Στ. Πλουμιστός: Ο Νόμος της Πρόθεσης - 10 κρυμμένα νοήματα που καθοδηγούν την ύπαρξή μας

Στ. Πλουμιστός: Ο Νόμος της Πρόθεσης - 10 κρυμμένα νοήματα που καθοδηγούν την ύπαρξή μας

👉Συνηθίζω να λέω σε όσους παρακολουθούν τα σεμινάρια Αφύπνισης που κάνω, ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αλλάξετε τον εαυτό σας και τη ζωή σας προς το καλύτερο από το να ζείτε με πρόθεση. 

Ένας από τους βασικούς Πνευματικούς Νόμους για την Επιτυχία του ανθρώπου είναι ο Νόμος της Πρόθεσης. Αυτός ο νόμος βασίζεται στο γεγονός ότι η ενέργεια και οι πληροφορίες ενυπάρχουν παντού μέσα στη φύση.

Πράγματι, στο κβαντικό πεδίο δεν υπάρχουν παρά µόνο ενέργεια και πληροφορίες. Και φυσικά, το κβαντικό πεδίο της μοντέρνας φυσικής είναι απλά ένα ακόμα όνομα για το πεδίο της καθαρής συνείδησης ή καθαρής δυνατότητας.

Το σώμα σας δεν είναι κάτι ξεχωριστό από το σώμα του σύμπαντος, αφού σε επίπεδο κβαντομηχανικής δεν υπάρχουν καθορισμένα όρια. Μοιάζετε µ’ ένα κύμα, ένα σπασμό, έναν παλμό, μια δίνη, μια εντοπισμένη διαταραχή μέσα στο ευρύτερο κβαντικό πεδίο. Το ευρύτερο κβαντικό πεδίο – το σύμπαν – στην ουσία δεν είναι παρά το εκτεταμένο σώμα σας.

Το ανθρώπινο νευρικό σύστημα, όχι µόνο μπορεί ν’ αντιληφθεί την ενέργεια και τις πληροφορίες του δικού του κβαντικού πεδίου, αλλά επειδή η ανθρώπινη συνείδηση είναι εξαιρετικά εύπλαστη, μέσα από αυτό το υπέροχο νευρικό σύστημα μπορείτε ν’ αλλάξετε συνειδητά τα πληροφοριακά δεδομένα που αποτελούν το υλικό σας σώμα. Μπορείτε ν’ αλλάξετε συνειδητά το ενεργειακό και πληροφοριακό περιεχόμενο του δικού σας κβαντομηχανικού σώματος, επηρεάζοντας µ’ αυτό τον τρόπο το ενεργειακό και πληροφοριακό περιεχόμενο του εκτεταμένου σας σώματος ­του περιβάλλοντός σας και ολόκληρου του κόσμου – προκαλώντας την υλοποίηση πραγμάτων και καταστάσεων μέσα του.

Αυτή η συνειδητή αλλαγή επιτυγχάνεται µε τη βοήθεια δυο εγγενών παραμέτρων της συνείδησης: της προσοχής και της πρόθεσης.



Η προσοχή ενεργοποιεί και η πρόθεση μεταμορφώνει.
Οτιδήποτε στο οποίο στρέφετε την προσοχή σας θα ισχυροποιηθεί στη ζωή σας.

Οτιδήποτε απ’ το οποίο απομακρύνετε την προσοχή σας, ελαττώνεται, αποσυντίθεται και εξαφανίζεται.

Η πρόθεση, από την άλλη μεριά, προκαλεί τη μεταμόρφωση της ενέργειας και των πληροφοριών. Η πρόθεση οργανώνει την ίδια της την εκπλήρωση.

Η ποιότητα της πρόθεσης πάνω στο αντικείμενο της προσοχής, θα ενορχηστρώσει μια απειρία χωροχρονικών γεγονότων για να επιφέρει το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, µε την προϋπόθεση πως κάποιος θα ακολουθεί και τους υπόλοιπους πνευματικούς νόμους της επιτυχίας. Αυτό συμβαίνει επειδή η πρόθεση έχει απεριόριστη οργανωτική δύναμη μέσα στο εύφορο έδαφος της προσοχής.

Μάθετε να τιθασεύετε τη δύναμη της πρόθεσης, και θα μπορείτε να δημιουργήσετε οτιδήποτε επιθυμείτε. 
Μπορείτε να δείτε αποτελέσματα και μέσα απ’ τις σκληρές προσπάθειες, αλλά αυτά θα έχουν το ανάλογο κόστος τους, µε τη μορφή άγχους, φουσκώματα της κοιλιάς ή και ελαττωμένη λειτουργία του ανοσοποιητικού σας συστήματος. 

