Αυτός που πρόβλεψε τον θάνατο της Ελισάβετ συνεχίζει: Ο Κάρολος θα παραιτηθεί και παγκόσμιος πόλεμος θα αρχίσει

Αυτός που πρόβλεψε τον θάνατο της Ελισάβετ συνεχίζει: Ο Κάρολος θα παραιτηθεί και παγκόσμιος πόλεμος θα αρχίσει

👉«Ο Κάρολος θα παραιτηθεί υπέρ του πρίγκιπα Ουΐλιαμ και ένας παγκόσμιος πόλεμος θα αρχίσει το 2023»! Δεν τα λέμε εμείς, αλλά ο άνθρωπος που πρόβλεψε με ακρίβεια τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Είπατε κάτι;

Ακούστηκαν και διαβάστηκαν πολλά για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ· μάθαμε τα περιουσιακά της στοιχεία, τα της διαθήκης της, για τα κοσμήματά της, για το χιούμορ και τον χαρακτήρα της. Κι ακόμη διαβάσαμε πως κάποιος είχε προβλέψει – στο περίπου – την ημερομηνία του θανάτου της και κάποιος άλλος είχε πέσει πιο κοντά στην 8η Σεπτεμβρίου, ημέρα που ο Θεός γονάτισε κι αυτός μπροστά στη Βασίλισσα της Βρετανίας….

Όμως τώρα υπάρχει κάτι πιο σοβαρό…. Ένας άνθρωπος – γνωστός σε όλους πια – που έζησε πριν από 500 χρόνια, ήταν αυτός που. με τη ερμηνευτική ικανότητα ενός σύγχρονου μελετητή, είχε κάνει την πιο ακριβή πρόβλεψη από όλους! Γνωστός για τις προφητείες του, ο Νοστράδαμος (μπορεί και να) αναφέρθηκε στον θάνατο της Βασίλισσας, αλλά και διεύρυνε τις προβλέψεις του για το μέλλον, όχι μόνο της μοναρχίας, αλλά και του κόσμου μας.

Ο Michel de Nostredame, ο γνωστός Νοστράδαμος, ήταν Γάλλος, που του άρεσε η αστρολογία και καταγινόταν με τις προβλέψεις. Και όχι μόνο. Ο Νοστράδαμος ήταν φαρμακοποιός, γιατρός και – κυρίως – φημισμένος μάντης Στην εποχή του, έγινε περισσότερο γνωστός για το έργο του «Les Propheties», που δημοσίευσε το 1555.

Οι Προφητείες, Είναι – σύμφωνα με τον ίδιο – μια συλλογή από 942 ποιητικά τετράστιχα, που φέρονται να προβλέπουν (αλληγορικά πάντα) μελλοντικά γεγονότα. Τα περισσότερα από τα τετράστιχα ασχολούνται με καταστροφές, όπως λοιμοί, σεισμοί, πόλεμοι, πλημμύρες, εχθρικές εισβολές, δολοφονίες, ξηρασίες και μάχες – όλα αυτά χωρίς ημερομηνία και βασισμένα σε προγνωστικά του Mirabilis Liber (παλαιότερη του Νοστράδαμου, ανώνυμη και πολύ δημοφιλής συλλογή προβλέψεων από χριστιανούς – αγίους που γράφτηκε εν μέρει τον Μεσαίωνα).

Βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο…

Τα τελευταία χρόνια, το έργο του Νοστράδαμου έχει ερμηνευτεί με διαφορετικούς τρόπους από πολλούς συγγραφείς που προσπαθούν να ταιριάξουν – εφαρμόζουν τις «προβλέψεις» του στο σύγχρονο μέλλον.
Ένας από τους συγγραφείς που έχει αξιολογήσει και εντρυφήσει στο έργο του Νοστράδαμου είναι ο Βρετανός Μάριο Ρίντινγκ (Mario Reading) που, πριν αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο νικημένος από τον καρκίνο το 2017, είχε γράψει τουλάχιστον 8 βιβλία, που σχεδόν όλα καταπιάνονταν με θέματα προφητειών, αποκρυφισμού, μεταφυσικών και προσπαθούσε να ερμηνεύσει μεσαιωνικούς μύθους .Κάποιοι από τους τίτλους των βιβλίων, μας αποκαλύπτουν την ιδιαίτερη θεματολογία του συγγραφέα: «Ο Κώδικας των Μάγια», «Ο Τρίτος Αντίχριστος», «Η Προφητεία των Ναϊτών», «Το Επαγγελματικό Μυστικό»…
Ο Ρίντινγκ έγραψε και το βιβλίο: «Nostradamus: Οι Πλήρεις Προφητείες για το Μέλλον» το 2005. Ο βρετανός συγγραφέας έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στην ερμηνεία των προβλέψεων του Νοστράδαμου.

