Η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό: Πώς θα μας επηρεάσει σε σχέσεις και οικονομικά;

Η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό: Πώς θα μας επηρεάσει σε σχέσεις και οικονομικά;

👉Η Αφροδίτη περνά στις 23/10/2022 στον Σκορπιό: Πώς θα μας επηρεάσει σε σχέσεις και οικονομικά; Η Αφροδίτη εισέρχεται στο υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού από τις 23 Οκτωβρίου 2022 και παραμένει εκεί έως το πρωί της 16ης Νοεμβρίου 2022. Αυτή είναι μία θέση «αδυναμίας» για την Αφροδίτη, που σημαίνει ότι χρειάζεται προσπάθεια, αλλά και εμπειρία, για να κατακτήσει την άνεση στην έκφραση της. Και αυτό που επιθυμεί να εκφράσει δεν είναι απλό, δεν είναι για άτολμους ή δειλούς. Είναι να κερδίσει τη μάχη της ζωής μέσω του έρωτα, με τον ανίκητο εχθρό, τη φθορά, το τέλος, τον θάνατο. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ψάχνει τον χαμένο παράδεισο, το ταίρι της, για να ενωθεί μαζί του ολοκληρωτικά με σώμα, πνεύμα, ψυχή και να δημιουργήσει τη ζωή από την αρχή.

Αυτή η ενστικτώδης αναζήτηση κουβαλάει μαζί της τον πόνο του αρχικού αποχωρισμού και το βάρος του απαγορευμένου καρπού της γνώσης. Επιθυμεί να παραδοθεί ολοκληρωτικά στο αντικείμενο του πόθου της πέρα από τα όρια του χρόνου, για μια αιωνιότητα ή για τη μία και μόνο στιγμή που ο χρόνος σταματάει και μοιάζει με αιώνας. Είναι μια βαθιά πνευματική θέση αν αντιληφθούμε τον έρωτα, όπως τον περιέγραφαν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι.

Αφροδίτη στον Σκορπιό στο γενέθλιο ωροσκόπιο

Τα άτομα με αυτή τη θέση στο προσωπικό τους ωροσκόπιο είναι πολύ θελκτικά, εκπέμπουν έντονο ερωτισμό και είναι μυστηριώδη. Έχουν μοιραία προσωπικότητα, γεμάτη αντικρουόμενα συναισθήματα. Είναι πολύ δυνατά, αν και αυτό που κρυφά λαχταρούν είναι να αποποιηθούν αυτή τους τη δύναμη και να νιώσουν παραδομένοι και ευάλωτοι. Επιθυμούν να έχουν σχέσεις ζωής, την απόλυτη αγάπη και πίστη, αν και μπορεί να δημιουργήσουν κρίσεις στις σχέσεις τους για να νιώσουν ζωντανοί. Βαριούνται εύκολα, δυσκολεύονται να αντισταθούν στον πειρασμό και απεχθάνονται τη μετριότητα. Δεν αποκαλύπτουν εύκολα τις προθέσεις τους, ούτε τον αληθινό τους εαυτό. Δεν ακολουθούν τη μόδα ιδιαίτερα, έχουν δικό τους στιλ, λίγο γοτθικό, αγαπούν το μαύρο, το βαθύ κόκκινο και τα σκούρα χρώματα. Στην τέχνη προτιμούν τον σουρεαλισμό.

Πώς να αξιοποιήσετε τη διέλευση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό
  • Απομακρύνετε από τη ζωή σας τοξικές σχέσεις και πρόσωπα που δεν σας έχουν φερθεί καλά
  • Αλλάξτε τις δικές σας τοξικές συμπεριφορές ή συνήθειες
  • Απαλλαγείτε από έπιπλα, ρούχα, πράγματα που δεν θέλετε πια
  • Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και νιώστε σέξι
  • Αφεθείτε στον έρωτα
  • Κάνετε κάτι τολμηρό
  • Ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό
  • Αποκτήστε παιδί ή ένα δημιουργικό πάθος
Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του ζωδιακού η θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό

