Κύματα ψυχών έρχονται στη Γη. Παιδιά Indigo, Rainbow και Crystal εργάζονται για την αφύπνιση και την εξέλιξη

Κύματα ψυχών έρχονται στη Γη. Παιδιά Indigo, Rainbow και Crystal εργάζονται για την αφύπνιση και την εξέλιξη

👉Από τους αρχαίους χρόνους έχει ειπωθεί ότι τα παιδιά είναι το μέλλον της ανθρωπότητας και υπάρχει κάποια βαρύτητα σε αυτά τα σχόλια, ωστόσο, υπάρχει μια ομάδα παιδιών που έχουν εξαιρετικές ικανότητες που θα μπορούσαν ακόμη και να αλλάξουν τον κόσμο που γνωρίζουμε για να τoν κάνουν πολύ καλύτερο, πιο ανθρώπινο, πιο αγαπητό και με λιγότερους πολέμους.

Πριν από λίγα χρόνια, τα κύματα ψυχών που έρχονταν στη Γη ήταν πολύ ελάχιστα, αλλά όσο περνάει ο καιρός, ο αριθμός αυτός λέγεται ότι αυξάνεται. Αυτά είναι τα παιδιά Indigo, Rainbow και Crystal, που έχουν μια σημαντική αποστολή στη Γη. Η αύρα αυτών των μικρών παιδιών είναι απόλυτα καθαρή, με ποικίλα χρώματα ανάλογα με την κατηγορία.

Τα παιδιά Indigo είναι επαναστατικοί τύποι και δεν εγκαταλείπουν με τίποτα την προσπάθειά τους. Είναι πολύ, πολύ έξυπνοι, έχουν καλή ικανότητα μνήμης και αγαπούν τις τέχνες ενώ ασχολούνται πάρα πολύ με αυτές.

Τα λεγόμενα Κρυστάλλινα Παιδιά που είναι γνωστά και ως παιδιά ενήλικες, όπου η ενέργειά τους είναι πολύ δυνατή. Είναι πολύ υπερκινητικά και χαρούμενα, μετατρέποντας το περιβάλλον γύρω από αυτά σε κάτι αρκετά δυναμικό. 

Συνήθως είναι διαισθητικοί, προσεκτικοί και δεν ξεγελιούνται από κανέναν. Δεν εκφράζονται εύκολα, στην πραγματικότητα είναι αρκετά συνηθισμένο αυτά τα μωρά να αρχίσουν να μιλάνε μετά από 3 χρόνια και να επικοινωνούν μόνο με τους γονείς τους μέσω σημείων. 

Παρόλο που μπορεί να φαίνονται αδύναμοι τύποι λόγω της υπερβολικής τους αγάπης και ευαισθησίας, είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο ισχυροί από ό,τι θα μπορείτε να πιστεύετε.

Τέλος, τα Παιδιά του Ουράνιου Τόξου, τα οποία εμφανίστηκαν από το 2000 “ζωγραφίζοντας” τον κόσμο με όλες τις ποικιλίες χρωμάτων που κατέχουν. Είναι τα πιο ενεργητικά και τα πιο πιο καινοτόμα. 

Έχουν τη δύναμη να θεραπεύσουν την ψυχή από τις αρνητικές σκέψεις που μπορεί να έχουν οι άνθρωποι απέναντί ​​τους, ενώ έχουν τη δύναμη να θεραπεύσουν άλλους ανθρώπους μέσω της μεγάλης ενέργειας τους. 

Τείνουν να επικοινωνούν με αγγελικά όντα, που μεταδίδουν τα οφέλη, τις ενέργειες και τα τσάκρα τους για να θεραπεύσουν τους άρρωστους.

Αυτά τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τον κόσμο χάρη στις πράξεις τους που είναι γεμάτες καλοσύνη, αγάπη και ανιδιοτελή αγάπη. Δεν είναι σε θέση να βλάψουν και έχουν τη δύναμη να πείσουν τους ανθρώπους να σταματήσουν να ενεργούν αρνητικά, να φέρουν εσωτερική ειρήνη και και να απομακρύνουν την άσχημη διάθεση, δυσαρέσκεια και φόβο.

