Στ. Πλουμιστός: Πουλάς την ψυχή σου χωρίς να το καταλάβεις - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε όταν σε κατακλύζει αρνητική οντότητα

Στ. Πλουμιστός: Πουλάς την ψυχή σου χωρίς να το καταλάβεις - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε όταν σε κατακλύζει αρνητική οντότητα

👉Η ιστορία του να πουλήσεις την ψυχή σου στον διάβολο είναι μια προειδοποιητική ιστορία με πολλές παραλλαγές. Η βασική προϋπόθεση αυτών των ιστοριών παραμένει η ίδια: υπάρχει κάτι κακό εκεί έξω, και για να πάρουμε αυτό που θέλουμε, πρέπει να εγκαταλείψουμε την ψυχή μας.

Η ιδέα να πουλήσει κανείς την ψυχή του υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια και εμφανίζεται σχεδόν σε κάθε πολιτισμό σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιείται ως συσκευή πλοκής σε οτιδήποτε, από μυθιστορήματα και ταινίες μέχρι βιντεοπαιχνίδια και μουσική.

Πώς ξεκίνησε αυτή η ιδέα;
Από πού προέρχεται; Και είναι αληθινό να πουλάς την ψυχή σου στον διάβολο;

Ευτυχώς, το να γνωρίζεις τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις δεν είναι τόσο δύσκολο όσο το να καταλάβεις γιατί κάποιος πιστεύει ότι κάποιος μπορεί να πουλήσει την ψυχή του.

Αλλά πριν δούμε από πού προήλθε αυτή η πεποίθηση, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς υποτιθέμενους δείκτες όταν πούλησες την ψυχή σου στον διάβολο.

1) Είστε συνεχώς κουρασμένοι, παρόλο που κοιμάστε πολύ.
Όταν πούλησες την ψυχή σου στον διάβολο, θα αναπτύξεις μια μάλλον ασυνήθιστη εμφάνιση.Είστε συνεχώς κουρασμένοι και εξαντλημένοι όλη την ώρα. Πάντα σέρνεσαι από το κρεβάτι, βιάζεσαι να φτάσεις στο γραφείο ή στο σχολείο και μετά καταρρέεις από εξάντληση μόλις φτάσεις εκεί.

Και το χειρότερο; Δεν ξέρεις καν γιατί.
Ξεκουράζεστε αρκετά, αλλά εξακολουθείτε να αισθάνεστε εξαντλημένοι. Ακόμα και μετά από έναν καλό ύπνο, φαίνεσαι πάντα κουρασμένος.

Γιατί; Ίσως είναι επειδή η ψυχή σας είναι ανήσυχη και δεν μπορεί να χαλαρώσει.

2) Δεν ενδιαφέρεστε για τα πράγματα που σας έκαναν ευτυχισμένους
Όταν πουλάς την ψυχή σου στον διάβολο, δεν ενδιαφέρεσαι για αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο.

Όταν παρατάς την ψυχή σου, εγκαταλείπεις όλα όσα σε έκαναν να νιώθεις καλά. Αρχίζεις να νιώθεις άδειος και χαμένος. Χάνεις την αίσθηση του σκοπού και του νοήματος στη ζωή. Θα χάσετε επίσης την ικανότητα να αισθάνεστε αγάπη, χαρά και πληρότητα.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Λοιπόν, όταν πουλάμε τις ψυχές μας, ανταλλάσσουμε τα πράγματα που μας φέρνουν χαρά σε αντάλλαγμα για υλικά αγαθά, χρήματα ή δύναμη. Αυτό είναι μεγάλο λάθος γιατί μας κάνει δυστυχισμένους και δυσαρεστημένους με αυτά που έχουμε.

Μας κρατά να κυνηγάμε όλο και περισσότερο χωρίς να νιώθουμε ποτέ αρκετά ικανοποιημένοι με αυτό που ήδη έχουμε. Αυτό μας κάνει να νιώθουμε άδειοι και θυμωμένοι με τον εαυτό μας που θέλουμε κάτι που δεν μπορούμε να πετύχουμε.