ΚΡΙΟΣ

Το προηγούμενο διάστημα ήταν ιδιαίτερα έντονο για τις σχέσεις σας αλλά πολλοί μπορεί να μπερδευτήκατε ή να είχατε περίεργες εξελίξεις σε αυτές. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σάς καλεί να επουλώσετε όποια πληγή παραμένει ανοιχτή με τρυφερότητα και υπομονή. Παρ’ όλο που θέλετε να πιστεύετε ότι είστε φτιαγμένοι από σίδερο, κάποιες στιγμές πρέπει να επιτρέψετε να φανεί ότι είστε τόσο ευάλωτοι όσο και ο υπόλοιπος κόσμος. Εμπιστευτείτε ότι το μονοπάτι σας οδηγεί σε έναν νέο καλύτερο δρόμο, όπως άλλωστε πάντα έκανε. Θυμηθείτε ότι η ζωή είναι μια περιπέτεια, γι’ αυτό… αλλάξτε τα όλα. Ξεκουραστείτε, πιείτε αρκετό νερό, βάλτε κάποια άσκηση στη ρουτίνα σας και φροντίστε τη διατροφή σας. Η μεταμόρφωση είναι μια εξαντλητική διαδικασία. Προσπαθήστε να είστε ζεν όσον αφορά το στρες που σας προκαλεί η εργασία σας και αποφύγετε προς το παρόν επενδύσεις ή περιττά έξοδα μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιτέλους θα αναγνωριστεί η προσφορά και η αγάπη που δίνετε στους γύρω σας. Ή ίσως εσείς θα αναγνωρίσετε τη δύναμη της αγάπης σας. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, διότι όλα ξεκινούν από μέσα μας… για να μας εκτιμήσουν οι άλλοι πρέπει πρώτα να εκτιμήσουμε τον εαυτό μας.

Κάτω από αυτό το μαγικό φως κάτι γίνεται και οι άλλοι αρχίζουν να έλκονται από εσάς, να σας υποστηρίζουν και να ζητούν την πολύτιμη παρουσία σας. Σύντροφοι, αλλά και συνεργάτες, βασίζονται πάνω σας, γιατί είστε αξιόπιστοι και στο τέλος της ημέρας πάντα αποδοτικοί. Η συλλογική εργασία αυτό το διάστημα είναι σίγουρο ότι θα διευρύνει τις προοπτικές σας για επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σας καλεί να διοχετεύσετε τη δημιουργική σας ενέργεια σε θετικές σκέψεις, δράσεις και διαδικασίες και όχι να αφήσετε το άγχος των ημερών να σας καταβάλλει. Θυμηθείτε ότι το στρες επηρεάζει άμεσα την υγεία μας, γι’ αυτό μην αφήνεστε ανεξέλεγκτοι σε σκέψεις που δεν σας βοηθούν. Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα, γίνετε παραγωγικοί και μην ξεχνάτε να περνάτε όσο πιο καλά μπορείτε με ό,τι καταπιάνεστε. Οργανώστε μια καλή στρατηγική όσον αφορά τις πληρωμές των υποχρεώσεων σας και αποφύγετε τις παρορμητικές αγορές για να μην ξεμείνετε από χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το διάστημα τα οικονομικά σας δείχνουν σημάδια ανάκαμψης, κάτι που σας βοηθάει να νιώσετε πιο ασφαλείς. Καθώς πλέετε σε πιο ήσυχα νερά, καλμάρει και ο συναισθηματικός σας κόσμος. Κάποιες εντάσεις που είχατε το προηγούμενο διάστημα επιλύονται, η υγεία σας βελτιώνεται και νιώθετε ότι η αγάπη είναι γύρω σας, αρκεί να απλώσετε το χέρι σας.

Η ενδόμυχη επιθυμία σας άλλωστε, είναι να βρείτε το πιο καθαρό συναίσθημα, αυτή την αγάπη που τα αντέχει όλα, που είναι μόνο για εσάς, που δεν θα χαθεί ποτέ ό,τι και αν γίνει. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσετε να αναλώνεστε εδώ κι εκεί και να ακολουθήσετε το όραμα σας; Κάτι καινούριο μοιάζει πολλά υποσχόμενο, ίσως ήρθε η στιγμή να ανοίξετε την καρδιά σας και να τολμήσετε να κυνηγήσετε τα όνειρα σας.

