Σταύρος Πλουμιστός: Πως να γίνονται τα πράγματα όπως θέλετε - Πως να εκδηλώσετε το σωστό μοτίβο σκέψης

Σταύρος Πλουμιστός: Πως να γίνονται τα πράγματα όπως θέλετε - Πως να εκδηλώσετε το σωστό μοτίβο σκέψης

👉Εάν είστε σοβαροί για την επίτευξη των στόχων σας και είστε έτοιμοι να κάνετε ένα βήμα πίσω και να ρίξετε μια σοβαρή ματιά στο πώς τα πάτε, τότε διαβάστε.
  • Είχατε ποτέ την αίσθηση ότι όλες οι προσπάθειές σας δεν πήγαιναν πουθενά;
  • Ίσως όταν πάρετε μια απόφαση ή προσπαθείτε να εκδηλώσετε κάτι, απλά δεν σας βγαίνει όπως σε όλους τους άλλους;
  • Ίσως νιώθετε ότι οι προσπάθειές σας είναι απλώς χάσιμο χρόνου.
Λοιπόν, ας δούμε μερικούς από τους λόγους για τους οποίους μπορεί να συμβαίνει αυτό και τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τον τρόπο που εκδηλώνετε τα πράγματα στη ζωή.

Ας το πάμε λοιπόν.

1) Έλλειψη προσδοκίας
Το πρώτο πράγμα που δεν πάει καλά είναι ότι δεν έχετε θέσει αρκετές προσδοκίες.

Εάν περιμένετε μια εκδήλωση να ολοκληρωθεί σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα ή σε μια συγκεκριμένη μορφή, τότε μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό όταν δεν συμβαίνει τόσο γρήγορα όσο θέλετε.

Για παράδειγμα, εάν περιμένετε να συμβεί κάτι σε δύο εβδομάδες, τότε δεν είναι παράλογο να πείτε ότι πρέπει να αρχίσετε να εκδηλώνεστε μέσα σε ένα μήνα από τη δημιουργία αυτής της προσδοκίας.

2) Χωρίς κίνητρο

Χωρίς αρκετό κίνητρο, είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι μπορείς να κάνεις οτιδήποτε.
  • Πόσο θέλετε αυτό που προσπαθείτε να εκδηλώσετε; 
  • Οραματίζεστε τον εαυτό σας να το έχει ήδη και πόσο ωραία αισθάνεται;
  • Έχετε αρκετά κίνητρα για να αλλάξετε τον τρόπο ζωής ή τις συνήθειές σας για να το κάνετε αυτό;
Χρειάζεσαι πολλά κίνητρα για να δεις την εκδήλωσή σου να γίνεται πραγματικότητα.

3) Τι θα έλεγε ένας σύμβουλος;
Τα σημάδια που αποκαλύπτω σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουν μια καλή ιδέα για το γιατί η εκδήλωσή σας δεν λειτουργεί.

Θα μπορούσατε όμως να αποκτήσετε ακόμη μεγαλύτερη σαφήνεια μιλώντας σε έναν σύμβουλο. Σαφώς, πρέπει να βρεις κάποιον που να μπορείς να εμπιστευτείς. Με τόσους πολλούς ψεύτικους ειδικούς εκεί έξω, είναι σημαντικό να έχετε έναν αρκετά καλό ανιχνευτή της ικανότητας σας.

Ένας ταλαντούχος σύμβουλος όχι μόνο μπορεί να σας πει γιατί η εκδήλωσή σας δεν λειτουργεί, αλλά μπορεί επίσης να αποκαλύψει όλες τις πιθανότητες αγάπης σας.

4) Μη έχοντας έντονη επιθυμία
Εάν έχετε πάρα πολλούς περισπασμούς στη ζωή σας, τότε μπορεί να επηρεάσει την εκδήλωσή σας.

Εάν ξοδεύετε πολύ χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά σας ή εάν είστε συνεχώς απασχολημένοι, τότε είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε όταν εκδηλώνεστε.

