Πικάτριξ: Το μυστήριο αρχαίο χειρόγραφο που σου μαθαίνει πως να αντλείς ενέργεια από το Σύμπαν..

Πικάτριξ: Το μυστήριο αρχαίο χειρόγραφο που σου μαθαίνει πως να αντλείς ενέργεια από το Σύμπαν..

👉Πικάτριξ ονομάζεται αυτό το μυστήριο και αρχαίο χειρόγραφο βιβλίο που γράφτηκε το μεσαίωνα, το δέκατο αιώνα, στην Ανδαλουσία της Ισπανίας και ονομάστηκε αλλιώς ΧΑΓΙΑΤ ΑΛ ΧΑΚΙΜ.

Είναι ένα βιβλίο που συγκεντρώνει όλη την Αραβική σοφία, μια σοφία βγαλμένη από τα βάθη των αιώνων. Είναι μια εγκυκλοπαιδική εργασία, πολύ μεγαλύτερη από όλα τα υπόλοιπα μεσαιωνικά γρημόρια και βιβλία αστρολογικής μαγείας. Μεταφράστηκε στη λατινική γλώσσα το 1256 από τον Καστιλιάνο βασιλιά Αλφόνσο το Σοφό, και πήρε το λατινικό όνομα ΠΙΚΑΤΡΙΞ.



Αυτό το βιβλίο είναι ένα περίεργο κράμα της υψηλότερης φιλοσοφίας και των χονδροειδέστερων υλικών, ένα κράμα ερμηνείας της φύσης του Ενός και μοναδικού Θεού και μιας σύνθεσης από σωματικά υλικά που χρησιμοποιούνταν σε μαγικές τελετουργίες.

Το Πικάτριξ παρέχει πληροφορίες για την εσωτερική φύση των πλανητών και των απλανών αστέρων σε σχέση με την αστρολογική μαγεία.

Γνωρίζουμε ότι πέντε αιώνες και περισσότερο μετά από τη συγγραφή του, το βιβλίο αυτό αποτέλεσε την πηγή γνώσεων και έμπνευσης για τον περίφημο Νοστράδαμο, το μεγαλύτερο οραματιστή, γιατρό και αστρολόγο, που οι αμφιλεγόμενες προφητείες του ακόμα αποτελούν αντικείμενο για έρευνα.

Ένα από τα περιεχόμενα του αινιγματικού αυτού βιβλίου είναι πως διδάσκει στον αναγνώστη το πως να αντλεί την ενέργεια που υπάρχει στο σύμπαν και στη Δημιουργία και να την χρησιμοποιεί προς όφελός του. Το μυστήριο της υπόθεσης είναι πως χρησιμοποιούνται οπιούχα και ψυχοτροπικά φάρμακα που σε συνδυασμό με τη χρήση της νουμερολογίας και άλλων αρχών της αστρολογικής σοφίας ο αναγνώστης μπορεί να μεταφερθεί σε μία εναλλακτική κατάσταση της πραγματικότητας, ακόμα και να επιτύχει την αστρική προβολή.



Το βιβλίο αναφέρει μέσα από τις σελίδες του τεχνικές μέσα από τις οποίες μπορείς να ελέγχεις τα ζώα αλλά και δυνάμεις που ο κοινός άνθρωπος δε μπορεί να αντιληφθεί. Αναφέρει τρόπους με τους οποίους μπορείς να έρθεις σε επαφή με τις δυνάμεις της φύσης αλλά και πως να ελέγξεις τον καιρό.Τέλος το σεληνιακό ημερολόγιο που υπάρχει στο βιβλίο αναλύει έντονα τις τάσεις της συμπεριφοράς των ανθρώπων κάτι που συνδέεται σχεδόν άμεσα με τη σημερινή αστρολογία και τα ζώδια.

Είναι ένα βιβλίο που αποτελούσε τον οδηγό πολλών αλχημιστών του μεσαίωνα! Άνθρωποι αλλά και ολόκληρες πόλεις ζούσαν με τις αρχές αυτού του χειρογράφου! Από τη φύση του μυστήριο, αινιγματικό αλλά ίσως και επικίνδυνο θα μπορούσαμε να πούμε..Είναι όμως ένα υπαρκτό γρημόριο που μέχρι και σήμερα αποτελεί αντικείμενο μελέτης από πολλούς. Όπως πάντα τα συμπεράσματα δικά σας…

Το διάβασα στο mymind.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Πικάτριξ: Το μυστήριο αρχαίο χειρόγραφο που σου μαθαίνει πως να αντλείς ενέργεια από το Σύμπαν..
Πικάτριξ: Το μυστήριο αρχαίο χειρόγραφο που σου μαθαίνει πως να αντλείς ενέργεια από το Σύμπαν..
Πικάτριξ: Το μυστήριο αρχαίο χειρόγραφο που σου μαθαίνει πως να αντλείς ενέργεια από το Σύμπαν..
https://i0.wp.com/www.mymind.gr/wp-content/uploads/2017/06/maxresdefault-1.jpg?ssl=1
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/09/blog-post_69.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/09/blog-post_69.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content