ΛΕΩΝ

Οι μεταμορφωτικές ενέργειες της Αφροδίτης στον Σκορπιό σάς καλούν να φροντίσετε τις «ρίζες σας» ή να ρίξετε μια εξεταστική μάτια σ’ αυτό το κομμάτι της ζωής σας. Πολλές φορές οι γονείς μας επηρεάζουν τον τρόπο που λειτουργούμε, που σχετιζόμαστε, αλλά και τα μοτίβα της συμπεριφοράς μας. Τι ήταν αυτό που σας πλήγωνε όταν ήσασταν παιδί; Νιώθατε ότι ακουγόταν η φωνή σας; Μήπως σας έχει επηρεάσει αυτό; Μήπως ασυναίσθητα αναπαράγετε κάτι τοξικό από το μητρικό ή το πατρικό πρότυπο; Είναι καιρός να καθαρίσετε την ενέργεια σας για να βαδίσετε στον δρόμο της ευτυχίας.

Μπορεί να αποφασίσετε να επενδύσετε κάποια χρήματα για να κάνετε πιο άνετη τη διαβίωση σας στον χώρο του σπιτιού. Η εργασία θα σας αποδώσει τα δέοντα, αλλά θα χρειαστεί να κουράσετε το μυαλό σας για να βρείτε με ποιον τρόπο θα γίνει αυτό. Παρά τη σκληρή δουλειά το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό. Μην ξεχνάτε να εκφράζετε το συναίσθημα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως είναι ο έρωτας που σας έχει πάρει τα μυαλά, ίσως είναι η προσοχή σας στις λεπτομέρειες, αλλά φαίνεται να έχετε τελειοποιήσει την τέχνη της αποπλάνησης σε επικοινωνιακό επίπεδο. Παρατηρώντας τα ενθαρρυντικά μηνύματα που έρχονται, τόσο στον ερωτικό όσο και σε άλλους τομείς , αναπτερώνεστε και είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα στη ζωή σας και μια θέση στον ήλιο. Συνεχίστε να συμπεριφέρεστε με καλό και ταπεινό τρόπο σε συνεργάτες, συγγενείς, γείτονες για να μην δημιουργηθούν ζήλιες ή προστριβές.

ΖΥΓΟΣ

Ξαφνικά και αναπάντεχα κέρδη ή τρόπους να κερδίσετε χρήματα φέρνει αυτή η Αφροδίτη για εσάς. Το εισόδημα σας δείχνει αυξητικές τάσεις, κάτι που αλλάζει τη διάθεση σας. Η οικονομική άνεση σας εξασφαλίζει όλα τα ωραία πράγματα της ζωής που τόσο απολαμβάνετε. Θέλετε να ξοδεύετε χωρίς να σας βασανίζει η αβεβαιότητα για το αύριο και αυτό φαίνεται εφικτό αυτή τη στιγμή.

Κάτι άλλο που λαχταράτε είναι η αγάπη. Αν δεν την έχετε, καλέστε την στη ζωή σας. Κάντε μια συναισθηματική εκκαθάριση για να προετοιμάσετε το έδαφος για κάτι νέο. Αν υπάρχουν εντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, οι επιρροές της Αφροδίτης από τον Σκορπιό θα βοηθήσουν τους άλλους να δουν πιο ξεκάθαρα τις απόψεις σας. Σε αυτό θα βοηθήσετε και εσείς, με το να κρατήσετε τη θέση σας με τόλμη, αποφασιστικότητα και ειλικρίνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εργασία σας πηγαίνει καλά και μάλλον δεν θα λυπηθείτε τα έξοδα για να επενδύσετε στον εαυτό σας. Θα αγοράσετε ρούχα, παπούτσια, είδη καλλωπισμού, γκάτζετ, ηλεκτρονικά είδη…

Πιστεύετε ότι έτσι θα βρείτε την ευτυχία; Στιγμιαία, μπορεί. Μακροπρόθεσμα, μάλλον όχι. Η ευτυχία όταν ακολουθείς τα ένστικτα και τις παρορμήσεις είναι εφήμερη. Όταν προσπαθείς να ακολουθήσεις το μυαλό τα πράγματα γίνονται στεγνά. Για να βρείτε την ευτυχία, αυτό που πρέπει να αφουγκραστείτε είναι η φωνή της καρδιάς σας. Αυτό συχνά είναι πολύ δύσκολο εγχείρημα, γιατί οι συχνότητες της συχνά μπερδεύονται με εκείνες των άλλων δύο. Το πέρασμα της Αφροδίτης ίσως είναι ο καταλύτης που θα σας βοηθήσει να δείτε τι στέκεται ανάμεσα σε εσάς και τη δυνατότητα να γευτείτε τη χαρά της ζωής, την απόλυτη ευτυχία. Όταν βρείτε αυτό που θέλετε θα σας φανερωθεί και ο τρόπος να το αποκτήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό μπαίνετε ουσιαστικά στο κουκούλι σας και προετοιμάζεστε για την επόμενη φάση της ζωής σας.

