Ποιοι θα είναι οι τυχεροί-ες του τριγώνου Αφροδίτης – Δία στις 15/11/2022;

Ποιοι θα είναι οι τυχεροί-ες του τριγώνου Αφροδίτης – Δία στις 15/11/2022;

👉Ποιοι θα είναι οι τυχεροί-ες του τριγώνου Αφροδίτης – Δία στις 15/11/2022; Χαρά, αισιοδοξία και καλοπέραση

Η Αφροδίτη από τις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού θα συναντήσει τον Δία από τους Ιχθύς σε μια ευνοϊκή όψη τριγώνου που θα κορυφωθεί στις 15/11/2022 τις πρωινές ώρες. Η όψη βέβαια αρχίζει να επηρεάζει από την Κυριακή 13/11 ακόμη. Αυτή η όψη θα μας δημιουργήσει την ανάγκη να περάσουμε καλά, να κοινωνικοποιηθούμε, να φλερτάρουμε και γενικώς να απολαύσουμε τις χαρές της ζωής. Και οι δύο αυτοί πλανήτες βρίσκονται σε ζώδια του νερού και αυτό σημαίνει ότι θα μας επιτρέψουν να εκφράσουμε με μεγαλύτερο πάθος τα συναισθήματα μας, να έχουμε τυχερές συναντήσεις σε ερωτικό επίπεδο αλλά πιθανώς και κέρδη σε οικονομικό επίπεδο.

Περισσότερο θα ευνοηθούν οι γεννημένοι στις τελευταίες μοίρες των ζωδίων του νερού Καρκίνου, Σκορπιού, Ιχθύων ή ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια από τις 26 μέχρι τις 29 μοίρες.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποιες μοίρες έχετε Ήλιο (το ζώδιο σας) ή ωροσκόπο πατήστε εδώ.

Θετικές εξελίξεις στα ερωτικά

Αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να βγούμε έξω με φίλους και να κάνουμε νέες γνωριμίες, αφού δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να ξεκινήσετε ένα νέο ειδύλλιο ή να έχετε μια συνάντηση η οποία θα σας χαροποιήσει. Θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και δεν αποκλείεται να συναντήσετε ανθρώπους οι οποίοι θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και θα σας κάνουν να δείτε τη ζωή μέσα από ένα πιο θετικό πρίσμα. Το τρίγωνο αυτό χαρίζει γοητεία, μαγνητισμό και αυτοπεποίθηση, επομένως θα μπορέσετε να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να εκφράσετε όσα νιώθετε για εκείνον-η. Είναι επίσης η ιδανική ευκαιρία για να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας ή με ένα φίλο που είχατε απομακρυνθεί για κάποιο λόγο, αφού το κλίμα τώρα θα είναι πιο αρμονικό. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα γίνετε πιο δοτικοί και εκδηλωτικοί απέναντι στο ταίρι σας, όμως αντίστοιχα και εσείς θα θέλετε να περάσετε όμορφα, να πάρετε επιβεβαίωση και να νιώσετε ποθητοί από τον άλλον.

Ευκαιρία για εξέλιξη και επέκταση

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία φέρνει επίσης μεγάλη οικονομική εύνοια και δεν αποκλείεται να πάρετε δώρα από αγαπημένους, μπόνους στη δουλειά ή ακόμα και μια αύξηση. Επιπλέον, τα σχέδια σας θα πάνε όπως ακριβώς τα θέλατε και το σημαντικότερο όλων είναι ότι θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών ανθρώπων, αλλά και ευκαιρίες να εξελιχθείτε και να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Η όψη αυτή είναι κατάλληλη για νέες αγορές, ταξίδια, θέματα σπουδών και γενικώς για να διευρύνετε το πνεύμα και τους ορίζοντες σας με κάθε δυνατό τρόπο. Αυτό που καλούμαστε να κάνουμε αυτές τις ημέρες είναι να εστιάσουμε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, να ασχοληθούμε με τα πιο ανάλαφρα ζητήματα και να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και τις πολύπλοκες καταστάσεις.

