Σταύρος Πλουμιστός: Πώς οι άνθρωποι είναι ικανοί να φτάσουν σε υπερφυσικούς στόχους

Σταύρος Πλουμιστός: Πώς οι άνθρωποι είναι ικανοί να φτάσουν σε υπερφυσικούς στόχους

👉Οι ψυχικές δυνάμεις, είναι γνωστές ως εξωαισθητηριακή αντίληψη ή ESP, αναφέρονται στην ικανότητα απόκτησης πληροφοριών ή αντίληψης γεγονότων πέρα ​​από τις πέντε αισθήσεις. 

Στο απέραντο βασίλειο της ανθρώπινης εμπειρίας, το μυστηριώδες και το ανεξήγητο συχνά αιχμαλωτίζει τη φαντασία μας. Ανάμεσα στα αινιγματικά φαινόμενα που έχουν ιντριγκάρει τα άτομα σε όλη την ιστορία, οι ψυχικές ικανότητες ξεχωρίζουν ως ένα συναρπαστικό θέμα εξερεύνησης.

Η έννοια των ψυχικών δυνάμεων ήταν ένα θέμα γοητείας και συζήτησης για αιώνες, με κάποιους ανθρώπους να ισχυρίζονται ότι διαθέτουν ψυχικές ικανότητες και άλλους να τις απορρίπτουν ως ψευδοεπιστήμη.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι ψυχικών ικανοτήτων που οι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι κατέχουν, συμπεριλαμβανομένης της τηλεπάθειας (η ικανότητα διανοητικής επικοινωνίας με άλλους), της διόρασης (η ικανότητα να βλέπει κανείς στο μέλλον ή να λαμβάνει πληροφορίες για ένα αντικείμενο ή τοποθεσία), η διαίσθηση (την ικανότητα για να δεις μελλοντικά γεγονότα) και ψυχοκίνηση (η ικανότητα να μετακινείς αντικείμενα με το μυαλό).

Υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που υποστηρίζουν την ύπαρξη ψυχικών δυνάμεων και πολλοί επιστήμονες και σκεπτικιστές υποστηρίζουν ότι οι ψυχικές ικανότητες μπορούν να εξηγηθούν από ψυχολογικούς ή φυσικούς παράγοντες όπως το φαινόμενο Forer (η τάση των ανθρώπων να αποδέχονται ασαφείς ή γενικές δηλώσεις ως ακριβείς και ειδικές για τον εαυτό τους).

Πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να πιστεύουν στην ύπαρξη ψυχικών δυνάμεων και αναζητούν άτομα που ισχυρίζονται ότι τις κατέχουν. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να στραφούν σε αφυπνιστές για καθοδήγηση ή συμβουλές για προσωπικά θέματα, ενώ άλλοι μπορεί να ενδιαφέρονται για τις παραφυσικές ή υπερφυσικές πτυχές των ψυχικών ικανοτήτων.

Τα σημάδια ότι έχετε πρόσβαση στις ψυχικές σας ικανότητες


Οι ψυχικές ικανότητες υπάρχουν και αυτές οι δυνάμεις ποικίλουν από άτομο σε άτομο. Πάρτε για παράδειγμα δυο ανθρώπους που μπορούν να διαβάζουν το μυαλό και τις προθέσεις. Ο πρώτος μπορεί να χρησιμοποιεί μια υπερβολικά εκλεπτυσμένη και πειθαρχημένη εκδοχή του τσάκρα του λαιμού. Ο δεύτερος μπορεί να έχει μια υπερανεπτυγμένη ή τουλάχιστον καλά διατηρημένη υπόφυση.

Η ποικιλία στο πώς οι άνθρωποι είναι ικανοί να φτάσουν σε υπερφυσικούς στόχους, το κάνει δύσκολο να γράψουμε μια λίστα με συνηθισμένες οδηγίες. Είμαστε σίγουροι για τη λίστα που ακολουθεί. Ελπίζουμε ότι αυτή η διαβεβαίωση θα φέρει μια καινούργια προοπτική στους παρόντες πειραματισμούς προς το άγνωστο.

