Αν θέλεις να ζεις σε ένα τέτοιο κόσμο που ετοιμάζουν, είναι δικαίωμα σου. Όμως θα μου επιτρέψεις να μην σε ακολουθήσω...

Αν θέλεις να ζεις σε ένα τέτοιο κόσμο που ετοιμάζουν, είναι δικαίωμα σου. Όμως θα μου επιτρέψεις να μην σε ακολουθήσω...

👉Αν η επιθυμία σου είναι να ζεις σε ένα τέτοιο κόσμο που ετοιμάζουν, είναι δικαίωμα σου. Όμως θα μου επιτρέψεις να μην σε ακολουθήσω...

Ο όρος νέα τάξη πραγμάτων ή νέα παγκόσμια τάξη χρησιμοποιείται για να περιγράψει μεταβολές της ιστορίας που περιλαμβάνουν δραματική αλλαγή στην παγκόσμια πολιτική σκέψη και στην ισορροπία δυνάμεων. Παρά τις διαφορετικές ερμηνείες αυτού του όρου, η έμφαση είναι στη συλλογική προσπάθεια εντοπισμού και κατανόησης παγκόσμιων προβλημάτων που ως τέτοια δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν επιτυχώς από τη δράση των μεμονωμένων κρατών-εθνών.
 

Οι νέες τεχνολογίες και ο πλήρης έλεγχος του μυαλού από τα πανταχού παρόντα μέσα ενημέρωσης δημιουργούν άνευ προηγουμένου ευκαιρίες για υποδούλωση ολόκληρης της ανθρώπινης φυλής, χωρίς καν να το συνειδητοποιούν οι περισσότεροι άνθρωποι...


Ολόκληρος ο σχεδιασμός της Νέας Τάξης σε ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσεις...

Από την αρχή της της ιστορίας της ανθρωπότητας, οι πεινασμένοι για την εξουσία, τρελοί, προσπάθησαν να αποκτήσουν τον έλεγχο σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι Αιγύπτιοι Φαραώ, οι Ασιάτες αυτοκράτορες, οι Ευρωπαίοι πολέμαρχοι, οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες, οι Ρώσοι τσάροι και οι Βρετανοί βασιλιάδες διεξήγαγαν αδυσώπητους πολέμους, προσπαθώντας να αποκτήσουν απόλυτη εξουσία πάνω στην υπόλοιπη ανθρωπότητα. Η μία παγκόσμια αυτοκρατορία διαδέχτηκε την άλλη: η Ασσυριακή, η Βαβυλωνιακή, η Περσική, η Ρωμαϊκή, η Κινεζική, η Ισπανική, η Βρετανική αυτοκρατορία είχαν όλες έναν στόχο: να κατακτήσουν τα έθνη και αν είναι δυνατόν…να κυβερνήσουν ολόκληρο τον κόσμο.

Η πανάρχαια επιθυμία για παγκόσμια κυριαρχία είναι μια από τις πιο βασικές πραγματικότητες στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Ωστόσο , οποιοσδήποτε λαός στην εποχή μας έχει οδηγηθεί σκοπίμως στο να πεισθεί ότι η σκοτεινή αυτή επιθυμία για παγκόσμια κυριαρχία και διακυβέρνηση έχει με κάποιο τρόπο εξαφανιστεί ως εκ θαύματος. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Αυτή η διαβολική λαγνεία είναι πιο ζωντανή και επικίνδυνη σήμερα, από ποτέ άλλοτε. Οι νέες τεχνολογίες και ο πλήρης έλεγχος του μυαλού από τα πανταχού παρόντα μέσα ενημέρωσης δημιουργούν άνευ προηγουμένου ευκαιρίες για υποδούλωση ολόκληρης της ανθρώπινης φυλής, χωρίς καν να το συνειδητοποιούν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Στο παρελθόν, η εισβολή σε άλλα έθνη ήταν δύσκολη: ο σίδηρος συγκρούστηκε με τον σίδηρο, και κάθε έκρηξη απαντούσε με ένα ακόμη πιο δυνατό φύσημα. Σήμερα το παιχνίδι έχει αλλάξει. Για να κατακτήσεις τον κόσμο, δεν χρειάζονται πλέον σπαθιά και δόρατα, ούτε όπλα και ρουκέτες.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι εισβολείς είναι να πουν στον κόσμο ότι τους απειλεί ένας τρομερός κίνδυνος και οι περισσότεροι άνθρωποι θα παραδώσουν αμέσως όλα τα δικαιώματα και τις ελευθερίες τους για να είναι «ασφαλείς».

Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι ψυχοπαθείς εγκληματίες των Ναζί διώχθηκαν κατά τη διάρκεια των ιστορικών δίκων της Νυρεμβέργης. Οι δικαστές ήταν προβληματισμένοι από το γεγονός ότι ο Χίτλερ είχε τη δυνατότητα να λάβει την υποστήριξη της πλειοψηφίας του γερμανικού λαού για την παράλογη και απάνθρωπη μαζική δολοφονία εκατομμυρίων αθώων ανθρώπων. Το δεξί χέρι του Χίτλερ, ο Χέρμαν Γκόρινγκ, εξήγησε πώς το έκαναν:

"Είναι εύκολο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους πείτε ότι δέχονται επίθεση και... θα ακολουθήσουν τον αρχηγό τους. Αυτό λειτουργεί σε κάθε έθνος."

Βασικά ο Γκόρινγκ είπε:
απλά κάντε τους ανθρώπους να φοβούνται, και θα κάνουν ό,τι θέλετε, για να νιώσουν ξανά ασφάλεια.

Ο Μεγάλος Άρχοντας των Ειδήσεων



Το Εργαλείο για να τρομοκρατηθεί ολόκληρος ο κόσμος από κάποιον «τρομερό κίνδυνο» είναι τα μέσα ενημέρωσης. Με τα μέσα ενημέρωσης μπορείτε να ελέγξετε ακριβώς τι σκέφτεται το κοινό. Ένα συνώνυμο των μέσων ενημέρωσης είναι ο έλεγχος του νου. Είναι ουσιαστικά το ίδιο.

Οι ειδήσεις ελέγχουν το μυαλό του κόσμου.
Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ανεγκέφαλα οτιδήποτε ακούνε στις ειδήσεις.

Πάρτε για παράδειγμα τον Covid : μια ασθένεια με ποσοστό επιβίωσης 99,7%. Ωστόσο, τα μέσα ενημέρωσης προκάλεσαν τέτοιο τρόμο στο μυαλό των μαζών, που πολλοί κυκλοφορούσαν με τα αυτοκίνητά τους, μόνοι τους , φορώντας ένα βρώμικο, μολυσμένο από βακτήρια πανί στο στόμα τους που κρατά έξω τον καθαρό αέρα και τον τοξικό αέρα. ακόμη και να σας φέρουν τα μωρά τους και να σας παρακαλέσουν να τους κάνετε μια ένεση με ένα πειραματικό, μη ελεγμένο, γονιδιακό κοκτέιλ από διάφορες άγνωστες τοξίνες.

Οι άνθρωποι θα κάνουν κυριολεκτικά τα πάντα, ανεξάρτητα από το πόσο καταστροφικό είναι για την ευημερία του εαυτού τους, των αγαπημένων τους και των συμπολιτών τους, αρκεί να συμβαδίζει με το υπνωτιστικό μάντρα «αυτό θα σε κρατήσει ασφαλή».

Εξαιτίας αυτού, έχει γίνει παιχνιδάκι για τους εγκληματίες κυβερνώντες να υποβάλλουν τις μάζες στα χέρια τους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αφού έχουν τον πλήρη έλεγχο όλων των mainstream μέσων.

Το απέκτησαν για αυτόν ακριβώς τον λόγο: να εισβάλουν στο μυαλό της ανθρωπότητας και να το διαμορφώσουν ακριβώς σύμφωνα με την ατζέντα τους.

