Σταύρος Πλουμιστός: Όταν έχεις αυτά τα δύο πράγματα, μπορείς να αντιμετωπίσεις κάθε δύσκολη στιγμή

Σταύρος Πλουμιστός: Όταν έχεις αυτά τα δύο πράγματα, μπορείς να αντιμετωπίσεις κάθε δύσκολη στιγμή

👉Ανεξάρτητα από το πόσο πλούσιος και επιτυχημένος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, αν δεν έχει καλή σχέση με τον εαυτό του και τα συναισθήματά του, θα παραμείνει δυστυχισμένος, γιατί τα χρήματα δεν μπορούν να γιατρέψουν μια σπασμένη καρδιά ή ένα σπασμένο μυαλό.

Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι τα χρήματα είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της ζωής. Διευκολύνει τα πάντα, επιτρέποντάς μας να πετύχουμε πολλά πράγματα και να ζήσουμε ιδιαίτερες εμπειρίες.Ανακοίνωση

Δεν χρειάζεται να το αντιμετωπίζουμε σαν εχθρό ή να συμπεριφερόμαστε σαν να μην μας ενδιαφέρει να έχουμε μια άνετη ζωή, γιατί η αλήθεια είναι ότι έχει μεγάλη σημασία για εμάς και η αποδοχή των χρημάτων ως καλό πράγμα είναι το πρώτο βήμα προς μια ζωή πληρέστερη και ευημερούσα.
Ωστόσο, πρέπει να έχουμε επίγνωση της θέσης που κατέχει στη ζωή μας.

Τα χρήματα είναι σημαντικά, αλλά δεν είναι το μόνο πράγμα που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι ή να θεωρούμε τους εαυτούς μας νικητές στη ζωή.

Όσον αφορά την προσωπική επιτυχία , πρέπει πάντα να έχουμε κατά νου ότι ξεκινά από μέσα μας και αντανακλάται στον κόσμο γύρω μας. Ανεξάρτητα από το πόσο πλούσιος και επιτυχημένος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, αν δεν έχει καλή σχέση με τον εαυτό του και τα συναισθήματά του, θα συνεχίσει να είναι δυστυχισμένος, γιατί τα χρήματα δεν μπορούν να θεραπεύσουν μια σπασμένη καρδιά ή μια σπασμένη καρδιά, άψυχο πνεύμα.

Οι άνθρωποι που είναι πραγματικά επιτυχημένοι στη ζωή είναι εκείνοι που καταφέρνουν να έχουν ισορροπημένη συναισθηματική υγεία και να ζουν με γαλήνη στην καρδιά τους.

Όταν έχεις αυτά τα δύο πράγματα, μπορείς να αντιμετωπίσεις κάθε δύσκολη στιγμή με το κεφάλι ψηλά και να ελπίζεις σε καλύτερες μέρες.

Τα χρήματα και τα υλικά αγαθά μπορούν να μας αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή, αλλά η συναισθηματική ωριμότητα και η ψυχική ηρεμία είναι πράγματα που αποκτάμε μόνοι μας, μέσω των αγώνων μας, και επομένως κανείς δεν μπορεί να μας τα πάρει.

Όταν έχουμε πολλή γαλήνη στην καρδιά μας, ξέρουμε ότι με ή χωρίς χρήματα, μπορούμε ακόμα να είμαστε ευτυχισμένοι, γιατί γνωρίζουμε την αξία μας, τις ικανότητές μας και την προσωπική μας δύναμη. Έχουμε τη μεγαλύτερη ασφάλεια που προέρχεται από το να γνωρίζουμε ποιοι πραγματικά είμαστε και από εκεί μπορούμε να κατακτήσουμε οτιδήποτε θέλουμε στη ζωή.

Μια γεμάτη τσέπη δεν θα μας φέρει ποτέ τόσο αληθινή χαρά όσο μια καρδιά σε γαλήνη, γι' αυτό πρέπει να δίνουμε προτεραιότητα σε ό,τι φέρνει πραγματικά αξία στη ζωή μας.



Το πραγματικό μέτρο μιας επιτυχημένης ζωής είναι το πόσο δεν εξαρτόμαστε από τα χρήματα για να είμαστε ευτυχισμένοι, γιατί στο τέλος της ημέρας, το μόνο που θα έχουμε πραγματικά αξία να πάρουμε μαζί μας είναι οι άνθρωποι που συναντάμε. , οι αναμνήσεις δημιουργούμε, τα συναισθήματα που αναπτύσσουμε και δεν έχει να κάνει με τον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Προσπαθήστε λοιπόν για μια επιτυχημένη οικονομική ζωή και αντιμετωπίστε τα χρήματα ως φίλο, αλλά θυμηθείτε να γεμίζετε την καρδιά σας με γαλήνη και χαρά, γιατί αυτό θα σας κάνει πραγματικά έναν ευτυχισμένο και υγιή άνθρωπο.Η ζωή σας μια αξέχαστη εμπειρία!

Σταύρος Πλουμιστός
Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους
και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Όταν έχεις αυτά τα δύο πράγματα, μπορείς να αντιμετωπίσεις κάθε δύσκολη στιγμή
Σταύρος Πλουμιστός: Όταν έχεις αυτά τα δύο πράγματα, μπορείς να αντιμετωπίσεις κάθε δύσκολη στιγμή
Σταύρος Πλουμιστός: Όταν έχεις αυτά τα δύο πράγματα, μπορείς να αντιμετωπίσεις κάθε δύσκολη στιγμή
https://www.espritsciencemetaphysiques.com/wp-content/uploads/2022/03/field-g00e6840d6_1280-1024x683.jpg
https://i.ytimg.com/vi/MFd03BYag7c/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/12/blog-post_42.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/12/blog-post_42.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content