Η Πανσέληνος του «Λύκου» στις 07/01/2023 δημιουργεί παρεξηγήσεις και ξαφνικές καταστάσεις. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Η Πανσέληνος του «Λύκου» στις 07/01/2023 δημιουργεί παρεξηγήσεις και ξαφνικές καταστάσεις. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

👉Η Πανσέληνος του «Λύκου» στις 07/01/2023 δημιουργεί παρεξηγήσεις και ξαφνικές καταστάσεις. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Η πρώτη Πανσέληνος του 2023 πραγματοποιείται τα ξημερώματα της 7ης Ιανουαρίου στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 16° 21΄ και θα φέρει μπερδέματα, παρεξηγήσεις, αλλά και ουρανοκατέβατες λύσεις σε προβλήματα.

Το φεγγάρι του «Λύκου», όπως είθισται να ονομάζεται η Πανσέληνος του Ιανουαρίου, έχει ισχυρή επιρροή, καθώς σχηματίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου που κυβερνάται από τη Σελήνη, και όπως καταλαβαίνετε θα είμαστε πιο ευαίσθητοι και θα καθοδηγούμαστε από τα συναισθήματα μας. Επειδή ο Ήλιος βρίσκεται στον αυστηρό και λογικό Αιγόκερω και το φεγγάρι στον συναισθηματικό και κυκλοθυμικό Καρκίνο, θα πρέπει να δώσουμε μάχη για να βρούμε την ισορροπία μεταξύ αυτών που υπαγορεύει η καρδιά και αυτών που επιβάλει το μυαλό και η λογική μας. Αυτό σημαίνει ότι η σκέψη μας θα είναι υποκειμενική, θα τα παίρνουμε όλα πιο προσωπικά και θα πληγωνόμαστε πιο εύκολα. Θα είμαστε απίστευτα ευσυγκίνητοι και οι αντιδράσεις μας σε ό,τι και όποιον μας πονάει, μας απορρίπτει και μας προσβάλει θα είναι απρόβλεπτες και βασισμένες στο θυμικό μας. Ο μόνος τρόπος για να βρούμε γαλήνη είναι να βρισκόμαστε όσο μπορούμε περισσότερο με άτομα που μας προκαλούν ασφάλεια, λειτουργούν υποστηρικτικά και μας αποδέχονται όπως είμαστε, χωρίς να μας κρίνουν για τις υπερβολές μας.

Πίσω στο σπίτι

Πάντα η Πανσέληνος σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και μας δίνει το έναυσμα να αφήσουμε πίσω μας ό,τι μας βαραίνει και να πάμε παρακάτω. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο μας καλεί να επικεντρωθούμε σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας και να προσπαθήσουμε να λύσουμε τυχόν προβλήματα. Η ενέργεια του Καρκίνου μας βοηθά να στραφούμε προς τα μέσα μας, να τιμήσουμε τα συναισθήματα μας και να έρθουμε πιο κοντά με όσους αγαπάμε. Όμως επειδή σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό, ίσως βγουν στην επιφάνεια παλιές πληγές και τελικά να έχουμε συναισθηματικές συγκρούσεις και αντιδράσεις. Επίσης αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει νοσταλγία, επιθυμία να δούμε συγγενείς ή να επιστρέψουμε στις ρίζες μας, ή μπορεί να αναπολούμε τις στιγμές που περάσαμε τις γιορτές με αγαπημένα μας πρόσωπα, ενώ μας βοηθά να εστιαστούμε στην οικογένεια και τις αξίες της, στο σπίτι, στη γονική στοργή και στα θέματα προσωπικής ασφάλειας. Η κυκλοθυμία θα βασιλεύει, η μελαγχολία θα κυριεύει το μυαλό και την καρδιά μας και η διαίσθησή μας θα είναι πιο ισχυρή, θα δίνουμε σημασία στις συναισθηματικές μας ανάγκες και σε όσους τις καλύπτουν και ίσως νιώσουμε και την ανάγκη να προστατευθούμε από τυχόν κινδύνους και να απομονωθούμε. Επίσης, σημαντικά γυναικεία πρόσωπα στη ζωή μας, όπως η μητέρα μας, θα μας απασχολήσουν με κάποιον τρόπο, όπως και θέματα που αφορούν στη μητρότητα ή τη θηλυκή μας πλευρά. Ακόμη, μπορεί να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, στη φροντίδα του εαυτού μας και στην ξεκούραση και την περιποίηση του εαυτού μας και του χώρου μας.

Συναισθηματικό τσουνάμι

Το ζώδιο του Καρκίνου που πραγματοποιείται η Πανσέληνος είναι ένα ζώδιο του νερού και σίγουρα θα επηρεαστούν πολύ οι μετεωρολογικές συνθήκες και ίσως έχουμε και έντονα γεωφυσικά φαινόμενα, παλιρροϊκά κύματα, καταιγίδες, χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε παγκόσμιο επίπεδο. Όμως θα υπάρξουν και συναισθηματικά κύματα που θα μας πνίξουν, όπως και ξεσπάσματα δακρύων, γέλιου και θυμού. Όλα τα συναισθήματα είναι πιθανά και όλα θα είναι στο αποκορύφωμά τους και δεν θα μπορούμε να τα κρύψουμε όσο και να θέλουμε. Θα δείξουμε την αγάπη μας με την ψυχή μας, θα βγουν τα καταπιεσμένα συναισθήματα με εκρηκτικό τρόπο, θα ειπωθούν αλήθειες και θα αποκαλυφθούν μυστικά που ίσως λειτουργήσουν ως τσουνάμι… Από την άλλη, δεν είναι κακό να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα στην αρχή της νέας χρονιάς, ώστε να διανύσουμε το 2023 με άτομα και σχέσεις που όντως θέλουμε δίπλα μας.