Το τρέχον ερώτημα είναι από πού προέρχονται αυτά τα παιδιά. Καθώς δεν υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα στην ιστορία που να μας μνημονεύουν τέτοιες πληροφορίες είτε πως είναι δυνατόν να έχουν τόσες δυνάμεις αλλά και τόσο καθαρές αύρες, ορισμένοι ειδικοί του παραφυσικού ισχυρίζονται ότι τα παιδιά αυτά έχουν γεννηθεί με "μεταφυσική επιρροή" και γι’ αυτό έχουν τόση πολλή γνώση.

Αυτή η "επιρροή" εξαπλώνεται πάρα πολύ γρήγορα τα τελευταία χρόνια, σε σύγκριση με προηγούμενες δεκαετίες, οπότε οι ασχολούμενοι με το θέμα, ισχυρίζονται ότι μεγάλα κύματα ψυχών έρχονται στη Γη με παιδιά που θα έχουν "επιρροή" για να εργάζονται για την αφύπνιση και την εξέλιξη μας.

Μερικές έξτρα πληροφορίες 
  • Εμπλουτισμένοι με τη θεϊκή δύναμη του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, οι Indigo είναι απίστευτα πεισματάρηδες στη μισαλλοδοξία τους για την αδικία. 
  • Εμπλουτισμένοι με τη χαρά, τη διαύγεια και το φως του Αρχαγγέλου Γαβριήλ, οι Κρύσταλλοι είναι τα πιο ευγενικά από τα παιδιά, φέρνοντας τη θεϊκή αγάπη και δικαιοσύνη στους γύρω τους.  
  • Τα παιδιά του ουράνιου τόξου είναι τα μικρότερα από τα παιδιά και είναι εδώ για να αποπνέουν ισχυρές θεραπευτικές ενέργειες σε αυτή τη Γη. 
Τα παιδιά Indigo, Crystal και Rainbow είναι εδώ για να υπηρετήσουν την ανθρωπότητα ανιδιοτελώς.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του Indigo Starseeds:
Διαισθητικό, με ισχυρή θέληση και ευαίσθητο 
Θέλετε να ζήσετε μια ζωή με νόημα αντί να βγάζετε χρήματα 
Πάνω από το μέσο IQ 
Αντίσταση στην εξουσία

Τα κύρια χαρακτηριστικά των Crystal Starseeds:
Οι ιδεαλιστές στον πυρήνα τους 
Ακολουθούν τις καρδιές τους πάνω απ' όλα 
Συχνά ενεργούν με παρόρμηση και χωρίς σκέψη 
Νιώθουν συνδεδεμένοι με όλη την ανθρωπότητα

Τα κύρια χαρακτηριστικά του Rainbow Starseeds:
Χωρίς αποσκευές προηγούμενων πεποιθήσεων
Εξαιρετικά διαισθητικοί σε σημείο που μπορεί να είναι ακόμη και ψυχικοί Υψηλής ενέργειας και άλλοι συχνά νιώθουν το ενεργειακό τους πεδίο απίστευτα συμπονετικό

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1093,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,266,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1259,ΒΙΝΤΕΟ,839,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,331,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1563,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,917,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Κύματα ψυχών έρχονται στη Γη. Παιδιά Indigo, Rainbow και Crystal εργάζονται για την αφύπνιση και την εξέλιξη
Κύματα ψυχών έρχονται στη Γη. Παιδιά Indigo, Rainbow και Crystal εργάζονται για την αφύπνιση και την εξέλιξη
Κύματα ψυχών έρχονται στη Γη. Παιδιά Indigo, Rainbow και Crystal εργάζονται για την αφύπνιση και την εξέλιξη
https://scontent.flra1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/120916714_168002041604008_6262048615887119034_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=l0__LyArGmQAX_6kN0H&_nc_ht=scontent.flra1-1.fna&oh=00_AfAnH4hyyGDLB5up-2TC6k9YO5W0jlZkuIQbxEzrHyR0dA&oe=6397FF3E
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/11/indigo-rainbow-crystal.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/11/indigo-rainbow-crystal.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content