Είναι πολύ καλύτερο να ακολουθήσετε τα παρακάτω 10 κρυμμένα νοήματα που μπορούν να σας διαφωτίσουν για το πώς αυτή η έννοια της πρόθεσης μπορεί να καθοδηγήσει την ύπαρξή σας.

1) Να ζεις τη ζωή σου με σχέδιο
Ο Δρ Sunil Raheja, ψυχίατρος και προπονητής λέει ότι ένα από τα κρυμμένα νοήματα του να ζεις με πρόθεση είναι «να ζεις με έναν στόχο ή ένα σχέδιο».

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει απλώς να ζείτε μέρα με τη μέρα χωρίς αίσθηση κατεύθυνσης στη ζωή. πρέπει να έχεις σχέδιο και στόχο. Εάν δεν έχετε σχέδιο, τότε όλες οι ενέργειές σας θα προέλθουν απλώς ως αποτέλεσμα γεγονότων ή τυχαιότητας.

«Το να ζεις σκόπιμα είναι επίσης κάτι περισσότερο από αυτό – είναι μια επιλογή να επιδιώκεις σκόπιμα αυτό που είναι σημαντικό μακροπρόθεσμα παρά βραχυπρόθεσμα». Πρέπει να ζούμε με τέτοιο τρόπο ώστε οι πράξεις μας να καθοδηγούνται από τους στόχους μας.

2) Να επιβεβαιώνεις επίμονα και ενεργά τους στόχους σου
Το να ζεις με πρόθεση «σημαίνει να επιβεβαιώνεις επίμονα και ενεργά τους στόχους σου».

Για να το θέσω απλά, δεν αρκεί να έχετε ξεκάθαρους στόχους στο μυαλό σας, πρέπει επίσης να επιβεβαιώνετε επίμονα και ενεργά τους στόχους σας.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε απλώς να έχετε μια αόριστη ιδέα για τους στόχους σας, αλλά πρέπει επίσης να αναλάβετε μια πραγματική δέσμευση. Μια δέσμευση στον εαυτό σας ότι θα κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να πετύχετε αυτό που θέλετε στη ζωή .

Γιατί είναι σημαντικό;

«Όχι απλώς για να μην ξεχνάτε ή να μειώνετε την αξία τους όταν αντιμετωπίζετε μια πρόκληση, αλλά για να στέλνετε στο σύμπαν τη σύνδεσή σας τόσο με τη διαδικασία όσο και με το αποτέλεσμα».

Έτσι, με λίγα λόγια, το να ζεις με πρόθεση σημαίνει ότι δεσμεύεσαι ενεργά και επιμένεις στους στόχους σου.

3) Να ψάξεις και να βρεις το σκοπό σου στη ζωή
Το επόμενο κρυφό νόημα του να ζεις με πρόθεση είναι να ψάξεις και να βρεις το σκοπό σου στη ζωή.

Για να βρείτε το σκοπό σας σημαίνει να ανακαλύψετε για ποιο σκοπό δημιουργηθήκατε σε αυτόν τον κόσμο και να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να σας βοηθήσουν να κάνετε σημαντικές επιλογές σε όλη τη ζωή σας. Διαφορετικά, μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μια γενική αίσθηση απογοήτευσης, ατονίας, δυσαρέσκειας και μια αίσθηση ότι δεν είστε συνδεδεμένοι με τον εσωτερικό σας εαυτό.

Είναι δύσκολο να ζεις τη ζωή σου με πρόθεση όταν δεν νιώθεις συγχρονισμένος.

Τι μπορείτε να κάνετε για αυτό;

Πολλές τεχνικές αυτοβοήθειας όπως η οπτικοποίηση ή ηχο-φαινομενολογία (Voice Healing) μπορεί να αποδειχθούν αρκετά χρηστικές αφού μπορείς αληθινά να ανακαλύψεις τον σκοπό της ζωής σου και να σου διαλύσουν τα συναισθήματα απογοήτευσης και δυσαρέσκειας. 

Αν θέλετε επίσης να το πετύχετε, κάντε κλικ εδώ για να παρακολουθήσετε το βίντεο που σας εξηγεί πως λειτουργεί.

4) Να είσαι στην παρούσα στιγμή
Η ιδέα του να ζεις με πρόθεση δεν είναι μόνο να έχεις ξεκάθαρους στόχους και σκοπό, αλλά είναι επίσης να είσαι στην παρούσα στιγμή.