Θα είναι πιο δύσκολο για εσάς να συγκεντρωθείτε και να μην αποσπαστείτε από τα πράγματα που θέλετε να εκδηλώσετε .

5) Αρνητική νοοτροπία
Εκτός από το να μην έχετε καμία επιθυμία ή κίνητρο για να ολοκληρώσετε την εκδήλωσή σας, το να είστε κολλημένοι σε μια αρνητική νοοτροπία μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό.

Εάν κάνετε πάντα αρνητικές σκέψεις, δεν πρόκειται να σας επιτρέψουν να έχετε αυτό που θέλετε. Αυτό περιλαμβάνει το να περιμένεις το χειρότερο από τα πάντα και από οτιδήποτε. Αν περιμένεις το καλύτερο τότε είναι πολύ πιο πιθανό η ζωή να σου το δώσει.

6) Προσπάθεια να εκδηλωθεί πάρα πολύ

Όταν εκδηλώνετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι η εκδήλωση που προσφέρετε είναι κάτι που θέλει μόνο ένα άτομο. Εάν η εκδήλωση είναι πολύ γενική ή κοινή από πολλούς ανθρώπους, τότε δεν θα μπορέσετε να την αποκτήσετε.

7) Μη αρκετή προετοιμασία
Εάν δεν προετοιμάζεστε αρκετά για την εκδήλωσή σας, τότε δεν πρόκειται να συμβεί τόσο εύκολα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κάποια έρευνα για το πώς θα είναι η εκδήλωσή σας όταν γίνει πραγματικότητα και πώς θα προκύψει.

Εάν το κάνετε αυτό, τότε δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις όταν η εκδήλωσή σας γίνει πραγματικότητα.

Νωρίτερα, ανέφερα πόσο χρήσιμοι είναι οι σύμβουλοι, αν και υπάρχουν πολλά που μπορούμε να μάθουμε για μια κατάσταση από άρθρα όπως αυτό, τίποτα δεν μπορεί πραγματικά να συγκριθεί με τη λήψη εξατομικευμένης ανάγνωσης από έναν αφυπνιστή σύμβουλο.

Από το να σας δίνουν σαφήνεια για την κατάσταση μέχρι να σας υποστηρίξουν καθώς παίρνετε αποφάσεις που σας αλλάζουν τη ζωή, αυτοί οι σύμβουλοι θα σας εξουσιοδοτήσουν να λαμβάνετε αποφάσεις με σιγουριά.

8) Δεν αρκεί η δράση
Εάν δεν κάνει καμία ενέργεια, τότε δεν θα γίνει πραγματικότητα.

Εάν δεν κάνετε τίποτα για να βοηθήσετε την εκδήλωσή σας να γίνει πραγματικότητα, τότε δεν πρόκειται να συμβεί. Αν δεν κάνεις τίποτα, δεν θα γίνει χωρίς εσένα.

Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να το αποδεχτείς γιατί όταν θέλεις κάτι και θέλεις να γίνει πραγματικότητα, τότε αυτό απαιτεί πολύ περισσότερη προσπάθεια από την πλευρά σου. Ωστόσο, αν δεν κάνετε αυτό που χρειάζεται, τότε η εκδήλωση δεν θα γίνει πραγματικότητα και τα πράγματα που εμποδίζουν την εκδήλωσή σας να πραγματοποιηθεί θα χειροτερέψουν.

9) Μη βάζοντας συγκεκριμένους στόχους
Εάν ο στόχος σας δεν είναι συγκεκριμένος, τότε αυτό δεν πρόκειται να βοηθήσει την εκδήλωσή σας να πραγματοποιηθεί.

Πρέπει να θέσετε συγκεκριμένους στόχους για το πώς σχεδιάζετε να εκδηλώσετε κάτι. Εάν ο στόχος σας είναι απλώς να «προσπαθήσετε περισσότερο» ή «να επιθυμείτε περισσότερο το αποτέλεσμα», τότε αυτό δεν πρόκειται να λειτουργήσει.