Ποιο είναι το υπέρτατο επίπεδο πλύσης εγκεφάλου;
Αν και ο πόθος για παγκόσμια κυριαρχία ήταν το κοινό θέμα σε όλη την ιστορία, στις μέρες μας, ο έλεγχος του μυαλού έχει φτάσει σε τέτοιο ανώτατο επίπεδο που πολλοί δεν πιστεύουν καν ότι υπάρχει σχέδιο για να κυβερνήσει τον κόσμο.

"Χαχαχα, αυτό είναι μια θεωρία συνωμοσίας", αντηχούν δυνατά, επαναλαμβάνοντας χωρίς εγκέφαλο αυτό που τους είπε ο "Άρχοντας των Ειδήσεων".

Όσοι γνωρίζουν την ιστορία, μένουν έκπληκτοι από μια τέτοια επίδειξη βλακείας, αλλά είναι η αντίληψη της πλειοψηφίας των Προσπαθήστε να εξηγήσετε πόσο ισχυροί άνθρωποι με απεριόριστους οικονομικούς πόρους σχεδιάζουν να κυριαρχήσουν στον κόσμο, και πολλοί θα σας ρίξουν μια κενή ματιά… σαν να ισχυρίζεστε ότι το φεγγάρι είναι μια τεράστια μπάλα παγωτού βανίλιας.

Το ανώτατο επίπεδο πλύσης εγκεφάλου είναι όταν ένας ολόκληρος πληθυσμός αποκαλεί την ανθρώπινη ιστορία «θεωρία συνωμοσίας».

Ποιοι είναι οι σημερινοί Φαραώ, που λαχταρούν την παγκόσμια κυριαρχία;



Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος μας έχει υποφέρει από τη σκληρή καταπίεση ανελέητων φαραώ και αυτοκρατόρων στο παρελθόν. Αλλά ποιοι είναι οι σημερινοί τύραννοι που επιθυμούν να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο του κόσμου; Ποιοι είναι δηλαδή οι «φαραώ» της εποχής μας; Υπάρχουν δύο απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα: μια απλή έκδοση και μια πιο σύνθετη.

Η εύκολη απάντηση είναι ότι, επιφανειακά, η κορυφαία οντότητα που στοχεύει στην παγκόσμια κυριαρχία είναι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Το WEF ελέγχει τα Ηνωμένα Έθνη, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και πολλούς άλλους παγκοσμιοποιητικούς οργανισμούς. Συγκεντρώνει χιλιάδες δισεκατομμυριούχους και εκατομμυριούχους κάτω από τα φτερά του και χρησιμοποιεί εκλεπτυσμένες μεθόδους ελέγχου του νου και χειραγώγησης για να τους πείσει να ακολουθήσουν την ατζέντα τους. Μέσω του εξελιγμένου μηχανισμού εκλογικής νοθείας, τοποθετούν παγκόσμιους ηγέτες στην πολιτική και με τους τεράστιους οικονομικούς πόρους τους είναι σε θέση να καθορίσουν την κατεύθυνση της υγειονομικής περίθαλψης, των επιχειρήσεων, των κυβερνήσεων, των οικονομικών κ.λπ.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει κυριολεκτικά τοποθετηθεί ως ο μεγάλος νταής όλης της ανθρωπότητας.

Η επίσημη ατζέντα τους για την παγκόσμια κυριαρχία ονομάζεται Great Reset, Agenda 2030, Agenda 21, Build Back Better και ούτω καθεξής. Αν και κανείς δεν έχει εκλέξει ή έστω δεν έχει ζητήσει το WEF, έχουν τοποθετηθεί ως ο θεός αυτού του κόσμου, κυβερνώντας κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο και λέγοντας σε όλη την ανθρωπότητα τι να κάνει.

Το WEF προσκαλεί τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο - από βασιλιάδες και προέδρους μέχρι τραπεζίτες και CEO των μεγαλύτερων εταιρειών - στις ετήσιες συναντήσεις τους στο Νταβός. Κατά τη διάρκεια αυτών των συνεδρίων συζητούν το μέλλον του κόσμου μας και σχεδιάζουν πώς μπορούν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Όλα έξω από κάθε μορφή δημοκρατίας. Η φωνή της ανθρωπότητας δεν τους μετράει.



Οι άθικτοι – «αόρατοι» άρχοντες του κόσμου

Όπως είπα, το WEF είναι η εύκολη απάντηση, καθώς είναι η ορατή οντότητα στην παγκόσμια θεατρική σκηνή για το ανίδεο κοινό . Ωστόσο, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δεν είναι ανεξάρτητη οντότητα. Με τη σειρά του ελέγχεται από κρυφές οικονομικές οντότητες, των οποίων η μεγαλύτερη δύναμη είναι η αφάνεια . Κρύβοντας τον εαυτό τους και λειτουργώντας αποκλειστικά από τις σκιές, είναι σε θέση να χειραγωγήσουν όλα όσα συμβαίνουν στην ορατή σκηνή του παγκόσμιου θεάτρου. Οι αστρονομικοί οικονομικοί τους πόροι τους επιτρέπουν να απλώσουν τα πλοκάμια της επιρροής τους σε κάθε πτυχή της κοινωνίας. Αναφέρονται επίσης ως «Cabal».

Τα κεντρικά γραφεία αυτών των ολιγαρχών βρίσκονται στα λεγόμενα "κυρίαρχα κράτη" όπως το City του Λονδίνου (κυρίαρχη περιοχή στην καρδιά του Μεγάλου Λονδίνου), η Περιφέρεια της Κολούμπια (κυρίαρχη περιοχή στην Ουάσιγκτον DC) και το κράτος της Πόλης του Βατικανού (κυρίαρχη περιοχή στη Ρώμη). ).

Ένα άλλο παράδειγμα τέτοιου κυρίαρχου κράτους είναι η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών που εποπτεύει περισσότερες από πενήντα κεντρικές τράπεζες (οι κεντρικές τράπεζες ελέγχουν τις εμπορικές τράπεζες που χρησιμοποιούνται από το κοινό). Είναι μια από τις πιο ισχυρές χρηματοοικονομικές οντότητες στον κόσμο, που τραβούν πολλά νήματα παγκόσμιας κυριαρχίας στα παρασκήνια.

Για να δείξουμε πόσο εγκληματικά είναι αυτά τα κυρίαρχα κράτη, θα δούμε τη Συμφωνία για την έδρα του 1987, η οποία διαπραγματεύτηκε με το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, για να επισημοποιηθεί η ειδική θέση της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών. Αυτά είναι μερικά αξιοσημείωτα άρθρα από αυτή τη συνθήκη:

✔︎ Πλήρες απαραβίαστο για όλα τα κτίρια του BIS, και τη γη κάτω και γύρω από αυτά, αδιαφορώντας για το ποιος τα κατέχει.

✔︎ Πλήρης ασυλία από ποινικές και αστικές διώξεις και διαδικασίες για την τράπεζα αυτή καθαυτή.

✔︎ Καμία πληρωμή φόρων επί συναλλαγών και μισθών προσωπικού.

✔︎ Καμία γνωστοποίηση στις κυβερνήσεις σχετικά με τις δραστηριότητες του BIS.

✔︎ Δεν υπόκειται σε καμία δικαιοδοσία.

Το ίδιο απαραβίαστο και ασυλία παρέχεται και στα άλλα κυρίαρχα κράτη, όπως το City του Λονδίνου, το κράτος του Βατικανού και η Περιφέρεια της Κολούμπια.

Αυτά τα ανεξάρτητα «κράτη μέσα σε ένα κράτος» είναι πάνω από τους νόμους της χώρας στην οποία βρίσκονται. Δεν πληρώνουν φόρους, δεν απαντούν σε καμία κυβέρνηση και είναι κυριολεκτικά ανέγγιχτοι.

