Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από τον Δία στους Ιχθύς από τις 28/10/2022 μέχρι τις 20/12/2022;

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από τον Δία στους Ιχθύς από τις 28/10/2022 μέχρι τις 20/12/2022;

👉Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από τον Δία στους Ιχθύς από τις 28/10/2022 μέχρι τις 20/12/2022;

Ο Δίας έχει διανύσει ήδη το υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων από τις 29/12/2021 έως τις 10/05/2022, αλλά στις 28/10/2022 οπισθοδρομεί σε ανάδρομη πορεία για ένα τελευταίο πέρασμα σε αυτό το ζώδιο. Συγκεκριμένα, θα παραμείνει εκεί σχεδόν έως το τέλος του έτους, δηλαδή μέχρι τις 20/12/2022. Ο Δίας στου Ιχθύς θα επαναφέρει ζητήματα που μας είχαν απασχολήσει την άνοιξη του 2022 και θα μας δώσει μια τελευταία ευκαιρία που πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο!

Τα δώρα του Δία

Ο Δίας είναι ένας πλανήτης ευεργέτης που χαρίζει απλόχερα τα δώρα του στο ζώδιο που βρίσκεται κάθε φορά. Ο πλανήτης αυτός συνδέεται με την τύχη, τις ευκαιρίες, την αισιοδοξία, την αφθονία και την επέκταση και είναι εκείνος που μας δίνει την ώθηση να πάμε παρακάτω, να εξερευνήσουμε τον κόσμο και να αναζητήσουμε κάτι καλύτερο από αυτό που ήδη έχουμε κατακτήσει. Ο Δίας φημίζεται για την τάση του να παίρνει ρίσκα χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες, καθώς και για την ανάγκη του να εμπλέκεται σε περιπέτειες, οι οποίες θα τον βοηθήσουν να εμπλουτίσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του. Αδιαφορεί για τις μικρές λεπτομέρειες και ενδιαφέρεται για τη μεγάλη εικόνα, αγνοεί τους κανόνες που του επιβάλλουν και το βλέμμα του είναι στραμμένο στους μεγαλεπήβολους στόχους του. Για τον Δία δεν υπάρχουν εμπόδια και περιορισμοί παρά μόνο προκλήσεις και ευκαιρίες, επομένως δύσκολα θα συμβιβαστεί με την ήττα και ακόμα πιο δύσκολα θα υποχωρήσει. Ο Δίας λοιπόν μπορεί να κάνει τα πιο τρελά μας όνειρα μας πραγματικότητα, αρκεί όμως να μην χάσουμε την πίστη μας στον εαυτό μας και τις δυνατότητες μας.

Κατανόηση και ανιδιοτέλεια στις σχέσεις

Ο Δίας στους Ιχθύς θεωρείται μια εξαιρετική θέση, αφού είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης των Ιχθύων πριν την ανακάλυψη του Ποσειδώνα. Σε αυτό το ζώδιο λοιπόν εκφράζει ποιότητες όπως η ενσυναίσθηση, η συμπόνια, η βαθιά κατανόηση και η ανιδιοτελής προσφορά, και επιπλέον μας φέρνει σε επαφή με την πιο πνευματική μας πλευρά. Με τον Δία στους Ιχθύς, το κίνητρο μας για να προχωρήσουμε παρακάτω δεν είναι ατομικό αλλά συλλογικό. Μας δίνεται η ικανότητα να μπούμε στη θέση των άλλων και να δούμε τις καταστάσεις μέσα από το δικό τους πρίσμα. Θα βιώσουμε το πρόβλημα του διπλανού μας σαν να είναι δικό μας και θα ενδιαφερθούμε ουσιαστικά για το πώς νιώθουν οι γύρω μας. Με λίγα λόγια, οι δύο τελευταίοι μήνες αυτού του έτους θα μας φέρουν πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να μπουν στη ζωή μας καινούριοι άνθρωποι, οι οποίοι με κάποιο τρόπο θα καλύψουν τις συναισθηματικές μας ανάγκες και θα μας βοηθήσουν να αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν.

Το κλείσιμο ενός κύκλου

Η διέλευση του Δία στο τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού συμβολίζει το κλείσιμο ενός κύκλου και μας καλεί να απομακρυνθούμε οριστικά από οτιδήποτε δε μας ωφελεί, μας πληγώνει και δεν μας επιτρέπει να εξελιχθούμε. Μυστικά και παρασκηνιακές κινήσεις μπορεί να βγουν στην επιφάνεια, επομένως τώρα θα αποκαλυφθεί εάν κάποιος προσπαθούσε να σας σαμποτάρει. Με τον Δία όμως σε αυτό το συναισθηματικό και πνευματικό ζώδιο, δεν θα αναζητήσουμε την εκδίκηση αλλά τη συγχώρεση. Είναι η ώρα λοιπόν να αποδεχτούμε οτιδήποτε δεν είχε την εξέλιξη που επιθυμούσαμε και να συγχωρέσουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους άλλους. Άλλωστε, μόνο έτσι θα νιώσουμε πιο ανάλαφροι και θα μπορέσουμε να ακολουθήσουμε ένα νέο, πιο υγιές μονοπάτι από εδώ και στο εξής.