Μην φοβάστε να σκάψετε βαθιά στο υποσυνείδητό σας για να βρείτε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας που θέλετε να αλλάξετε στη ζωή σας. Όσο περισσότερο το σκέφτεστε και όσο πιο συγκεκριμένο γίνεται, τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχετε να αποκτήσετε αυτό που θέλετε.

Κάντε την επιθυμία σας σαν πρόταση. Όσο περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες μπορείτε να παρέχετε για το Σύμπαν σας, τόσο καλύτερα θα είστε.

10) Μη έχοντας σχέδιο
Εάν δεν έχετε σχέδιο για το πώς θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωσή σας, τότε δεν πρόκειται να συμβεί.

Δεν έχει σημασία πόσο το θέλετε ή πόσο πιστεύετε ότι αυτό σας λέει το σύμπαν να κάνετε, αν δεν έχετε ένα σχέδιο βήμα προς βήμα τότε δεν πρόκειται να συμβεί.

11) Μη δημιουργία περιβάλλοντος
Πρέπει να περιβάλλετε τον εαυτό σας με πράγματα που θα επιτρέψουν σε αυτή την εκδήλωση να γίνει πραγματικότητα.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να αφαιρέσετε οτιδήποτε δεν σας επιτρέπει να εκδηλώσετε αυτό που θέλετε. Αυτό μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να το κάνετε επειδή είστε συνήθως τόσο δεμένοι με πράγματα που πρέπει να αφαιρέσετε. Ωστόσο, αν το κάνετε αυτό, τότε η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί πολύ πιο εύκολα.

12) Να μην είσαι αληθινός με τον εαυτό σου
Εάν δεν είστε αληθινοί με τον εαυτό σας, τότε αυτό δεν πρόκειται να βοηθήσει την εκδήλωσή σας να γίνει πραγματικότητα.

Αυτό σημαίνει ότι εάν υπάρχει κάτι που πραγματικά θέλετε, αλλά δεν είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένο με αυτό που θέλετε πραγματικά, τότε αυτό δεν πρόκειται να κάνει την εκδήλωσή σας πραγματικότητα.

13) Δεν χρησιμοποιείτε τον νόμο της έλξης σας
Στους ανθρώπους αρέσει να μιλούν για πράγματα όπως « Το Σύμπαν » και «Αρχές του Σύμπαντος», αλλά το γεγονός είναι ότι όλα είναι θέμα του πώς σκέφτεστε τα πράγματα.

Κανείς δεν μπορεί να κάνει τα χρήματα να φαίνονται από τον αέρα ή δουλειές που δεν θέλει ή δεν του αξίζουν.

Το Σύμπαν θα σας δώσει όλα όσα θέλετε εάν είστε σε θέση να δημιουργήσετε το σωστό είδος μορφών σκέψης στο μυαλό σας και στη συνέχεια να τις βγάλετε στο Σύμπαν.

14) Δεν έχετε ξεκάθαρη εικόνα του τι θέλετε
Η διαδικασία εκδήλωσής σας ξεκινά πάντα με μια νοητική εικόνα. Πρέπει να έχετε μια καθαρή, ζωντανή εικόνα του τι θέλετε στο μάτι του μυαλού σας.

Πρέπει να μπορείτε να το οραματιστείτε αυτό, και όταν το οραματίζεστε σωστά κάθε μέρα, γίνεται μέρος της πραγματικότητάς σας.

Αλλά κάθε φορά που απογοητεύεστε επειδή η εκδήλωσή σας δεν λειτουργεί όπως θέλετε, μπορεί να οφείλεται στο ότι η διανοητική σας εικόνα δεν είναι αρκετά σαφής ή είναι πολύ απογοητευτική για να παραμείνετε θετικοί.

15) Δεν έχετε πίστη στις δικές σας ικανότητες
Κάθε άνθρωπος έχει την ικανότητα να εκδηλώνει πράγματα.

Όλα είναι θέμα του πόσο μέσα σου είσαι διατεθειμένος να καταβάλεις την προσπάθεια και πόσο εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου για να το πετύχεις. Αλλά αν δεν έχετε πίστη στις δικές σας ικανότητες και πιστεύετε ότι όλα θα συμβούν χωρίς λόγο, τότε η διαδικασία εκδήλωσής σας θα καταλήξει να μην πάει πουθενά.