3) Είστε πάντα σε κακή διάθεση και θυμώνετε γρήγορα
Εάν παραπονιέστε συνεχώς για όσα συμβαίνουν στη ζωή σας και αν θυμώνετε, μπορεί να είναι σημάδι ότι πουλάτε την ψυχή σας στον διάβολο.

Αυτό συμβαίνει γιατί ο διάβολος είναι πραγματικός και προσπαθεί πάντα να πάρει όσες περισσότερες ψυχές μπορεί. Επομένως, όταν οι άνθρωποι πουλούν την ψυχή τους στον διάβολο, συμφωνούν να παραδώσουν την ψυχή τους σε αυτόν. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι πλέον υπεύθυνοι για την ψυχή τους και ότι η ψυχή τους βρίσκεται υπό τον επιρροή του διαβόλου.

Όταν κάποιος πουλάει την ψυχή του, δεν μπορεί να την ελέγξει ή να ελέγξει τα συναισθήματά του. Αντίθετα, ο διάβολος παίρνει τον πλήρη έλεγχο τους και τους ελέγχει μέσω των συναισθημάτων τους.

Ο διάβολος το κάνει αυτό ελέγχοντας πώς νιώθουν οι άνθρωποι για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους. Το κάνει αυτό για να μπορεί να έχει περισσότερη δύναμη πάνω τους και έτσι να τρέφεται από όλα τα αρνητικά τους συναισθήματα. Όσο περισσότερα αρνητικά συναισθήματα έχει πρόσβαση ο διάβολος, τόσο ισχυρότερες γίνονται οι δυνάμεις του και τόσο καλύτερα νιώθει για τον εαυτό του.

Όταν κάποιος πουλάει την ψυχή του στον διάβολο, δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτήν την κατάσταση επειδή η ψυχή του είναι υπό τον έλεγχό του. Ως εκ τούτου, θα αισθάνονται πάντα ότι δεν έχουν κανέναν έλεγχο για το τι συμβαίνει στη ζωή τους και ότι πάντα τους συμβαίνει κάθε κακό.

4) Ανακαλύπτεις τον εαυτό σου να κάνει συμφωνίες με ανθρώπους, ακόμα κι αν δεν είναι προς το συμφέρον σου
Υπάρχουν στιγμές που μπορεί να ξεγελαστείτε για να κάνετε συμφωνίες με ανθρώπους, ακόμα και όταν δεν είναι προς το συμφέρον σας.

Όταν πουλάτε την ψυχή σας στον διάβολο, θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε ότι δεν έχετε άλλη επιλογή από το να ακολουθήσετε οτιδήποτε προσφέρει ο διάβολος.

Αυτό ονομάζεται φαινόμενο «παράκαμψης».
Το φαινόμενο παράκαμψης συμβαίνει όταν ο διάβολος παίρνει τον έλεγχο του κατώτερου μυαλού σας (ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ) και σας πείθει ότι δεν έχετε άλλη επιλογή από το να κάνετε αυτό που θέλει να κάνετε επειδή ξέρει καλύτερα από εσάς πώς να αποκτήσετε αυτό που θέλετε και χρειάζεστε.  

Όταν συμβεί αυτό, η διαίσθησή σας κλείνει εντελώς. Δεν μπορείτε πια να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και τις διαδικασίες σκέψης σας επειδή ελέγχονται από τον διάβολο.

Θα μπορέσεις να εμπιστευτείς μόνο αυτό που βγαίνει από το στόμα του ίδιου του διαβόλου. Αυτό μπορεί να κάνει δύσκολο για όποιον πουλάει την ψυχή του να ξέρει τι πρέπει να κάνει ή τι πρέπει να πουν επειδή το ένστικτό του του λέει ένα πράγμα και το στόμα του του λέει κάτι εντελώς διαφορετικό.

5) Πάντα σκέφτεστε τρόπους για να προχωρήσετε, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να πατήσετε τους άλλους.
Όταν πουλάς την ψυχή σου στον διάβολο, θα σε δελεάσει να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να προχωρήσεις.

