Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου 2022

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου 2022

👉Ο Δεκέμβριος εκτός από εορταστικός μήνας είναι και μήνας μεγάλων προσδοκιών πάντα και αυτό φαίνεται από τις πρώτες του ημέρες που ο Ποσειδώνας γυρίζει σε ορθή πορεία στους Ιχθύς και σε συνδυασμό με τις όψεις Ερμή και Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα έχουμε την τάση να εξιδανικεύουμε καταστάσεις, να είμαστε ονειροπόλοι, να φοράμε διαστρεβλωτικούς φακούς βλέποντας ανθρώπους και καταστάσεις σε μια άλλη διάσταση από την πραγματική.

Με κάποιο τρόπο ο Δεκέμβριος δημιουργεί αρκετή σύγχυση και στρες από το τι να ψωνίσουμε και πόσο, πού και με ποιους να περάσουμε τις γιορτές, μέχρι ποιοι πραγματικά είναι φίλοι μας, ποιοι είναι αξιόπιστοι και έμπιστοι συνεργάτες, κλπ.

Χρειάζεται ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαήμερο που φιλοξενεί και την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 08/12/2022 να προσέχουμε τα λόγια μας, να αποφεύγουμε κουτσομπολιά και να είμαστε πιο ευθείς σε αυτά που θέλουμε από τους άλλους.

Στις 07/12/2022 ο Ερμής και στις 10/12/2022 η Αφροδίτη προχωρούν στον πιο «γειωμένο» και πειθαρχημένο Αιγόκερω, βοηθώντας μας να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες του πρώτου δεκαημέρου.

Στις 20/12/2022 ο Δίας επιστρέφει στον Κριό για να μας βοηθήσει να αντεπεξερχόμαστε στις προκλήσεις, αλλά και να κάνουμε σχέδια και όνειρα για την καινούρια χρονιά που έρχεται με τόλμη και δυναμισμό.

Στις 21/12/2022 ο Ήλιος προχωρά στον Αιγόκερω και έχουμε το χειμερινό Ηλιοστάσιο, την πιο μικρή μέρα του χρόνου και αντίστοιχα τη μεγαλύτερη νύχτα. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 23/12/2022 είναι ιδανική για να θέσουμε τους νέους μας στόχους και να κάνουμε ένα πρώτο βήμα προς την υλοποίηση τους. Ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ας φροντίσουμε λίγο περισσότερο τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας, τις επαφές μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ο μήνας θα τελειώσει με την τελευταία ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, που ξεκινά από τη στάση του στις 29/12/2022. Επιβιώσαμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ακόμη μια χρονιά.

Νομίζω ότι μπορούμε να αντέξουμε μερικές καθυστερήσεις, κάποια λαθάκια ή κάποιες συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν με αυτή την ανάδρομη πορεία του, που θα διαρκέσει μέχρι τις 18/01/2023. Καλό μήνα και καλές γιορτές!

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού; Πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα; Πότε πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας και σε επιπόλαιες δράσεις και αποφάσεις; Σημειώστε τις θετικές και τις αρνητικές μέρες του Δεκεμβρίου για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας.

Για την καλύτερη ενημέρωση σας, σας παραθέτω εκτός των ζωδίων και των όψεων που θα επηρεάσουν περισσότερο και τις μοίρες κάθε ζωδίου που είναι πιο ευαίσθητες σε αυτές τις όψεις.

Αν δεν γνωρίζετε τη μοίρα του ζωδίου σας πατήστε εδώ.

Αν δεν γνωρίζετε τη μοίρα του ωροσκόπου σας πατήστε εδώ.

Όταν δεν αναφέρομαι σε κάποια ημέρα του μήνα σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κυρίαρχη όψη.

1 Δεκεμβρίου: Ο μήνας μπαίνει με ένταση και πάθος, καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Οι δύο αιώνιοι μυθολογικοί εραστές έρχονται σε κόντρα μεταξύ τους και τα αποτελέσματα αυτής της αναμέτρησης ποικίλουν. Όσοι έχουν μια υγιή σχέση μπορεί να αναθερμάνουν τη σεξουαλική τους ζωή. Όσοι όμως είναι σε δύσκολες σχέσεις μπορεί να φτάσουν στα άκρα και να προχωρήσουν σε ένα χωρισμό. Προσοχή χρειάζονται όλες οι σχέσεις και οι συνεργασίες, αλλά και τα οικονομικά μας. Καλό είναι να αποφύγουμε τα επιπόλαια και παρορμητικά έξοδα. Επηρεάζει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, ή όσους έχετε ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 18 μοίρες.