Έχετε πολλούς πονοκεφάλους

Ένα από τα λίγα αρνητικά. Αυτό το σύμπτωμα μπορεί να περάσει από το στάδιο της ενόχλησης, σε εκείνο του πόνου και της εξουθένωσης.

Αυτό το σύμπτωμα μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Μπορεί να προκαλέσει τον πόνο που προκαλεί κάθε γυμνασμένος μυς. Μπορεί υποσυνείδητα να σας καθρεφτίζει κάποιος άλλος.

Όποιος και να είναι ο λόγος, πιείτε λίγο νερό, φάτε και διαλογιστείτε. Κάντε τα με αυτή τη σειρά.

Βιώνετε τον «Βρυχηθμό της ησυχίας»

Αυτή η παράξενη αίσθηση είναι πολύ ανησυχητική τις πρώτες φορές που θα την ακούσετε. Όσο οι ψυχικές σας ικανότητες βελτιώνονται, θα είστε ικανοί να «ακούτε» τον κόσμο γύρω σας. Δεν «μαζεύετε» ειδικές σκέψεις, προθέσεις ή συναισθήματα. Αντί για τα ειδικά ερεθίσματα, νιώθετε το «βάρος» της παρουσίας αυτής της πληροφορίας. Αυτή η ψεύτικη ησυχία είναι σαν τον τρόπο που το μυαλό σας, σας προστατεύει από το να ξεχειλίσετε με ψυχικές πληροφορίες.

Σας αναζητούν συχνά για συμβουλές και διαισθητική αντίληψη

Οι άνθρωποι μπορεί να έρθουν σε εσάς για όλων των ειδών τις ανάγκες και τις επιθυμίες. Άνθρωποι τους οποίους ξέρετε, έρχονται συχνά σε εσάς, όμως το ίδιο κάνουν και οι άγνωστοι. Όταν σας πλησιάζουν οι άνθρωποι που δεν ξέρετε, απλά κάντε το καλύτερο για να μην τους κρίνετε και ακούστε τους ενεργά. Αν σας ανοιχτούν, αυτή είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι δεν έχουν κάποιον για να μιλήσουν.

Έχετε ακραίες και φαινομενικά τυχαίες αισθήσεις

Ένα παράδειγμα αυτού, είναι οι αυξομειώσεις της θερμοκρασίας που εντοπίζονται σε συγκεκριμένα άκρα (ένα κρύο αριστερό χέρι ή δεξιά γάμπα σε έξαψη)

Μπορεί να νιώσετε μια εκτόξευση ενέργειας ή ότι κάποιος σας παρατηρεί ή ένα ξέσπασμα ενός δυνατού αισθήματος από το πουθενά.

Επίσης μπορεί να νιώσετε σαν να σέρνεται κάτι πάνω σας καθώς και να έχετε την αίσθηση ότι πέφτετε ή στριφογυρνάτε.

Μεταβαλλόμενα επίπεδα πρόγνωσης είναι συνηθισμένα

Θα κοιτάτε ένα πρόβλημα και θα νιώθετε σαν κάποιος να σας ψιθύρισε την απάντηση του προβλήματος στο αυτί. Η απάντηση μπορεί να μην είναι πάντα ακριβής αλλά θα ναι πολύ κοντά στην αλήθεια. Η αίσθηση όπως πολλά από αυτά τα παραδείγματα, είναι δύσκολο να εξηγηθεί αλλά είναι παρόμοια με αυτή του ενστίκτου σας όταν προσπαθεί να σας πει κάτι.

Χωρίς λεκτική επικοινωνία, ξέρετε τι θέλουν οι άγνωστοι

Ένα άτομο μπορεί να μπει σε ένα δωμάτιο, ένα άτομο που δεν ξέρετε και πριν αυτό το άτομο πει οτιδήποτε, έχετε την αίσθηση ότι είστε ο καθρέφτης του. Μπορείτε να νιώσετε αυτό που νιώθει και ξέρετε τις προθέσεις του. Σε περίπτωση που ξέρετε ήδη αυτό το άτομο, τα συναισθήματα και η διαδικασία είναι παρόμοια.


Μπορείτε να δείτε τις αύρες

Ίσως είστε ικανοί να βλέπετε ξεχωριστά σχήματα και χρώματα να ρέουν από ένα άτομο. Ίσως φαίνονται σαν κυματάκια ή σπινθηρίσματα στον αέρα.

