Ποιοι είναι αυτοί που αξιώνουν τον έλεγχο του πλανήτη; Η παγκόσμια ατζέντα και το τα πραγματικό κέντρο εξουσίας

Ποιοι είναι αυτοί που αξιώνουν τον έλεγχο του πλανήτη; Η παγκόσμια ατζέντα και το τα πραγματικό κέντρο εξουσίας

👉«Ένα περίεργο χαρακτηριστικό της σύγχρονης εποχής μας είναι η ύπαρξη μυστικών εταιρειών που λειτουργούν ανάμεσά μας, θέτοντας παγκόσμιες ατζέντες πίσω από κλειστές πόρτες. Υπάρχει όμως θέση για τέτοιες οργανώσεις μέσα στις δημοκρατίες μας;», αναρωτιέται το γερμανόφωνο Russia Today για τα «μαγαζιά» που στρατολογούν «τσιράκια» για να εκτελέσουν συγκεκριμένες εργασίες, αποκρύβοντας τα πραγματικά κέντρα εξουσίας.

Ήρθε άραγε η ώρα να πάνε και οι μυστικές οργανώσεις στα αζήτητα, ώστε να υπάρχει μόνο η παγκόσμια ηγεσία με την τεχνητή νοημοσύνη της;;;

Γράφει το RT:

Πολύ πριν ο μυθιστοριογράφος Νταν Μπράουν βγει στην λογοτεχνική σκηνή με τις εσωτερικές του ιστορίες, οι άνθρωποι γοητεύτηκαν από την ιδέα των μυστικών κοινωνιών να λειτουργούν στις σκιές της κοινωνίας μας και να εκκολάπτουν κακές συνωμοσίες. Σε αυτό το πλαίσιο, οι Ελευθεροτέκτονες είναι δύσκολο να φανταστούν.

Ήδη από το 1798, ο John Robison, καθηγητής φυσικής φιλοσοφίας και γραμματέας της Βασιλικής Εταιρείας του Εδιμβούργου, δημοσίευσε ένα βιβλίο που προκάλεσε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη. Η δημοσίευση έφερε τον μακροσκελή τίτλο «Απόδειξη συνωμοσίας ενάντια σε όλες τις θρησκείες και τις κυβερνήσεις της Ευρώπης, που προωθούνται στις μυστικές συναντήσεις των Ελευθεροτέκτονων, των Ιλλουμινάτι και των Αναγνωστικών Εταιρειών». Αν ο Τζον Ρόμπισον είχε προσπαθήσει να εκδώσει ένα τέτοιο βιβλίο στις μέρες μας, θα είχε διαγραφεί ως συνωμοσιολόγος πιο γρήγορα από τον Ατίλα Χίλντμαν.

Αλλά μέχρι το 1798 το βιβλίο είχε ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη. Ο Robison, ο ίδιος Ελευθεροτέκτονας, προσπάθησε να αποδείξει ότι όχι μόνο η Γαλλική Επανάσταση αλλά πολλά άλλα ιστορικά γεγονότα της εποχής ήταν το αποτέλεσμα των μηχανορραφιών αυτής της μυστικής αδελφότητας (σ.σ. της λεγόμενης ΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ, η οποία αντικατέστησε τις μοναρχίες με κοινοβουλευτικές δημοκρατίες και τώρα θέλει να φέρει στην Ευρώπη ΧΟΥΝΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ):

«Είδα αυτή την ένωση να ασκείται επιμελώς και συστηματικά μέχρι που έγινε σχεδόν ασταμάτητη. Είδα ότι οι πιο δραστήριοι ηγέτες της Γαλλικής Επανάστασης ήταν μέλη αυτής της ένωσης και οδήγησαν τα πρώτα τους κινήματα στις αρχές της, με μέσα σύμφωνα με τις οδηγίες και την υποστήριξή τους. Ζήτησαν και έλαβαν. Και τελικά είδα ότι αυτή η ένωση υπάρχει ακόμα, εξακολουθεί να λειτουργεί κρυφά και ότι όχι μόνο πολλές εμφανίσεις ανάμεσά μας δείχνουν ότι οι απεσταλμένοι τους συνεχίζουν να προσπαθούν να διαδώσουν τις άθλιες διδασκαλίες τους».

Πέρα από το ερώτημα εάν ο Robison είχε δίκιο στον ισχυρισμό του, ένα εξίσου σημαντικό ερώτημα είναι: Οι Ελευθεροτέκτονες συνεχίζουν και σήμερα το σκοτεινό έργο τους;;;

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι συνεχίζουν. Ο πρώην τραγουδιστής, συνθέτης και νικητής του X Factor Australia, ο Altiyan Childs, για παράδειγμα, δημοσίευσε ένα πεντάωρο βίντεο, στο οποίο διακηρύσσει ότι σχεδόν κάθε δυτικός θεσμός έχει διεισδύσει από Ελευθεροτέκτονες σε σημείο που έχει καταστεί σχεδόν αδύνατο να κατέχεις αξιώματα και θέση – από τον κόσμο της ψυχαγωγίας μέχρι την πολιτική και οτιδήποτε ενδιάμεσο – χωρίς την σιωπηλή έγκρισή τους.