Κοίτα, όταν το μυαλό σου αρχίζει να περιπλανάται και δεν δίνεις σημασία σε αυτό που κάνεις αυτή τη στιγμή, δεν ζεις πια με πρόθεση. Ζείτε άσκοπα και χάνετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε τη ζωή καθώς αυτή ξετυλίγεται γύρω σας.

Το να ζεις σκόπιμα σημαίνει να ζεις την παρούσα στιγμή με επίγνωση του πού βρίσκεσαι και τι κάνεις, με μια αίσθηση του εαυτού σου που έχει επίγνωση των προθέσεων και των κινήτρων σου. Αυτό περιλαμβάνει το να μπορείς να εκτιμάς αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή και να έχεις μια αίσθηση ευγνωμοσύνης όταν κάνεις κάτι καλά.

Πιο συγκεκριμένα, το να ζεις με πρόθεση σημαίνει να ζεις την παρούσα στιγμή και να εκτιμάς κάθε μικρό πράγμα στη ζωή – ακόμα και τις πιο κουραστικές και ασήμαντες εργασίες.


5) Να χρησιμοποιείς το χρόνο σου με σύνεση
Εδώ είναι ένα άλλο κρυφό νόημα του να ζεις με πρόθεση: "Σημαίνει να προσέχετε πώς ξοδεύετε τον χρόνο σας (και επομένως να μην τον σπαταλάτε σε ανούσιες σκέψεις)".

Όταν σπαταλάς τον χρόνο σου σε ασήμαντα θέματα, τότε δεν ζεις με πρόθεση γιατί παραμελείς τις πραγματικές σου ανάγκες και τα πράγματα που θα σε κάνουν ευτυχισμένο μακροπρόθεσμα.

Αντί να σπαταλάτε τον χρόνο σας κάνοντας πράγματα που δεν θα συμβάλουν στο να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη, πρέπει να τον χρησιμοποιήσετε με σύνεση και να εργαστείτε για πράγματα που θα σας κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Αυτό θα σας βοηθήσει να καλλιεργήσετε μια σκόπιμη νοοτροπία που θα οδηγήσει σε μια καλύτερη αίσθηση ολοκλήρωσης στη ζωή.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα αμφιβάλλετε εάν ζείτε με πρόθεση ή όχι, αναρωτηθείτε αν ξοδεύετε τον χρόνο σας με σύνεση.

6) Δημιουργήστε το κατάλληλο περιβάλλον για την ανάπτυξή σας
Ένα άλλο κρυφό νόημα του να ζεις με πρόθεση: "Σημαίνει να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον στο οποίο μπορείς να αγωνίζεσαι και να ευημερείς και να αναπτύσσεσαι σταθερά ως άνθρωπος".

Με άλλα λόγια, το να ζεις με πρόθεση σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες στη ζωή σου ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τα πράγματα που θέλεις. Πρέπει να περιτριγυρίζεστε από θετικούς ανθρώπους και ένα γαλήνιο περιβάλλον.

Επιπλέον, θα πρέπει να περιβάλλετε τον εαυτό σας με πράγματα που θα σας βοηθήσουν να γίνετε καλύτερος άνθρωπος. Πράγματα όπως η εκπαίδευση, η τέχνη, ο κατευθυνόμενος διαλογισμός και η πνευματικότητα.

Εάν θέλετε να επιτύχετε μια αίσθηση πληρότητας στη ζωή , τότε πρέπει να απαλλαγείτε από τα πράγματα που σας κρατούν πίσω και να επικεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά θα σας κάνει πιο ευτυχισμένους.

7) Να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις με υγιή τρόπο
Το επόμενο νόημα του να ζεις με πρόθεση είναι να αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις με υγιή τρόπο.

Μακροπρόθεσμα, το να ζεις με πρόθεση σημαίνει να μπορείς να χειρίζεσαι, να κατανοείς και να αντιμετωπίζεις τις αναποδιές χωρίς ανθυγιεινή αυτοκατηγορία, αλλά με αίσθηση χιούμορ, ηρεμία και διαύγεια, έχοντας παράλληλα έναν στόχο στο μυαλό.

Έχει να κάνει με το να μαθαίνεις από τα λάθη σου και να τα χρησιμοποιείς ως σημαντικό μέρος της διαδικασίας ανάπτυξής σου, στην οποία μπορείς να αποκτήσεις νέες δεξιότητες.

"Το να ζεις τη ζωή με πρόθεση δεν σημαίνει να προσπαθείς να ελέγχεις τα πάντα γύρω σου (κάτι που θα ήταν ανόητο γιατί είναι αδύνατο). Αντίθετα, σημαίνει να αντιμετωπίζουμε σωστά τις αρνητικές καταστάσεις". Έτσι, μόνο όταν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας με υγιή τρόπο, ζείτε με πρόθεση.