Θα δώσει κενές υποσχέσεις που ακούγονται καλά στην επιφάνεια αλλά είναι απλώς ψέματα. Θα σας κάνει να νιώσετε ότι μπορείτε να καταφέρετε οτιδήποτε, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να πατήσετε τους άλλους στη διαδικασία. Και θα σας δώσει μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας, ώστε να μην αισθάνεστε ότι πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας ή να υπερασπίζεστε το σωστό.

Όταν πουλάς την ψυχή σου στον διάβολο, μπορεί να πεις ψέματα στον εαυτό σου γιατί κάνεις ορισμένα πράγματα.

Μπορεί να πεις στον εαυτό σου ότι είναι για το καλό σου, ακόμα κι όταν ξέρεις ότι δεν είναι. Μπορεί να πείσετε τον εαυτό σας ότι είναι εντάξει να πατάτε πάνω σε άλλους επειδή το «αξίζουν». Ή μπορεί να πείσετε τον εαυτό σας ότι όλα είναι καλά, ακόμα κι όταν δεν είναι.

Όταν ο διάβολος σας δελεάζει με αυτά τα ψέματα, λειτουργεί ως το τυφλό σας σημείο – φροντίζει να μην βλέπετε αυτό που βρίσκεται ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό σας.

Και όταν πουλάς την ψυχή σου στον διάβολο, θα δελεάσει και τους άλλους γύρω σου με αυτά τα ψέματα. Θα χρησιμοποιήσει άλλα άτομα ως κάλυψη εάν νιώσει ότι απειλείται.

6) Γίνεσαι αντικοινωνικός
Ένας άνθρωπος που πούλησε την ψυχή του στον διάβολο δεν συμπαθεί τους ανθρώπους. Δεν του αρέσει καν να βρίσκεται μέσα σε πλήθος και προτιμά να περπατά μόνος του ή να μείνει στο σπίτι.

Αυτό συχνά συνοδεύεται από χαμηλή αυτοπεποίθηση και ακόμη και κατάθλιψη, καθώς νιώθει ότι κανείς δεν τον αγαπά ή δεν θέλει να είναι κοντά του.

Αν πούλησες την ψυχή σου στον διάβολο, τότε μπορεί να θέλεις πάντα να είσαι μόνος και να περνάς πολύ χρόνο μόνος σου. Δεν φαίνεται να σας αρέσουν τα ανθρώπινα όντα ή άλλοι άνθρωποι γενικά, επομένως προτιμάτε να περνάτε χρόνο μόνοι σας.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις ρομαντικές σχέσεις . Αξίζει να σημειωθεί ότι μερικές φορές θα έχετε πολλές φίλες ή φίλους, αλλά θα ξεκαθαρίσετε ότι δεν θέλετε ποτέ να πάρετε αυτή την αγάπη στα σοβαρά και προτιμάτε να μην τους βλέπετε.

7) Πάντα προσπαθείς να πάρεις κάτι για το τίποτα
Όταν πουλάς την ψυχή σου στον διάβολο, προσπαθείς πάντα να πάρεις κάτι για το τίποτα.

Όταν χαρίζεις τον χρόνο σου και τα ταλέντα σου, τον χρόνο και τους πόρους σου, προσπαθείς πάντα να πάρεις κάτι για το τίποτα.

Όταν κάνετε κάτι εντελώς έξω από τη ζώνη άνεσής σας για να βγάλετε χρήματα, προσπαθείτε πάντα να πάρετε κάτι για το τίποτα. Και όταν κάνετε πράγματα που δεν έχουν κανένα νόημα, αλλά αποφέρουν πολλά αποτελέσματα, τότε είναι πάντα να πάρετε κάτι για το τίποτα.

Γιατί; Γιατί ο διάβολος είναι πάντα πρόθυμος να πληρώσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και όταν κάποιος πουλά την ψυχή του στον διάβολο, παίζει αυτό το ύπουλο παιχνίδι του εμπορίου όπου βάζει τα πάντα στη γραμμή - συμπεριλαμβανομένης της υγείας του, των σχέσεών του και της ευτυχίας του - στην υπηρεσία ενός ονείρου που μπορεί να μην γίνει ποτέ πραγματικότητα .