16) Η δόνηση σας είναι πολύ χαμηλή
Κάθε άτομο δονείται σε ένα ορισμένο επίπεδο.

Μερικές φορές αυτό είναι δύσκολο να το πει κανείς γιατί μερικοί άνθρωποι είναι σε θέση να ελέγξουν τους κραδασμούς τους, είναι αλήθεια.

Όσο υψηλότερη είναι η δόνηση σας, τόσο περισσότερο θα προσελκύετε υψηλότερα επίπεδα πραγματικότητας και τόσο λιγότερο προσελκύετε χαμηλότερα επίπεδα πραγματικότητας. Αυτό σημαίνει ότι εάν η δόνηση σας είναι πολύ χαμηλή , τότε θα καταλήξετε με αρνητική εκδήλωση μετά από αρνητική εκδήλωση που θα σας έρθει.

17) Προσπαθείτε να εκδηλώσετε κάτι που είναι πολύ μεγάλο
Μερικές φορές θα κάνετε ολόκληρη τη διαδικασία εκδήλωσης και θα προσπαθήσετε να εκδηλώσετε κάτι που είναι πολύ μεγάλο για εσάς.

Αν έχεις μεγάλη αντίσταση σε αυτό που θέλεις και δυσκολεύεσαι να το δεις, τότε μη νομίζεις ότι το σύμπαν απλώς πρόκειται να σου το φέρει.



18) Τείνεις να γίνεσαι θύμα των συναισθημάτων σου
Μερικές φορές οι άνθρωποι αφήνουν τα αρνητικά τους συναισθήματα να κυριαρχήσουν και αποκλείουν αυτό που θέλουν και αυτό που θέλουν να εκδηλώσουν.

Μερικές φορές αυτό συμβαίνει επειδή είστε πολύ τυλιγμένοι στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και δεν βλέπετε πώς θα λειτουργήσει για εσάς.

Πρέπει να μάθεις πώς να μπαίνεις στη ροή των πραγμάτων, ή τουλάχιστον να νιώθεις έτσι, αντί να αφήνεις τα συναισθήματά σου να σε κυριαρχούν.

19) Δημιουργείτε συνεχώς νέες καταστάσεις για να εκδηλωθείτε
Πιθανότατα έχετε ακούσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν πρέπει ποτέ να βλέπετε αυτό που θέλετε, αλλά να επικεντρωθείτε στο σημείο που θέλετε να βρίσκεστε.

Αυτό συμβαίνει πιθανώς επειδή όταν εκδηλώνετε συνεχώς νέα πράγματα στη ζωή σας, δημιουργείτε έλλειψη πίστης στον εαυτό σας.

Εάν ξοδεύετε όλο τον χρόνο σας αναζητώντας την τέλεια εκδήλωση χωρίς να πιστεύετε ότι θα συμβεί, τότε δεν θα συμβεί.

20) Το εγώ θα είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο
Προσπαθήστε να το ελαχιστοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο μέσω της αυτοπειθαρχίας και της θετικής σκέψης .

Το να ισχυριστείς ότι το θέλεις και να πιστέψεις ότι είναι ήδη δικό σου θα κάνει τη διαφορά στον κόσμο.

Τι μπορείτε να κάνετε για να λειτουργήσει η εκδήλωσή σας;

Ξέρω, μπορεί να είναι απογοητευτικό να απεικονίζεις τους στόχους σου και να συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι ακόμα εκεί.

Το κύριο κλειδί είναι να μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια!



Εάν δυσκολεύεστε με την εκδήλωσή σας, έχω μερικές συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσουν. Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε για να λειτουργήσει;

1) Καθαρίστε το μυαλό σας από αρνητικές σκέψεις
Υπάρχουν δύο τρόποι που μπορείτε να κάνετε για να καθαρίσετε το μυαλό σας από αρνητικές σκέψεις, και οι δύο είναι αποτελεσματικοί.

