7 σημάδια που δείχνουν πως έχετε μια κοσμική σύνδεση με κάποιον

7 σημάδια που δείχνουν πως έχετε μια κοσμική σύνδεση με κάποιον

👉Από καιρό έχουμε αναγνωρίσει πως υπάρχει ένα πρωταρχικό, σύμπλεγμα ιστών από συνδέσεις ανάμεσα στα πάντα στο σύμπαν μας, που δουλεύουν μεταξύ τους για να μας βοηθήσουν στην καθοδήγηση του πεπρωμένου μας.

Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο τα γεγονότα που συμβαίνουν αλλά επίσης τους ανθρώπους που έρχονται στην ζωή μας. Αυτοί οι άνθρωποι παίζουν σημαντικό ρόλο στο να μας διδάξουν μαθήματα και να μας καθοδηγήσουν στο προσωπικό μας ταξίδι.

Για να κατανοήσουμε καλύτερα αυτό το σενάριο, πρέπει πρώτα να αναγνωρίσουμε την διακριτή διαφορά ανάμεσα στο υλικό επίπεδο και στον πνευματικό κόσμο.

Ενώ υπάρχουμε στον πνευματικό κόσμο οι ψυχές μας καθορίζουν ποια θα είναι η επόμενη ζωή μας- που θα καταλήξουμε, ποιος θα είναι ο στόχος που θα πρέπει να ολοκληρώσουμε και άλλα ‘μεγάλα’ σχέδια. Εκεί βρίσκεται η ψυχή μας ανάμεσα στις ζωές του υλικού επίπεδου.

Στο υλικό επίπεδο δεν έχουμε τόση γνώση και δεν είμαστε σε αρμονία με τα μεγάλα σχέδια στα οποία έχουμε ένα τόσο σημαντικό ρόλο.

Τα πνεύματα μας γνωρίζουν πως θα ταιριάξουμε στο σύμπλεγμα, στο παγκόσμιο παζλ. Ωστόσο αυτή η γνώση δεν είναι διαθέσιμη σε εμάς κατά τη διάρκεια της ζωής μας στο υλικό επίπεδο. Αντί αυτού συγκεντρωνόμαστε στον κόσμο γύρω μας και εδώ που είμαστε σήμερα.

Εδώ είναι που οι κοσμικές συνδέσεις γίνονται σημαντικές. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν έρθει στην ζωή μας για να μας καθοδηγήσουν στο μονοπάτι όπως ορίζεται από το παγκόσμιο παζλ.

Μπορεί να μην είναι θετικά άτομα που μας εμπνέουν και μας κινητοποιούν ή ακόμα μπορεί να είναι δύσκολο να συμφωνήσουμε μαζί τους. Μας διδάσκουν πολύτιμα μαθήματα από τις αλληλεπιδράσεις μας. Αυτές οι συνδέσεις έχουν επιλεχθεί συγκεκριμένα από τα πνεύματα μας ενώ στον πνευματικό κόσμο κάθε μια από αυτές έχει έναν διακριτό σκοπό στην ζωή μας.

Πως ξέρετε τότε αν συναντήσατε κάποιον κατά τύχη ή αν είναι μια κοσμική σύνδεση;

Προσέξτε για αυτά τα 7 σημάδια: 

Μας κινητοποιούν και μας εμπνέουν
Συχνά μια σύνδεση έρχεται σε εμάς μια συγκεκριμένη στιγμή της ζωής μας με τέτοιο τρόπο ώστε να εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση που μας δείχνει.

Βλέποντας ότι μπορούμε να ζήσουμε την ζωή που ονειρευόμαστε είναι μια υπενθύμιση πως μπορούμε να αποκτήσουμε αυτή τη ζωή αν συγκεντρωθούμε και δουλέψουμε γι αυτό. Μας βοηθούν να θυμηθούμε πως τα πάντα είναι δυνατά.