Η συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας - ακόμη και οι περισσότεροι πολιτικοί ηγέτες - δεν έχουν ιδέα ότι αυτά τα κυρίαρχα κράτη υπάρχουν, πόσο μάλλον να κυβερνούν τον κόσμο. Το μόνο που γνωρίζουμε και βλέπουμε είναι οι δημόσιες προσωπικότητες -όπως πολιτικοί και επιχειρηματίες- που είναι απλές μαριονέτες αυτών των κρυφών μαριονετζήδων. Η δύναμή τους είναι η πλήρης αφάνεια. Παραμένοντας κρυμμένοι από τη θέα της ανθρωπότητας, μπορούν να λειτουργούν ανεξέλεγκτα, χωρίς να λογοδοτούν από τους ανθρώπους.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, τα Ηνωμένα Έθνη, η Παγκόσμια Τράπεζα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και όλες οι άλλες μεγάλες παγκοσμιοποιητικές οντότητες ιδρύονται από αυτούς τους κρυφούς κυβερνήτες. Το κοινό δεν τα βλέπει ούτε τα ακούει ποτέ, ωστόσο καθορίζει τι συμβαίνει στον κόσμο.

Πολλά σε βάθος βιβλία και άρθρα στο διαδίκτυο έχουν γραφτεί για αυτές τις οντότητες. Ένας εξαιρετικός πόρος που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν φαίνεται παρακάτω.

Κορυφαίοι ειδικοί από τη Βρετανική Υπηρεσία Πληροφοριών, το Βρετανικό Ναυτικό, το Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τα Ηνωμένα Έθνη, το CDC, κ.λπ. κυρίαρχα «κράτη εντός του κράτους».

Αυτές οι μαρτυρίες ειδικών συνοψίζονται στο Grand Jury Evidence, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν.


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (κλικ)

Στόχοι βιωσιμότητας για έναν «καλύτερο κόσμο»



Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ντύνεται με τα λευκά ενδύματα λαμπερών δηλώσεων όπως «βελτίωση της κατάστασης του κόσμου» και «παγκόσμιοι στόχοι για βιώσιμη ανάπτυξη». Το να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο είναι φυσικά αξιέπαινο... αυτό που είναι λιγότερο αξιέπαινο είναι το γεγονός ότι το WEF συμμετείχε ξεκάθαρα στον σχεδιασμό και την ενορχήστρωση της πανδημίας, προκειμένου να χειραγωγήσει την ανθρωπότητα ώστε να αποδεχτεί τη Μεγάλη Επαναφορά της ( δείτε το ντοκιμαντέρ THE PLAN ) .

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ δείχνει πώς το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και άλλες παγκοσμιοποιητικές οντότητες έχουν σχεδιάσει πολλαπλές πανδημίες, με σκοπό την εφαρμογή της παγκόσμιας τυραννίας.

Οι προθέσεις τους για τον κόσμο μας μπορεί να μην είναι τόσο αξιοθαύμαστες όσο φαίνονται με την πρώτη ματιά. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικούς από τους "Παγκόσμους Στόχους για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη" - για παράδειγμα, τους στόχους "Παγκόσμια Διακυβέρνηση" και "Διακυβέρνηση Διαδικτύου" . Αυτά μιλούν από μόνα τους: το WEF θέλει να αποκτήσει πλήρη έλεγχο σε ολόκληρο τον κόσμο. Και επιθυμούν να είναι αυτοί που καθορίζουν ποιες πληροφορίες επιτρέπονται στο διαδίκτυο.

Παρακάτω είναι ο τροχός του WEF, ο οποίος δείχνει πώς χρησιμοποιείται η πανδημία COVID-19 για να μεταμορφώσει κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής στη γη. Στόχος τους είναι να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο των επιχειρήσεων, της υγείας, των πληροφοριών κ.λπ.
 


Οι στόχοι του WEF για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου περιλαμβάνουν την εγκατάσταση ενός συστήματος απόλυτου ελέγχου. Και επιθυμούν να είναι αυτοί που καθορίζουν ποιες πληροφορίες επιτρέπονται στο διαδίκτυο.

Μηδενική φτώχεια ή παγκόσμια ευημερία...
Οι στόχοι βιωσιμότητας ακούγονται σαν όνειρο: «Καμία φτώχεια», για παράδειγμα. Είναι ενδιαφέρον, ωστόσο, ότι οι ιδιοκτήτες και τα μέλη του WEF έχουν όλοι ένα κοινό:

Είναι αστρονομικά πλούσιοι, κυρίως γιατί κλέβουν την ανθρωπότητα εδώ και δεκαετίες.

Για παράδειγμα, πηγαίνουν σε διαφορετικά έθνη του κόσμου και κλέβουν όλους τους φυσικούς πόρους τους μέσω της καταστροφικής εξόρυξης. Διατηρούν όλα τα κέρδη για τον εαυτό τους, ενώ οι γηγενείς πληθυσμοί αναγκάζονται να δουλεύουν σκλάβους, εξορύσσοντας τους θησαυρούς της δικής τους γης για τον πλουτισμό αυτών των ξένων εισβολέων.

Ομοίως, αποκτούν κάθε κλάδο στον κόσμο, μεταφέροντας όλο τον πλούτο σε μια χούφτα δικές τους μεγάλες εταιρείες, ενώ καταστρέφουν εκατομμύρια ανθρώπους των οποίων οι μικρές επιχειρήσεις δεν μπορούν να ανταγωνιστούν αυτούς τους τερατώδεις γίγαντες.

Και τι γίνεται με το χρηματοπιστωτικό σύστημα, που έχει σχεδιαστεί για να κρατά τους ανθρώπους σε διαρκή οικονομική κρίση; Δισεκατομμύρια άνθρωποι αναγκάζονται να πληρώνουν φόρους, που υποτίθεται ότι χρησιμεύουν για τη στήριξη του έθνους τους. Στην πραγματικότητα, η συντριπτική πλειονότητα των χρημάτων των φόρων εξαφανίζεται στις τσέπες των χρηματοπιστωτικών οντοτήτων, οι οποίες οι ίδιες δεν πληρώνουν ούτε μια δεκάρα φόρο.

Κάνοντας κατάχρηση της ανθρωπότητας για τον δικό τους πλουτισμό, έχουν συγκεντρώσει τον αστρονομικό τους πλούτο στην πρώτη θέση. Και τώρα ισχυρίζονται ότι έχουν τον ευγενή στόχο να τερματίσουν τη φτώχεια;

Ο πραγματικός στόχος τους γίνεται ξεκάθαρος όταν δούμε πώς σχεδιάζουν να τερματίσουν τη φτώχεια: να εγκαταστήσουν ένα καθολικό εισόδημα για όλη την ανθρωπότητα. Το πρακτικό αποτέλεσμα αυτού θα είναι ότι κάθε άτομο στη γη θα εξαρτάται πλήρως από αυτούς τους άρχοντες.

Το βλέπουμε σε πλήρη εξέλιξη στην Ολλανδία, όπου ουσιαστικά εν μία νυκτί οι τύραννοι αύξησαν τις τιμές της ενέργειας 5 φορές έως 20 φορές!

Ως αποτέλεσμα, εκατομμύρια θα βυθιστούν στη φτώχεια, χωρίς να μπορούν πλέον να πληρώσουν τους εξωφρενικούς λογαριασμούς ενέργειας τους. Ξαφνικά η κυβέρνηση έρχεται με μια λύση: θα φροντίσουμε για εσάς, απλά βασιστείτε αποκλειστικά σε εμάς.