Ένας τρόπος είναι να αυτοσυγκεντρωθείτε, αυτό θα καθαρίσει το μυαλό σας από τις αρνητικές σκέψεις αδειάζοντάς το από όλες τις εξωτερικές σκέψεις εκεί μέσα. Αυτό θα δημιουργήσει ένα κενό που μπορείτε στη συνέχεια να γεμίσετε με θετικές σκέψεις.

Ο άλλος τρόπος είναι απλώς να αντικαταστήσετε όλες τις αρνητικές σκέψεις στο κεφάλι σας με θετικές, αυτό μπορεί να γίνει μέσω διαφόρων επιβεβαιώσεων για τον επαναπρογραμματισμό του νου.

2) Καθαρίστε το μυαλό σας από την αμφιβολία
Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ένα μεγάλο μέρος της εκδήλωσης είναι η αυτοπεποίθηση και η αυτοπεποίθηση.

Αν συνεχώς αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και αναρωτιέσαι αν θα πετύχεις ποτέ τον στόχο σου, τότε δεν θα εκδηλωθεί για σένα.

Πρέπει να πιστεύετε ότι είναι δικό σας, οπότε κάθε φορά που βρίσκετε αμφιβολίες στο μυαλό σας, αντικαταστήστε τις με θετικές πεποιθήσεις.

3) Κάνε καλή δουλειά

Το σύμπαν θα ανταμείψει την καλή δουλειά.

Για παράδειγμα, εάν προσπαθείτε να εκδηλώσετε ένα υλικό αντικείμενο, τότε το σύμπαν θα σας ανταμείψει που εργάζεστε σκληρά και κάνετε καλή δουλειά.

Αυτό μπορεί να γίνει δημιουργώντας πράγματα που χρειάζεστε ή απλά τελειώνοντας τη δουλειά που θέλατε να κάνετε. Το σύμπαν θα σας ανταμείψει για οτιδήποτε θεωρεί θετικό και χρήσιμο στη ζωή σας.

4) Εμπιστευτείτε τη διαδικασία
Μην προσπαθείς να επιβάλεις τα πράγματα, ειδικά με την εκδήλωσή σου.

Είναι μια πολύ αργή διαδικασία και απαιτεί μήνες συνεχούς προσπάθειας από την πλευρά σας πριν εμφανιστούν αποτελέσματα.

Αυτό είναι κάτι που θα παρατηρήσετε μόνο εκ των υστέρων, οπότε μην φοβάστε να το κάνετε αργά . Αν θέλετε κάτι στη ζωή σας, τότε αυτή η διαδικασία πιθανότατα θα σας οδηγήσει σε αυτό.

5) Εστιάστε σε αυτό που θέλετε αυτή τη στιγμή
Το σύμπαν έχει σχεδιαστεί για να ανταμείβει την προσπάθεια.

Εάν θέλετε κάτι στο μέλλον, τότε εστιάστε σε αυτό σήμερα. Μην ανησυχείτε για το αν θα το έχετε ή όχι όταν έρθει η ώρα, απλώς επικεντρωθείτε στην προσπάθεια για να το αποκτήσετε.

Κάνοντας αυτό, θα διαπιστώσετε ότι το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας, ακόμα κι αν δεν ξέρετε γιατί.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να εκδηλωθεί κάτι;
Ας είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό το πρώτο σημείο:
  • Όσον αφορά την εκδήλωση, υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορείτε να ελέγξετε.
  • Υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι το χρονικό πλαίσιο στο οποίο θα εκδηλωθεί κάτι είναι ένα από αυτά.
  • Η ρίζα του προβλήματος εδώ είναι ότι όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται πόσο καιρό χρειάζεται για να εκδηλωθεί κάτι, δεν προετοιμάζονται για την επιτυχία.
  • Δεν είναι όλες οι εκδηλώσεις γρήγορες. Μερικές φορές μπορεί να χρειαστούν πολλοί μήνες, χρόνια ή ακόμα και ζωές για να εκδηλωθούν!
Είναι πολύ πιο πιθανό να εκδηλώσετε κάτι γρήγορα εάν οι προθέσεις σας είναι ρυθμισμένες για επιτυχία .

Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό?
Κατανοώντας τι είναι πραγματικά στον έλεγχό σας και τι όχι. Όλα τα άλλα μπορούν να περιγραφούν ως αποτέλεσμα αμέτρητων αλυσιδωτών αντιδράσεων.

Ας δούμε το παρακάτω παράδειγμα.

Πείτε ότι θέλετε να εκδηλώσετε μια νέα δουλειά.

Δεν μπορείτε να ελέγξετε κανέναν από τους παρακάτω παράγοντες:
  • Πόσος χρόνος χρειάζεται για να δημιουργηθεί η θέση;
  • Πόσος χρόνος χρειάζεται για να καλυφθεί η θέση;
  • Πότε το άτομο θα αποφασίσει για την απόφασή του και θα επικοινωνήσει μαζί σας;
Σκεφτείτε πόσο χρόνο θα ξοδεύατε ανησυχώντας και αγχώνοντας για το πότε θα έπρεπε να ακούσετε νέα τους, αν δεν ξέρατε ότι στην πραγματικότητα, είναι εντελώς έξω από τα χέρια σας.

Δείτε τι μπορείτε να ελέγξετε:
  • Οι δικές σας σκέψεις, συναισθήματα και προθέσεις
  • Οι δικές σας ενέργειες
  • Πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας στο σύμπαν
  • Όταν το σύμπαν απαντά σε σένα…
Έχοντας πει όλα αυτά… ενώ δεν μπορείτε απαραίτητα να ελέγξετε ό,τι συμβαίνει στη διαδικασία εκδήλωσης, έχετε κάποιο έλεγχο του χρόνου που χρειάζεται για να ξεδιπλωθεί.

Το έχετε ξανακούσει να λέγεται: Παίρνετε αυτό που θέλετε όταν είστε έτοιμοι για αυτό.

Πόσο αλήθεια είναι αυτό;
Αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Τι σημαίνει πραγματικά να είσαι έτοιμος για κάτι;

Μπορεί απλώς να σημαίνει ότι είστε ανοιχτοί και δεκτικοί σε ένα σύνολο περιστάσεων που ευθυγραμμίζονται με το υψηλότερο καλό σας, και επομένως, είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθούν γρήγορα.

Το κλειδί εδώ είναι να ξέρετε ότι υπάρχει μόνο ένα πράγμα που χρειάζεται για να εκδηλώσετε κάτι γρήγορα: Η επιθυμία σας, ακολουθούμενη από δράση.

Για να εκδηλώσετε πράγματα που θέλετε
  • Πρέπει να είστε σταθεροί στις αποφάσεις σας και να ξέρετε ότι τις αξίζετε.
  • Η εκδήλωση είναι ένα πολύ ισχυρό πράγμα και χρειάζεται λίγη δουλειά.
  • Δεν είναι εύκολο για πολλούς ανθρώπους να εκδηλωθούν όταν ξεκινούν για πρώτη φορά, επειδή δεν κάνουν ό,τι χρειάζεται. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι δεν εκδηλώνουν ποτέ τίποτα μεγάλης αξίας σε όλη τους τη ζωή. Αν θέλετε κάτι να γίνει πραγματικότητα στη ζωή σας, τότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι κάνετε ό,τι είναι δυνατό για να συμβεί αυτό το πράγμα.
Είναι σημαντικό να το θυμάστε αυτό γιατί αν δεν το κάνετε, τότε το σύμπαν δεν πρόκειται να πιέσει το υποσυνείδητό σας για να συμβεί αυτό.

Όπως είπα προηγουμένως, το υποσυνείδητο μυαλό είναι εξαιρετικά ισχυρό και αν δεν είναι πρόθυμο να κάνει όλη τη δουλειά για εσάς, τότε η διαδικασία εκδήλωσής σας δεν θα πάει πουθενά.

