Στ. Πλουμιστός: Αξίζεις περισσότερα από το να είσαι άλλος άνθρωπος στη ζωή κάποιου. Σου αξίζει να είσαι η ιστορία

Στ. Πλουμιστός: Αξίζεις περισσότερα από το να είσαι άλλος άνθρωπος στη ζωή κάποιου. Σου αξίζει να είσαι η ιστορία

👉Αξίζεις περισσότερα από το να είσαι άλλος άνθρωπος στη ζωή κάποιου. Σου αξίζει να είσαι ιστορία! Αξίζεις καλύτερα από το να ζεις περιμένοντας μηνύματα που δεν έρχονται!

Αξίζεις καλύτερα από το να πείσεις τον εαυτό σου ότι αυτό που ψάχνεις δεν υπάρχει! Αξίζεις περισσότερα από το να συμβιβαστείς με μια σχέση που σε κάνει να κλαις περισσότερο παρά να χαμογελάς.

Αξίζετε καλύτερα από αυτή τη δουλειά όπου δεν εκτιμούν τις δεξιότητές σας. Στην πραγματικότητα, αξίζεις κάποιον που εκτιμά το χαμόγελό σου και κάνει τα πάντα για να σε συνεπάρει.

Σου αξίζουν περισσότερα από ένα γεμάτο κρεβάτι και μια άδεια καρδιά. Αξίζετε περισσότερα από κάποιους ανθρώπους που έρχονται σε εσάς μόνο από ενδιαφέρον.

Αξίζεις περισσότερα από το να είσαι κάποιος άλλος. Αξίζετε περισσότερα από το να ζείτε πιστεύοντας ότι η αγάπη είναι για όλους εκτός από εσάς. Αξίζετε περισσότερα από πάντα να νιώθετε σαν το πιο δύσκολο κομμάτι μιας σχέσης. Αξίζετε περισσότερα από ποτέ να είστε αρκετά καλοί ο ένας για τον άλλον.

Αξίζεις κάποιον που σου αξίζει και που το αξίζει πραγματικά. Σου αξίζει να είσαι βασίλισσα ή βασιλιάς του βασιλείου που κάποιος έχτισε μόνο για τους δυο σας. Σου αξίζει να είσαι η προτεραιότητα και όχι αυτό που μένει.

Αξίζεις να λάβεις όλη την αγάπη που δίνεις. Κάθε φιλία που δίνεις. Όλη η διαθεσιμότητα που έχετε. Όλος ο σεβασμός με τον οποίο συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους. Όλη η στοργή που δίνεις σε ανθρώπους που μερικές φορές δεν την αξίζουν καν.

Σου αξίζει να κοιμάσαι με τη βεβαιότητα ότι αύριο θα είναι μια όμορφη μέρα! Σου αξίζει η ηρεμία των γαλήνιων πρωινών, με έναν ζεστό καφέ. Αξίζεις κάποιον που σε κοιτάζει κατευθείαν στα μάτια όταν συνδέεσαι έντονα. Αξίζεις κάποιον που ξέρει τι είναι αγάπη.

Αξίζεις μια σχέση που σε ανακουφίζει και σε αποδέχεται όπως ακριβώς είσαι. Αξίζεις να είσαι η πρώτη σκέψη κάποιου…και να έχεις αυτή την απολαυστική σκέψη, που κάνει τις καρδιές μας να τρέχουν όλη μέρα.

Αξίζεις να ξεκουράζεσαι αγκαλιά που σε καθησυχάζει και δεν σου αφήνει καμία αμφιβολία.

Αξίζεις να ξέρεις ότι είσαι η αληθινή αγάπη κάποιου. Και σου αξίζει να το ακούσεις, να το νιώσεις, να το διαβάσεις, να σου κόψει την ανάσα, να πιστέψεις, να ονειρευτείς και να μεγαλώσεις δίπλα σε κάποιον που σε αγαπάει πολύ. Αξίζεις να είσαι μέρος των σχεδίων ζωής κάποιου.

Σου αξίζει να είσαι το τέλος και η αρχή μιας ιστορίας.
Αξίζεις να γνωρίζεις το μέγεθος της αληθινής αγάπης. Σου αξίζουν περισσότερα από το να ζεις μέσα στην αγωνία. Αξίζεις καλύτερα από το να είσαι όμηρος του εγώ κάποιου άλλου, από το να μείνεις εκεί που μπορεί να μην είναι για σένα η κατάσταση.


Αξίζεις περισσότερα, αλλά δεν έχει νόημα να σου το πει κάποιος αυτό. Μόνο εσύ μπορείς να το διατάξεις αυτό στη ζωή σου, από αυτή τη στιγμή, και να μην αποδεχτείς ποτέ τίποτα λιγότερο από αυτό. Όλα αυτά που έγραψα δεν είναι ουτοπία, λόγος συγγραφέα… είναι όλη η επιπολαιότητα της αγάπης. Αλλά αυτό, φυσικά, δεν το ξέρεις απαραίτητα, γιατί μπορεί να μην αγαπήθηκες ποτέ πριν, αρκέστηκες σε αυτό που σου δόθηκε.

Εντάξει… όλοι κάνουν λάθη σε αυτή τη ζωή, αλλά τα καλά νέα είναι ότι κάποια στιγμή, με τόσα βάσανα, μαθαίνουμε.

Αξίζεις περισσότερα από το να είσαι άλλος άνθρωπος στη ζωή κάποιου. Σου αξίζει να είσαι η ιστορία. Πείτε στον εαυτό σας τώρα «το αξίζω». Και αλλάξτε τη συχνότητα δόνησης. Απλά περιμένετε λοιπόν το Σύμπαν να σας φέρει όντα που δονούνται στην ίδια συχνότητα με εσάς. Το αξίζεις !
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Αξίζεις περισσότερα από το να είσαι άλλος άνθρωπος στη ζωή κάποιου. Σου αξίζει να είσαι η ιστορία
Στ. Πλουμιστός: Αξίζεις περισσότερα από το να είσαι άλλος άνθρωπος στη ζωή κάποιου. Σου αξίζει να είσαι η ιστορία
Στ. Πλουμιστός: Αξίζεις περισσότερα από το να είσαι άλλος άνθρωπος στη ζωή κάποιου. Σου αξίζει να είσαι η ιστορία
https://ennepe-moussa.gr/images/2021/09/17/erwtevmenoishizofreneisstamatisgalanis_medium.jpg
https://i.ytimg.com/vi/FyOpxbPMBKo/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/11/blog-post_25.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/11/blog-post_25.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content