8) Να ζεις τη ζωή σου για τον εαυτό σου, όχι για τους άλλους
Το επόμενο νόημα του να ζεις με πρόθεση είναι να ζεις τη ζωή σου για τον εαυτό σου, όχι για τους άλλους.

Με άλλα λόγια, σημαίνει ότι πρέπει να ζεις τη ζωή σου όπως σου φαίνεται σωστό και να μην ακολουθείς το πλήθος (ούτε να προσπαθείς να ευχαριστήσεις όλους τους άλλους). Αντίθετα, έχετε ένα όραμα για το πού θέλετε να πάτε και κάνετε ουσιαστικές επιλογές με βάση αυτό.

Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι ο καθένας έχει διαφορετικές ιδέες και προσδοκίες για το πώς θέλει να ζήσει τη ζωή του. Μοιάζει να παίρνεις σκόπιμες αποφάσεις και να δημιουργείς όρια. Όχι να ζω για τους άλλους, αλλά για τον εαυτό μου.

9) Να καταλάβεις τον εαυτό σου και τι θέλεις
Με άλλα λόγια, σημαίνει ότι πρέπει να γνωρίζετε τον εαυτό σας καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Αυτό περιλαμβάνει ποια είναι τα δυνατά και αδύνατα σημεία σας και πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε υπέρ σας.

Βλέπετε, το να ζεις με πρόθεση απαιτεί επίσης αυτογνωσία. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχετε μια καλή κατανόηση του ποιοι είστε και τι θέλετε στη ζωή. Όταν κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας, θα είναι πιο εύκολο για εσάς να μάθετε τι είναι καλύτερο για το μέλλον σας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να εστιάσετε σε ό,τι είναι καλύτερο για εσάς, ακόμα κι αν αυτό είναι εις βάρος των σχέσεών σας με άλλους ανθρώπους.


10) Να βάλεις σε σειρά τις προτεραιότητές σου
Το να ζεις με πρόθεση σημαίνει ότι ξέρεις τι είναι σημαντικό για σένα. Αυτό περιλαμβάνει να γνωρίζετε τι είναι απαραίτητο για την ανάπτυξή σας και τι μπορείτε να κάνετε για να κάνετε τον κόσμο καλύτερο.

Συνίσταται επίσης στο να μπορείς να ιεραρχήσεις εκείνα τα πράγματα που είναι πιο σημαντικά στη ζωή, τα οποία θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο πρέπει να έχετε αυτογνωσία είναι ότι όταν δεν έχετε επίγνωση του τι θέλετε, τότε δεν μπορείτε να το δώσετε προτεραιότητα. Αυτό θα οδηγήσει σε έλλειψη κατεύθυνσης και εστίασης.

Όταν γνωρίζετε τις προτεραιότητές σας, τότε είναι πιο εύκολο για εσάς να κάνετε τις σωστές επιλογές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε σε ό,τι είναι πιο σημαντικό στη ζωή.
 
Εν κατακλείδι... 
Μέχρι τώρα θα πρέπει να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του τι σημαίνει να ζεις με πρόθεση.

Τα βασικά σημεία είναι να ζήσετε τη ζωή σας με ένα σχέδιο, να ανακαλύψετε και να ακολουθήσετε τον σκοπό σας, να βρίσκεστε στην παρούσα στιγμή, να χρησιμοποιείτε το χρόνο σας με σύνεση και να ανακαλύψετε τον εαυτό σας. Ωστόσο, το να ζεις με πρόθεση απαιτεί χρόνο. Πρέπει να το εξασκείτε κάθε μέρα αν θέλετε πραγματικά να το πετύχετε.

Αν βιώνετε μέσα σας αυτή την επιθυμία να ξεκινήσετε να ζείτε πρόθεση... μην διστάσετε να επικοινωνησετε μαζί μου. 

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care) 
Εναλλακτικές Θεραπείες
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1539,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6352,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,81,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Ο Νόμος της Πρόθεσης - 10 κρυμμένα νοήματα που καθοδηγούν την ύπαρξή μας
Στ. Πλουμιστός: Ο Νόμος της Πρόθεσης - 10 κρυμμένα νοήματα που καθοδηγούν την ύπαρξή μας
Στ. Πλουμιστός: Ο Νόμος της Πρόθεσης - 10 κρυμμένα νοήματα που καθοδηγούν την ύπαρξή μας
https://www.trackinghappiness.com/wp-content/uploads/2021/03/walking-on-a-path-hill.jpg
https://i.ytimg.com/vi/sb9PAb93y-4/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/12/10_12.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/12/10_12.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content