Μπορεί να μοιάζουν όλα στατικά, αλλά κάτω από τον πάγο του χειμώνα εκατομμύρια νέοι σπόροι βγάζουν ρίζες και προετοιμάζονται αργά για να βγουν στην επιφάνεια.

Μέχρι τότε καλείστε να κάνετε όσο πιο συντηρητική διαχείριση μπορείτε τόσο στα οικονομικά σας όσο και στις δυνάμεις σας. Ξεκουραστείτε όποτε σας δίνεται η ευκαιρία και φροντίστε την υγεία σας. Κάθε δράση φέρνει και αντίδραση. Κάποια στιγμή πρέπει να αφήσετε στην άκρη τις εσωτερικές σας άμυνες και να τις αυξήσετε προς τα έξω, σε άτομα που μπορεί να σας ζηλεύουν κρυφά ή δεν έχουν πάντα τις καλύτερες προθέσεις για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για να εξακολουθήσετε να έχετε την οικονομική επιτυχία που επιθυμείτε, πρέπει να βρείτε νέους στόχους, να αλλάξετε στρατηγική και να ελιχθείτε στη σκακιέρα της νέας οικονομικής πραγματικότητας που ζούμε. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα, αλλά σας βάζει στη διαδικασία να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας για να έχετε γρήγορα και εγγυημένα αποτελέσματα. Στα αισθηματικά σας, μια συζήτηση θα βοηθήσει να ξεπεραστούν κρυφές εντάσεις αν έχετε μια φιλική προσέγγιση στον τρόπο που επικοινωνείτε. Αν έχετε παιδιά θα νιώσετε περήφανοι με τις επιδόσεις τους ή θα καταφέρετε να εξασφαλίσετε μια καλή θέση σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα για τις σπουδές τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης στον δέκατο οίκο του ωροσκοπίου σάς προετοιμάζει για επιτυχίες στη δουλειά σας, αλλά και αυξημένη δημοτικότητα. Θα έχετε τύχη, θα αναγνωριστεί η προσφορά και οι επιδόσεις σας από τους συνεργάτες, αλλά και τους προϊσταμένους.

Την ίδια ευχάριστη επιρροή θα έχετε και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Έχετε όμως υπόψη να μην δώσετε τροφή σε αρνητικά σχόλια ή κουτσομπολιά, τα οποία μπορεί να σας βλάψουν. Αντίθετα, η αγάπη έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο σας προς το καλύτερο. Προτιμήστε το δεύτερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποια ισχυρά κοσμικά μαθήματα έρχεται να σας διδάξει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό. Ίσως η φιλοσοφική σας οπτική ενισχύεται με πιο βαθιά γνώση, που θα σας οπλίσει ψυχικά για να αντιμετωπίζετε τη ζωή διαφορετικά. Τα οικονομικά σας δέχονται κάποιες τονωτικές ενέσεις, που θα σας βοηθήσουν να καλύψετε τα αυξημένα έξοδα. Παρόλα αυτά, δεν θα λείψουν ορισμένα σκαμπανεβάσματα στη ροή των πραγμάτων, τα οποία θα σας δημιουργούν πονοκέφαλο. Οι σχέσεις σας με τους αγαπημένους είναι καλές, αν και πάντα σας τρώει η ανησυχία για την ασφάλεια όλων των μελών της οικογένειας σας. Φροντίστε τον εαυτό σας και μην ξεχνάτε να ζείτε και να αγαπάτε στο σήμερα, στο τώρα, χωρίς περιττές αγωνίες για το αύριο.

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2213,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1080,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,262,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1247,ΒΙΝΤΕΟ,816,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,329,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1552,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,83,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3470,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,902,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό: Πώς θα μας επηρεάσει σε σχέσεις και οικονομικά;
Η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό: Πώς θα μας επηρεάσει σε σχέσεις και οικονομικά;
Η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό: Πώς θα μας επηρεάσει σε σχέσεις και οικονομικά;
https://imgmothers.bbend.net/img/1200/720/82/2021/09/10/Afrodita_Skorpios.jpg?t=HuJjzD2XDVFOCicR1HXXwQ
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/10/blog-post_40.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/10/blog-post_40.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content