Στ. Πλουμιστός: 15 καθημερινές επιβεβαιώσεις που σε κάνουν να δεις τον εαυτό σου ως καλύτερο άτομο

Στ. Πλουμιστός: 15 καθημερινές επιβεβαιώσεις που σε κάνουν να δεις τον εαυτό σου ως καλύτερο άτομο

👉Με μια αρνητική αυτοαντίληψη, θα δυσκολευτείτε να δείτε τα καλά γύρω σας. Θα δυσκολευτείτε επίσης να χειριστείτε αναπόφευκτες προκλήσεις που έρχονται στη ζωή. Επιπλέον, πιθανότατα θα υποφέρετε από χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Πώς το διορθώνεις; Δοκιμάστε αυτές τις καθημερινές επιβεβαιώσεις – να γιατί είναι απαραίτητο.

Η αυτοαντίληψη σας στη δουλειά είναι εξίσου σημαντική με το πώς βλέπετε τον εαυτό σας στην προσωπική σας ζωή. Η βελτίωση του τρόπου με τον οποίο βλέπετε τον εαυτό σας μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την απόδοσή σας και να αποδεχτείτε νέες ευκαιρίες. Επιπλέον, η αντίληψή σας για τον εαυτό σας μπορεί να επηρεάσει το πόσο καλά τα πάτε στη ζωή .

Αυτές οι επιβεβαιώσεις βοηθούν στη βελτίωση της αυτοαντίληψης σας. Αυτές οι φράσεις μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας αν δυσκολεύεστε να σκεφτείτε θετικά για τον εαυτό σας. Ωστόσο, εάν συνήθως έχετε θετική νοοτροπία αλλά έχετε περάσει δύσκολα τον τελευταίο καιρό, αυτές οι καθημερινές επιβεβαιώσεις θα σας βοηθήσουν επίσης.

Οι θετικές φράσεις μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της αυτοεκτίμησής σας και να σας επιτρέψουν να δείτε τα σπουδαία πράγματα για το ποιος είστε. Αφού τα χρησιμοποιήσετε, θα παρατηρήσετε ένα πιο ήρεμο μυαλό και πιο υγιείς σκέψεις για τον εαυτό σας. Θα σας βοηθήσουν επίσης να αναγνωρίσετε την αρνητική αυτοσυζήτηση και να την αντικαταστήσετε με θετικότητα.

Δεκαπέντε καθημερινές επιβεβαιώσεις που μπορούν να βελτιώσουν την αυτοαντίληψη σας

Είμαι σίγουρος για τις ικανότητές μου και ανοιχτός σε νέες ευκαιρίες.


Οι νέες ευκαιρίες σας δίνουν την ευκαιρία να αναπτυχθείτε και να αναπτύξετε τα δυνατά σας σημεία. Σας επιτρέπουν επίσης να επιδείξετε τις δυνάμεις σας για τον εαυτό σας και τους άλλους.

Όταν ξέρετε τι μπορείτε να καταφέρετε, η αυτοαντίληψη σας θα αυξηθεί δραματικά. Επιπλέον, επιτρέποντας στους άλλους να δουν τα δυνατά σας σημεία θα σας κάνει να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Θα αρχίσετε να βλέπετε τον εαυτό σας με νέο πρίσμα καθώς τα ταλέντα σας έρχονται στο φως.

Έχω ό,τι χρειάζεται για να ζήσω μια επιτυχημένη ζωή.

Αυτή η θετική φράση μπορεί να σας βοηθήσει να κοιτάξετε μέσα σας και να δείτε τι μπορείτε να πετύχετε. Έχετε ό,τι χρειάζεται για να κάνετε οτιδήποτε, οπότε μην αφήσετε τις αρνητικές σας σκέψεις να σας πείσουν για το αντίθετο.

Όταν θυμάστε ότι μπορείτε να γίνετε επιτυχημένοι, θα αρχίσετε να βλέπετε όλες τις ευκαιρίες γύρω σας. Επιπλέον, θα ωθηθείς περισσότερο να ξεπεράσεις τα εμπόδια γιατί ξέρεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα.

Μπορώ να πετύχω οτιδήποτε έχω στο μυαλό μου.

Όταν χρησιμοποιείτε αυτή τη φράση, σας βοηθά να επιμείνετε μέχρι να φτάσετε τους στόχους σας. Εάν οι στόχοι σας φαίνονται συντριπτικοί, σκεφτείτε να θέσετε μικρούς αντί για μεγάλους. Στη συνέχεια, εφαρμόστε αυτήν την καθημερινή επιβεβαίωση για να σας βοηθήσει να εστιάσετε σε κάθε μικρό βήμα.

Χωρίς θετική αυτοαντίληψη, θα είναι πιο δύσκολο να πετύχετε τους στόχους σας. Το να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να κάνεις το επόμενο βήμα απαιτεί να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου. Πρέπει να νιώθεις άνετα με το ποιος είσαι για να πάρεις τις πιθανότητες, αλλά μπορείς να πετύχεις τα πάντα.

Αξίζω καλοσύνη και σεβασμό από τον εαυτό μου και τους άλλους.

