Ξεκίνησαν την διαφήμιση στην Ελλάδα, το να τρώμε όχι μόνο τεχνητό κρέας αλλά και έντομα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησαν την διαφήμιση στην Ελλάδα, το να τρώμε όχι μόνο τεχνητό κρέας αλλά και έντομα! (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Από προχθές η νόμιμη κυκλοφορία του συνθετικού κρέατος, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, είναι γεγονός καθώς εγκρίθηκε από την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων(FDA).

Από την στιγμή που αυτό έγινε στις ΗΠΑ, είναι σίγουρο και δεδομένο πως θα συμβεί και στην Ελλάδα όπως και σε όλη την ΕΕ.

Η είδηση από μόνη της είναι σοκαριστική, καθώς αλλάζει άρδην τον τρόπο ζωής των ανθρώπων προς μία κατεύθυνση που εγείρει πολλά ζητήματα για την υγεία τους και όχι μόνο.

Ήδη στα τηλεοπτικά κανάλια έχει ξεκινήσει η έμμεση διαφήμιση του συνθετικού κρέατος.

«Είναι βιολογικά νοστιμότατα», είπε ο καθηγητής ποιότητας τροφίμων, Ι. Τσακνής.

Μάλιστα ξεκίνησε να μιλά για την… κλιματική αλλαγή και πως η αύξηση του πληθυσμού επιβάλλει το να τρώμε όχι μόνο τεχνητό κρέας αλλά και έντομα!

Είπε χαρακτηριστικά πως τώρα είμαστε 8 δισ. κάτοικοι και το 2050 θα είμαστε 10 δισ. «πώς θα τους θρέψουμε όλους αυτούς;».
Η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων(FDA) για πρώτη φορά έδωσε την έγκρισή της για την κυκλοφορία στην αγορά ενός προϊόντος κρέατος πουλερικών, που έχει αναπτυχθεί με εργαστηριακές μεθόδους και προορίζεται για ανθρώπινη κατανάλωση.

Πρόκειται για κρέας κοτόπουλου που έχει καλλιεργηθεί εργαστηριακά, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη κύτταρα από ζωντανά ζώα!
Πρόσφατα στο pronews.gr δημοσιεύσαμε σχετικό άρθρο με το συνθετικό κρέας που θα έχει δημιουργηθεί από φυτά και θα κατασκευάζεται από… υπολογιστές και θα τρώνε σύντομα οι Έλληνες όπως και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι και η αφορμή για όλα αυτά θα είναι φυσικά οι αντι-ρωσικές κυρώσεις.

Σε ότι αφορά τα έντομα να θυσμίσουμε ότι οι εκπρόσωποι της εταιρείας «Prairie Cricket Farms» βάζουν τα μικρά παιδάκια να τρώνε…γρύλους, δίνοντάς όχι μόνο σακουλάκια αλλά και οδηγίες για το πως μπορούν να αλλάξουν τις διατροφικές τους επιλογές φυσικά για το καλό του… περιβάλλοντος και του… δυτικού τρόπου ζωής.

Μάλιστα τα επιχειρήματα τα οποία χρησιμοποιούν κάποιοι για να μας πείσουν ότι είναι καλό να γίνουμε εντομοφάγοι είναι τα εξής:

– υψηλή απόδοση μετατροπής τροφής των εντόμων
– λιγότερες εκπομπές αερίων θερμοκηπίου
– λιγότερη χρήση νερού και καλλιεργήσιμων εκτάσεων
– χρήση βιομετατροπής με βάση τα έντομα για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων
Σημειώνεται ότι πρόσφατα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε ως τροφή των Ευρωπαίων πολιτών την κατανάλωση γρύλων, σκουληκιών και ακριδών προκειμένου να αντέξει την μείωση της γεωργικής παραγωγής που προκάλεσαν οι κυρώσεις της στην Ρωσία!
Δηλαδή, τους προτρέπει να τρώνε αυτά αντί για ψωμί, λαχανικά ή κρέας, διότι η Ρωσία σε απάντηση των κυρώσεων έχει απαγορεύσει στα «μη φιλικά κράτη» την εξαγωγή λιπασμάτων, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την μείωση της παραγωγής λαχανικών δημητριακών κλπ. αλλά και την απαγόρευση εξαγωγής δημητριακών που είχε ως αποτέλεσμα την μείωση των ζωοτροφών.

Και για απάντηση σε αυτό, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε ότι οι πολίτες πρέπει να… τρώνε έντομα!