Αν λοιπόν θέλετε να αποκομίσετε οικονομικά οφέλη από οποιαδήποτε προσπάθεια, τότε είναι σημαντικό αυτό που κάνετε να έχει νόημα. Και αν δεν έχει νόημα από λογική άποψη, υπάρχει επίσης η πιθανότητα να γίνεται με προσχήματα – πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα είναι κερδοφόρο μακροπρόθεσμα.

8) Θα χάσεις την ικανότητα να αγαπάς
Αυτός που πουλάει την ψυχή του στον διάβολο δεν αγαπά κανέναν. Θα αρνηθεί ακόμη και να δώσει αγάπη στην οικογένειά του.

Οι πράξεις του δεν ταιριάζουν με καμία λογική εξήγηση, αλλά αυτό είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι σκέφτονται να πουλήσουν την ψυχή τους στον διάβολο.

Ένας άνθρωπος που πουλάει την ψυχή του στον διάβολο πιστεύει ότι συναισθήματα δεν υπάρχουν και ότι είναι καλύτερα να μην αισθανθεί τίποτα. Είναι αδύνατο για ένα άτομο να μην αισθάνεται αν είναι αληθινά ερωτευμένος.

Όταν ο διάβολος σου παίρνει την ψυχή, παίρνει και όλη σου την αγάπη. Δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε κανέναν μετά από αυτή τη διαδικασία. θα αναγκαστείς να αγαπάς μόνο τον εαυτό σου.

Ως αποτέλεσμα, δεν θα έχετε φίλους ή σχέσεις.

Σε αυτή την περίπτωση, ο διάβολος αφαιρεί όλα τα θετικά πράγματα από τη ζωή μας και τα αντικαθιστά με ένα νέο θεμέλιο αρνητικών συναισθημάτων: τον πόνο.

Αυτό είναι που κάνει έναν άνθρωπο που πούλησε την ψυχή του να αισθάνεται τόσο άσχημα.

Από τη μια πλευρά, για αυτόν όλα είναι φρικτά και δεν του αρέσει κανένας. Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι γύρω του νιώθουν συχνά πόνο και μοναξιά.

Τι θλιβερή ζωή.

9) Και τέλος, θα νιώσετε βασανισμένοι.
Ένα άτομο που πούλησε την ψυχή του στον διάβολο είναι θύμα συνεχών ψυχικών βασανιστηρίων και καθημερνών βασάνων.

Αυτό συμβαίνει γιατί πρέπει να συνειδητοποιήσει τι παράτησε ως αντάλλαγμα για υπερφυσική δύναμη, ενώ άλλοι δεν έχουν ιδέα ότι βασανίζονται από δαίμονες στο περιβάλλον τους.

Ένα άτομο που πούλησε την ψυχή του στον διάβολο συχνά βασανίζεται για κάτι που έκανε, οπότε αυτό τον κάνει να πιστεύει ότι για όλα φταίει.

Νιώθει ότι του αξίζει αυτή η τιμωρία και συχνά συμφωνεί με την άποψη των δαιμόνων.

Οδηγεί σε μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία να κάνει αρνητικές σκέψεις και επομένως να δημιουργεί περισσότερη αρνητική ενέργεια γύρω του.

Αυτό οδηγεί σε αυξημένη αίσθηση του κακού γύρω του και μερικές φορές ακόμη και σε αυξημένο αίσθημα θυμού ή μίσους.

Για αυτόν τον λόγο, οι άνθρωποι συχνά πιστεύουν ότι βασανίζονται από δαίμονες, ενώ στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο.

Συμπέρασμα
Όταν πρόκειται να πουλήσετε την ψυχή σας, η απάντηση πρέπει συνειδητά να είναι ένα ηχηρό «Όχι».

Στην πραγματικότητα, το να πουλήσεις την ψυχή σου στον διάβολο είναι κάτι που δεν θέλεις ανεξάρτητα από το είδος της δύναμης που πιστεύεις ότι έχεις αποκτήσει.