Αυτή είναι πάντα η στρατηγική τους:

1) πρώτα δημιουργήστε ένα πρόβλημα,
2) μετά προσφέρετε μια λύση, που σημαίνει τυραννία

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ενημερώνει τον κόσμο για τον απώτερο στόχο του: ο πληθυσμός δεν θα κατέχει τίποτα: καμία φωνή, καμία ιδιωτικότητα, καμία ελευθερία και κανένα περιουσιακό στοιχείο... και θα είναι «ευτυχισμένοι».

Αυτή η κατάσταση προωθείται ως υπέροχη «ουτοπία» σε άρθρο που έγραψε το WEF για το Forbes.com .



Το άρθρο περιγράφει πώς μια πολίτης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης του WEF εκφράζει την ευτυχία της για αυτόν τον νέο τρόπο ζωής. Αναφωνεί πόσο υπέροχο είναι να μην έχεις τίποτα, και τι όνειρο έχει γίνει ο κόσμος, καθώς όλοι είναι κλεισμένοι σε Έξυπνες Πόλεις.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ;



ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΒΙΚΙΠΕΔΙΑ:

«Μια έξυπνη πόλη είναι μια τεχνολογικά σύγχρονη αστική περιοχή που χρησιμοποιεί διαφορετικούς τύπους ηλεκτρονικών μεθόδων και αισθητήρων για τη συλλογή συγκεκριμένων δεδομένων .

Αυτό περιλαμβάνει δεδομένα που συλλέγονται από πολίτες , συσκευές, κτίρια και περιουσιακά στοιχεία που υποβάλλονται σε επεξεργασία και αναλύονται για την παρακολούθηση και τη διαχείριση συστημάτων κυκλοφορίας και μεταφορών, σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, δίκτυα ύδρευσης, απόβλητα, ποινικές έρευνες, συστήματα πληροφοριών, σχολεία, βιβλιοθήκες, νοσοκομεία και άλλες κοινοτικές υπηρεσίες . "

Μια Έξυπνη Πόλη είναι ένα περιβάλλον υψηλής τεχνολογίας όπου οι πολίτες παρακολουθούνται όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, με πανταχού παρούσες τεχνολογίες συλλογής δεδομένων, που θα καταγράφουν κάθε πτυχή της ζωής τους. Κάθε συζήτηση, αγορά, σωματική δραστηριότητα, τοποθεσία, συναίσθημα, ακόμα και κάθε όνειρο θα καταγραφεί.

Ο συγγραφέας του προαναφερθέντος άρθρου που γράφτηκε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, περιγράφει τη ζωή σε μια Έξυπνη Πόλη ως εξής:

"Μια φορά εκνευρίζομαι για το γεγονός ότι δεν έχω πραγματική ιδιωτική ζωή. Πουθενά δεν μπορώ να πάω και να μην είμαι εγγεγραμμένος. Ξέρω ότι κάπου, ό,τι κάνω, σκέφτομαι και ονειρεύομαι καταγράφεται. Απλώς ελπίζω ότι κανείς δεν θα χρησιμοποίησέ το εναντίον μου. Συνολικά, είναι μια καλή ζωή».



Το WEF θέλει να μεταφέρει την πλειονότητα του παγκόσμιου πληθυσμού σε Έξυπνες Πόλεις, όπου θα καταγράφονται κάθε αναπνοή, καρδιακός παλμός, ορμονική δραστηριότητα, ανθρώπινη αλληλεπίδραση (σκέψου τη σεξουαλικότητα), συναίσθημα, σκέψη και ακόμη και το πιο οικείο, προσωπικό από όλα: τα όνειρά μας. .

Η συμμετοχή στην κοινωνία θα εξαρτηθεί από την κατάσταση εμβολιασμού σας: μόνο εκείνα τα άτομα που είναι ενημερωμένα με την πολλοστή αναμνηστική τους ένεση, θα έχουν πρόσβαση σε τραπεζικές υπηρεσίες, αγορές, συγκεντρώσεις, κοινωνικές δραστηριότητες, μεταφορές, υγειονομική περίθαλψη κ.λπ. Η κατάσταση εμβολίου θα είναι συνδέεται με το ψηφιακό αναγνωριστικό και το κοινωνικό πιστωτικό σκορ. Οι τεχνολογίες επιτήρησης θα μπορούν να ανιχνεύουν από απόσταση ποιος έχει λάβει την πιο πρόσφατη ένεση.

Σας αναγκάζουν να φάτε ψεύτικα εργαστηριακά τρόφιμα...



Ένας άλλος «στόχος βιωσιμότητας» του WEF είναι το «Zero Hunger». Αν και ακούγεται όμορφο, στην πραγματικότητα σημαίνει καταστροφή της βιομηχανίας βοείου κρέατος που τρέφεται με χόρτο και αντικατάσταση του υγιεινού φυσικού κρέατος με γενετικά τροποποιημένες (= ανθυγιεινές) φυτικές πρωτεΐνες και εργαστηριακό «κρέας» που δημιουργήθηκε από τις ελίτ.

Ο Μπιλ Γκέιτς συνεργάζεται στενά με το WEF και αγοράζει όλη τη γεωργική γη στην Αμερική, ενώ κατασκευάζει εργοστάσια όπου θα καλλιεργείται συνθετικό κρέας.

Εν τω μεταξύ, περισσότερα από εκατό από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής και διανομής τροφίμων στην Αμερική έχουν καεί ολοσχερώς τα τελευταία χρόνια. Το 2022, περισσότερες από δεκαπέντε από τις κορυφαίες εταιρείες τροφίμων είδαν τα κεντρικά γραφεία τους να φλέγονται - όλα την ίδια εβδομάδα!

Μπορούμε φυσικά να πούμε στους εαυτούς μας ότι αυτό είναι μια σύμπτωση χωρίς νόημα. Λοιπόν... όλα τα μεγάλα φυτά τροφίμων στις ΗΠΑ καίγονται, ακριβώς όταν το WEF μιλάει για τον τερματισμό της τρέχουσας προσφοράς τροφίμων και την εξάρτηση ολόκληρης της ανθρωπότητας από τα νέα συνθετικά τρόφιμα.

Ακριβώς όπως όταν εκτοξεύουν ένα βιολογικό όπλο στην ανθρωπότητα, καταστέλλουν όλες τις θεραπείες για την «πανδημική» ασθένεια και μετά «σώνουν τον κόσμο» εισάγοντας σε όλους τοξικές, πειραματικές ουσίες που αλλάζουν το DNA, με άγνωστα συστατικά.

Στην Ολλανδία, η κυβέρνηση απαιτεί από όλους τους αγρότες να σκοτώσουν μεγάλο μέρος των ζώων τους. Η κυβέρνηση απειλεί να αρπάξει τη γη των αγροτών που αρνούνται να καταστρέψουν τα ζώα τους.

Γιατί οποιαδήποτε κυβέρνηση θα απαιτούσε μια τέτοια εξωφρενική παραφροσύνη; Καθώς η παραδοσιακή γεωργία εξαλείφεται στρατηγικά, ο πληθυσμός εξαρτάται πλήρως από τα τεχνητά τρόφιμα που δημιουργούνται από τις οικονομικές ελίτ.

Νέα «εργοστάσια τροφίμων» χτίζονται για να αντικαταστήσουν την παραδοσιακή γεωργία. Αντί να καλλιεργούν καλλιέργειες σε φυσικό έδαφος, όπου τα προϊόντα γίνονται πλούσια σε θρεπτικά συστατικά χάρη στον ήλιο, θέλουν να τα καλλιεργούν σε εργοστάσια χωρίς ίχνος ηλιακού φωτός. Όλα πρέπει να γίνουν εντελώς τεχνητά.

Στην Αυστραλία, η καλλιέργεια της δικής σας τροφής δαιμονοποιείται, υποτίθεται για λόγους «βιοασφάλειας», και στο Ηνωμένο Βασίλειο, η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι η κηπουρική αυξάνει τις καρδιακές παθήσεις. Λέγεται ακόμη στους ανθρώπους ότι πρέπει να φορούν μάσκα προσώπου ενώ εργάζονται στον κήπο τους.

