Στ. Πλουμιστός: Μάθετε τη διαφορά μεταξύ Πνευματισμού και Υλισμού

Στ. Πλουμιστός: Μάθετε τη διαφορά μεταξύ Πνευματισμού και Υλισμού

👉Ο όρος «πνευματικός υλισμός» χρησιμοποιείτε για να χαρακτηρίσει την επιδίωξη της νομισματικής επιτυχίας ενώ ασχολούμαστε με την πνευματική πρακτική.

Η ερμηνεία δεν είναι νέα. Μάλλον, είναι μια επανάληψη μιας αντίληψης που έχει εκφραστεί για αιώνες από πνευματικούς ηγέτες και διδασκαλίες σοφίας. Η πνευματική και η υλιστική κοσμοθεωρία είναι οι δύο κύριες οπτικές.

Ο κόσμος δημιουργείται από μια ουράνια επίγνωση, σύμφωνα με ένα πνευματικό άτομο, ενώ ένας υλιστής πιστεύει ότι η ίδια η ύλη είναι η πηγή κάθε ύπαρξης.

Η δεύτερη άποψη υπονοεί ότι η επίγνωση προκύπτει από φυσικά αίτια, ακόμα κι αν πρέπει να αναγνωρίσει την ύπαρξη συνείδησης — «τουλάχιστον εγώ γνωρίζω και ίσως μια χούφτα από τους φίλους μου». Αν και μπορεί να υπάρχει μόνο μια μικρή φιλοσοφική διαφορά μεταξύ αυτών των δύο οπτικών πλαισίων, καταλήγουν σε αρκετά διαφορετικούς τρόπους θέασης του κόσμου.
 
Μάθετε τη διαφορά μεταξύ Πνευματισμού και Υλισμού

Ο πρώτος εκτιμά τα πάντα ως μια ευφυή εκδήλωση του Άπειρου που είναι ζωντανό και συνειδητό. Ο άλλος βλέπει το σύμπαν ως παθητικό, νεκρό και ασύνδετο με τον εαυτό του. Οι υλιστές αναζητούν μια διαδικασία μέσω της οποίας η ασυνείδητη ύλη θα μπορούσε να γίνει ζωντανή για να κατανοήσει τη ζωή από μέσα προς τα έξω.

Πιστεύουν μάλιστα ότι μπορεί να είναι σε θέση να παράγουν ζωή μέσα στο εργαστήριο με το κατάλληλο χημικό παρασκεύασμα. Οι θέσεις μας στον φυσικό κόσμο καθορίζονται από το εγώ μας, είμαστε μια μαμά, μια κόρη, ένας αδερφός, ένας πλούσιος, ένας φτωχός, ένας ζητιάνος και ένας κλέφτης. Το εγώ είναι αποφασισμένο να μας αποσπάσει από την επίγνωσή μας του Εαυτού μέσα στον υπερσυνείδητο τομέα ορίζοντας τα καθήκοντά μας στον συνειδητό κόσμο.

Ο πνευματικός υλισμός είναι ανθυγιεινός

Όλοι αυτοί οι όροι περιγράφουν αυτή την υπερσυνείδητη κατάσταση, η οποία μας διατηρεί συνδεδεμένους με τον ανώτερο Εαυτό και, κατά συνέπεια, με τη μυστικιστική μας σύνδεση με οτιδήποτε είναι αυτό που προσδιορίζουμε ως Θεό. Περιλαμβάνουν τον Μάρτυρα, τον Κάτοικο, τις Σκέψεις χωρίς Διανοητή και τον Ένα Νου.

Εάν δεν έχουμε πίστη στον Θεό ως τέτοιο και είμαστε άθεοι, τότε μπορεί να το δούμε ως ορισμό του δεσμού μας με την ανώτερη φύση μας, που περιλαμβάνει την ηθική μας συνείδηση, το προσωπικό και κοινωνικό μας ήθος και τη φιλανθρωπική μας δέσμευση στην κοινότητα.

Η αντίθετη άποψη, που έχει ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων, βλέπει έναν θεϊκό δημιουργό στη ρίζα όλης της δημιουργίας. Καταλαβαίνουν ότι η επίγνωση είναι η βασική αιτία του κόσμου και ότι ολόκληρος ο κόσμος είναι μόνο μια απόρροια του Δημιουργού.

Η συνείδηση ​​του Θεού «ξεγελά» τις αισθήσεις μας ώστε να πιστέψουμε ότι αυτό το σύμπαν είναι ουσιαστικό όταν δονείται στην κατάλληλη συχνότητα. Τα μάτια, η ακοή και οι άλλες αντιλήψεις μας «συντονίζονται» ώστε να το βιώνουν ως συμπαγές, ακόμα κι αν δεν είναι καθόλου ουσιαστικό.


Θα βλέπαμε τα πράγματα εξαιρετικά διαφορετικά αν οι αισθήσεις μας ήταν βαθμονομημένες διαφορετικά. Θα μπορούσαμε να έχουμε την ικανότητα να κοιτάμε μέσα από στερεά ύλη σαν μια μηχανή ακτίνων Χ. Αν είχαμε την απαραίτητη ευαισθησία, θα μπορούσαμε ακόμη και να δούμε τα μόρια του αέρα να κινούνται και να ακούσουμε τη μελωδία των περιστρεφόμενων ηλεκτρονίων.

Και αν είχαμε ακόμη μεγαλύτερη ευαισθησία, θα μπορούσαμε να δούμε την επίγνωση και την ενέργεια που δημιουργούν τα άτομα. Ένας αυτοπραγματοποιημένος δάσκαλος ενεργεί με αυτόν τον τρόπο. Οι στάσεις μας αντανακλώνται μέσα μας από το σύμπαν. Όλα θα αντιδράσουν μαζί μας με αρμονία και ευγένεια, αν θεωρήσουμε τα πάντα ως μέρος της προσωπικής μας ευρύτερης πραγματικότητας. Θα κάνουμε ολόκληρο τον πλανήτη φίλε μας.

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
www.voicehealing.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Μάθετε τη διαφορά μεταξύ Πνευματισμού και Υλισμού
Στ. Πλουμιστός: Μάθετε τη διαφορά μεταξύ Πνευματισμού και Υλισμού
Στ. Πλουμιστός: Μάθετε τη διαφορά μεταξύ Πνευματισμού και Υλισμού
https://media-exp1.licdn.com/dms/image/C5112AQE2v5RsZPm2uA/article-cover_image-shrink_600_2000/0/1520247403110?e=2147483647&v=beta&t=u9Ci8_TOwwej7Snpll4IXl4_KmS13c-MsVOu4T0rc7Y
https://i.ytimg.com/vi/eE7bDYNOxI0/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/11/blog-post_33.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/11/blog-post_33.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content