Η πνευματική έννοια και ο συμβολισμός για το σπάσιμο των κοσμημάτων ή όταν τα χάνουμε

Η πνευματική έννοια και ο συμβολισμός για το σπάσιμο των κοσμημάτων ή όταν τα χάνουμε

👉Τώρα που έβαλα την σκέψη με το άρθρο μου, ίσως να αναρωτιέστε τι σημαίνει το σπάσιμο των κοσμημάτων ή όταν τα χάνουμε. Όχι μόνο είναι απογοητευτικό όταν το όμορφο κολιέ σας δεν κουμπώνει ή τα αγαπημένα σας σκουλαρίκια χάνονται... Έχετε σκεφτεί ότι  μπορεί  να ένα σημάδι από το σύμπαν;

Πριν πετάξετε τα σπασμένα κοσμήματά σας ως κακή τύχη, σκεφτείτε την πνευματική έννοια του σπάσιμου κοσμήματος. Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να είναι ένα μήνυμα από τον φύλακα άγγελό σας ή κακή ενέργεια από κάποιο πρόσωπο που προσπαθεί να σας επηρεάσει...

Όταν καταλάβετε τον συμβολισμό πίσω από τα σπασμένα κοσμήματα, μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε τα κρυμμένα μηνύματα.

Εδώ είναι μερικές από τις πιο κοινές πνευματικές έννοιες του σπάσιμου κοσμήματος:

1. Ένα σημάδι από τον φύλακα άγγελό σας

Αν βρείτε το κολιέ σας ξαφνικά σπασμένο, θα μπορούσε να είναι σημάδι από τον φύλακα άγγελό σας. Ο φύλακας άγγελός σας είναι πάντα μαζί σας, σας προσέχει και σας προσφέρει καθοδήγηση.

Αν δουν ότι περνάτε μια δύσκολη στιγμή ή ότι παίρνετε μια απόφαση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε βλάβη, θα προσπαθήσουν να σας στείλουν ένα σημάδι. Ένας τρόπος που μπορεί να το κάνουν αυτό είναι σπάζοντας το κολιέ σας. Το σπαστό κολιέ είναι ένας συμβολικός τρόπος να πεις «να είσαι προσεκτικός».

Το αν θα το λάβετε ως προειδοποίηση ή όχι εξαρτάται από εσάς, αλλά είναι πάντα καλύτερο να είστε προσεκτικοί.

2. Ένα μήνυμα από ένα παρελθόν αγαπημένο πρόσωπο


Αν ήσασταν κοντά σε κάποιον που πέθανε, μπορεί να προσπαθούσε να σας φτάσει από την άλλη πλευρά. Ένα από τα πιο κοινά σημάδια των αγαπημένων προσώπων που πέθαναν είναι τα κοσμήματα.

Αν βρείτε το κολιέ ή το βραχιόλι σας ξαφνικά σπασμένο, θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Είναι σημαντικό να δίνετε προσοχή στις συνθήκες που περιβάλλουν τη θραύση. Για παράδειγμα, αν σκεφτόσασταν τον αγαπημένο σας όταν συνέβη, αυτό είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι προσπαθούν να σας προσεγγίσουν.

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε ξανά μαζί τους, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε πράγματα που ήταν σημαντικά για αυτούς όταν ζούσαν. Αυτό μπορεί να είναι να φοράνε το αγαπημένο τους άρωμα ή να τρώνε το αγαπημένο τους φαγητό. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να τους μιλήσετε δυνατά και να τους ζητήσετε να σας δείξουν σημάδια ότι είναι μαζί σας.

3. Σημάδι κακής τύχης

Αν και δεν είναι η πιο κοινή ερμηνεία, μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα σπασμένα κοσμήματα είναι σημάδι κακής τύχης.

Εάν είστε δεισιδαίμονες, ίσως να θέλετε να αποφύγετε να φοράτε σπασμένα κοσμήματα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να κάνετε ένα τελετουργικό καθαρισμού για να αφαιρέσετε κάθε αρνητική ενέργεια που μπορεί να συνδέεται με αυτό.

Ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να τοποθετήσετε τα κοσμήματα σε ένα μπολ με αλατόνερο όλη τη νύχτα. Το πρωί, πετάξτε το νερό και θάψτε τα κοσμήματα στο έδαφος για 24 ώρες ώστε να φορτιστούν με την ενέργεια της γης.

Αυτό θα βοηθήσει στην απελευθέρωση κάθε αρνητικής ενέργειας που συνδέεται με αυτό.

4. Ένα σημάδι της αλλαγής

Τα σπασμένα κοσμήματα μπορεί επίσης να είναι σημάδι αλλαγής. Αν φοράτε το ίδιο κόσμημα για χρόνια και σπάει ξαφνικά, μπορεί να είναι σημάδι ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή.

Αυτό μπορεί να είναι μια αλλαγή στην προσωπική σας ζωή, όπως μια νέα σχέση ή δουλειά. Ή, θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να κάνετε αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, όπως να τρώτε πιο υγιεινά ή να ασκείστε περισσότερο.

Δώστε προσοχή στις συνθήκες γύρω από το σπάσιμο και δείτε εάν υπάρχουν τομείς της ζωής σας που θα μπορούσαν να κάνουν αλλαγές.

Μια Υψηλότερη Συχνότητα

Κάθε κόσμημα περιέχει ενέργεια και γνωρίζουμε ότι τα πάντα στο σύμπαν φέρουν ενέργεια. Έχετε παρατηρήσει ποτέ πώς μερικοί άνθρωποι έχουν απλώς μια ηρεμιστική ενέργεια για αυτούς; Ή πώς μπορείτε να νιώσετε την ενέργεια ενός δωματίου να αλλάζει όταν κάποιος μπαίνει μέσα;

Το ίδιο ισχύει και για τα κοσμήματα. Κάθε κομμάτι έχει τη δική του μοναδική συχνότητα. Όταν φοράς κοσμήματα, εκτίθεσαι και σε αυτή τη συχνότητα. Η ενέργειά σας πρέπει να ταιριάζει με τη συχνότητα του κοσμήματος για να το φορέσετε. Εάν η ενέργειά σας είναι πολύ χαμηλή, τα κοσμήματα θα σπάσουν. Αυτό συμβαίνει επειδή δονείται σε υψηλότερη συχνότητα από ό,τι είστε και η ενέργειά σας δεν μπορεί να ταιριάξει με αυτήν.

Αυτό είναι ένα καλό πράγμα! Σημαίνει ότι το κόσμημα προσπαθεί να ανεβάσει τη συχνότητά σου για να ταιριάζει με τη δική του. Αν διαπιστώσετε ότι τα κοσμήματά σας σπάνε συνεχώς, θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι πρέπει να ανεβάσετε τους κραδασμούς σας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε αυτό, όπως ο διαλογισμός, η voice healing και το να περνάτε χρόνο στη φύση.

Το να βρίσκεις κοσμήματα που σπάνε μπορεί να φαίνεται κακό πράγμα, αλλά θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι είσαι στο σωστό δρόμο.

Πρέπει να Αφεθείτε

Εάν φοράτε κοσμήματα που σας έχουν περάσει από κάποιον άλλον, ίσως είναι καιρός να τα αφήσετε. Δεν είναι ασυνήθιστο οι άνθρωποι να κρατούν κοσμήματα που έχουν περάσει από γενιές. Αν και είναι ένα όμορφο συναίσθημα, μερικές φορές είναι απαραίτητο να το αφήσετε για να προχωρήσετε.

Αν διαπιστώσετε ότι τα κοσμήματά σας σπάνε συνεχώς, θα μπορούσε να είναι σημάδι από το σύμπαν ότι πρέπει να αφήσετε να φύγουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να απαλλαγείτε από όλα τα κοσμήματά σας. Αλλά, αν υπάρχει ένα κομμάτι με το οποίο είστε ιδιαίτερα δεμένοι, ίσως είναι καιρός να το αφήσετε να φύγει. Εάν δεν είστε σίγουροι αν πρέπει ή όχι να αφήσετε ένα κόσμημα, αναρωτηθείτε πώς σας κάνει να νιώθετε.