Μας βοηθούν να ηρεμήσουμε
Αυτό το υλικό επίπεδο έχει γίνει ένας γρήγορος ανεμοστρόβιλος πληροφοριών που συχνά μας αρπάζει και μας σαρώνει.

Αν δεν είμαστε προσεκτικοί μπορούμε να παρασυρθούμε μακριά από την πνευματική μας πορεία μέσα σε ελάχιστο χρόνο! Αυτές οι συνδέσεις μας βοηθούν να σταματήσουμε, να ηρεμήσουμε και να κάνουμε συνειδητοποιημένες επιλογές στην ζωή μας.

Μας διδάσκουν μέσω του πόνου
Δεν θα έρθουν όλα τα μαθήματα των κοσμικών μας συνδέσεων με την μορφή χαρούμενων εμπειριών και θετικής έμπνευσης.

Υπάρχουν κάποιες συνδέσεις που μπαίνουν στην ζωή μας για να μας αναγκάσουν να βγούμε από την άνετη θέση μας ,να αντιμετωπίσουμε τον πραγματικό μας εαυτό και αυτό δεν είναι πάντα μια εύκολη διαδικασία!

Όταν τα ευγενικά λόγια και η κινητοποίηση δεν δουλεύουν, χρειαζόμαστε ‘μια γερή κλοτσιά’.

Αναστατώνουν την ρουτίνα μας
Δεν είναι αναγκασμένοι να πηγαίνουν με την καθημερινή ρουτίνα που έχουμε δημιουργήσει αυτή την περίοδο σε αυτό το υλικό επίπεδο- αλλά με το συνολικό ταξίδι.

Αναστατώνουν την ζωή μας, αναγκάζοντας μας να επανεξετάσουμε και να αναθεωρήσουμε τον τρόπο με τον οποίο ζούμε.

Μας βοηθούν να ανοίξουμε την καρδιά μας
Όταν βρίσκετε τον εαυτό σας να καταπιέζεται από τον υλικό κόσμο, είναι εύκολο να πέσετε στην παγίδα του να κλειστείτε στον εαυτό σας για να προστατέψετε την καρδιά σας.

Για να συνεχίσουμε το πνευματικό μας ταξίδι και για να βρούμε το τελικό μέρος στο σύμπαν, πρέπει να έχουμε την καρδιά μας ανοιχτή στον ανώτερο σκοπό πίσω από κάθε εμπειρία.


Μας υπενθυμίζουν τον σκοπό μας
Ο καθένας από εμάς είναι σε αυτή τη γη με ένα πνευματικό σκοπό. Ωστόσο, αυτός ο σκοπός μπορεί εύκολα να ξεχαστεί στην φασαρία της ζωής.

Όταν ακούμε τις επιρροές των γύρω μας μπορούμε να βγούμε εκτός πορείας και χρειάζεται μια ξαφνική κοσμική σύνδεση να μας υπενθυμίσει το ποιοι είμαστε σε πνευματικό επίπεδο.

Είναι θεραπευτές
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο εμπόδιο για το πνευματικό μας ταξίδι από τον πόνο του παρελθόντος.

Κάποιες κοσμικές συνδέσεις έρχονται στην ζωή μας με στόχο να θεραπεύσουν την ψυχή μας, επιτρέποντας μας να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε αυτές τις εμπειρίες και να προχωρήσουμε με αυτοπεποίθηση.

Το διάβασα στο awakengr.com
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1536,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,899,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: 7 σημάδια που δείχνουν πως έχετε μια κοσμική σύνδεση με κάποιον
7 σημάδια που δείχνουν πως έχετε μια κοσμική σύνδεση με κάποιον
7 σημάδια που δείχνουν πως έχετε μια κοσμική σύνδεση με κάποιον
https://www.awakengr.com/wp-content/uploads/2017/07/7-Signs-That-Show-You-Have-A-Cosmic-Connection-With-Someone.jpg
https://i.ytimg.com/vi/p4ZXzGWkchU/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/12/7_14.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/12/7_14.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content