Το δίπολο Καρκίνου-Αιγόκερου


Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου και οι ενέργειες των δύο ζωδίων συγκρούονται προκειμένου να βρεθεί η ισορροπία. Ο Αιγόκερως είναι φιλόδοξο ζώδιο και αφορά στη δημόσια ζωή, την καριέρα, τη φήμη, τις ευθύνες, τα όρια, την κυριαρχία μας στον κόσμο που δραστηριοποιόμαστε. Ο Καρκίνος από την άλλη έχει ανάγκη από αγάπη άνευ όρων, συναισθηματική ασφάλεια και στοργικές οικογενειακές σχέσεις και το ζητούμενο της Πανσελήνου αφορά στην ισορροπία μεταξύ της προσωπικής-οικογενειακής ζωής και της καριέρας. Ενώ ο Καρκίνος απολαμβάνει περισσότερο την επαφή με το σπίτι και την οικογένεια, ο Αιγόκερως μας προτρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες προς τον έξω κόσμο και η επιρροή της Πανσελήνου θα φωτίσει όσα μπορεί να παραμελούσαμε ή να αναβάλλαμε και δεν έχουμε βρει την προσωπική μας ισορροπία. Είναι λοιπόν η στιγμή να ξεκαθαρίσουμε ποια μοτίβα στη συμπεριφορά μας μάς εμποδίζουν από την προσωπική ολοκλήρωση, ιδιαίτερα εκείνα που έχουν επίκεντρο το σπίτι ή την οικογένεια ή που περιστρέφονται γύρω από την ισορροπία εργασίας-οικογένειας και τη στάση μας απέναντι στις ευθύνες που πρέπει να αναλάβουμε. Πρέπει λοιπόν να σκεφτούμε με ωριμότητα και σοβαρότητα πώς θα απαλλαχτούμε μια και καλή από οτιδήποτε δεν συμβαδίζει με τις δικές μας απαιτήσεις και μας κρατά μακριά από τα όνειρα μας. Οι πιο ευαίσθητες ψυχές θα έχουν ανάγκη από στοργή και αγκαλιές με αυτό το φεγγάρι και όσοι είναι σε δύσκολη φάση της ζωής τους θα νιώσουν μεγαλύτερο συναισθηματικό κενό.

Οι όψεις που επηρεάζουν την Πανσέληνο στον Καρκίνο

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, τον πλανήτη του ξαφνικού και του απροσδόκητου, και μπορεί να φέρει εξελίξεις, απρόσμενες καταστάσεις, παρορμητικότητα, επαναστατικότητα, αλλά και αποκαλύψεις που μπορεί να λειτουργήσουν καθοριστικά για το μέλλον μας. Θα έχουμε την επιθυμία για αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής μας, στην εργασία, στις σχέσεις, στα οικονομικά και ίσως θα γίνουμε και επιρρεπείς στο να πάρουμε ρίσκα για να ξεφύγουμε από τη στασιμότητα και να βρούμε την πρόοδο. Ωστόσο θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ιδιαίτερα σε οικονομικά ρίσκα και βιαστικές αποφάσεις, διότι ο κίνδυνος της καταστροφής παραμένει πάντα στο τραπέζι, αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος και ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Παράλληλα όμως αυτό το εξάγωνο κάνει τη σκέψη μας δημιουργική και μπορεί να βρούμε απίθανες λύσεις σε προβλήματα που μας απασχολούν, πρωτότυπες ιδέες για να εξελίξουμε τη δουλειά μας ή να υιοθετήσουμε μια διαφορετική προσέγγιση για να ανανεώσουμε τις σχέσεις μας. Επίσης, είναι μια ωραία όψη για να αλλάξουμε τα πράγματα στο σπίτι, να αναδιακοσμήσουμε τον χώρο μας με πρωτότυπες ιδέες, αλλά και να τον κάνουμε πιο «έξυπνο» μέσω της τεχνολογίας. Όμως όπως είπαμε ο Ερμής είναι ανάδρομος και δεν ευνοεί τις αγορές τεχνολογικού εξοπλισμού, οπότε κάντε τώρα την έρευνα σας που θα έχετε έξυπνες ιδέες και προχωρήστε στην αγορά τους μετά τις 18/01/2023 που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία.

Η Πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή και η σύγχυση θα βασιλεύει. Τα λόγια θα παρεξηγούνται και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και καβγάδες και θα υπάρχει χάσμα ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα. Επειδή η κρίση μας θα είναι επηρεασμένη από τα συναισθήματα μας, καλό είναι να αποφύγουμε τις σημαντικές αποφάσεις, αλλά και να εμπλακούμε σε σοβαρές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Θα υπάρχει η τάση να κολλάμε σε ασήμαντες λεπτομέρειες ή να μας βγαίνουν προκαταλήψεις και εμμονές. Μπορεί να σκεφτόμαστε το παρελθόν και τις καταστάσεις που μας στεναχώρησαν ή να έχουμε επιστροφές και τυχαίες συναντήσεις με άτομα που στο παρελθόν έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας -προσωπικά και επαγγελματικά. Ωστόσο δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αποφασίσουμε αν πρέπει να τους ξαναδώσουμε την ευκαιρία να αποκτήσουν ενεργό ρόλο στο παρόν μας, διότι δεν θα έχουμε ξεκάθαρη σκέψη. Ακόμη χρειάζεται προσοχή στο μεταφορικό μας μέσο, τις μετακινήσεις και τα ταξίδια. Η υπομονή και η καλή οργάνωση θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία ενός ταξιδιού.

Τη σύγχυση και τη θολούρα στη σκέψη μας θα επιτείνει και το τρίγωνο της Πανσελήνου με τον απατηλό Ποσειδώνα και ίσως εξιδανικεύουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Και επειδή το φεγγάρι θα διογκώσει τα συναισθήματα μας και θα μας κάνει ευάλωτους, μπορεί να αφεθούμε σε κάποιο άτομο πιστεύοντας ότι άλλαξε ή βλέποντας αυτό που θέλουμε να δούμε και όχι την πραγματικότητα. Η σκέψη μας θα είναι θολή, δεν θα μπορούμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα και θα ενεργούμε βιαστικά στηριζόμενοι σε επιφανειακές εκτιμήσεις, γι’ αυτό καλό είναι να μην αφήνεστε σε καταστάσεις και άτομα που δεν έχουν αποδείξει την αξία και τις προθέσεις τους. Όμως, αυτή η όψη είναι εξαιρετική για δημιουργία, καθώς δίνει απίστευτη φαντασία και ευνοεί τις καλλιτεχνικές ενασχολήσεις. Δημιουργήστε λοιπόν, ονειρευτείτε με τα μάτια ανοιχτά, αλλά μην επενδύετε… χρήματα και αισθήματα.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο επηρεάζει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν τον Ήλιο τους από τις 12 έως τις 20 μοίρες, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες.