Νιώθετε πιο ανάλαφροι και χαρούμενοι όταν δεν το φοράς; Ή σας κάνει να νιώθετε βαριά και λυπημένοι; Ακούστε τη διαίσθησή σας και αφήστε την να σας καθοδηγήσει.

Τι σημαίνει όταν σπάει ένα βραχιόλι;

Υπάρχουν μερικές πιθανές ερμηνείες για το τι σημαίνει όταν σπάει ένα βραχιόλι.

Θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας, όπως μια νέα σχέση ή δουλειά. Ή, μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να αφήσετε κάτι από το παρελθόν σας. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι κουβαλάτε πάρα πολύ αρνητική ενέργεια και πρέπει να κάνετε ένα τελετουργικό καθαρισμού για να την απελευθερώσετε.

Πνευματικό νόημα του κοσμήματος που πέφτει; 

Το πνευματικό νόημα ενός κοσμήματος που πέφτει μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις περιστάσεις. Συνήθως σημαίνει ότι είναι ώρα να αφήσετε κάτι, είτε αυτό είναι ένα άτομο, μια κατάσταση ή ένα συναίσθημα.

Πνευματικό νόημα του σπασίματος της χρυσής αλυσίδας;

Ο χρυσός έχει σημαντική ενέργεια και νόημα που συνδέονται με αυτό.

Όταν σπάει μια χρυσή αλυσίδα, συνήθως σημαίνει ότι κάτι πρέπει να απελευθερωθεί για να προχωρήσεις. Αυτό που πρέπει να απελευθερώσετε θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες που περιβάλλουν τη θραύση.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ PLOUMISTOFYLAKTO

Τι σημαίνει όταν σπάει ένα βραχιόλι με κρυστάλλους ή λίθους;

Τα βραχιόλια με κρυστάλλους ή λίθους περιέχουν υψηλή συχνότητα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για θεραπευτικούς σκοπούς. Όταν ένα τέτοιο βραχιόλι σπάει, συνήθως σημαίνει ότι το άτομο που το φοράει πρέπει να απελευθερώσει κάποια αρνητική ενέργεια.

Αυτό μπορεί να είναι συναισθήματα όπως θυμός, λύπη ή ζήλια ή μπορεί να είναι μια κατάσταση που σας βαραίνει.

Τι σημαίνει όταν σπάει ειδικά ένα βραχιόλι με ροζ χαλαζία;

Ο ροζ χαλαζίας είναι μια πέτρα αγάπης και θεραπείας.

Όταν ένα βραχιόλι από ροζ χαλαζία σπάει, συνήθως σημαίνει ότι το άτομο που το φορά πρέπει να απελευθερώσει κάποια αρνητική ενέργεια γύρω από την αγάπη. Αυτό μπορεί να είναι στενοχώρια, αγανάκτηση ή θυμός. Μόλις απελευθερώσετε αυτή την αρνητική ενέργεια, θα μπορέσετε να ανοίξετε τον εαυτό σας σε περισσότερη αγάπη.

Τι σημαίνει όταν σπάει μια αλυσίδα γύρω από το λαιμό;

Δεδομένου ότι βρίσκεται γύρω από το λαιμό (θυροειδής) και πολύ κοντά στην καρδιά σας (συναισθηματικό κέντρο ενέργειας), αντιπροσωπεύει συχνά τη συναισθηματική σας κατάσταση.

Όταν σπάει μια αλυσίδα, συνήθως σημαίνει ότι περνάτε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας. Υπάρχει κάτι που πρέπει να αφήσετε; Είστε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας σε κάτι νέο;

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε αυτές τις ερωτήσεις και να δείτε τι θα σας συμβεί.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Η πνευματική έννοια και ο συμβολισμός για το σπάσιμο των κοσμημάτων ή όταν τα χάνουμε
Η πνευματική έννοια και ο συμβολισμός για το σπάσιμο των κοσμημάτων ή όταν τα χάνουμε
Η πνευματική έννοια και ο συμβολισμός για το σπάσιμο των κοσμημάτων ή όταν τα χάνουμε
https://www.xrusos.net/wp-content/uploads/2022/06/episkevi_kosmhmaton.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/11/blog-post_42.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/11/blog-post_42.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content