Η « μηδενική πείνα» έχει να κάνει με το να εξαρτηθεί ολόκληρος ο παγκόσμιος πληθυσμός απότεχνητά, ΓΤΟ τρόφιμα που παρέχουν οι κυβερνώντες.

Το WEF είναι παρόμοιο με τους αρχαίους ηγεμόνες που διψούσαν για παγκόσμια κυριαρχία



Εν ολίγοις, το WEF είναι το αποκορύφωμα της υποκρισίας, που κρύβει την πιο άθλια ατζέντα που έχει απειλήσει ποτέ την ανθρωπότητα κάτω από τη λευκή επικάλυψη λέξεων μαγικών τεχνασμάτων όπως "αειφορία". Καθιερώνουν την παγκόσμια κυριαρχία, και υποδουλώνουν την ανθρωπότητα, ενώ ισχυρίζονται ότι «βελτιώνουν την κατάσταση του κόσμου». Αυτό ακριβώς ισχυρίστηκε η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία:

"Μοιραζόμαστε τον ανώτερο πολιτισμό μας μαζί σας, αναγκάζοντας όλους εσάς να υποταχθείτε σε εμάς. Κλέβουμε όλα τα δικαιώματα, τις ελευθερίες και τα υπάρχοντά σας και σας κάνουμε σκλάβους που μας πληρώνετε υψηλούς φόρους. Αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί ποτέ ανθρωπότητα!"

Το WEF δεν διαφέρει σε καμία περίπτωση από τους αρχαίους ηγεμόνες. Μπορεί να χρησιμοποιούν διαφορετικές λέξεις, αλλά το σχέδιο είναι το ίδιο.

Τα τρελά σχέδια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ

Πόσο επικίνδυνα είναι τα σχέδια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που στοχεύει στην καθιέρωση παγκόσμιας κυριαρχίας; Ακολουθεί μια σύντομη λίστα με μερικούς από τους στόχους τους, οι οποίοι συζητούνται ανοιχτά στις δικές τους επίσημες ιστοσελίδες, καθώς και στα βίντεο, τα βιβλία και τα συνέδριά τους. Οποιαδήποτε διαδικτυακή έρευνα θα αποκαλύψει αμέτρητες πηγές για όλα αυτά.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Κάντε τους συνεχείς εμβολιασμούς την προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην κοινωνία, με διαβατήρια εμβολίων και ψηφιακές ταυτότητες. Τράπεζες, Διαδίκτυο, εργασία, ψώνια, συγκέντρωση κ.λπ., θα είναι διαθέσιμα μόνο σε άτομα που είναι ενημερωμένα με την τελευταία αναμνηστική ένεση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ


Βασίστε την κοινωνία σε μια κοινωνική βαθμολογία: οι πολίτες που συμπεριφέρονται τέλεια ανταμείβονται. Όσοι βγαίνουν από τη γραμμή τιμωρούνται. Πρακτικό παράδειγμα: αν δημοσιεύσετε κάτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επικρίνει την κυβέρνηση θα μειώσει τη βαθμολογία σας.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΦΟΒΟΣ

Κάντε μόνιμες τις μάσκες, τις οθόνες και την κοινωνική απόσταση. Οι πληθυσμοί πρέπει να παραμείνουν σε μια διαρκή κατάσταση φόβου για να δικαιολογήσουν έναν κόσμο που βασίζεται στον εμβολιασμό.

Λάβετε υπόψη ότι κάθε υπάρχων ιός είναι κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, πράγμα που σημαίνει ότι όλες αυτές οι ασθένειες είναι ανθρωπογενείς.

ΤΕΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ

Επαναπροσδιορίστε την ελευθερία του λόγου ως «ρητορική μίσους». Εκπαιδεύστε την ανθρωπότητα να περιφρονεί όλους όσους εκτρέπονται από την προδιαγεγραμμένη αφήγηση. Επισημάνετε όλες τις πληροφορίες που δεν είναι σύμφωνες με την επίσημη ιστορία ως «παραπληροφόρηση».

ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Κυβερνήστε το Διαδίκτυο, έτσι μόνο η προδιαγεγραμμένη αφήγηση θα είναι διαθέσιμη στον κόσμο. Διαγράψτε όλα τα εκατομμύρια αναρτήσεις και ιστότοπους που επικρίνουν, αμφισβητούν και διαψεύδουν τις επίσημες ιστορίες.

ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Περιορίστε την ανθρώπινη αλληλεπίδραση λέγοντας σε όλους να εργάζονται, να ψωνίζουν και να σχολείο πίσω από τις οθόνες τους. Απομονώστε την ανθρωπότητα πίσω από τις συσκευές τους όπου βομβαρδίζονται 24/7 από την προπαγάνδα των κυβερνώντων.

ΟΧΙ ΠΛΟΥΤΟΣ


Εγκαταστήστε ένα καθολικό εισόδημα και μην επιτρέψετε σε κανέναν να συγκεντρώσει πλούτο. Το να είσαι πλούσιος είναι προνόμιο για τις ελίτ. Οι αγρότες πρέπει να μείνουν φτωχοί και εξαρτημένοι από την άρχουσα τάξη.

ΚΑΙΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία καιρικού πολέμου για να προκαλέσετε ξηρασίες, πλημμύρες, σεισμούς, πυρκαγιές, τυφώνες κ.λπ. Κατηγορήστε την κλιματική αλλαγή, η οποία στη συνέχεια χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για περαιτέρω κλείδωμα, ληστεία και έλεγχο του πληθυσμού.

ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Αρπάξτε όλη την ιδιωτική περιουσία από όλους τους πολίτες του κόσμου. Όλα πρέπει να νοικιάζονται από τις ελίτ: σπίτια, αυτοκίνητα, εξοπλισμός, εργαλεία, ακόμα και ρούχα. Κανείς δεν μπορεί να κατέχει τίποτα. Ο στόχος είναι η πλήρης εξάρτηση από τους κυβερνώντες.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Κάντε όλους να εξαρτώνται από ελεγχόμενα - και ανιχνεύσιμα - ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι τέλεια για την επιβολή lockdown. Μεταδώστε ένα σήμα που απενεργοποιεί όλα τα οχήματα και ο κόσμος δεν θα πάει πουθενά.

ΟΡΙΟ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Τα άτομα που χρησιμοποιούν οχήματα με κινητήρες εσωτερικής καύσης θα είναι περιορισμένα στις μετακινήσεις τους, καθώς θα έχουν ένα μέγιστο επιτρεπόμενο «αποτύπωμα» CO2.

BLOCKING THE SUN


Το WEF ετοιμάζεται να εκτοξεύσει μια σχεδία στο μέγεθος της Βραζιλίας στον ουρανό, για να εμποδίσει τον ήλιο να φωτίσει τη γη. Το να ρίχνουμε μια αέναη σκιά στη γη είναι απαραίτητο, λένε, για την καταπολέμηση της «κλιματικής αλλαγής».

ΟΧΙ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μειώστε τον αριθμό των μικρών επιχειρήσεων μέσω πανδημίας και κλιματικού lockdown και μεταφέρετε όλο τον πλούτο σε μεγάλες εταιρείες, οι οποίες δεν απαιτείται να σταματήσουν τη λειτουργία τους.

ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Αφαιρέστε όλα τα προσωπικά δικαιώματα και ελευθερίες από την ανθρωπότητα με το πρόσχημα του «είμαστε σε αυτό μαζί» και «το μεγαλύτερο καλό». Δημιουργήστε εχθρότητα απέναντι στους ανθρώπους που υπερασπίζονται τα δικαιώματα και τις ελευθερίες, χαρακτηρίζοντάς τους «εγωιστές».