Αν δεν ξέρετε τις μοίρες του ζωδίου σας, του ωροσκόπου και των γενέθλιων πλανητών σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος του «Λύκου» τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο άξονας καριέρας – οικογένειας, το σπίτι ως οίκημα, η ακίνητη περιουσία σας, τα μέλη της οικογένειας σας, αυτοί που συγκατοικούν μαζί σας, δέχονται την επιρροή της Πανσελήνου και σας δημιουργούν μεγαλύτερο άγχος, αλλά και κάποια σύγχυση, ειδικά αν υπεισέρχεται κι ένα οικονομικό θέμα που λειτουργεί σαν αγκάθι. Επειδή η Πανσέληνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποια προβλήματα ή παράπονα που είχατε από την οικογένεια σας και ίσως προκληθούν εντάσεις ή παρεξηγήσεις με συγγενείς ή άτομα με τα οποία συμβιώνετε, αφού θα είστε πολύ συναισθηματικοί και οι αντιδράσεις σας θα είναι παρορμητικές. Ίσως αυτό το φεγγάρι να φέρει μνήμες από δύσκολες καταστάσεις στα παιδικά σας χρόνια και να αισθάνεστε ότι κάποιοι άνθρωποι σας στέρησαν τη χαρά και να ζητάτε τώρα τα ρέστα. Όμως επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος και σε αντίθεση με το φεγγάρι, αλλά και ο Ποσειδώνας ρίχνει το πέπλο της σύγχυσης, μην μπείτε σε διαδικασία αντιπαραθέσεων, διότι και άκρη δεν θα βρείτε και τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα, καθώς δεν θα ξέρετε τι είναι αλήθεια και τι απόρροια της φαντασίας σας. Από την άλλη, μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και να πρέπει να ασχοληθείτε μαζί του επισταμένως και να ανατραπεί όλο το πρόγραμμα σας. Αν όμως έχετε υγιείς οικογενειακές σχέσεις, αυτό το φεγγάρι θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε με κάποιον τρόπο πόσο μεγάλη αξία έχουν οι δικοί σας άνθρωποι και πόσο τους έχετε παραμελήσει και θα ψάχνετε τρόπους να τους ανταποδώσετε την αγάπη τους. Θα θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί με τον σύντροφο, τα παιδιά σας, τους συγγενείς και καλούς φίλους και να αισθανθείτε και πάλι ασφάλεια και γεμάτοι εσωτερικά. Επειδή η Πανσέληνος επηρεάζει και το σπίτι ως ακίνητο, μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να αλλάξετε τον διάκοσμο στον χώρο που μένετε ή εργάζεστε, ή να ασχοληθείτε με προβλήματα που είχαν προκύψει στο σπίτι και τα είχατε παραμελήσει. Από την άλλη μπορεί να έχετε πίεση στη δουλειά, αλλά εσείς να θέλετε να κερδίσετε λίγο χρόνο για εσάς και τους αγαπημένους σας και να αισθάνεστε σαν να σας τραβούν σε δύο κατευθύνσεις, αφού θα είστε μοιρασμένοι ανάμεσα στις επαγγελματικές και στις οικογενειακές υποχρεώσεις σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να βρείτε λίγο χρόνο για εσάς και να έρχεστε σε επαφή μόνο με άτομα που σας αγαπούν, σας κατανοούν και σας «συγχωρούν» για την επιθετική και αντιδραστική συμπεριφορά σας. Για κάποιους μπορεί να προκύψει και μια απρόσμενη αλλαγή στην οικογενειακή ζωή, να αλλάξετε σπίτι και περιοχή διαμονής ή να έχετε κάποιο έκτακτο έξοδο που αφορά στο σπίτι και την οικογένεια.

Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 12 μέχρι τις 20 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Αν δεν ξέρετε τις μοίρες του ζωδίου σας, του ωροσκόπου και των γενέθλιων πλανητών σας πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο άξονας της επικοινωνίας, των ταξιδιών, της γνώσης, των σπουδών, των μελλοντικών σας σχεδίων, αλλά και των σημαντικών σας σχέσεων, επηρεάζεται από την Πανσέληνο στον Καρκίνο και θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε. Το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο με συναντήσεις, συζητήσεις και αρκετές εκκρεμότητες που έχετε να φέρετε εις πέρας, αλλά ταυτόχρονα θα έχετε και ανεβασμένη διάθεση να έρθετε σε επαφή με φίλους, αδέλφια, ξαδέλφια και γνωστούς και το τηλέφωνο σας δεν θα σταματάει να χτυπάει. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο τι λέτε και σε ποιους το λέτε, γιατί ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος και σε αντίθεση με την Πανσέληνο και μπορεί να υπάρχουν εντάσεις και παρεξηγήσεις που θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Μπορεί να έχετε και έντονη την ανάγκη να ταξιδέψετε, να πάτε μια εκδρομή και να αλλάξετε παραστάσεις, αλλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά την οδήγηση, το μεταφορικό σας μέσο, τις ώρες αναχώρησης, τις κρατήσεις σας και τις συνεννοήσεις που έχετε κάνει, διότι μπορεί άλλα να λέτε εσείς και άλλα να καταλαβαίνουν οι άλλοι ή να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Επίσης, την ίδια προσοχή πρέπει δείξετε στις συναλλαγές σας, αλλά και στα μέσα τεχνολογίας που χρησιμοποιείτε. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Ουρανό στο ζώδιο σας μπορεί να επιφυλάσσει μια έκπληξη για εσάς, ένα δώρο, μια λύση για κάποιο πρόβλημα σας που θα προκύψει από το πουθενά ή να έχετε μια πρωτότυπη ιδέα που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση να μάθετε ξαφνικά κάτι που αγνοούσατε και να πέσετε από τα σύννεφα, ή να μαθευτεί κάποιο μυστικό σας. Μπορεί όμως να προκύψουν και οικονομικά ζητήματα σε μια σχέση ή συνεργασία που θα σας προβληματίσουν έντονα. Επειδή η Πανσέληνος συνοδεύεται από σύγχυση και ξαφνικά γεγονότα, θα πρέπει να διατηρείτε την ψυχραιμία σας, να μην εμπιστεύεστε ό,τι ακούτε και να είστε πιο υποψιασμένοι αν χρειαστεί να δεσμευτείτε ή να υπογράψετε έγγραφα.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου από τις 12 μέχρι τις 20 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε τις μοίρες του ζωδίου σας, του ωροσκόπου και των γενέθλιων πλανητών σας πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος του «Λύκου» πραγματοποιείται στον 2ο Ηλιακό σας οίκο που σχετίζεται με τον τομέα των χρημάτων, των απολαβών, των κερδών, των περιουσιακών σας στοιχείων, των χρεών, αλλά και της αποδοχής και της αυτοεκτίμησης σας. Με αυτό το φεγγάρι θα είστε πιο ευαίσθητοι και ευεπηρέαστοι στη γνώμη των άλλων και ίσως έχετε στρες και σύγχυση, αφού ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και σε αντίθεση με την Πανσέληνο. Μπορεί λοιπόν κάποιος από το κοινωνικό σας περιβάλλον να κάνει κάποιο σχόλιο το οποίο να σας προβληματίσει, να σας πληγώσει, ή να πλήξει την αυτοπεποίθηση σας και να μπείτε σε διαδικασία να αναλογιστείτε ποιοι σας εκτιμούν και ποιοι όχι, αλλά και πόσο εκτιμάτε και εσείς τον εαυτό σας. Ίσως ξυπνήσουν κάποιοι κρυμμένοι φόβοι ή νιώσετε λίγο άβολα ή μπορεί να σας «πνίξουν» τα έντονα συναισθήματα των άλλων. Οι ημέρες απαιτούν ψυχραιμία και ωριμότητα. Από την άλλη, αυτή η Πανσέληνος ζητά από εσάς να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στα οικονομικά σας και να βάλετε μια τάξη. Μην μπείτε στη διαδικασία να μπερδέψετε τα οικονομικά σας κέρδη με την αυταξία σας, διότι είναι μάταιο και θα σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τρόπους να ξεμπερδεύετε με παλιά χρέη και ό,τι σας κρατά πίσω, γι’ αυτό κάντε ένα πλάνο, ξεκινήστε μία έρευνα, εξετάστε διακανονισμούς και οικονομικές συμφωνίες που έχετε κάνει, και μετά τις 18/01 που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία μπορείτε να προβείτε σε νέες συμφωνίες με πιο ευνοϊκούς όρους για εσάς. Κάντε έναν καλό προϋπολογισμό για το νέο έτος και βρείτε τρόπους να μειώσετε τα έξοδα και να αυξήσετε τα έσοδα σας. Η Πανσέληνος δεν ευνοεί τα ρίσκα, ειδικά τα οικονομικά, γι’ αυτό με χαρτί και μολύβι υπολογίστε τα όλα και σταματήστε τις περιττές σπατάλες. Επειδή το φεγγάρι σχηματίζει εξάγωνο με τον πλανήτη του απροόπτου, τον Ουρανό, μπορεί να έχετε ξαφνικά και απρόσμενα μια θετική αλλαγή στο εισόδημα σας ή να σας κάνουν μια πρόταση για δουλειά που να σας υπόσχονται και μεγαλύτερο εισόδημα. Όμως μην ενθουσιάζεστε και μην δεσμευτείτε. Ζητήστε εγγυήσεις και εξασφαλίσεις. Είπαμε ο Ερμής είναι ανάδρομος και ο Ποσειδώνας που σχηματίζει τρίγωνο με την Πανσέληνο μπορεί να λειτουργήσει ως σειρήνα και να σας παρασύρει. Γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί, να μην ονειροβατείτε, να προφυλάσσετε τα οικονομικά σας και τα υπάρχοντα σας, να μην παίρνετε ρίσκα και βιαστικές αποφάσεις αυτή την περίοδο και βέβαια να αποφύγετε και τις παρορμητικές αγορές, ιδιαίτερα αν γίνονται υπό το καθεστώς συναισθηματικής φόρτισης και όχι επειδή χρειάζεστε κάτι. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε και στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, αλλά και σε ό,τι αφορά το διαδίκτυο και τις συσκευές τεχνολογίας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου από τις 12 μέχρι τις 20 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε τις μοίρες του ζωδίου σας, του ωροσκόπου και των γενέθλιων πλανητών σας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ιδιαίτερα συναισθηματική Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 07/01 και επειδή είστε τα παιδιά της Σελήνης που από τη φύση σας είστε πιο ευαίσθητα, ετοιμαστείτε για έντονες καταστάσεις που θα επηρεάσουν πολύ την ψυχολογία σας. Καταρχάς, η Πανσέληνος σας βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας και να αναρωτηθείτε αν αυτές πληρούνται. Ίσως κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σας με τα λόγια ή τις πράξεις του πυροδοτήσει κάποιες ανασφάλειες σας ή μπορεί να σας ασκήσει κάποιου είδους κριτική που θα σας κάνει να αμφιβάλετε για τις επιλογές που έχετε κάνει στη ζωή σας -προσωπικά και επαγγελματικά. Μπορεί, από την άλλη, να τριγυρίζουν στο μυαλό σας πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, να σας πιάνει νοσταλγία για τις καλές στιγμές ή παράπονα για τις κακές και να χαλάει η διάθεση σας, ενώ παράλληλα να αναρωτιέστε συνεχώς πώς θα ήταν η ζωή σας αν οι καταστάσεις ήταν διαφορετικές. Αυτό το φεγγάρι θα σας βάλει σε ένα εσωτερικό ταξίδι και ίσως να έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να αναλογιστείτε αν αποδέχεστε εσείς τον εαυτό σας, αν είστε εντάξει με την εμφάνιση σας και την εικόνα που παρουσιάζετε στους άλλους, αν ο τρόπος που σχετίζεστε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο σας ικανοποιεί ή σας καταπιέζει και αν τα όρια σας είναι ελαστικά ή οι άλλοι σας εκμεταλλεύονται. Σίγουρα θα κληθείτε να κάνετε κάποιες σκληρές συνειδητοποιήσεις που ίσως προκαλέσουν πόνο και φέρουν δάκρυα. Όμως θα πρέπει να αφήσετε τα συναισθήματα στην άκρη και να γίνετε λίγο πιο ρεαλιστές απέναντι σε όποιον σας καταπιέζει και δεν σας εκτιμά. Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και να δημιουργήσετε χώρο για το καινούριο στη ζωή σας. Αυτή βέβαια δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, ειδικά για εσάς τους Καρκίνους που σας είναι πολύ δύσκολο να πείτε αντίο, έστω και αν είναι για το καλό σας. Να θυμάστε όμως ότι επειδή έχουμε ανάδρομο Ερμή και σχηματίζει αντίθεση με την Πανσέληνο, δεν χρειάζεται τώρα να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, ούτε να κάνετε τώρα τα ξεκαθαρίσματα σας, διότι δεν θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε σωστά. Κάντε τις προσωπικές σας διαπιστώσεις και μετά τις 18/01/23 που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία ανακοινώνετε τις αποφάσεις σας. Τις ημέρες πριν και μετά την Πανσέληνο να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις, στην επικοινωνία και στις δοσοληψίες σας. Επειδή αυτό το φεγγάρι είναι σε εξάγωνο με τον Ουρανό μπορεί να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες ή και αποκαλύψεις που να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 12 μέχρι τις 20 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Αν δεν ξέρετε τις μοίρες του ζωδίου σας, του ωροσκόπου και των γενέθλιων πλανητών σας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος επηρεάζει θέματα ψυχολογίας και υγείας, αφού αφορά στον πιο προσωπικό, αθέατο, μυστικό και παρασκηνιακό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 12ο οίκο, και σας καλεί να βάλετε σε προτεραιότητα τις ανάγκες της ψυχής και του σώματος. Να απαλλαχθείτε από κακές συνήθειες, από τοξικές σχέσεις και κολλήματα του παρελθόντος, να πετάξετε ό,τι είναι άχρηστο από το σπίτι και το μυαλό σας και να δώσετε σημασία σε εσάς. Θα έχετε την τάση να απομακρυνθείτε από την κοινωνική βαβούρα, να απομονωθείτε και να διαχειριστείτε τις ευαισθησίες σας που αυτό το διάστημα θα είναι πολλές και έντονες. Θα σας πιάσει το παράπονο, θα ξεχειλίζετε από συναίσθημα, νοσταλγία και θα είστε ιδιαίτερα ευσυγκίνητοι. Θα βγουν στην επιφάνεια όλα τα απωθημένα σας, αλλά θα πρέπει να θεραπεύσετε τις πληγές σας και να μην τις αφήνετε να θεριεύουν. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, ξεκουραστείτε και επιλέξτε ό,τι σας χαλαρώνει και σας αναζωογονεί. Δώστε σημασία στην υγεία, τη φυσική σας κατάσταση και φροντίστε τη διατροφή σας. Πάρτε τον χρόνο σας, μείνετε λίγο σπίτι μόνοι και επαναξιολογήσετε την πορεία σας, προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι αυτά που κάνετε ευθυγραμμίζονται με αυτά που πραγματικά θέλετε και σας κάνουν ευτυχισμένους. Προσπαθήστε να ηρεμίσετε και να κρατήσετε κοντά σας μόνο ό,τι αξίζει και δείξτε υπομονή με τα άτομα που αγαπάτε. Μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα επικοινωνίας με φίλους, με άτομα από το παρελθόν που δεν έχετε κλείσει τους κύκλους ή οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε αμελήσει. Επειδή όλοι θα είναι συναισθηματικά φορτισμένοι και ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει αντίθεση με την Πανσέληνο, μπορεί μια κουβέντα να παρεννοηθεί και να ανάψουν τα αίματα, οπότε εσείς προσπαθήστε να κρατήσετε το επίπεδο και να μην ρίξετε λάδι στη φωτιά, προτιμήστε να βρείτε τη γαλήνη σας μακριά από τοξικές καταστάσεις και άτομα που σας προκαλούν εκνευρισμό και προβλήματα. Επίσης δείξτε προσοχή στα μυστικά σας και σε κρυφές σχέσεις, διότι υπάρχει περίπτωση να αποκαλυφθούν με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ακόμη, μπορεί να υπάρχουν παρασκηνιακές καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα και αυτό σημαίνει ότι είτε εσείς κάνετε κρυφά ραντεβού και μυστικές διεργασίες είτε κάποιοι άλλοι λειτουργούν παρασκηνιακά σε βάρος σας και ίσως έχετε και κάποιες αποκαλύψεις που μπορεί να σας ταράξουν ψυχικά.