Ο Γενικός Αρχίατρος της Φλόριντα ζητεί οι άνδρες 18-39 ετών να μην εμβολιαστούν με mRNA εμβόλια «γιατί… πεθαίνουν»!

Ο Γενικός Αρχίατρος της Φλόριντα ζητεί οι άνδρες 18-39 ετών να μην εμβολιαστούν με mRNA εμβόλια «γιατί… πεθαίνουν»!

👉Ανησυχία προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται από τη Φλόριντα των ΗΠΑ σχετικά με τη ραγδαία αύξηση θανάτων, που παρατηρείται σε νέους άνδρες που έλαβαν εμβόλια mRNA κατά Covid-19 με αποτέλεσμα ο Γενικός Αρχίατρος της Πολιτείας να συνιστά στους άνδρες ηλικίας 18 έως 39 ετών να μη κάνουν τα συγκεκριμένα εμβόλια των εταιρειών Pfizer/BioNTech και Moderna.

Ο Γενικός Αρχίατρος της Φλόριντα, Dr. Joseph A. Ladapo, εξέδωσε οδηγία κατά των εμβολίων mRNA αφότου το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα πραγματοποίησε ανάλυση για την αξιολόγηση της ασφάλειας των εμβολίων.

Η ανάλυση σε όλη την πολιτεία των εμβολιασμένων κατοίκων της Φλόριντα ηλικίας 18 ετών και άνω διαπίστωσε αύξηση 84% στη σχετική συχνότητα θανάτων που σχετίζονται με την καρδιά μεταξύ ανδρών ηλικίας 18–39 ετών, εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό με mRNA.

«Τα εμβόλια χωρίς mRNA δεν βρέθηκαν να έχουν αυτούς τους αυξημένους κινδύνους», ανέφερε το υπουργείο Υγείας της Φλόριντα.

Δεδομένου του υψηλού επιπέδου παγκόσμιας ανοσίας στον Covid το όφελος από τον εμβολιασμό με εμβόλια mRNA: «πιθανότατα αντισταθμίζεται από αυτόν τον ασυνήθιστα υψηλό κίνδυνο καρδιακού θανάτου μεταξύ των ανδρών αυτής της ηλικιακής ομάδας», ανέφερε.

Η οδηγία για τα παιδιά


«Ως εκ τούτου, ο Γενικός Αρχίατρος της Πολιτείας συνιστά στους άνδρες ηλικίας 18 έως 39 ετών να μη λάβουν εμβόλια mRNA για Covid», ανέφερε.

«Όσοι έχουν προϋπάρχουσες καρδιακές παθήσεις, όπως μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εάν λάβουν αυτή την απόφαση».

«Έχει δοθεί πολύ λιγότερη προσοχή στην ασφάλεια και οι ανησυχίες πολλών ατόμων έχουν απορριφθεί—αυτά είναι σημαντικά ευρήματα που πρέπει να κοινοποιηθούν στους κατοίκους της Πολιτείας», ανέφερε.

Στη νέα οδηγία, το τμήμα υγείας της Φλόριντα τονίζει πως παραμένουν σε ισχύ οι οδηγίες του για τα παιδιατρικά εμβόλια Covid που εξέδωσε τον Μάρτιο 2022.

Αυτή η οδηγία συστήνει τον μη εμβολιασμό κατά του Covid για υγιή παιδιά και εφήβους ηλικίας 5–17 ετών.

Τώρα συνιστά επίσης μη εμβολιασμό για βρέφη και παιδιά κάτω των πέντε ετών.
Μεγάλος κίνδυνος για τους άνδρες

Η ανάλυση από το υπουργείο Υγείας της Φλόριντα έκανε γνωστό ότι η τελευταία σύσταση του Ladapo είχε στόχο να «αξιολογήσει τους κινδύνους της θνησιμότητας όλων των αιτιών και της καρδιακής θνησιμότητας μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid».

Κάτοικοι στη Φλόριντα ηλικίας 18 ετών και άνω που πέθαναν εντός 25 εβδομάδων από τη λήψη του εμβολίου, από την έναρξη του εμβολιασμού στην πολιτεία συμπεριλήφθησαν στην έρευνα.

Τα άτομα που αποκλείστηκαν από τη μελέτη, ήταν αυτά που εάν είχαν επιβεβαιωμένη λοίμωξη από Covid, ή θάνατο σχετιζόμενο με Covid, ή είχαν λάβει αναμνηστικό εμβόλιο για τον Covid ή είχαν λάβει το τελευταίο τους εμβόλιο μετά τις 8 Δεκεμβρίου 2021.