Φυσιολογικά και χωρίς καμιά προσπάθεια έχετε διαυγή όνειρα

Έχετε αναπτύξει φυσιολογικά μια εκλεπτυσμένη και δυνατή σύνδεση με την διανοητική σας και πνευματική σας πλευρά, κάτι που σας επιτρέπει να ονειρεύεστε «καλύτερα». Μπορείτε να ονειρεύεστε με μεγαλύτερη καθαρότητα αλλά και να θυμάστε περισσότερες λεπτομέρειες και σκοπούς του ονείρου όταν ξυπνάτε.

Έχετε μεγάλη ενσυναίσθηση

Αυτό ξεπερνάει την αίσθηση του να νιώθετε αυτό που νιώθει κάποιος άλλος. Είναι πολύ πιο έντονο στη διαύγεια και την καθαρότητα του συναισθήματος.

Έχετε άγχος και νιώθετε παράξενα όταν βρίσκεστε κάπου δημόσια με πολλούς ανθρώπους

Τα μεγάλα πλήθη και οι δημόσιοι χώροι σας κάνουν να αγχώνεστε. Μπορεί ένα νιώσετε την ψευδή ησυχία, την οποία αναφέραμε πρωτύτερα.

Επίσης, το γεγονός ότι έχετε αυτές τις δυνάμεις και την πνευματική πρόοδο, σημαίνει ότι υπάρχουν και μερικοί άλλοι μέσα στο πλήθος που περνάνε μέσα από την ίδια κατάσταση.

Μπορεί να προβάλλουν αυτά τα συναισθήματα χωρίς να έχουν τέτοια πρόθεση. Είναι σαν να κλαίει ένα μωρό επειδή έχει κρύο και δεν ξέρει τι άλλο να κάνει.

Η γοητεία των ψυχικών φαινομένων παραμένει, παρασύροντας τα άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα σε ένα βασίλειο όπου τα όρια της αντίληψης και της κατανόησης ωθούνται στα όριά τους. Είτε τροφοδοτείται από μια γνήσια σύνδεση με το αόρατο είτε από μια εκδήλωση της πολυπλοκότητας του ανθρώπινου μυαλού, η εξερεύνηση των ψυχικών ικανοτήτων μας καλεί να αναλογιστούμε τα μυστήρια που βρίσκονται πέρα ​​από τις καθημερινές μας εμπειρίες.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Όταν εργαζόμαστε μαζί για ένα ζήτημα που αντιμετωπίζετε, σας βοηθάω να συντομεύσετε τον κύκλο ανάπτυξης και επούλωσης, ώστε να αισθάνεστε ανακούφιση και να προχωρήσετε στην ζωή σας.
Μπορούμε να αλλάξουμε μαζί τον τρόπο που νιώθετε για οτιδήποτε, βοηθώντας σας να βρείτε πραγματική ψυχική, συναισθηματική και πνευματική ανακούφιση.
 
Έτσι, σε αυτήν την αναζήτηση να νιώσετε καλύτερα, οι καρδιές μπορούν να βρουν κομμάτια γαλήνης, κομμάτια ευτυχίας και τη βεβαιότητα ότι κάθε στιγμή προσφέρει μια νέα ευκαιρία να ανθίσουν.

Για την εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Πώς οι άνθρωποι είναι ικανοί να φτάσουν σε υπερφυσικούς στόχους
Σταύρος Πλουμιστός: Πώς οι άνθρωποι είναι ικανοί να φτάσουν σε υπερφυσικούς στόχους
Σταύρος Πλουμιστός: Πώς οι άνθρωποι είναι ικανοί να φτάσουν σε υπερφυσικούς στόχους
https://i.guim.co.uk/img/media/7a9f9f0f65e47a13f42026c69531ad74c5950689/0_649_5000_3000/master/5000.jpg?width=1200&height=900&quality=85&auto=format&fit=crop&s=97b924a7b0aaacf210852fd6b8160ab1
https://i.ytimg.com/vi/_ZaSXc88CEk/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/12/blog-post_30.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/12/blog-post_30.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content