ΟΗΕ: «Μας ενοχλεί η ελευθερία της έκφρασης που θέλει να επιβάλει ο Έλον Μασκ»!

ΟΗΕ: «Μας ενοχλεί η ελευθερία της έκφρασης που θέλει να επιβάλει ο Έλον Μασκ»!

👉Πλέον ο ΟΗΕ δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα και με δήλωση της Μελίσα Φλέμινγκ, Αναπληρώτριας Γενικής Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για τις παγκόσμιες επικοινωνίες εξέφρασε την «δυσαρέσκειά του για την ελευθερία της έκφρασης» που θέλει να επιβάλει ο Έλον Μασκ στο Twitter.

Η ελευθερία της έκφρασης είναι η θεμελιώδης αρχή της Δημοκρατίας και κάποια διεθνιστικά εξτρεμιστικά κέντρα θέλουν να καταργηθεί.

Ως δικαιολογία λένε πως έτσι «υπάρχει παραπληροφόρηση». Και ποιος θα το κρίνει αυτό; Αυτοί ποιοι είναι; Με ποιο δικαίωμα λένε στον κόσμο τι θα μαθαίνει και τι όχι. Οι πολίτες είναι υπεύθυνοι να κρίνουν και να αποφασίσου τι θεωρούν ορθό.

Αυτή είναι η βασική αρχή της Δημοκρατίας.

Η Φλέμινγκ είπε: «Ο επιχειρηματίας δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ τοποθετεί την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Twitter ως βάση για την ελευθερία του λόγου και κάνει τα Ηνωμένα Έθνη να ανησυχούν για τέτοιες δυνατότητες».

Μετά την εξαγορά του Twitter, ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι θα είναι μια πλατφόρμα που θα βασίζεται στην ελεύθερη έκφραση.

Η Φλέμινγκ έγραψε στο Twitter: «Κάποιοι ενεργοί χρήστες εγκαταλείπουν το Twitter φοβούμενοι μια έκρηξη μίσους και προπαγάνδας. Ανησυχούμε επίσης, αλλά τα Ηνωμένα Έθνη εξακολουθούν να το χρησιμοποιούν επειδή η δουλειά μας περιλαμβάνει την ανταλλαγή ακριβών, βασισμένων σε γεγονότα και σωτήριων πληροφοριών με τον κόσμο.

Το περιεχόμενο μίσους αυξήθηκε μέσα σε λίγες ώρες από την απόκτηση του Twitter».


Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι. Όποια άποψη δεν τους αρέσει την λένε «περιεχόμενο μίσους» και εν συνεχεία βαφτίζουν τις δικές τους θέσεις ως θέσφατες.

Μετά τις επαναλαμβάνουν καθημερινά στα ελεγχόμενα από αυτούς ΜΜΕ, ώστε να προγραμματιστούν τα συλλογικά ασυνείδητα των δυτικών κοινωνιών με τέτοιο τρόπο που να μην δέχονται άλλη άποψη και να ακολουθούν τους ηγέτες που αυτοί θέλουν να κυβερνούν τις χώρες.

Η M.Φλέμινγκ είναι αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών καθώς και Αμερικανίδα δημοσιογράφος. Έχει γράψει ένα λεπτομερές άρθρο σχετικά με αυτό στην ιστοσελίδα της melissa-fleming.medium.com.

Γράφει, «Η εξαγορά του Twitter από τον Elon Musk έχει προκαλέσει φόβους για έκρηξη μίσους και επιβλαβούς προπαγάνδας στην πλατφόρμα. Οι κακόβουλοι άνθρωποι ήδη καταλαβαίνουν τα όρια του νέου συστήματος.

Μια μελέτη διαπίστωσε ότι μέσα σε λίγες ώρες από την εξαγορά, το Twitter πλημμύρισε από δημοσιεύσεις μίσους.

Έχει μαθευτεί ότι υπήρξε ξαφνική αύξηση του ρατσιστικού περιεχομένου, των άγριων θεωριών συνωμοσίας, των αντισημιτικών μιμιδίων και της σοκαριστικής γλώσσας στο Twitter. Υπήρξαν ενδείξεις ότι οι επαναληπτικοί διακόπτες δεν μπορούν να απαγορευθούν.

Θα είναι μόνο καταστροφικό για όσους έχουν ήδη περιθωριοποιηθεί, κακοποιούνται και καταπιέζονται».


Η Φλέμινγκ γραψε περαιτέρω: «Το Twitter και άλλες πλατφόρμες είναι σημαντικά εργαλεία για τους ανθρώπους που εργάζονται για να κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Σε αυταρχικές χώρες επιτρέπουν στους ανθρώπους να αναζητούν περιορισμένες ειδήσεις. Επιτρέπει στους ανθρώπους που έχουν υποστεί το μεγαλύτερο βάρος των εμπόλεμων ζωνών να μείνουν σε επαφή. Τέτοια κινήματα έχουν γεννηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έχουν βελτιώσει τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η ομάδα μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα Ηνωμένα Έθνη καθιστά προσβάσιμες τις αξιόπιστες πληροφορίες μέσω αναρτήσεων σε εκατομμύρια ακολούθους μας καθημερινά.

Αυτοί οι ανήσυχοι παγκόσμιοι πολίτες εξερευνούν την παρουσία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μάθουν για τον κόσμο και πώς μπορούν να εμπλακούν.

Έχουμε δημιουργήσει με κόπο μια κοινότητα που εξερευνά ένα καλύτερο μέλλον, αλλά η υπόσχεση του Elon Musk να κάνει το Twitter καταφύγιο για την ελευθερία του λόγου μας ανησυχεί. Τι σημαίνει πραγματικά αυτό σε μια εποχή προπαγάνδας;»


Είναι σαφές πως ο Έλον Μασκ τους έκανε τρομερή ζημιά.

Προσπάθησαν να τον διαβάλουν και για την απόλυση 3.500 υπαλλήλων, αλλά μερικές μέρες αργότερα το έκανε και ο αγαπημένος τους Μαρκ Ζούκερμπεργκ απολύοντας 7.000 υπαλλήλους.

Εκεί όλως τυχαίως τα δυτικά ΜΜΕ κατανόησαν τον «πόνο» του Μ.Ζούκερμπεργκ ο οποίος δεν είχε… άλλη επιλογή.

Για την Φλέμινγκ αυτό είναι αξιόπιστη πληροφόρηση;

«Το Twitter δεν ήταν έτσι πριν»

Η αξιωματούχος του ΟΗΕ έγραψε περαιτέρω: «Έχουμε τις προκλήσεις των εκλογών, του πολέμου στην Ουκρανία και της κλιματικής αλλαγής, επομένως δεν έχουμε χρόνο να πάρουμε λάθος αποφάσεις».
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: ΟΗΕ: «Μας ενοχλεί η ελευθερία της έκφρασης που θέλει να επιβάλει ο Έλον Μασκ»!
ΟΗΕ: «Μας ενοχλεί η ελευθερία της έκφρασης που θέλει να επιβάλει ο Έλον Μασκ»!
ΟΗΕ: «Μας ενοχλεί η ελευθερία της έκφρασης που θέλει να επιβάλει ο Έλον Μασκ»!
https://www.mononews.gr/wp-content/uploads/2022/10/221005165404_https___cdn.cnn_.com_cnnnext_dam_assets_220503123434-20220504-elon-musk-black-twitter-illustration.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/11/blog-post_83.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/11/blog-post_83.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content