Το τελευταίο τέθηκε σε εφαρμογή το κριτήριο για να διασφαλιστεί ότι κάθε άτομο παρακολουθήθηκε μετά από 25 εβδομάδες.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι ο εμβολιασμός κατά του Covid «δεν συσχετίστηκε με αυξημένο κίνδυνο θνησιμότητας από όλες τις αιτίες», αλλά «συσχετίστηκε με μέτρια αυξημένο κίνδυνο για καρδιακή θνησιμότητα 28 ημέρες μετά τον εμβολιασμό».

«Τα αποτελέσματα από την ανάλυση για τον καρδιακό θάνατο μετά τον εμβολιασμό υποδηλώνουν ότι ο εμβολιασμός με mRNA μπορεί να προκαλεί αυξημένο κίνδυνο στους άνδρες, ειδικά σε εκείνους ηλικίας 18-39 ετών», σύμφωνα με την ανάλυση.

Σημειώνει επίσης ότι ο κίνδυνος τόσο για όλες τις αιτίες όσο και για θανάτους που σχετίζονται με την καρδιά ήταν «ουσιαστικά υψηλότερος 28 ημέρες μετά τη μόλυνση από τον Covid».

Ως εκ τούτου, η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι πρέπει να σταθμίσουν τον κίνδυνο που σχετίζεται με τον εμβολιασμό με mRNA με τον κίνδυνο που σχετίζεται με τη μόλυνση από τον Covid.

Η ανάλυση είναι μια αυτοελεγχόμενη σειρά περιπτώσεων (SCCS), η οποία συνιστά ένα σχέδιο μελέτης που αναπτύχθηκε αρχικά για την αξιολόγηση της ασφάλειας των εμβολίων, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με τους Epoch Times.

Η έγκριση από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ για τα εμβόλια Pfizer-BioNTech και Moderna για επείγουσα χρήση το 2020 σηματοδότησε την πρώτη φορά που το έπραξε για εμβόλια που χρησιμοποιούν τεχνολογία mRNA.

Σύμφωνα με τον FDA, το εμβόλιο mRNA περιέχει ένα μικρό κομμάτι του mRNA του ιού SARS-CoV-2 που δίνει οδηγίες στα κύτταρα του σώματος να παράγουν τη χαρακτηριστική πρωτεΐνη ακίδας του ιού.

Όταν ένα άτομο λαμβάνει το εμβόλιο, το σώμα του παράγει αντίγραφα της πρωτεΐνης ακίδας που «δεν προκαλεί ασθένεια, αλλά ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα να μάθει να αντιδρά αμυντικά, παράγοντας μια ανοσολογική απόκριση» ενάντια στον ιό, σύμφωνα με τον οργανισμό.

Τα εμβόλια Covid που βασίζονται σε mRNA από την Pfizer-BioNTech και από τη Moderna έχουν συνδεθεί με καρδιακή φλεγμονή, συμπεριλαμβανομένης της μυοκαρδίτιδας και της περικαρδίτιδας, σύμφωνα με στοιχεία από όλο τον κόσμο.

Οι νεότεροι πληθυσμοί, ειδικά οι νέοι άνδρες, έχουν παρατηρηθεί ότι αντιμετωπίζουν αυτές τις καταστάσεις με πολύ υψηλότερα από τα αναμενόμενα ποσοστά, σύμφωνα με στοιχεία από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1088,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,263,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1251,ΒΙΝΤΕΟ,828,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,330,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,242,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1557,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,913,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο Γενικός Αρχίατρος της Φλόριντα ζητεί οι άνδρες 18-39 ετών να μην εμβολιαστούν με mRNA εμβόλια «γιατί… πεθαίνουν»!
Ο Γενικός Αρχίατρος της Φλόριντα ζητεί οι άνδρες 18-39 ετών να μην εμβολιαστούν με mRNA εμβόλια «γιατί… πεθαίνουν»!
Ο Γενικός Αρχίατρος της Φλόριντα ζητεί οι άνδρες 18-39 ετών να μην εμβολιαστούν με mRNA εμβόλια «γιατί… πεθαίνουν»!
https://www.bankingnews.gr/images/florida.JPG
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/10/18-39-mrna.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/10/18-39-mrna.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content