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Εγκαταστήστε ένα ψηφιακό νόμισμα ενός κόσμου που θα ελέγχεται από αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία. Οι τραπεζικές υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες μόνο σε άτομα που έχουν το απαιτούμενο καθεστώς εμβολιασμού και το κοινωνικό πιστωτικό σκορ.

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΥΓΧΥΣΗ

Τερματίστε τη φυσική οικογένεια προωθώντας την ατζέντα LGTBQA+. Κάντε τις αφύσικες σεξουαλικές σχέσεις τον κανόνα και προβάλλετε τις υγιείς οικογένειες ως «περίεργες». Αυτό είναι απαραίτητο για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΗ

Κλείστε όλες τις περιοχές άγριας φύσης, ώστε η ανθρωπότητα να μην έχει πλέον πρόσβαση στην άγρια, παρθένα φύση.

ΠΟΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ


Κλείστε τους πάντες σε Έξυπνες Πόλεις, όπου παρακολουθείται κάθε αναπνοή τους. Κανείς δεν μπορεί να φύγει από την πόλη χωρίς την απαιτούμενη κατάσταση εμβολιασμού ή κοινωνική πίστωση.

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αντικαταστήστε την πραγματικότητα με εικονικές ψευδαισθήσεις στο MetaVerse. Προωθήστε την εικονική σφαίρα ως «καλύτερη» από την απόλαυση της πραγματικότητας.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ

Γεμίστε τον κόσμο με δισεκατομμύρια κάμερες παρακολούθησης, drones, σφάλματα drone και δορυφόρους που θα παρακολουθούν κάθε κίνηση κάθε ψυχής στη γη 24/7. Όλα στο όνομα της «δημόσιας ασφάλειας».

ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ CYBORG…

Τερματίστε την αυθεντική ανθρωπότητα και κάντε τους πάντες ένα cyborg που μπορεί να παρακολουθείται και να ελέγχεται από το cloud από την τεχνητή νοημοσύνη.

ΤΕΧΝΙΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Αντικαταστήστε την πλειονότητα των θέσεων εργασίας με τεχνητή νοημοσύνη. Γιατροί, δικηγόροι, οδηγοί, δάσκαλοι, υπουργοί κ.λπ. μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν από την τεχνητή νοημοσύνη Φυσικά η τεχνητή νοημοσύνη θα προγραμματιστεί και θα ελέγχεται από τους κυβερνώντες.

5G MIND CONTROL


Τοποθετήστε εκατομμύρια πύργους 5G (στο μέλλον 6G, 7G, κ.λπ.) για να εισαγάγετε σκέψεις και συναισθήματα στον πληθυσμό. Κάντε το 5G το κεντρικό νευρικό σύστημα κάθε κοινωνίας.

ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΤΡΟΦΕΣ

Αντικαταστήστε το υγιεινό βόειο κρέας που τρέφεται με χόρτο με συνθετικό κρέας που δημιουργείται σε εργοστάσια. Καλλιεργήστε γενετικά τροποποιημένες φυτικές πρωτεΐνες και μεγάλους αριθμούς κατασκευασμένων ζωυφίων για να ταΐσετε τους ανθρώπους.

ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Αποθαρρύνετε και τελικά απαγορεύστε στους ανθρώπους να καλλιεργούν τη δική τους τροφή, έτσι εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από την προμήθεια από τις ελίτ.

ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΤΕΛΟΣ...

Εισάγετε την πρώιμη ευθανασία όταν οι άνθρωποι δεν παράγουν πλέον χρήματα. Ενθαρρύνετε όλους τους ηλικιωμένους να αυτοκτονήσουν για να κάνουν χώρο για την επόμενη γενιά, ώστε να μην γίνουν «βάρος για την παγκόσμια οικονομία».

Όλα αυτά τα παραδείγματα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου των απάνθρωπων σχεδίων του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Τα βιβλία, οι ιστοσελίδες και τα συνέδριά τους αποκαλύπτουν πολλά περισσότερα, στην ίδια πάντα γραμμή.

Μια Νέα Παγκόσμια Τάξη ολοκληρωτικής παραφροσύνης

Ξεκινήστε μόνοι σας στο δάσος με μάσκα φορώντας, κολυμπώντας στον ανοιχτό ωκεανό με μάσκα, φορώντας μάσκα όταν μπαίνετε στο εστιατόριο - μετά βγαίνετε στο τραπέζι, οδηγώντας μόνοι σας σε αυτοκίνητο με Αυτές είναι μερικές από τις εντελώς παράφρονες συμπεριφορές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που προωθούνται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τα Ηνωμένα Έθνη και άλλες παγκοσμιοποιητικές οντότητες.

Είναι ακριβώς το ίδιο με την απάνθρωπη κομμουνιστική τρομοκρατία που βασανίζει τον κινεζικό λαό. Όλοι γνωρίζουμε πώς αυτοί που εκτρέπονται από την προπαγάνδα της κινεζικής κυβέρνησης απλώς «εξαφανίζονται». Εκατομμύρια Κινέζοι έχουν σκοτωθεί από τη δική τους κυβέρνηση τις τελευταίες δεκαετίες.

Στην Κίνα, η αμφισβήτηση της «μίας και μοναδικής ευφυίας» είναι έγκλημα. Αυτό συμβαίνει τώρα και παγκοσμίως.

Για να διασφαλιστεί η τέλεια συμπεριφορά, όλοι παρακολουθούνται συνεχώς από εκατομμύρια κάμερες παρακολούθησης που χρησιμοποιούν αναγνώριση προσώπου. Εκατομμύρια μικροσκοπικά drones πετούν μέσα από τις πόλεις, παρακολουθώντας κάθε βήμα του κινεζικού λαού.

Τα smartphone καταγράφουν συνεχώς κάθε καρδιακό παλμό, ανάσα, συνομιλία και δραστηριότητα κάθε ατόμου.

Σε άλλα έθνη σε όλο τον κόσμο, βλέπουμε το ίδιο επίπεδο 24/7 εποπτείας να εφαρμόζεται κατά τη διάρκεια των πανδημιών. Όλη αυτή η τυραννία συγκαλύπτεται με τη δικαιολογία του «για την ασφάλειά σου». Κανείς δεν επιτρέπεται να σκεφτεί ή να αμφισβητήσει κάτι από αυτά. 

Ο παγκόσμιος πληθυσμός εκπαιδεύεται να συμβαδίζει αδιαμφισβήτητα ακόμη και με τις πιο εκτροχιασμένες ιδέες.

Η επόμενη γενιά προετοιμάζεται για τυφλή συμμόρφωση, διδάσκοντας τα παιδιά στα σχολεία να μην κάνουν ποτέ ερωτήσεις, ποτέ να μην επικρίνουν και απλώς να ακολουθούν τους κανόνες.

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στους μεγάλους αριθμούς μικρών παιδιών - που δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο για τον κορωνοϊό - που οδηγούν τα ποδήλατά τους με μάσκες και παίζουν στο πάρκο με μάσκες, ενώ κρατούν μια «ασφαλή» απόσταση από τους φίλους τους. Προγραμματίζονται να είναι απερίσκεπτοι, φοβισμένοι υπηρέτες ενός συστήματος ελέγχου που απορρίπτει όλους όσους χρησιμοποιούν τον εγκέφαλό τους όπως έπρεπε.

Η νοημοσύνη πρέπει να καταστραφεί...

Η πλήρης εξάλειψη κάθε φαινομένου κοινής λογικής είναι εμφανής όταν παρατηρήσετε ότι στα αεροδρόμια, οι ταξιδιώτες υποχρεούνται να διατηρούν απόσταση 6 πόδια ανά πάσα στιγμή, μετά την οποία στοιβάζονται όλοι ακριβώς δίπλα στον άλλο για ώρες σε ένα μικρό , περιορισμένος χώρος.