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου από τις 12 μέχρι τις 20 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε τις μοίρες του ζωδίου σας, του ωροσκόπου και των γενέθλιων πλανητών σας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Το 11ο Ηλιακό σας σπίτι επηρεάζει η Πανσέληνος στον Καρκίνο και τον τομέα των φίλων, των υποστηρικτών, των ομοϊδεατών, των προσδοκιών και των μελλοντικών σας σχεδίων. Με αυτό το φεγγάρι θα μπείτε στη διαδικασία να παρατηρήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο, τους ανθρώπους που συνεργάζεστε, που σχετίζεστε και έχετε κοινούς στόχους και θα αναρωτηθείτε τον ρόλο που παίζεται εσείς στη ζωή τους και τον ρόλο που παίζουν αυτοί. Μήπως δεν υπάρχει ισορροπία μεταξύ σας; Μήπως τα όρια έχουν καταλυθεί, οι αρχικοί στόχοι έχουν αλλάξει και τελικά δεν υπάρχει τίποτα να σας ενώνει; Ή μήπως εσείς δεν είστε ομαδικοί παίκτες, λειτουργείτε εγωιστικά και ο τρόπος σας είναι λάθος και δεν επιτρέπετε στους άλλους να ανθίσουν; Όλα αυτά ενδεχομένως να σας απασχολήσουν και ίσως αισθανθείτε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε την επανάσταση σας και να αφήσετε πίσω ανθρώπους ή δραστηριότητες που απλά υπάρχουν στη ζωή σας από συνήθεια ή φόβο και πλέον να αναζητήσετε περισσότερη ελευθερία και νέες επαφές με άτομα που έχετε κοινούς σκοπούς και ιδέες. Επειδή με αυτό το φεγγάρι θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις, προσέξτε πολύ πώς εκφράζετε τα παράπονά σας και τι λέτε, ιδιαίτερα όταν επικοινωνείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διότι οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις θα βασιλεύουν. Επίσης, επειδή η Πανσέληνος είναι σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Ερμή που είναι ανάδρομος, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιος στόχος σας δεν προχωρά όπως είχατε υπολογίσει και να πρέπει να κάνετε διορθωτικές κινήσεις ή να πάρετε άλλο δρόμο για να μην χάνετε χρόνο και ενέργεια σε σχέδια που δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Μπορεί όμως να σκέφτεστε έντονα να αναβαθμίσετε τεχνολογικά το σπίτι σας ή το γραφείο σας, αλλά καλύτερα αυτές τις αγορές να τις δρομολογήσετε μετά τις 18/01/23 που ο Ερμής θα έχει γυρίσει σε ορθή πορεία. Επίσης, μπορεί αυτό με το φεγγάρι να έχετε επιστροφές από το παρελθόν είτε σε ερωτικό είτε σε φιλικό επίπεδο ή και τυχαίες συναντήσεις με άτομα που κάποτε έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Πριν όμως αφήσετε χώρο για να ξαναμπούν, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει και μην παίρνετε τελεσίδικες αποφάσεις που ενδεχομένως τις μετανιώσετε όταν ο Ερμής επιστρέψει στην ορθή του πορεία και ξεκαθαρίσει η σκέψη σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου από τις 12 μέχρι τις 20 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε τις μοίρες του ζωδίου σας, του ωροσκόπου και των γενέθλιων πλανητών σας πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος επηρεάζει θέματα καριέρας, επαγγελματικής κατεύθυνσης, το επαγγελματικό σας στάτους και προφίλ, τη φήμη, την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας. Επηρεάζει όμως και την οικογένεια, το σπίτι και ίσως νιώσετε μοιρασμένοι στα δυο, ανάμεσα στις προσωπικές σας ανάγκες και τις επαγγελματικές. Το φεγγάρι του «Λύκου» είναι σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή και ίσως αισθανθείτε απογοήτευση, συναισθηματική φόρτιση, καθώς δεν θα μπορείτε να κατανοήσετε τις απαιτήσεις των άλλων από εσάς και θα πρέπει να οπλιστείτε με όση υπομονή έχετε για να μην ξεσπάσετε. Μπορεί να σας πιέζουν στη δουλειά, να έχουν παράπονα και να δέχεστε επιθέσεις λόγω ασυνεννοησίας και να φτάνετε στα όρια σας. Επιστρατεύστε όσο μπορείτε τη διπλωματία που σας χαρακτηρίζει και διατηρήστε την ψυχική σας ισορροπία, αλλιώς ετοιμαστείτε για αλλαγές… με ό,τι μπορεί να περιλαμβάνει αυτή η λέξη. Μην μπείτε σε διαδικασία ξεκαθαρισμάτων, ιδιαίτερα με τους προϊσταμένους σας, διότι θα χάσετε και το όποιο δίκιο έχετε, αφού όλοι θα είναι στην τσίτα και κανείς δεν θα έχει τη διάθεση να ακούσει, παρά μόνο να επιβάλει το δικό του. Ταυτόχρονα και εξ αντανακλάσεως επηρεάζεται και ο τομέας της οικογένειας και του σπιτιού και αυτό σημαίνει ότι είτε θα υπάρχουν προβλήματα στο σπίτι ως ακίνητο είτε θα υπάρχει πίεση και στο οικογενειακό περιβάλλον και θα νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει και ότι όλοι κάτι απαιτούν από εσάς και θα πνίγεστε. Παίζει βέβαια και το σενάριο να τα δίνετε όλα για την καριέρα σας και να έχετε παραμελήσει την οικογένεια σας και να δεχτείτε παράπονα και συναισθηματικούς εκβιασμούς για τη συμπεριφορά σας ή και ένα τελεσίγραφο που θα σας κλονίσει και δεν θα ξέρετε τι να κάνετε, αφού θα νιώθετε μοιρασμένοι ανάμεσα στη δουλειά και στην οικογένεια που έχει την ανάγκη σας. Από την άλλη, το εξάγωνο του Ουρανού με την Πανσέληνο μπορεί να σας δώσει ξαφνικά μια ευκαιρία και τη δυνατότητα να λάμψετε και να ισχυροποιήσετε τη φήμη σας, υπό την προϋπόθεση όμως ότι μέχρι τώρα έχετε εργαστεί σκληρά και μεθοδικά. Ή μπορεί να έχετε αλλαγές και ανατροπές και μην πάει το μυαλό σας απαραίτητα στο κακό, αφού μέσα από τις αλλαγές θα οδηγηθείτε σε νέα μονοπάτια που θα σας βοηθήσουν να λάμψετε. Μπορεί μια εξωτερική συνθήκη να σας αναγκάσει να αλλάξετε περιβάλλον, να προκύπτει η ανάγκη μιας μετακόμισης, να ανοίξει κάποια θέση σε άλλη πόλη ή χώρα και να αποφασίσετε να κάνετε μια νέα αρχή μακριά, ή να σκεφτείτε μια πρωτοποριακή ιδέα που να σας εξασφαλίσει μια προαγωγή.

Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 12 μέχρι τις 20 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Αν δεν ξέρετε τις μοίρες του ζωδίου σας, του ωροσκόπου και των γενέθλιων πλανητών σας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τάσεις φυγής και την ανάγκη να τα αλλάξετε όλα έρχεται η Πανσέληνος του «Λύκου», που επηρεάζει τον 9ο Ηλιακό σας οίκο της έμπνευσης, της εκπαίδευσης, των προσωπικών αξιών, των σχεδίων για το μέλλον, των νομικών υποθέσεων και των ταξιδιών. Το φεγγάρι μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση ή πιέσεις και παρεξηγήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες και γενικά μια συναισθητική φόρτιση θα την έχετε, όπως και οι άλλοι βέβαια, γι’ αυτό καλύτερα να κρατάτε χαμηλούς τόνους και στη δουλειά και στις φιλικές σας σχέσεις. Επειδή μπορεί να προκύψουν αναποδιές και ανατροπές σε θέματα σπουδών ή επαγγελματικών, ή ξαφνικές ειδήσεις και καταστάσεις που θα ανατρέπουν το πρόγραμμα σας, θα έχετε μεγαλύτερο εκνευρισμό και η διάθεση σας δεν θα είναι πολύ ανεβασμένη, οπότε προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι, αλλά και ευέλικτοι. Επίσης, μπορεί να προκύψει ένα θέμα που αφορά σε κάποια υπόθεση με το δημόσιο, τις σπουδές, τα επαγγελματικά σας σχέδια για το μέλλον, ή αν εργάζεστε στο εξωτερικό ή συνεργάζεστε με ξένους να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα συνεννόησης και επικοινωνίας. Επίσης, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε ό,τι αφορά ταξίδια και μετακινήσεις, αλλά και σε αυτά που γράφετε και υπογράφετε και να ζητάτε πάντα τη γνώμη ειδικών σε συμβόλαια, διότι ο Ερμής που είναι ακόμη ανάδρομος σχηματίζει αντίθεση με την Πανσέληνο και δημιουργεί παρατράγουδα στις συνεννοήσεις. Ακόμη, μπορεί να νιώθετε σύγχυση σε ό,τι αφορά τα σχέδια και τα πλάνα σας για το μέλλον και ίσως να εμφανίζονται εμπόδια και να νιώθετε ότι τίποτα δεν προχωράει όπως το θέλετε. Όμως, όσο και να πιέζετε τις καταστάσεις και όσο και αν εκνευρίζεστε, δεν μπορούν να γίνουν τώρα όλες οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε για το μέλλον σας. Προσπαθήστε να ηρεμίσετε, να χαλαρώσετε και όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Παράλληλα, μπορεί να προκύψουν και κάποιες καταστάσεις που να αποτελέσουν το έναυσμα για να ξεκαθαρίσετε ποιοι άνθρωποι αξίζουν να μείνουν δίπλα σας, ποιοι έχουν τις ίδιες αξίες με εσάς και ποιοι σας εξελίσσουν και διευρύνουν τους ορίζοντες σας. Το φεγγάρι μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη να ταξιδέψετε ή να έρθετε σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό. Όμως να είστε προσεκτικοί, διότι θα υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία ή ακυρώσεις και μπερδέματα στις μετακινήσεις. Ό,τι και αν συμβεί μην χαλάτε τη διάθεσή σας και προσπαθήστε να το δείτε σαν μια περιπέτεια. Άλλο ένα δεδομένο που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας με αυτό το φεγγάρι είναι ότι η Πανσέληνος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και αυτό σημαίνει ότι από τη μία θα είστε πιο ονειροπόλοι και ρομαντικοί, από την άλλη όμως μπορεί να σας παρασύρει σε απατηλούς δρόμους, να ενθουσιαστείτε και να επενδύσετε σε λάθος άτομα και καταστάσεις. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και ζητήστε εγγυήσεις.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου από τις 12 μέχρι τις 20 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε τις μοίρες του ζωδίου σας, του ωροσκόπου και των γενέθλιων πλανητών σας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος του «Λύκου» επηρεάζει έναν ιδιαίτερα ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας, που συνδέεται με τις στενές συναισθηματικές σας σχέσεις, τον έρωτα τη σεξουαλικότητα σας, αλλά και τα οικονομικά, όπως ασφάλειες, κληρονομιές, χρέη, διατροφές, επενδύσεις και ίσως κάτι από τα παραπάνω να σας δημιουργήσει στρες ή να σας βυθίσει σε σκέψεις και προβληματισμούς. Το φεγγάρι θα σας φορτίσει συναισθηματικά και θα αναζητάτε την ουσία στις σχέσεις σας και αν οι άλλοι μένουν στην επιφάνεια των πραγμάτων, τότε ίσως προκληθούν εντάσεις. Όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, διότι ούτε η αντίθεση της Πανσελήνου με τον ανάδρομο Ερμή, αλλά ούτε το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σας βοηθούν να έχετε καθαρή εικόνα και έτσι δεν μπορείτε να αξιολογήσετε με ασφάλεια και ρεαλισμό τις συνθήκες στις σχέσεις σας, αφού όλες οι αντιδράσεις θα είναι παρορμητικές και υπό το καθεστώς σύγχυσης. Καλύτερα να αποστασιοποιηθείτε από τις καταστάσεις που σας δημιουργούν πίεση και άγχος και μην αφήσετε στο θυμικό σας να κάνει κουμάντο. Προσπαθήστε να βάλετε φρένο στους φόβους και τα απωθημένα σας, για να μην πείτε λόγια που μετά δεν μπορείτε να πάρετε πίσω. Επίσης, η Πανσέληνος επηρεάζει και τον τομέα των οικονομικών και ίσως ξυπνήσουν κάποιοι φόβοι σχετικά την ασφάλεια που νιώθετε σε αυτόν τον τομέα, ή μπορεί να υπάρξουν ανατροπές ή αλλαγές σε οικονομικά δεδομένα, όπως για παράδειγμα μια οφειλή που γίνεται εντελώς ξαφνικά απαιτητή, ένα δάνειο που δεν εγκρίνεται για κάποιους λόγους, ένα συμβόλαιο οικονομικό που σπάει ή ένα απρόβλεπτο έξοδο που σας βγάζει εκτός προϋπολογισμού. Αν υπάρχουν χρέη που έχουν συσσωρευτεί από το παρελθόν μην τα αφήνετε στην τύχη και μην κρύβετε κάτω από χαλάκι προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη και προσέξτε τα έξοδα που κάνετε και τους λογαριασμούς που πληρώνετε. Πιθανώς να υπάρχει και αρκετή ασυνεννοησία αυτές τις μέρες με συνεργάτες, πελάτες ή προβλήματα σε τεχνολογικά μέσα επικοινωνίας και να εκνευριστείτε, αλλά μπορεί να έρθουν στο φως μυστικά και παρασκηνιακές κινήσεις που γίνονται και αφορούν είτε σε μια επαγγελματική συνεργασία είτε σε μια ερωτική σχέση.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου από τις 12 μέχρι τις 20 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε τις μοίρες του ζωδίου σας, του ωροσκόπου και των γενέθλιων πλανητών σας πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απέναντι από το ζώδιο σας πραγματοποιείται η συναισθηματική Πανσέληνος του Ιανουαρίου και βάζει στο μικροσκόπιο τις σημαντικές σας σχέσεις, τον γάμο και τις συνεργασίες σας. Επειδή αυτό το φεγγάρι συνοδεύεται από αρκετή σύγχυση, ασυνεννοησία, παρεξηγήσεις και ανατροπές, θα αποδιοργανώσει την ψυχολογία σας και ίσως σας στρεσάρει, αφού θα είστε ή του ύψους ή του βάθους, και οτιδήποτε βιώνετε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο ίσως τώρα πάρει γιγαντιαίες διαστάσεις στο μυαλό σας. Το φεγγάρι αυτό θα φέρει έντονη συναισθηματική πίεση και αν είστε σε σχέσεις και συνεργασίες που δεν σας δίνουν αυτό που θέλετε, που οι άλλοι δεν πληρούν τα δικά σας στάνταρτ, θα θέσετε τους όρους σας και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις. Δυστυχώς αυτή η Πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα που σας ενοχλούσαν μέχρι τώρα και κάνατε ότι τα αγνοούσατε, αλλά πλέον θα νιώθετε ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για υποχωρήσεις. Γενικά, είναι ένα διάστημα που θα προβληματιστείτε πολύ και θα αναθεωρήσετε τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους, είτε σε ερωτικό είτε σε επαγγελματικό και φιλικό επίπεδο. Αν όμως είστε σε σχέσεις ή συνεργασίες που σας γεμίζουν, τότε θα νιώθετε πραγματικά ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι και θα προσπαθήσετε να ανταποδώσετε με λόγια και με πράξεις τον σεβασμό και τη χαρά σας. Ξαφνικοί έρωτες ή και χωρισμοί είναι μέσα στο παιγνίδι και αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει και κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας, το οποίο να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε και να φέρει τα πάνω-κάτω, αλλά επειδή εμπλέκεται και ο απατηλός Ποσειδώνας, μην δώσετε γη και ύδωρ πριν σας αποδείξει την αξία του. Τώρα θα γίνετε πιο διεκδικητικοί, ασυμβίβαστοι και θα θέλετε να ξεκαθαρίσετε και μέσα σας, αλλά και με τους άλλους τι έχει αξία, τι σας κάνει ευτυχισμένους και χαρούμενους. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να βρεθείτε αντιμέτωποι με αποκαλύψεις που αρχικά θα σας σοκάρουν, αλλά στη συνέχεια θα καταλάβετε ότι ήταν για καλό σας. Επειδή η Πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή, καλύτερα να αποφύγετε οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση ή δέσμευση, να προσέχετε τα λόγια σας να μην παρεξηγηθούν, αλλά και την οδήγηση, τα μέσα επικοινωνίας και το μεταφορικό σας μέσο. Φυσικά πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας και την καλή σας φυσική κατάσταση.

Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 12 μέχρι τις 20 μοίρες του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Αν δεν ξέρετε τις μοίρες του ζωδίου σας, του ωροσκόπου και των γενέθλιων πλανητών σας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου επηρεάζει τον τομέα της εργασίας, τις σχέσεις σας με υφισταμένους και προϊσταμένους ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, αλλά και τις καθημερινές σας ρουτίνες, τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Επειδή είναι ένα πολύ συναισθηματικό φεγγάρι και συνάμα η σκέψη μας θα είναι θολωμένη, λόγω του ανάδρομου Ερμή και της αντίθεσης που σχηματίζει με την Πανσέληνο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να αποφεύγετε τις εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Θα υπάρχει αναστάτωση, απρόβλεπτες εξελίξεις και ασυνεννοησία και ίσως οι αντιδράσεις σας να είναι παρορμητικές. Ή μπορεί να προσπαθήσουν οι άλλοι να σας φορτώσουν με περισσότερες αρμοδιότητες και ευθύνες και εσείς να εκνευρίζεστε πολύ και να επαναστατείτε, ή να έχετε αλλαγές στον τρόπο και τον χώρο της δουλειάς ή στα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας που εργάζεστε και το άγχος σας να χτυπάει κόκκινο. Γενικά, κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις θα ανατρέπουν τη ρουτίνα σας και θα σας βγάζουν από το πρόγραμμα σας, δημιουργώντας σας τεράστια συναισθηματική πίεση και θα νιώθετε εξουθενωμένοι, αφού θα προκύπτουν συνεχώς καταστάσεις για τις οποίες θα πρέπει να τρέχετε. Αυτή την περίοδο θα αισθάνεστε πιο κουρασμένοι και καταπονημένοι, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε τον εαυτό σας, την υγεία σας και φροντίστε να ξεκουράζεστε και λίγο. Αν προκύψει κάποιο θέμα με τη διατροφή και θέλετε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, η κατάλληλη στιγμή είναι ακριβώς μετά την Πανσέληνο. Όταν λοιπόν το φεγγάρι θα αρχίσει να «σβήνει» είναι η ευκαιρία σας να… σβήσετε και εσείς τον παλιό σας εαυτό, να αφήσετε πίσω σας κακές συνήθειες και να κάνετε μια νέα αρχή που να αφορά τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Είναι επίσης ένα θετικό διάστημα να ξεφύγετε από τις κουραστικές ρουτίνες σας και να βρείτε νέες δραστηριότητες που να σας γεμίζουν χαρά και ευεξία. Πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία στον εαυτό σας και να μην επωμίζεστε τα βάρη και τις υποχρεώσεις των άλλων. Βρείτε χρόνο για να αναπαυθείτε και να χαλαρώσετε, διότι εκτός από το σώμα σας και το νευρικό σας σύστημα είναι έτοιμο να καταρρεύσει.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου από τις 12 μέχρι τις 20 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε τις μοίρες του ζωδίου σας, του ωροσκόπου και των γενέθλιων πλανητών σας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ερωτική σας ζωή, τα θέματα παιδιών, τα δημιουργικά σας σχέδια, τα επιχειρηματικά σας πλάνα, ο τρόπος που διασκεδάζετε, τα χόμπι και τα σπορ που σας δίνουν χαρά, τα φλερτ και οι γνωριμίες επηρεάζονται από την πρώτη Πανσέληνο του νέου έτους και ίσως σας απασχολήσει κάποιο από αυτά τα θέματα. Από τη μία το φεγγάρι αυτό σας καλεί να επιλέξετε να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε, να βρείτε τι σας κάνει ευτυχισμένους, να κυνηγήσετε τα όνειρα σας και να αναδείξετε τα ταλέντα και τη δημιουργικότητα σας, αλλά από την άλλη οι όψεις που σχηματίζει δεν διευκολύνουν τις εξελίξεις και τις ξεκάθαρες αποφάσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον πλανήτη του απροόπτου, τον Ουρανό, μπορεί να φέρει μία νέα και πρωτοποριακή δημιουργική ιδέα, μία απρόσμενη εγκυμοσύνη, έναν κεραυνοβόλο έρωτα, ή μια διάθεση επανάστασης και να τα γκρεμίσετε όλα στη σχέση σας για να δημιουργήσετε χώρο να μπει κάτι νέο και φρέσκο στη ζωή σας. Μπορεί λοιπόν ξαφνικά να συνειδητοποιείτε ότι μια κατάσταση στη ζωή σας σάς έχει κουράσει πολύ, ή να αποκαλυφθεί κάτι σημαντικό που αγνοούσατε και να έρθει μια ρήξη ή κάποια ένταση σε μια σχέση ή συνεργασία, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Αν όμως είστε σε μια υγιή σχέση θα ζήσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή την οικογένεια σας και θα γεμίσει η καρδιά σας με αγάπη και χαρά. Μπορεί να προκύψει και κάποιο ταξίδι ή να πάτε μια εκδρομή που να περάσετε πολύ όμορφα είτε οικογενειακώς ή με φίλους. Όμως να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, διότι μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις και μπερδέματα. Επειδή αυτό το φεγγάρι θα έχει μια επιπλέον συναισθηματική φόρτιση, μπορεί να αυξηθούν οι ανησυχίες σας για το παρακάτω της ζωής σας ή να προσπαθείτε να πάρετε αποφάσεις για τη σχέση σας, τον γάμο σας, τα δημιουργικά σας σχέδια και να μεγαλοποιείτε τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται. Δεν είναι όμως η κατάλληλη περίοδος για σημαντικές αποφάσεις, διότι η Πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και η σκέψη σας θα είναι μπερδεμένη. Μπορεί να σκέφτεστε συνεχώς ότι δικαιούστε μια καλύτερη ζωή και να αρχίσετε να κατηγορείτε τους άλλους ότι αυτοί φταίνε για ό,τι συμβαίνει, ή μπορεί να προκύψουν διαφωνίες λόγω παρανοήσεων από λάθος πληροφορίες που λαμβάνετε και σας οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα. Η Πανσέληνος αυτή θέλει ψυχραιμία και να μην αντιδράτε συναισθηματικά. Και αν αυτό το φεγγάρι φέρει κάποια πρόσωπα από το παρελθόν ξανά στη ζωή σας, μην βιαστείτε να ενθουσιαστείτε και να βγάλετε συμπεράσματα για τις προθέσεις τους. Κάντε υπομονή, διότι μετά τις 18/01 που θα επιστρέψει ο Ερμής στην ορθή του πορεία θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού ή του Αιγόκερου από τις 12 μέχρι τις 20 μοίρες.

Αν δεν ξέρετε τις μοίρες του ζωδίου σας, του ωροσκόπου και των γενέθλιων πλανητών σας πατήστε εδώ.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Η Πανσέληνος του «Λύκου» στις 07/01/2023 δημιουργεί παρεξηγήσεις και ξαφνικές καταστάσεις. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια
Η Πανσέληνος του «Λύκου» στις 07/01/2023 δημιουργεί παρεξηγήσεις και ξαφνικές καταστάσεις. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια
Η Πανσέληνος του «Λύκου» στις 07/01/2023 δημιουργεί παρεξηγήσεις και ξαφνικές καταστάσεις. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια
https://asibiliou.gr/wp-content/uploads/2023/01/I-Panselinos-toy-Lykoy-stis-07.01.2023-dimioyrgei-parexigiseis-kai-xafnikes-katastaseis-12-zodia-PIC-ASTROLOGIA.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/01/07012023-12.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/01/07012023-12.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content