Εν ολίγοις προκείμενου να ικανοποιήσει τα αμερικανικά γεωπολιτικά συμφέροντα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτιμάει να υποβαθμίσει τα ατομικά και βιοτικά συμφέροντα των Ευρωπάιων πολιτών.
Φυσικά για να περάσει αυτό, η Νέα Τάξη Πραγμάτων που κρύβεται πίσω από τα δυτικά κέντρα εξουσίας ενσωματώνει την τροφή ως μέρος της εκπαίδευσης όπου επιχειρείται να αλλάξουν αναίμακτα οι διατροφικές συνήθειες που είχαν οι άνθρωποι μέχρι σήμερα.

Αυτό δεν γίνεται να καταστεί εφικτό σε εγκεφάλους ανθρώπων που διανύουν την μέση ηλικία αλλά είναι εφικτό να συμβεί σε παιδιά που δεν έχουν ακόμα αναπτύξει και «στερεοποιήσει» την προσωπικότητά τους.

Όλοι θα τρώμε έντομα; Όχι βέβαια!

Υπάρχουν οι προνομιούχοι της ΕΕ οι οποίοι μέσα στο υπερπολυτελές κτίριο της ΕΕ μπορούν να τρώνε πάντα δωρεάν τα καλύτερα φαγητά, ανεξάρτητα κυρώσεων!

Γιατί ως γνωστόν ισχύει το ρητό «πηγαίνετε να πολεμήσετε για να κερδίσουμε», δηλαδή αυτοί που βγάζουν τις αποφάσεις θα συνεχίσουν να τρώνε «γκουρμέ» και οι υπόλοιποι θα το ρίξουν στις… ακριδοσαλάτες.

Μετά την απόφαση της αμερικανικής FDA για κυκλοφορία και κατανάλωση συνθετικού κρέατος πουλερικών μας έρχεται στο μυαλό η θρυλική ταινία «Soylent Green» με πρωταγωνιστή τον Τσάρλτον Ίστον όπου παρουσιάζεται ένας πλανήτης σε επισιτιστική κρίση το… 2022!

Ναι, οποιαδήποτε ομοιότητα με αυτό που συμβαίνει είναι σύμπτωση…

Φυσικά βρέθηκε και η λύση. Ταϊζουν τον κόσμο με το «Soylent Green», το οποίο δημιουργείται από ανακύκλωση… πτωμάτων.

Τουλάχιστον στο δικό μας παρόν θα τρώμε συνθετικό κρέας αν και με αυτούς που μπλέξαμε ποτέ δεν ξέρεις…
Το ζήτημα της διατροφής δεν είναι μόνο βιολογική σημασίας, δηλαδή η επιβίωση ενός οργανισμού μέσω της βρώσης.

Είναι και ηθικό ζήτημα καθώς όπως έλεγαν και οι αρχαίοι Έλληνες «είμαστε ότι τρώμε».

Για πολλές χιλιάδες χρόνια τρώμε με έναν συνδυασμό φυτοφαγίας και σαρκοφαγίας με τρόφιμα που σχετικώς προέρχονταν από την φυσική παραγωγή του πλανήτη.

Τώρα όμως ανοίγει μπροστά μας μία περίοδος με την οποία θα τρεφόμαστε με τεχνίτες τροφές. Δηλαδή τροφές οι οποίες θα έχουν παρασκευαστεί στο εργαστήριο. Αυτό όπως και να το δει κανείς θα αλλάξει το ανθρώπινο είδος από τη βάση του.

Αυτό είναι καλό ή κακό θα πει κάποιος.

Από τη στιγμή που δεν έχει συμβεί μέσω της φυσικής διεργασίας της εξέλιξης, ή εν πάσει περιπτώσει μέσα από την οδό που έχει διαλέξει ο Θεός (είτε αρέσει είτε όχι η έννοια του Θείου σε πολλούς), είναι κακό…
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,583,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1048,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,255,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1217,ΒΙΝΤΕΟ,785,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1869,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,155,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1515,Κόσμος,10384,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6340,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,78,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1349,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3461,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,886,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Ξεκίνησαν την διαφήμιση στην Ελλάδα, το να τρώμε όχι μόνο τεχνητό κρέας αλλά και έντομα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ξεκίνησαν την διαφήμιση στην Ελλάδα, το να τρώμε όχι μόνο τεχνητό κρέας αλλά και έντομα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ξεκίνησαν την διαφήμιση στην Ελλάδα, το να τρώμε όχι μόνο τεχνητό κρέας αλλά και έντομα! (ΒΙΝΤΕΟ)
https://www.lifo.gr/sites/default/files/styles/lifo_lightbox_open/public/articles/2021-10-16/Screenshot%202021-10-16%20at%208.07.50%20PM.png?itok=rdCk5xxv
https://i.ytimg.com/vi/iqdm94CdF94/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/11/blog-post_19.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/11/blog-post_19.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content