Φαίνεται επίσης σε εστιατόρια, όπου οι άνθρωποι κρατούν προσεκτικά τη μάσκα τους όταν μπαίνουν, αλλά μόλις καθίσουν στο τραπέζι, η μάσκα τους σβήνει. Όταν περπατούν στην τουαλέτα, ξαναβάζουν τη μάσκα τους με φόβο. μετά όταν κάτσουν πίσω, ξεκολλάει ξανά.

Πράγματι, κάθε έξυπνος άνθρωπος γνωρίζει ότι οι ιοί φοβούνται τα τραπέζια των εστιατορίων.

Ένα άτομα που κυκλοφορούν με τα αυτοκίνητά τους με μάσκες ή που τρέχουν ολομόναχα στον ανοιχτό καθαρό αέρα φορώντας μάσκες, δείχνει περαιτέρω πώς αυτές οι πολιτικές μετατρέπουν τους ανθρώπους στα πιο ανόητα πλάσματα που περιπλανήθηκαν ποτέ στο πρόσωπο της γης.

Κάθε νοημοσύνη πρέπει να καταστραφεί...

Άνθρωποι που αθλούνται στην παραλία χωρίς μάσκα, κολυμπούν στον ωκεανό χωρίς μάσκα ή κάνουν κατασκήνωση στην έρημο έχουν συλληφθεί βίαια στην Ισπανία, τη Γερμανία, την Αγγλία, την Ολλανδία και πολλά άλλα έθνη. Ακόμη και άνθρωποι που περπατούσαν στην αυλή τους χωρίς μάσκα έχουν ξυλοκοπηθεί βίαια από την αστυνομία.

Ο παγκόσμιος πληθυσμός εκπαιδεύεται να ακολουθεί ανεγκέφαλα ακόμη και τις πιο τρελές εντολές και όσοι αρνούνται τιμωρούνται επιθετικά. Η πλήρης παραφροσύνη και η ολοκληρωτική απώλεια ενός υγιούς μυαλού είναι το νέο φυσιολογικό στη Νέα Παγκόσμια Τάξη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και στους ψυχοπαθείς συμμάχους τους.

Εν τω μεταξύ, οι πολιτικοί φαίνονται χωρίς μάσκες κατά τη διάρκεια των κοινωνικών τους συναναστροφών, αλλά μόλις τους στραφεί μια τηλεοπτική κάμερα, οι μάσκες σηκώνονται. Γιατί, όπως όλοι γνωρίζουμε, οι ιοί ενεργοποιούνται από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Η καλή πλευρά όλης αυτής της απερίγραπτης τρέλας, είναι ότι πάει πολύ μακριά, και ως εκ τούτου κάνει εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους να ξυπνήσουν και να αρχίσουν να καταλαβαίνουν τι συμβαίνει στον κόσμο μας. Αυτό προσφέρει ελπίδα για το μέλλον, καθώς για αιώνες, οι μάζες δεν είχαν ιδέα για τις κακές δυνάμεις που κυβερνούν τις χώρες τους στα παρασκήνια. Τώρα επιτέλους η ανθρωπότητα αρχίζει να βλέπει πόσο τρελοί είναι οι κυβερνώντες και πόσο τρελό κακό είναι η ατζέντα τους.

Ήρθε η ώρα για τη μεγαλύτερη αφύπνιση όλων των εποχών...


Τι μπορούμε να κάνουμε για να σταματήσουμε αυτή την παραφροσύνη;



ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ

Μην σιωπάς για να προστατέψεις τον εαυτό σου. Το να βλέπεις έναν άντρα να βιάζει ένα παιδί και να στέκεται δίπλα, να μην κάνει τίποτα, είναι κατάφωρη συνενοχή. Έχετε αρνηθεί να το σταματήσετε, το οποίο είναι το ίδιο με το να το επιτρέψετε να συμβεί. Αυτό ισχύει για κάθε μορφή εγκλήματος. Όταν παραμένουμε δίπλα και δεν κάνουμε τίποτα, είμαστε μέρος της εγκληματικής πράξης.

Αυτή είναι η ώρα να σηκωθείς και να κάνεις κάτι.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ


Το κλειδί για την επιτυχία αυτών των εγκληματικών επιχειρήσεων είναι η άγνοια του κοινού. Μόλις οι άνθρωποι συνειδητοποιήσουν τι πραγματικά συμβαίνει, αντιστέκονται και τα σχέδια των διεφθαρμένων ηγετών αποτυγχάνουν. Ως εκ τούτου, ο κύριος στόχος μας πρέπει να είναι να χρησιμοποιήσουμε όλα τα δυνατά μέσα για να ενημερώσουμε τους ανθρώπους γύρω μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ

Ενημερώστε τους ανθρώπους στην κοινότητά σας που είναι εν αγνοία τους τα τσιράκια των εγκληματικών οντοτήτων εκτελώντας αδιαμφισβήτητα τις παράφρονες εντολές τους. Πρέπει να τους ανοίξουμε τα μάτια. Στείλτε σύντομες επιστολές, προσκαλώντας τους να παρακολουθήσουν βασικά ντοκιμαντέρ και συνεντεύξεις. Η MONOPOLY είναι μια από τις καλύτερες παραγωγές όλων των εποχών που ανοίγει τα μάτια του κόσμου.

Στείλτε τους επίσης το Grand Jury Evidence and Vaccine Death Report .

Πρέπει να ξυπνήσουμε τους ακόλουθους ανθρώπους: τοπικούς κυβερνητικούς, αξιωματούχους επιβολής του νόμου, διευθυντές σχολείων και δάσκαλοι, προσωπικό νοσοκομείων, τοπικά μέσα ενημέρωσης, δικαστές, πάστορες, δικηγόρους κ.λπ. Πολλοί από αυτούς δωροδοκούνται για να υποστηρίξουν τα εγκληματικά σχέδια, αλλά κάποιοι όχι, και μόλις ανοίξουν τα μάτια τους, μπορούν να γίνουν ισχυρές δυνάμεις αλήθειας.

ΕΜΠΛΕΚΟΜΑΙ

Συμμετέχετε στην τοπική πολιτική, τις βιομηχανίες, τα σχολικά συμβούλια, τις δημόσιες συναντήσεις, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κ.λπ. Αφήστε τη φωνή σας να ακουστεί στην κοινότητά σας. Δείξτε επίσημα έγγραφα, μιλήστε για τα πραγματικά σχέδια των ελίτ, εξηγήστε πώς το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι ένας αντιδημοκρατικός οργανισμός που ελέγχει ολόκληρο τον κόσμο, επισημάνετε πώς ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει συσταθεί να είναι μια παγκόσμια κυβέρνηση μέσω της συνθήκης πανδημίας τους .

Μοιραστείτε την αλήθεια για να κάνετε τους ανθρώπους να αρχίσουν να σκέφτονται. Μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα, αλλά ξεκινήστε ρίχνοντας μερικές βόμβες αλήθειας που μπορούν να ενεργοποιήσουν τη διαδικασία κριτικής σκέψης των καλών ανθρώπων.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ

Μην συμμορφώνεστε με τις εντολές που απαγορεύουν την ανθρώπινη αλληλεπίδραση και σας αναγκάζουν να κάνετε ένεση στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα τοξίνες που αλλάζουν το DNA. Μην παίζετε το παιχνίδι τους - αντισταθείτε. Δεν μπορούν ποτέ να συλλάβουν ολόκληρο τον πληθυσμό. Αν αρκετοί από εμάς δεν συμπορευτούμε, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να συλλάβει εκατομμύρια ανθρώπους!

ΓΙΝΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Απομακρυνθείτε από το να είστε εξαρτημένοι από τις υπηρεσίες τους και ξεκινήστε να δημιουργείτε εναλλακτικές λύσεις. Αυτό ισχύει για αγορές, υγειονομική περίθαλψη, μέσα ενημέρωσης, οικονομικά κ.λπ.

ΣΥΝΔΕΩ-ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ

Συνδεθείτε με ομοϊδεάτες, ώστε να μάθετε από αυτούς και να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον. Φροντίστε, ωστόσο, να μην επιτρέψετε ποτέ σε κανέναν να σας ελέγχει. Είμαστε εδώ για να βοηθάμε τους άλλους, όχι για να κυριαρχούμε ο ένας πάνω στον άλλο. Δημιουργήστε υγιείς κοινότητες - όχι μικρές λατρείες.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΩ

Προετοιμαστείτε για επερχόμενες κρίσεις, όπως ελλείψεις τροφίμων, διακοπές ρεύματος, πανδημίες στον κυβερνοχώρο, φυσικές καταστροφές και οικονομική κατάρρευση. Ενημερωθείτε για το πώς να προετοιμαστείτε για περιόδους κρίσης. Προετοιμαστείτε νοητικά και πρακτικά. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας για τρόφιμα, νερό, ενέργεια και φάρμακα.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ

Εκπαιδευτείτε για τους νόμους της χώρας. Αυτοί οι εγκληματίες παραβιάζουν κάθε νόμο που μπορεί να φανταστεί κανείς. Είναι ενσαρκωμένη ανομία. Καταπατούν κάθε σύνταγμα, διεθνή συμφωνία, ιατρικό κώδικα - δεν τους νοιάζει τίποτα. Εάν γνωρίσετε τους νόμους της χώρας σας, μπορείτε να αντισταθείτε στην τυραννία τους και να υποδείξετε πώς διαπράττουν τρομοκρατικές ενέργειες, δολοφονίες, κακοποίηση, προδοσία κ.λπ.

ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ


Προσευχήσου με πάθος και εξουσία. Προσευχηθείτε για να αποδοθεί δικαιοσύνη στη γη και η απελευθέρωση να έρθει στην ανθρωπότητα. Χρησιμοποιήστε την πνευματική σας εξουσία ως παιδί του Υψίστου για να επιπλήξετε και να καταστρέψετε τα δαιμονικά οχυρά. Όταν λέμε «ΟΧΙ!» σε αυτές τις κακές δυνάμεις, καθίστανται ανίσχυρες. Δέστε τους πνευματικούς εχθρούς της ανθρωπότητας και απελευθερώστε τη δημιουργία από τη λαβή τους.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Στηρίξτε αυτούς που αγωνίζονται για το μέλλον του κόσμου μας.

Μαζί μπορούμε να τερματίσουμε αυτόν τον εφιάλτη και να οικοδομήσουμε έναν καλύτερο κόσμο. Το μέλλον είναι λαμπρό, αν κάνουμε όλοι αυτό που μας αναλογεί.


Βιβλιογραφικές αναφορές:

Οι αγρότες αναγκάστηκαν να σκοτώσουν ζώα
https://ussanews.com/2022/07/22/the-end-of-meat-dutch-green-policies-force-dairy-farmer-to-cull-95-of-his-herd /

Ελεύθερος λόγος
https://globalcommunityweekly.substack.com/p/the-wef-wants-to-recalibrate-human Διακυβέρνηση του

Διαδικτύου
https://intelligence.weforum.org/topics/a1Gb0000000pjsvEAA?tab=publications

Εργασία/κατάστημα/σχολείο από το σπίτι
https://www.weforum.org/agenda/2021/07/work-form-home-hybrid-working-covid-pandemic-us-office/
https://www.facebook.com /watch/?v=506569956677093

https://www.weforum.org/agenda/2021/07/global-consumer-behaviour-trends-online-shopping/

https://www.weforum.org/projects/the-learn -from-home-project

https://www.weforum.org/agenda/2020/04/coronavirus-education-global-covid19-online-digital-learning/

Καθολικό εισόδημα

https://www.weforum.org/agenda/ 2020/04/covid-19-universal-basic-income-social-inequality/
https://christianjournal.net/nwo/world-economic-forum-welfare-state-basic-income/

Δεν θα σας ανήκει τίποτα
https://www. youtube.com/watch?v=4zUjsEaKbkM

Μπλοκάρισμα του ήλιου
https://ussanews.com/2022/07/19/world-economic-forum-promotes-plan-to-block-the-suns-rays-with-space-bubbles/

Γίνε cyborg
https://www.weforum .org/events/world-economic-forum-annual-meeting-2020/sessions/when-humans-become-cyborgs

https://www.weforum.org/focus/fourth-industrial-revolution-

Έξυπνες πόλεις
 https:// www.weforum.org/agenda/2021/08/what-is-a-smart-city/
https://www3.weforum.org/docs/WEF_Governing_Smart_Cities_2021.pdf

Metaverse
https://blog.richardvanhooijdonk.com/en/ the-metaverse-blurring-the-lines-ween-our-physical-and-virtual-worlds/

Θα γίνουμε όλοι εικονικοί άνθρωποι
https://www.kurzweilai.net/foreword-to-virtual-humans

Surveillance
https://www.weforum.org/agenda/2022/05/prevent-future-pandemics/
https://www.dni.gov/files/ODNI/documents/assessments/GlobalTrends_2040.pdf

Κινεζικά drones
https://www .news.com.au/technology/innovation/inventions/china-looks-to-bolster-surveillance-network-with-birdlike-drones/news-story/fbef8af0169a08cb64ebddbf6cf44981

Παιδικές μάσκες
https ://www.manchesterevening. news/parenting/children-face-masks-uk-government-18233149

Μάσκα ενώ κολυμπάτε
https://www.societyforscience.org/blog/keeping-swimmers-safe-during-coronavirus/#:~:text=The%20CDC% 20συνιστά%20κολυμβητές%20να κρατήσουν,μετά%20%20βγούν%20το%20το νερό.

Mega εταιρείες
https://modernsurvivalblog.com/systemic-risk/the-20-mega-corporations-who-are-controling-and-shaping-you/

Καμένα φυτά τροφίμων
https://cleverjourneys.com/2022/06/15/food-plants-destruction-nears-100-under-biden-regime/
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1067,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1229,ΒΙΝΤΕΟ,796,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1526,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6344,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Αν θέλεις να ζεις σε ένα τέτοιο κόσμο που ετοιμάζουν, είναι δικαίωμα σου. Όμως θα μου επιτρέψεις να μην σε ακολουθήσω...
Αν θέλεις να ζεις σε ένα τέτοιο κόσμο που ετοιμάζουν, είναι δικαίωμα σου. Όμως θα μου επιτρέψεις να μην σε ακολουθήσω...
Αν θέλεις να ζεις σε ένα τέτοιο κόσμο που ετοιμάζουν, είναι δικαίωμα σου. Όμως θα μου επιτρέψεις να μην σε ακολουθήσω...
https://hbr.org/resources/images/article_assets/2020/04/Apr20_15_CovidTrackingFinal2-2.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi2rpwkHkWBIeUW1dbobbkwDVAOTREkjNbe_6LpfqMAbJS_VJPtMt6tsRWhW0UWY5TdglBNVlkjgJM6sC38aNrav-U87MtmxfeB5nC-gGGfOIPnucr6ZgB5_Ekv3H1Xpp2y0hhFADaWqtnwYCsOd9J1HxVCLwCJf-LAdI5sFAte8E2E121jSp8QnkAR/s72-w640-c-h448/Gnoriste-ton-anthropo-pou-thelei-na-kyvernisei-ton-kosmo-kai-na-sas-parei-ta-panta-olokliros-o-sxediasmos-tis-neas-taxis-se-ena-arthro-pou-prepei-na-diavaseis4.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/11/blog-post_59.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/11/blog-post_59.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content