Και φθάνουμε στο 2022 και η βασίλισσα Ελισάβετ, ταξιδεύει στην αιωνιότητα και ο Ρίντινγκ έχει ερμηνεύσει τις προβλέψεις για τη μοναρχία, εξετάζοντας εξονυχιστικά και με περισσή σπουδή το υλικό του Νοστράδαμου.

Πρόβλεψη με ακρίβεια ελβετικού ρολογιού

Κι αυτοί που δεν κοιμούνται τα βράδια αν δεν ξεφυλλίσουν ένα βιβλίο και δεν διαβάσουν μια δυο το πολύ τρεις σελίδες του, έχουν πια χάσει τον ύπνο τους μελετώντας το βιβλίο του Ρέντινγκ για τον Νοστράδαμο, που φέρεται να είναι απίστευτα ακριβής σχετικά με τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Σε ένα από τα κεφάλαιά του, που μιλάει για τον βασιλιά Κάρολο, έχει γράψει: «Το προοίμιο είναι ότι η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ θα πεθάνει, περίπου το 2022, σε ηλικία περίπου 96 ετών, πέντε χρόνια νεότερη από τη μητέρα της». Τέτοια ακρίβεια, ούτε ελβετικό ρολόι…

Οι αναφορές για τη μοναρχία – όπως τις ερμηνεύει ο Ρέντινγκ – ωστόσο, δεν σταματούν εκεί. Η άλλη σημαντική πρόβλεψη που έκανε είναι ότι, «…ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, κουρασμένος από τις επίμονες επιθέσεις τόσο στον ίδιο όσο και στη δεύτερη σύζυγό του 25 χρόνια από τον θάνατο της πρώτης του συζύγου, πριγκίπισσας Νταϊάνα, αποφασίζει να παραιτηθεί υπέρ του πρίγκιπα Γουίλιαμ…».

Και όταν πια εξαντλέι τα περί μοναρχίας, Καρόλου κ.τλ. ο Νοστράδαμος, δια της πένας του Ρίντινγκ προβλέπει ότι θα αρχίσει ένας Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος το 2023! Αυτό μας έλειπε…

Ο Νοστράδαμος έγραψε κι οι άλλοι ερμήνευαν κατά το δοκούν…

Το ερώτημα, λοιπόν, που τίθεται είναι, πώς ήταν δυνατόν κάποιος που έζησε τόσα χρόνια πριν από τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον βασιλιά Κάρολο να κάνει τόσο ακριβείς προβλέψεις για το μέλλον τους; Ουσιαστικά δεν το έκανε. Το πρωτότυπο έργο δεν κάνει συγκεκριμένες αναφορές στη βρετανική μοναρχία το 2022 και φαίνεται να είναι απλώς η (ευφάνταστη να την πούμε;) ερμηνεία του Ρίντινγκ.

Οι προβλέψεις του Νοστράδαμου δεν είναι συγκεκριμένες για καμία χώρα στον κόσμο. Ενώ ο Ρίντινγκ παρέχει μια ενδιαφέρουσα, και σίγουρα εύλογη, ερμηνεία του έργου του Νοστράδαμου, δείχνει επίσης πόσο ασαφείς ήταν πραγματικά οι προφητείες του Γάλλου. Περιλαμβάνεται αντίγραφο του πρωτότυπου στην αρχή του κεφαλαίου για τους βρετανούς μονάρχες· μεταφρασμένο στα αγγλικά, γράφει: «Επειδή αποδοκίμασαν το διαζύγιό του. Ένας άνθρωπος που αργότερα τον θεώρησαν ανάξιο. Ο λαός θα εξαναγκάσει σε παραίτηση τον Βασιλιά των Νησιών. Ένας άντρας θα τον αντικαταστήσει που δεν περίμενε ποτέ να γίνει βασιλιάς».

Τι κάνει νιαού νιάου στα κεραμίδια, λοιπόν;

Σίγουρα όχι ο Κάρλος που τώρα σαν βρεγμένη γάτα τρέχει να αποδείξει ότι είναι άξιος για το στέμμα που φορούσε η μητέρα του επί 70 χρόνια.

Καλά να είμαστε να δούμε αν θα επαληθευτεί ο Νοστράδαμος… ο Ρίντινγκ πιο σωστά.

Πηγή: ethnos.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,267,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1260,ΒΙΝΤΕΟ,841,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,331,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1565,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Αυτός που πρόβλεψε τον θάνατο της Ελισάβετ συνεχίζει: Ο Κάρολος θα παραιτηθεί και παγκόσμιος πόλεμος θα αρχίσει
Αυτός που πρόβλεψε τον θάνατο της Ελισάβετ συνεχίζει: Ο Κάρολος θα παραιτηθεί και παγκόσμιος πόλεμος θα αρχίσει
Αυτός που πρόβλεψε τον θάνατο της Ελισάβετ συνεχίζει: Ο Κάρολος θα παραιτηθεί και παγκόσμιος πόλεμος θα αρχίσει
https://katohika.gr/wp-content/uploads/2022/09/karolos-670x400.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/09/blog-post_48.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/09/blog-post_48.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content