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από την επιστροφή του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων είναι ένα εξαιρετικά χαρμόσυνο γεγονός για εσάς, αφού θα βρείτε ξανά τη χαμένη αισιοδοξία σας και θα δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Θα εστιάσετε περισσότερο στις δυνατότητες σας και λιγότερο στα πιθανά εμπόδια και αυτή η στάση θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε πολυπόθητους στόχους. Ο Δίας σας χαρίζει αυτοπεποίθηση, επομένως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για εσάς τώρα, αρκεί να πιστέψετε σε αυτό με όλη σας τη δύναμη. Ανοίγονται πολύ σημαντικές ευκαιρίες μπροστά σας και είναι η ιδανική περίοδος για να προωθήσετε τα σχέδια σας και να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Νομικά ζητήματα και θέματα σπουδών και επιμόρφωσης θα έχουν πολύ θετική έκβαση, ενώ δεν αποκλείεται να σας δοθεί η δυνατότητα να ταξιδέψετε ή να έρθετε σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό, τα οποία θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε τους στόχους σας με επιτυχία. Δώστε λοιπόν πολύ μεγάλη σημασία στα πρόσωπα που θα συναντήσετε μέσα σε αυτό το διάστημα, αφού μπορεί να σας αλλάξουν την κοσμοθεωρία και να σας δώσουν πολύτιμα μαθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον πλανήτη της τύχης στον οίκο που συμβολίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας, είναι βέβαιο ότι μέσα σε αυτό το διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσετε τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι ή έχετε βιώσει μεγάλες απογοητεύσεις από τους ανθρώπους γύρω σας, τώρα μπορεί να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα δώσει νόημα στη ζωή σας και θα σας κάνει να πιστέψετε ξανά στο συναίσθημα και τη συντροφικότητα, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να συμφιλιωθείτε με άτομα που είχαν απομακρυνθεί για κάποιο λόγο από κοντά σας. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, ο Δίας στους Ιχθύς αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Αν και γενικά είστε άτομα της λογικής σκέψης και δεν παρασύρεστε εύκολα από το συναίσθημα, τώρα θα δώσετε μεγαλύτερη σημασία σε αυτά που νιώθετε. Η τύχη όμως δεν σταματάει εκεί, αφού ο Δίας θα φέρει εξίσου σημαντικές ευκαιρίες στις επαγγελματικές σας συνεργασίες, επομένως θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Μία συμφωνία που θα κλείσετε τώρα, ή μια γνωριμία που θα κάνετε, θα παίξει κομβικό ρόλο για την εξέλιξη σας και θα σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Καλείστε να ρίξετε τους τόνους, να δείξετε πνεύμα συμβιβασμού και να δώσετε την ευκαιρία στους άλλους να σας αποδείξουν την αξία τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων ξεκινάει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους για εσάς. Η αυτοπεποίθηση σας τώρα θα είναι στα ύψη και θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να φλερτάρετε και να απολαύσετε τις χαρές της ζωής. Είναι πολύ πιθανό τώρα να σας χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας ή να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας ανεβάσει το ηθικό και θα σας κάνει να αισθανθείτε ξεχωριστοί. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, ο Δίας στους Ιχθύς θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και τα παιδιά σας και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Έχετε ανάγκη να ακούσετε και να πείτε «σ’ αγαπώ, να νιώσετε επιθυμητοί και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους άλλους. Εκτός όμως από τον έρωτα και τις σχέσεις, ο Δίας θα σας χαρίσει έμπνευση και θα εκτοξεύσει τη δημιουργικότητα σας στα ύψη. Είτε λοιπόν είστε καλλιτέχνες είτε θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή ένα επιχειρηματικό σχέδιο, εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτή την περίοδο για να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να προωθήσετε τις ιδέες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας εισέρχεται ξανά στο δικό σας ζώδιο και σας προσφέρει απλόχερα τύχη, αισιοδοξία και ευκαιρίες για επέκταση στους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ευνοηθούν και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να κάνετε πολύ σημαντικές γνωριμίες ή ακόμα και να βρείτε το άλλο σας μισό. Θα εμφανιστούν άτομα τα οποία θα σας δημιουργήσουν όμορφα συναισθήματα και θα σας βοηθήσουν να απαλύνετε τις πληγές σας και να αφήσετε πίσω σας τις επώδυνες εμπειρίες του παρελθόντος. Είναι η ιδανική περίοδος για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή για να επανασυνδεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, αφού το συναίσθημα κυριαρχεί. Βρίσκεστε σε μια φάση κατά την οποία θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε, να έρθετε σε επαφή με κόσμο, να ταξιδέψετε και να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας. Τα εμπόδια τώρα είναι απλώς προκλήσεις για εσάς και δύσκολα θα το βάλετε κάτω. Άλλωστε, ακόμα και το μεγαλύτερο σας όνειρο μπορεί να πάρει σάρκα και οστά τώρα, αρκεί να εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες και να μην χάσετε την πίστη στις δυνατότητες σας, αλλά και στην ίδια τη ζωή.

To διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2213,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1082,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,262,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1247,ΒΙΝΤΕΟ,819,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,329,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1552,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,83,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3470,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,904,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από τον Δία στους Ιχθύς από τις 28/10/2022 μέχρι τις 20/12/2022;
Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από τον Δία στους Ιχθύς από τις 28/10/2022 μέχρι τις 20/12/2022;
Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από τον Δία στους Ιχθύς από τις 28/10/2022 μέχρι τις 20/12/2022;
https://asibiliou.gr/wp-content/uploads/2021/05/Dias-stoys-Ichthis-2021-2022-12-zodia-PIC-ASTROLOGIA.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/10/4-28102022-20122022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/10/4-28102022-20122022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content