Αν και μπορεί να είναι εύκολο να χλευάσουμε τέτοιους παράξενους ισχυρισμούς χρησιμοποιώντας το παράδειγμα των “Illuminati” και παρόμοιων ομάδων, υπάρχουν κοινωνίες που δεν κρύβουν την ύπαρξή τους και αξιώνουν τον έλεγχο του πλανήτη!!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Αν υπήρχε σήμερα βασιλιάς της μυστικής κοινωνίας, ο τίτλος θα πήγαινε αναμφίβολα στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF). Ιδρύθηκε το 1971 από τον Γερμανό μηχανικό και οικονομολόγο Klaus Schwab, το ίδρυμα, το οποίο συγκεντρώνει τις 1.000 πιο ισχυρές εταιρείες στον κόσμο, βλέπει την αποστολή του ως «να βελτιώσει την κατάσταση του κόσμου στρατολογώντας και στηρίζοντας ηγέτες από τις επιχειρήσεις, την πολιτική, την επιστήμη και άλλους τομείς του κόσμου, δεσμεύοντας παράλληλα την κοινωνία να ακολουθήσει συγκεκριμένες παγκόσμιες, περιφερειακές και βιομηχανικές ατζέντες». Η δημοκρατική διαδικασία φαίνεται να μην έχει θέση σε αυτή την φόρμουλα.

Όπως περιέγραψε ο συγγραφέας και κοινωνικός κριτικός Nick Buxton για το ετήσιο Plaudertreffen , που πραγματοποιείται στα βουνά του Νταβός της Ελβετίας, «αυτή η ανεξήγητη συγκέντρωση μόνο με προσκλήσεις γίνεται όλο και περισσότερο ο τόπος όπου λαμβάνονται παγκόσμιες αποφάσεις με μορφή παγκόσμιας διακυβέρνησης (σ.σ. ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ)».

Ο Schwab κατέθεσε ότι «το κυρίαρχο κράτος έχει καταστεί ξεπερασμένο» και ότι για να καλύψει αυτό το κενό εξουσίας, πρέπει να προκύψει μια «συμμαχία για παγκόσμια ζητήματα». Το Νταβός δεν λειτουργεί μόνο ως «εργαλείο» για την… «βελτίωση της κατάστασης του κόσμου» μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα της υπόλοιπης ανθρωπότητας, αλλά εργάζεται επίσης για να «διεισδύσει» στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο με τους αυτοδίδακτους προστατευόμενούς του.

«Αυτό για το οποίο είμαστε πραγματικά περήφανοι τώρα είναι αυτή η νέα γενιά όπως ο Πρωθυπουργός Τριντό», υπερηφανεύτηκε ο Schwab το 2017, κάτι που μας επιτρέπει «να διεισδύσουμε στα γραφεία των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο». Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του WEF έδωσε ένα παράδειγμα, λέγοντας ότι «παρευρέθηκε σε μια δεξίωση για τον πρωθυπουργό Τριντό και διαπίστωσε ότι το μισό υπουργικό συμβούλιο – ή ακόμα περισσότερο – προέρχεται από το πρόγραμμα Young Global Leaders του WEF (σ.σ. όπου έχει βραβευθεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης)».

Εμπλέκουν το WEF και με τα αναγκαστικά lockdown ανθρώπων και ιδιωτικών εταιρειών, κατά τον COVID, που προκάλεσαν μια από τις μεγαλύτερες μεταφορές πλούτου στην ανθρώπινη ιστορία, καθώς μόνο οι πολύ μεγαλύτερες εταιρείες μπορούσαν να επιβιώσουν σε τέτοιες συνθήκες (σ.σ. που στο τέλος θα συγχωνευτούν σε μία και μοναδική ΜΗΤΡΙΚΗΗ ΥΠΕΡ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ, η οποία θα ορίζει την διοίκηση και την παραγωγή των ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ).

Τον Οκτώβριο του 2019, το WEF, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins και το Ίδρυμα Bill and Melissa Gates, φιλοξένησε ένα πρακτικό σεμινάριο με τίτλο Event 201. Αυτό το γεγονός προσομοίωσε τι θα συνέβαινε σε περίπτωση παγκόσμιας πανδημίας. Τρεις μήνες αργότερα, με την εμφάνιση του Corona, όλα έγιναν όπως διαδραματίστηκαν στην προσομοίωση – από το lockdown ολόκληρων χωρών μέχρι το αναγκαστικό κλείσιμο εταιρειών.

Το άρθρο ασχολείται και με άλλες μυστικοπαθείς οργανώσεις, καταγγέλλοντάς τες! Άραγε ήρθε η ώρα που οι μυστικές οργανώσεις θα αφανιστούν από ένα παγκόσμιο ηγέτη, ο οποίος θα παρουσιαστεί ως σωτήρας και όλοι αυτές οι εταιρείες/οργανώσεις εδώ και χρόνια υπηρετούν;;;

Το διάβασα στο el.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2213,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1080,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,262,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1247,ΒΙΝΤΕΟ,816,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,329,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1552,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,83,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3470,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,902,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ποιοι είναι αυτοί που αξιώνουν τον έλεγχο του πλανήτη; Η παγκόσμια ατζέντα και το τα πραγματικό κέντρο εξουσίας
Ποιοι είναι αυτοί που αξιώνουν τον έλεγχο του πλανήτη; Η παγκόσμια ατζέντα και το τα πραγματικό κέντρο εξουσίας
Ποιοι είναι αυτοί που αξιώνουν τον έλεγχο του πλανήτη; Η παγκόσμια ατζέντα και το τα πραγματικό κέντρο εξουσίας
https://i.pinimg.com/originals/18/86/88/188688743454f912729a6f999f70d941.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/11/blog-post_14.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/11/blog-post_14.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content