνώση. Και σε εκείνες τις στιγμές που δεν ξέρουμε την απάντηση, πρέπει να μπορούμε να το παραδεχτούμε, γιατί είναι σημάδι δύναμης και ταπεινότητας.

10. Ποτέ μην ζητάτε συγγνώμη που έχετε υψηλές προσδοκίες.

Το να έχεις υψηλές προσδοκίες από κάποιον δεν είναι λόγος να κατηγορείς τον εαυτό σου, σημαίνει απλώς ότι νοιάζεσαι αρκετά γι' αυτόν για να τον κάνεις.


11. Μη ζητάτε ποτέ συγγνώμη που ξοδεύετε χρήματα για τον εαυτό σας.

Ποτέ μην ζητάτε συγγνώμη που φέρεστε στον εαυτό σας ξεχωριστά. Αγοράζοντας κάτι καλό για τον εαυτό σας βελτιώνει την αυτοεκτίμηση . Οι ευτυχισμένοι, επιτυχημένοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι εάν τα ψώνια είναι υγιεινά και μη καταναγκαστικά, η ικανοποίηση των δικών του επιθυμιών μπορεί να είναι ένα καλό συστατικό για μια γεμάτη ζωή. Απλώς πρέπει να προσέχετε να μην χαθείτε στην καταναλωτική κοινωνία στην οποία ζούμε σήμερα.

12. Μην ζητάτε ποτέ συγγνώμη για τις πράξεις κάποιου άλλου.

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις και τη συμπεριφορά του. Δεν χρειάζεται να ζητήσετε συγγνώμη για κάτι που έχει κάνει κάποιος άλλος, ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι οι πράξεις του άλλου αντανακλούν σε εσάς συνειρμικά.

13. Ποτέ μην ζητάς συγγνώμη που χορεύεις άσχημα.

Ποτέ μην λες ότι λυπάσαι που δεν ξέρεις να χορεύεις ή που χορεύεις άσχημα. Χορός! Η χαρά που φέρνει ο χορός αξίζει κάθε αμηχανία.

14. Μην ζητάτε ποτέ συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντησή σας.

Δεν ζούμε μόνο για να ανταποκρινόμαστε στους άλλους, έχουμε τις υποχρεώσεις μας, το να ανταποκρινόμαστε αργά δεν σημαίνει ότι δεν μας ενδιαφέρει, μερικές φορές υπάρχουν άλλες προτεραιότητες ή καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που πρέπει να ληφθούν άμεσα υπόψη.


15. Μη ζητάτε ποτέ συγγνώμη που λέτε την αλήθεια.

Οι άνθρωποι παλεύουν για την αλήθεια, αλλά ζουν συνεχώς ένα ψέμα , και όταν δεν τους αρέσει αυτό που λέμε, νομίζουν ότι είμαστε αγενείς. Οι δυνατοί άνθρωποι λένε την αλήθεια, όσο οδυνηρή κι αν είναι.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Μην ζητάτε ποτέ συγγνώμη για αυτά τα 15 πράγματα (ακόμα κι αν νομίζετε ότι πρέπει)!
Μην ζητάτε ποτέ συγγνώμη για αυτά τα 15 πράγματα (ακόμα κι αν νομίζετε ότι πρέπει)!
Μην ζητάτε ποτέ συγγνώμη για αυτά τα 15 πράγματα (ακόμα κι αν νομίζετε ότι πρέπει)!
http://www.superdad.gr/wp-content/uploads/2019/01/siggnomi.jpg
https://i.ytimg.com/vi/stJ1qcNyLJQ/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/01/15.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/01/15.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content