2 Δεκεμβρίου: Μια ιδιαίτερα απατηλή μέρα, καθώς σχηματίζεται το τετράγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Είναι μια μέρα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε παρεξηγήσεις, να μας δοθούν ψεύτικες υποσχέσεις ή να ακούσουμε ψέματα, να είμαστε αφηρημένοι (προσέξτε στην οδήγηση), να χάσουμε ή να μας κλέψουν πολύτιμα αντικείμενα. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις αν εκπροσωπείτε τα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων ή έχετε ως ωροσκόπο αυτά τα ζώδια από τις 20 μέχρι τις 24 μοίρες.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που μπορεί να είναι βοηθητική αν απευθυνθούμε σε ανθρώπους που έχουν εμπειρία στη ζωή τους, είναι καλοί σύμβουλοι σε σχέσεις, θέματα εμφάνισης και οικονομικά. Θα ευνοήσει περισσότερο Ζυγούς, Υδροχόους, Τοξότες με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στη 19η μοίρα.

4 Δεκεμβρίου: Σχηματίζεται το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που μας κάνει επιρρεπείς σε ψευδαισθήσεις στον τομέα των σχέσεων ή πρόθυμους να εξιδανικεύσουμε τους άλλους. Προσέξτε στις νέες γνωριμίες που σας ενθουσιάζουν. Από την άλλη, η όψη αυτή μπορεί να συνδέεται με απογοητεύσεις ή διάψευση των προσδοκιών μας. Επηρεάζει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, ή όσους έχετε ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 22 μοίρες.

Την ίδια μέρα ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθύς.

6 Δεκεμβρίου: Ο Ερμής από τον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, μια όψη που μπορεί να μας κάνει αισιόδοξους με μια θετική στάση απέναντι σε όλα. Όμως είναι σημαντικό να δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες, καθώς η έλλειψη συγκέντρωσης και προσοχής μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις ή γενικότερα λάθη. Πρέπει να προσέχουμε ακόμη πώς μιλάμε στους άλλους, γιατί χωρίς να το καταλαβαίνουμε μπορεί να γινόμαστε κάπως υπερόπτες. Προσοχή στις μεγάλες υποσχέσεις, ακόμη κι αν τις δίνετε με αγνή πρόθεση, γιατί μπορεί να φανείτε ασυνεπείς. Επηρεάζει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, ή όσους έχετε ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 29 μοίρες.

7 Δεκεμβρίου: Ο Ερμής προχωρά στον Αιγόκερω και η απόδοση του βελτιώνεται τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την οργάνωση της σκέψης, τη συγκέντρωση, τον σχεδιασμό, την πρακτικότητα. Σε αυτό το ζώδιο θα γυρίσει ανάδρομος στις 29/12, οπότε εκμεταλλευτείτε το διάστημα μέχρι την ανάδρομη πορεία του για σημαντικές δράσεις, κινήσεις, ενάρξεις, συμφωνίες, αγορές.

8 Δεκεμβρίου: Ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Η όψη αυτή στην καλή της εκδοχή βοηθά να διεκδικήσουμε ό,τι μας ανήκει, να δείξουμε την αυτοπεποίθηση μας και να ικανοποιήσουμε τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες μας. Καθώς όμως ταυτόχρονα έχουμε την ίδια μέρα την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα χρειαστεί να τιθασεύσουμε τον εγωισμό μας, να είμαστε πιο υπομονετικοί και να έχουμε μια πιο ήπια προσέγγιση στις σχέσεις μας. Οι διαφωνίες, η επιθετικότητα, οι εριστικές και υπερβολικές συμπεριφορές και ο θυμός θα είναι ιδιαίτερα έκδηλα τις μέρες αυτές. Η ανταγωνισμοί μπορεί να λάβουν χώρα και στις σχέσεις με συνεργάτες, προϊσταμένους, αγαπημένα μας πρόσωπα σε ερωτικό ή οικογενειακό επίπεδο. Αποφύγετε το ρίσκο, τις παρορμητικές και επιπόλαιες κινήσεις, την άτσαλη οδήγηση και συμπεριφορά στον δρόμο και μετρήστε με προσοχή τα λόγια σας. Επηρεάζει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, ή όσους έχετε ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια από τις 14 ως τις 18 μοίρες.