Το να αναγνωρίσεις ότι αξίζεις σεβασμό μπορεί να κάνει τη διαφορά στη βελτίωση του τρόπου με τον οποίο βλέπεις τον εαυτό σου. Βάλτε όρια στη ζωή σας και απαιτήστε σεβασμό από τους ανθρώπους της ζωής σας. Απαιτήστε σεβασμό και από τον εαυτό σας, γιατί είναι απαραίτητο για την οικοδόμηση αυτοεκτίμησης.

Εάν δεν είστε σίγουροι πώς να σεβαστείτε τον εαυτό σας, σκεφτείτε πώς συμπεριφέρεστε σε έναν φίλο. Αντιμετωπίστε τον εαυτό σας με το ίδιο επίπεδο ευγένειας που θα φέρεστε στους φίλους σας. Επιστρέψτε σε αυτή τη θετική φράση, εάν βρείτε τον εαυτό σας να λέει αρνητικά πράγματα.

Κάθε μέρα γίνομαι καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου.

Γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος κάθε μέρα, ακόμα κι αν δεν βλέπεις τις μικρές αλλαγές στην πορεία. Όταν θυμάστε ότι γίνεστε συνεχώς καλύτεροι, θα έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Θα βελτιώνεστε σε όλους τους τομείς της ζωής σας καθώς μαθαίνετε και εξελίσσεστε. Θα γίνετε καλύτερος φίλος, μέλος της οικογένειας, υπάλληλος, αρχηγός και πολλά άλλα. Μην υποβαθμίζετε τις καθημερινές σας εργασίες γιατί σας βοηθούν να γίνετε το άτομο που υποτίθεται ότι είστε.



Έχω τόσα πολλά να προσφέρω στον κόσμο.

Ο καθένας είναι διαφορετικός προσφέρει διάφορα πράγματα στον κόσμο. Μην χτυπάτε τον εαυτό σας επειδή δεν έχετε τις ίδιες δυνάμεις με τους γύρω σας. Αντίθετα, αγκαλιάστε τα δυνατά σας σημεία και τα θετικά χαρακτηριστικά σας.

Όταν αγκαλιάσεις αυτό που είσαι, θα δεις πόσα έχεις να προσφέρεις στον κόσμο. Επαναλάβετε αυτή τη θετική φράση κάθε πρωί για να θυμάστε πόσο υπέροχοι είστε.

Είμαι διεκδικητικός και νιώθω άνετα να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου.

Εάν δεν έχετε καλή αυτοαντίληψη, θα παλέψετε να είστε διεκδικητικοί και να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Ωστόσο, το να κάνετε αυτά τα πράγματα είναι απαραίτητο για την οικοδόμηση της αυτοεκτίμησής σας και την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων σας. Εάν παλεύετε με το να είστε διεκδικητικοί, αυτή η επιβεβαίωση μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας.

Ενώ χρειάζεται χρόνος και εξάσκηση για να γίνετε διεκδικητικοί και να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, μπορείτε να το κάνετε θετική συνήθεια. Όσο πιο συχνά επαναλαμβάνετε αυτή τη θετική φράση, τόσο πιο γρήγορα θα σας βοηθήσει.

Ξέρω ότι είμαι καλός άνθρωπος.

Η κριτική στον εαυτό σας μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι δεν είστε καλός άνθρωπος. Συμβαίνει σε όλους, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσετε τη διαδικασία αρνητικής σκέψης σας. Χρησιμοποιήστε αυτή τη θετική φράση κάθε πρωί για να θυμάστε πόσο υπέροχοι είστε.

Αυτή η φράση θα σας βοηθήσει επίσης να δείτε τι μπορείτε να προσφέρετε στους γύρω σας. Επιπλέον, σας ενθαρρύνει να εξαλείψετε την αρνητική σκέψη και να κάνετε θετικές σκέψεις.

Περιβάλλω τον εαυτό μου με επιτυχημένους και χαρούμενους ανθρώπους γιατί με εμπνέουν.

Τα άτομα με τα οποία περνάτε τον χρόνο σας παίζουν ρόλο στο πώς βλέπετε τον εαυτό σας. Εάν περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας με αποτυχημένους και αρνητικούς ανθρώπους, θα αρχίσει να επηρεάζει τη ζωή σας.

Επιλέξτε ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους και εστιάστε στα καλά της ζωής τους. Θα σας εμπνεύσουν να γίνετε καλύτερος άνθρωπος, βοηθώντας στη βελτίωση της αυτοαντίληψης σας.

Αναγνωρίζω τι μπορώ να κάνω στη ζωή.


Το πρώτο βήμα για να βελτιώσετε τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας είναι να αναγνωρίσετε ότι είστε ικανοί για σπουδαία πράγματα. Αυτή η υπενθύμιση μπορεί να σας βοηθήσει να ψάξετε για να βρείτε τα εργαλεία που θα χρειαστούν για να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα θελήσετε να εφαρμόσετε αυτή τη θετική φράση αν ποτέ βιώσετε αρνητικές σκέψεις για το να μην καταφέρετε κάτι.