Όταν πουλάς την ψυχή σου στον διάβολο, το πνευματικό σου ταξίδι έχει τελειώσει καθώς θα τρέφεσαι με τοξικές ιδέες.

Τώρα άκου. Κάντε αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό σας.
  1. Όσον αφορά το προσωπικό σας πνευματικό ταξίδι, ποιες τοξικές συνήθειες έχετε αποκτήσει εν αγνοία σας;
  2. Είναι η ανάγκη να είσαι θετικός όλη την ώρα; 
  3. Είναι μια αίσθηση ανωτερότητας έναντι εκείνων που στερούνται πνευματικής επίγνωσης;
Ακόμη και οι καλοπροαίρετοι γκουρού και οι ειδικοί μπορεί να το κάνουν λάθος. Το αποτέλεσμα είναι ότι καταλήγεις να πετυχαίνεις το αντίθετο από αυτό που ψάχνεις. Κάνεις περισσότερα για να βλάψεις τον εαυτό σου παρά για να θεραπεύσεις.


Αγάπα πρώτα τον εαυτό σου και όλα τα άλλα μπαίνουν στη θέση τους
Μπορεί να ακούγεται αλαζονικό ή ναρκισσιστικό να εστιάζεις στο να αγαπάς πρώτα τον εαυτό σου. Αλλά δεν είναι.

Το θέμα δεν είναι να πιστεύεις ότι είσαι καλύτερος από τους άλλους ή να αποδέχεσαι πράγματα για τον εαυτό σου που πραγματικά πρέπει να αλλάξεις. Έχει να κάνει με την ανάπτυξη μιας υγιούς και ανατροφής σχέσης με… εσάς!

Το να αγαπάς τον εαυτό σου σημαίνει να δεσμεύεσαι για αυτό που είσαι, να κατανοείς τις πολλές διαφορετικές αποχρώσεις της ταυτότητάς σου και να δείχνεις στον εαυτό σου ένα επίπεδο φροντίδας και οικειότητας που συνήθως επιφυλάσσουμε για άλλους ανθρώπους.

Δυστυχώς, δεν έχουμε μάθει πώς να αγαπάμε τον εαυτό μας από μικρή ηλικία. Και καταλήγουμε να νοιαζόμαστε για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εμάς αντί να εστιάζουμε σε αυτό που χρειαζόμαστε σε ένα πιο θεμελιώδες επίπεδο.

Είναι ώρα να ξεφορτωθείς αρνητικές οντότητες που έχεις μέσα σου... 

Αν θελήσετε την βοήθεια μου επικοινωνήστε μαζί μου.
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,521,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2115,ΑΠΟΨΕΙΣ,112,Άρθρα,830,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,171,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,882,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,204,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,956,ΒΙΝΤΕΟ,467,ΒΟΛΟΣ,99,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1859,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,241,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1962,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,46,ΕΡΕΥΝΕΣ,81,ΖΩΗ,233,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,100,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,99,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1102,Κόσμος,10178,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,59,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,718,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1671,Πολιτική,6941,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6230,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,89,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,72,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1257,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3295,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,85,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,122,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,770,Eco-News,2925,GP - info,5,voice healing therapy,75,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Πουλάς την ψυχή σου χωρίς να το καταλάβεις - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε όταν σε κατακλύζει αρνητική οντότητα
Στ. Πλουμιστός: Πουλάς την ψυχή σου χωρίς να το καταλάβεις - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε όταν σε κατακλύζει αρνητική οντότητα
Στ. Πλουμιστός: Πουλάς την ψυχή σου χωρίς να το καταλάβεις - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε όταν σε κατακλύζει αρνητική οντότητα
https://2.bp.blogspot.com/-xpXmMDnaJ1o/XDta76EC27I/AAAAAAAAB-Y/P60mtgjmHfUaM5rdp7g-5Paoycx3XrSpACLcBGAs/w400-h323/Attachment.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-xpXmMDnaJ1o/XDta76EC27I/AAAAAAAAB-Y/P60mtgjmHfUaM5rdp7g-5Paoycx3XrSpACLcBGAs/s72-w400-c-h323/Attachment.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/12/blog-post_60.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/12/blog-post_60.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content