9 Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στους Ιχθύς. Αυτή η όψη είναι εξαιρετική για να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε, να το ρίξουμε λίγο έξω, όχι όμως τόσο για να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά ή να έχουμε πολλές υποχρεώσεις. Γενικά θα έχουμε μια αισιόδοξη και θετική στάση στις σχέσεις μας, θα είμαστε πιο κοινωνικοί και γενναιόδωροι. Κι ενώ είναι μια καλή όψη αν θέλουμε να κάνουμε νέους φίλους, να δοκιμάσουμε μια νέα κουζίνα, να κάνουμε πάρτι, να βγούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καλό είναι να αποφύγουμε πολύ σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις. Θα έχουμε την τάση για υπερβολές στο φαγητό, το ποτό, αλλά και τα έξοδα. Επηρεάζει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, ή όσους έχετε ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια από τις 27 ως τις 29 μοίρες.

10 Δεκεμβρίου:
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω. Η θέση αυτή της Αφροδίτης μας καλεί να είμαστε πιο υπεύθυνοι στις σχέσεις μας με τους άλλους κι ενώ μπορεί από τη φύση της αυτή η Κρόνια Αφροδίτη να μην ανοίγεται εύκολα και να είναι πιο ντροπαλή στην προσέγγιση του ερωτικού της ενδιαφέροντος, τείνει να κάνει μακρόχρονες σχέσεις και σχέσεις ουσίας. Πολύ βοηθητική η θέση της και για να είμαστε εγκρατείς και πειθαρχημένοι και στη διαχείριση των οικονομικών μας.

12 Δεκεμβρίου: Σχηματίζεται όψη εξαγώνου ανάμεσα στον Ήλιο από τον Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Είναι μια όψη θετική για να αναλάβουμε ευθύνες, να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, να συμφωνήσουμε σε μια πρόταση ή να ξεκινήσουμε κάτι με μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Η όψη επηρεάζει από την προηγούμενη μέρα. Επηρεάζει θετικά Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους με γενέθλια στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου, ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στην 20η μοίρα.

14 Δεκεμβρίου: Μια απαιτητική και απατηλή μέρα που ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, καθώς δείχνει διάψευση προσδοκιών, απογοητεύσεις, παραπλανήσεις, δόλο, παρασκήνιο, τάση για ψεύδη και κλοπές. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες με γενέθλια στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου επηρεάζονται περισσότερο. Ή όσοι ανεξαρτήτως ζωδίου έχετε ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 20 ως τις 24 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

17 Δεκεμβρίου: Σχηματίζεται το τρίγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο. Είναι μια βοηθητική όψη για να έχουμε φρέσκες ιδέες, πρωτότυπες και ουρανοκατέβατες λύσεις και είναι μια υποστηρικτική όψη για παρουσιάσεις, αλλά και για αγορές τεχνολογίας. Επηρεάζει θετικά τα ζώδια της γης: Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, και του νερού: Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες, και όσους έχετε ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια από τις 13 ως τις 17 μοίρες.

20 Δεκεμβρίου: Ο Δίας περνά στον Κριό ξεκινώντας πάλι από την αρχή το ταξίδι του στον ζωδιακό που ολοκληρώνεται σε 12 περίπου χρόνια. Στον ατίθασο, ανεξάρτητο, δυναμικό και ριψοκίνδυνο Κριό θα παραμείνει μέχρι τις 16/5/23 χαρίζοντας την εύνοια του στα ζώδια της φωτιάς: Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

21 Δεκεμβρίου: Σχηματίζεται το χειμερινό Ηλιοστάσιο. 12 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα ο Ήλιος προχωρά στον Αιγόκερω, αρχίζει ουσιαστικά ο χειμώνας στο βόρειο ημισφαίριο και φυσικά έχουμε τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου.