Είμαι ακριβώς αυτός που υποτίθεται ότι είμαι.

Εάν ποτέ συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους ανθρώπους, πιθανότατα θα υποφέρετε από έλλειψη αυτοεκτίμησης. Η αυτοεκτίμησή σας μπορεί να είναι αρνητική επειδή δεν ζείτε με τον ίδιο τρόπο όπως κάποιος άλλος. Όταν αυτό είναι ένα πρόβλημα για εσάς, αυτή είναι μια επιβεβαίωση που μπορεί να σας βοηθήσει.

Δεν πρέπει να είσαι σαν κανένας άλλος. Αγκαλιάστε τα πράγματα που σας κάνουν διαφορετικούς γιατί είναι οι ιδιότητες που σας κάνουν αυτό που είστε. Η χρήση αυτής της θετικής φράσης μπορεί να σας βοηθήσει να θυμάστε ότι είστε ακριβώς αυτό που υποτίθεται ότι είστε.

Είμαι χαρούμενος με το άτομο που είμαι και ικανοποιημένος με τη ζωή μου.

Όταν είστε ευχαριστημένοι με αυτό που είστε και πώς πηγαίνει η ζωή σας, θα βιώσετε θετική αυτοαντίληψη. Επαναλάβετε αυτήν την επιβεβαίωση μέχρι να αρχίσετε να βλέπετε πόσο καλά την έχετε. Αν και η ζωή κανενός δεν είναι τέλεια, μπορείτε να βιώσετε την ευτυχία και την ικανοποίηση εάν επικεντρώσετε ξανά τις σκέψεις σας.

Μου αξίζουν ευγενικοί και υποστηρικτικοί άνθρωποι στη ζωή μου.

Αυτή η επιβεβαίωση θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή σας. Εάν έχετε κάποιον που δεν σας φέρεται ή δεν σας υποστηρίζει ευγενικά, ήρθε η ώρα να τον αφήσετε να φύγει. Όπως λέει και η θετική φράση, αξίζεις καλοσύνη και υποστήριξη από όλους τους γύρω σου.

Περιβάλλετε τον εαυτό σας με θετικούς ανθρώπους που θα είναι εκεί για εσάς. Καθώς εστιάζετε στην ανάπτυξη ενός ισχυρού συστήματος υποστήριξης, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη φράση.

Έχω πολλές δυνάμεις και τις χρησιμοποιώ προς όφελός μου.

Δεν θα έχετε τα ίδια ταλέντα με άλλους ανθρώπους στη ζωή σας, αλλά εξακολουθείτε να έχετε πολλές δυνάμεις. Όταν αναγνωρίζετε αυτά τα δυνατά σημεία, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας και να αισθανθείτε καλύτερα με τον εαυτό σας. Το να βάλετε τα ταλέντα σας να δουλέψουν και να βελτιώσετε τη ζωή σας θα βελτιώσει γρήγορα τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας.



Είμαι ανοιχτός σε υγιείς και θετικές σχέσεις.

Τα άτομα με τα οποία περνάτε τον χρόνο σας παίζουν ρόλο στο πώς βλέπετε τον εαυτό σας. Για να έχετε μια θετική αυτοαντίληψη, πρέπει να έχετε ουσιαστικές και ικανοποιητικές σχέσεις.

Αυτή η επιβεβαίωση θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε τον τύπο των ανθρώπων που σας εμπνέουν. Καθώς αγκαλιάζετε αυτές τις νέες σχέσεις, θα αρχίσετε να περιορίζετε τον χρόνο σας με αρνητικούς ανθρώπους. Τότε, μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας ως το υπέροχο άτομο που είστε και να βελτιώσετε την αυτοεκτίμησή σας.

Οι τελικές σκέψεις σχετικά με αυτές τις καθημερινές επιβεβαιώσεις μπορούν να βελτιώσουν την αντίληψη του εαυτού σας

Αυτές οι καθημερινές επιβεβαιώσεις μπορούν να βελτιώσουν γρήγορα την αυτοαντίληψη σας. Όσο πιο συχνά λέτε τις θετικές φράσεις, τόσο καλύτερη είναι η επίδρασή τους στη ζωή σας. Μην θεωρείτε μια μέρα δεδομένη όταν πρόκειται να βελτιώσετε την αυτοεκτίμησή σας, γιατί οι ευκαιρίες μπορούν να έρθουν ανά πάσα στιγμή.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: 15 καθημερινές επιβεβαιώσεις που σε κάνουν να δεις τον εαυτό σου ως καλύτερο άτομο
Στ. Πλουμιστός: 15 καθημερινές επιβεβαιώσεις που σε κάνουν να δεις τον εαυτό σου ως καλύτερο άτομο
Στ. Πλουμιστός: 15 καθημερινές επιβεβαιώσεις που σε κάνουν να δεις τον εαυτό σου ως καλύτερο άτομο
https://psychology-spot.com/wp-content/uploads/2021/11/stages-of-personal-growth.jpg
https://i.ytimg.com/vi/xxABpMkWAH8/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/12/15.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/12/15.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content