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν από το τυχερό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στις 15/11, σας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους και αισιόδοξους και σας δημιουργεί τη διάθεση να βγείτε από τη ρουτίνα, να πάρετε ρίσκα και να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να προωθήσετε τα σχέδια σας και να αξιοποιήστε τη δημιουργικότητα σας, αφού θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Η ερωτική σας ζωή θα πάρει τα πάνω της, θα έχετε πολλές κατακτήσεις και θα μπορέσετε να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να το γοητεύσετε χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Αυτές οι ημέρες χαρακτηρίζονται από ζωντάνια και παιχνιδιάρικη διάθεση και είναι ιδανικές για να φλερτάρετε και να βάλετε στη ζωή σας άτομα τα οποία θα σας υπενθυμίσουν πώς είναι να έχεις πάθος και ενθουσιασμό. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, το τρίγωνο αυτό θα σας βοηθήσει να αναθερμάνετε τη σχέση σας και θα νιώσετε σαν να είστε ξανά στον μήνα του μέλιτος, αρκεί να καταφέρετε να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις σκοτούρες και τα προβλήματα. Θα ευνοηθείτε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο στον Καρκίνο από τις 26 ως τις 29 μοίρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τελευταίο διάστημα, η παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο σας έχει χαρίσει γοητεία και σεξαπίλ μολονότι οι ανατρεπτικές της όψεις το προηγούμενο διάστημα μαζί με τις εκλείψεις δεν σας επέτρεψαν να λάβετε όση τύχη θα μπορούσατε με μια τέτοια συνθήκη. Στις 15/11 θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιο των Ιχθύων, μια όψη η οποία θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία και τη χαρά. Σε προσωπικό επίπεδο, εάν είστε δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας και θα μπορέσετε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και κυρίως να κάνετε όνειρα και σχέδια από κοινού. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε την ανάγκη να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε, ενώ δεν αποκλείεται να σας χτυπήσει την πόρτα ένας νέος έρωτας. Σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να έχετε μια ευκαιρία για συνεργασία ή να κάνετε μια επαφή η οποία θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδια σας και να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε γύρω από αυτές τις ημέρες η τύχη θα είναι με το μέρος σας, επομένως μη διστάσετε να πάρετε ρίσκα και να διεκδικήσετε τα θέλω σας. Είναι επίσης μια ιδανική στιγμή για να οργανώσετε ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι το οποίο θα σας ανανεώσει και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Καλείστε γενικότερα να απολαύσετε τις χαρές της ζωής, ατενίζοντας το μέλλον με θετική σκέψη και αφήνοντας για λίγο στην άκρη όσα σας προβληματίζουν. Θα ευνοηθείτε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο στον Σκορπιό από τις 26 ως τις 29 μοίρες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη από το φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και αυτές τις ημέρες θα νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Θα μπορέσετε επίσης να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια και θα έχετε ευκαιρίες για να αναδείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Ταξίδια, σπουδές, νομικά ζητήματα και επαφές με άτομα από το εξωτερικό ευνοούνται και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν και να εξομαλύνετε καταστάσεις. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά ζητήματα θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά και δεν θα διστάσετε να πάρετε ρίσκα και να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Το τρίγωνο αυτό βοηθάει στο να αποκατασταθεί η αρμονία μέσα στη σχέση σας και να σχεδιάσετε το μέλλον από κοινού. Βρείτε διασκεδαστικές δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν ή πηγαίνετε μια εκδρομή ή ένα ταξίδι με το ταίρι σας. Εάν είστε αδέσμευτοι μπορεί να έχετε μια ευχάριστη συνάντηση που θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία ή να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο. Θα ευνοηθείτε περισσότερο αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο στους Ιχθύς από τις 26 ως τις 29 μοίρες.

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ποιοι θα είναι οι τυχεροί-ες του τριγώνου Αφροδίτης – Δία στις 15/11/2022;
Ποιοι θα είναι οι τυχεροί-ες του τριγώνου Αφροδίτης – Δία στις 15/11/2022;
Ποιοι θα είναι οι τυχεροί-ες του τριγώνου Αφροδίτης – Δία στις 15/11/2022;
https://olagiatingunaika.gr/wp-content/uploads/2020/03/synodos-afroditis-dia-provlepseis_b.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/11/15112022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/11/15112022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content