22 Δεκεμβρίου:
Σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από τον Αιγόκερω με τον Δία στον Κριό. Πρόκειται για μια δυναμική όψη που λειτουργεί όμως στα άκρα. Από τη μια μπορεί να μας κάνει υπέρ το δέον αισιόδοξους, τυχερούς, να νιώθουμε δυνατοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση κι από την άλλη αλαζόνες, υπερόπτες, υπερβολικούς, επιπόλαιους, αχαλίνωτους. Θα χρειαστεί να τιθασεύσουμε την ενέργεια μας και να μην τη διασκορπίσουμε σε πολλά πρότζεκτ ταυτόχρονα, να είμαστε συντηρητικοί και πειθαρχημένοι με την οικονομική μας διαχείριση και βέβαια να αποφύγουμε υπερβολές στην κατανάλωση γλυκών, αλκοόλ και όποιων άλλων επικίνδυνων εθισμών έχουμε. Η συμπεριφορά μας θα δείξει πόσο τυχεροί θα είμαστε. Επηρεάζει τα παρορμητικά ζώδια: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους με γενέθλια στις αρχές των ζωδίων τους, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια από τη 0η μέχρι την 3η μοίρα.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο. Πρόκειται για μια θετική όψη που μπορεί να φέρει ξαφνικές έλξεις, φλερτ, γνωριμίες, κεραυνοβόλους έρωτες, απρόσμενα δώρα, ξέφρενες διασκεδάσεις. Επηρεάζει θετικά Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια από τις 13 ως τις 17 μοίρες.

23 Δεκεμβρίου: Σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική Νέα Σελήνη που μας καλεί να δούμε σοβαρά τα θέματα της κατεύθυνσης της ζωής μας και των επαγγελματικών μας. Ευνοεί τη δημιουργικότητα και τα νέα ξεκινήματα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δούμε με πρακτικότητα τους νέους στόχους για τη χρονιά που έρχεται και να κάνουμε τα σχέδια μας. Πρέπει να δούμε ποιες αλλαγές πρέπει να τολμήσουμε και τι καινούριο πρέπει να μπει στη ζωή μας. Επηρεάζει τα παρορμητικά ζώδια: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των πρώτων ημερών, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια από τη 0η έως την 4η μοίρα.

25 Δεκεμβρίου:
Ο Ερμής από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα δίνοντας μια «φευγάτη» αίσθηση στην ημέρα μας. Μπορεί να έχουμε αυξημένη διαίσθηση, να έχουμε καλλιτεχνική έμπνευση ή να είμαστε πιο ρομαντικοί στην εκδήλωση των συναισθημάτων μας. Είναι μια όψη που επηρεάζει θετικά Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου. Φυσικά χρειάζεται προσοχή στις εξιδανικεύσεις και τις ωραιοποιήσεις. Τουλάχιστον είναι μια χαλαρή μέρα για να γιορτάσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η όψη επηρεάζει από την προηγούμενη ημέρα.

28 Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ρομαντική και νοσταλγική όψη που μας κάνει πιο ευαίσθητους, αλλά και πιο συμπονετικούς με τους άλλους. Τα λόγια αγάπης, η έκφραση των συναισθημάτων μας γίνεται αβίαστα. Είναι μια όψη που επηρεάζει θετικά Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου.

29 Δεκεμβρίου:
Ο Ερμής, ο οποίος μπαίνει σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος, συναντά σε όψη συνόδου την Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Πρόκειται για μια θετική όψη για την επικοινωνία, τις επαφές μας, τη λεκτική έκφραση των συναισθημάτων μας. Βοηθητική όψη για συζητήσεις, αλλά και μετακινήσεις για Σκορπιούς, Αιγόκερους, Παρθένους, Καρκίνους, Ιχθύες και Ταύρους με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο, ή όσους έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 24η μοίρα.

To διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου 2022
Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου 2022
Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου 2022
https://eikones.top/wp-content/uploads/2021/11/Ti-mas-epifylassei-astrologika-o-Dekemvrios-2021-PIC-ASTROLOGIA-scaled.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/11/2022_30.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/11/2022_30.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content