Σε αυτό το άρθρο, καλύψαμε τους λόγους για τους οποίους η εκδήλωσή σας δεν λειτουργεί, αλλά αν θέλετε να λάβετε μια εντελώς εξατομικευμένη εξήγηση αυτής της κατάστασης και πού θα σας οδηγήσει στο μέλλον, σας συνιστώ να μιλήσετε με ειδικούς συμβούλους.


Αγάπα πρώτα τον εαυτό σου και όλα τα άλλα μπαίνουν στη θέση τους
Μπορεί να ακούγεται αλαζονικό ή ναρκισσιστικό να εστιάζεις στο να αγαπάς πρώτα τον εαυτό σου. Αλλά δεν είναι.

Το θέμα δεν είναι να πιστεύεις ότι είσαι καλύτερος από τους άλλους ή να αποδέχεσαι πράγματα για τον εαυτό σου που πραγματικά πρέπει να αλλάξεις. Έχει να κάνει με την ανάπτυξη μιας υγιούς και ανατροφής σχέσης με… εσάς!

Το να αγαπάς τον εαυτό σου σημαίνει να δεσμεύεσαι για αυτό που είσαι, να κατανοείς τις πολλές διαφορετικές αποχρώσεις της ταυτότητάς σου και να δείχνεις στον εαυτό σου ένα επίπεδο φροντίδας και οικειότητας που συνήθως επιφυλάσσουμε για άλλους ανθρώπους.

Δυστυχώς, δεν έχουμε μάθει πώς να αγαπάμε τον εαυτό μας από μικρή ηλικία. Και καταλήγουμε να νοιαζόμαστε για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εμάς αντί να εστιάζουμε σε αυτό που χρειαζόμαστε σε ένα πιο θεμελιώδες επίπεδο.

Ξεκινήστε!!! 

Σταύρος Πλουμιστός
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
www.voicehealing.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Πως να γίνονται τα πράγματα όπως θέλετε - Πως να εκδηλώσετε το σωστό μοτίβο σκέψης
Σταύρος Πλουμιστός: Πως να γίνονται τα πράγματα όπως θέλετε - Πως να εκδηλώσετε το σωστό μοτίβο σκέψης
Σταύρος Πλουμιστός: Πως να γίνονται τα πράγματα όπως θέλετε - Πως να εκδηλώσετε το σωστό μοτίβο σκέψης
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-mXpaAXnfgLRxrAQwRA48zm4G-ECe7PKBZVHchW7iGuov37awmwBLEEAC2o-jgYVc1wCgJ99S3HCy-4AtJUYPBiywDOBIpA1spzWFcR2keOs09-wM6-ZLAQBSVm3OH3XwX_i5oQjUwGX_39c6iKFT8ZyhXrgNkMS9WTUAxvIgFxKMuBTEB6trExAq4YON/w400-h358/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%A0%CF%89%CF%82%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9%20%CF%84%CE%B1%20%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%20%CF%8C%CF%80%CF%89%CF%82%20%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B5%20%20%CE%A0%CF%89%CF%82%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5%20%CF%84%CE%BF%20%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CF%8C%20%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%AF%CE%B2%CE%BF%20%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%88%CE%B7%CF%82.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-mXpaAXnfgLRxrAQwRA48zm4G-ECe7PKBZVHchW7iGuov37awmwBLEEAC2o-jgYVc1wCgJ99S3HCy-4AtJUYPBiywDOBIpA1spzWFcR2keOs09-wM6-ZLAQBSVm3OH3XwX_i5oQjUwGX_39c6iKFT8ZyhXrgNkMS9WTUAxvIgFxKMuBTEB6trExAq4YON/s72-w400-c-h358/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%A0%CF%89%CF%82%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9%20%CF%84%CE%B1%20%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%20%CF%8C%CF%80%CF%89%CF%82%20%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B5%20%20%CE%A0%CF%89%CF%82%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5%20%CF%84%CE%BF%20%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CF%8C%20%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%AF%CE%B2%CE%BF%20%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%88%CE%B7%CF%82.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/11/20_23.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/11/20_23.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content