Συναισθηματική Αποφόρτιση και ρύθμιση των Ενεργειακών Κέντρων - Απελευθέρωση από δεσμευτικές ανάγκες

Συναισθηματική Αποφόρτιση και ρύθμιση των Ενεργειακών Κέντρων - Απελευθέρωση από δεσμευτικές ανάγκες

👉Τα ενεργειακά κέντρα του ανθρώπου είναι γνωστά από την αρχαιότητα!...Μέσα από την πλατωνική γραμματεία και ό,τι έχει σωθεί, μάλλον ό,τι έχουν αφήσει να έχει πρόσβαση ο σημερινός άνθρωπος, βλέπουμε πως τα γνώριζαν πολύ καλά! Είχαν δε, άμεση σχέση με τις θεραπείες που γινόντουσαν, και ιδιαίτερα στα Ασκληπεία, οπου προσεγγίζαν την απώλεια σθένους, την ασθένεια δηλαδή, σε ενεργειακό επίπεδο.

Συναισθηματική Αποφόρτιση και ρύθμιση των Ενεργειακών Κέντρων

Η μη σωστή ροή ή ο φραγμός αυτής της ενεργείας με διαφόρους τρόπους μέσα από τα βιώματα μας όπως σταματώντας τα βίαια, αντιστρέφοντας τα, υπολειτουργώντας ή υπερλειτουργώντας τα, έχουν την αντίστοιχή επίπτωση στο σώμα και την ψυχολογία μας.

Δονήσεις πολύ υψηλών συχνοτήτων μας διαπερνούν συνεχώς και μας τρέφουν και μας φορτίζουν εισρέοντας στο σώμα μας μέσα από 7 πολύ συγκεκριμένα σημεία που λειτουργούν σαν μετασχηματιστές ενέργειας.

Κατανεμημένα από τη βάση της σπονδυλικής στήλης ως το ύψος της επίφυσης στον εγκέφαλο, το καθένα ενεργειακό κέντρο έχει τις δικές του ξεχωριστές λειτουργίες και συνδέεται με διαφορετικά όργανα και συμπεριφορές.

Η ανάπτυξη εσωτερικών δυνάμεων διευκολύνει την εύρυθμη λειτουργία αυτών των 7 ενεργειακών κέντρων.

Η ενέργεια σ’ αυτά κινείται ταχύτατα και περιστροφικά δίνοντας την εντύπωση δίνης ή τροχού ή κύκλου- κρίκου. Όσο ανώτερες και ταχύτερες οι δονήσεις τόσο περισσότερο αυτή η δόνηση που ταυτίζεται με το Δημιουργό - Θεό. – Ο θεός παράγεται από το ρήμα θέω = τρέχω που σηματοδοτεί εκείνον που κινείται /δονείται γρήγορα-.

Τα 7 ενεργειακά κέντρα είναι οι κεντρικές πύλες μετασχηματισμού και ανταλλαγής ενέργειας ανάμεσα σε εμάς και το περιβάλλον μας. Πριν ακόμα αγγίξουμε έναν άνθρωπο τα ενεργειακά κέντρα μας έρχονται σε αμοιβαία επαφή και μας δίνουν ένα σήμα για την ποιότητα και τις προθέσεις του, που τις συλλαμβάνουμε με τις διάφορες αλλαγές που αισθανόμαστε.

Τα ενεργειακά κέντρα ενεργούν σαν κεραίες ανταλλάσσοντας μηνύματα με το περιβάλλον μας. Μέσα από αυτά μπορούμε να συλλάβουμε τις προθέσεις των άλλων αλλά και να εκπέμψουμε θεραπευτικές δονήσεις καθώς και συνειδητά ή υποσυνείδητα μηνύματα που επηρεάζουν τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω μας. Καθώς κάθε ένα έχει τη δική του «ταυτότητα» μπορεί να μας δώσει πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας και του ψυχισμού.

Για κάθε ενεργειακό κέντρο αντιστοιχεί ένα χρώμα.

Η χρωματική θεραπευτική ενέργεια
Σύμφωνα με τους ερευνητές της μεθόδου, κάθε αρνητική βιολογική κατάσταση, πριν εκδηλωθεί σαν σωματικό σύμπτωμα, εκδηλώνεται πρώτα στην αύρα του ατόμου. Με την χρωματοθεραπεία λοιπόν (η οποία στην πράξη εφαρμόζεται με την έκθεση του ασθενούς σε δέσμες έγχρωμου φωτός, από ειδικούς προβολείς), η αύρα παίρνει τη δόνηση του χρώματος και μεταφέρει την θεραπευτική της ενέργεια στο σώμα. Έτσι, η κόπωση, το άγχος, η απογοήτευση και άλλες αρνητικές βιολογικές και ψυχοδιανοητικές καταστάσεις εξουδετερώνονται, με αποτέλεσμα, να προλαμβάνονται και οι διάφορες παθήσεις.

Ήδη, εδώ και αρκετά χρόνια, η κλασική ιατρική χρησιμοποιεί τη χρωματοθεραπεία, για την αποκατάσταση του νεογνικού ίκτερου. Τα νεογέννητα με ίκτερο τοποθετούνται σε ένα θάλαμο, ο οποίος φωτίζεται από ένα ειδικό μπλε χρώμα και η ανάρρωση τους γίνεται σε πολύ πιο σύντομο διάστημα. Το μπλε χρώμα διώχνει, επίσης, την υπερένταση, τον εκνευρισμό, ενώ επιδρά στο αίμα ρυθμίζοντας την πίεση. Το πράσινο πάλι, είναι το χρώμα που χρησιμοποιεί στην πρακτική εφαρμογή της η χρωματοθεραπεία, για να διώξει τον πονοκέφαλο, τις αϋπνίες, την κούραση και την ευερεθιστικότητα, ενώ το κίτρινο χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις πνευματικής κατάπτωσης.

Οι χρωματικές «προτιμήσεις» ιστών και οργάνων
Όμως και η μέχρι τώρα έρευνα στην ιατρική, έχει δείξει ότι το έγχρωμο φως παρουσιάζει ειδική συγγένεια με τους ιστούς και τα όργανα του ανθρώπου. Θα μπορούσαμε π.χ να πούμε ότι στο συκώτι «ταιριάζει» περισσότερο το πορτοκαλί, στην καρδιά «ταιριάζει» περισσότερο το πράσινο, στα νεφρά το κίτρινο κ.ο.κ.

Σε αυτές τις χρωματικές «προτιμήσεις» βασίστηκε ο Δρ.Kaefer και διατύπωσε το 1980 μια μέθοδο χρησιμοποίησης μονοχρωματικού φωτός για τη διάγνωση εκφυλιστικών αλλοιώσεων στα αγγεία του βολβού των ματιών, ύστερα από μελέτες που έκανε στο πανεπιστήμιο της Χαϊδεμβέργης.

Πειράματα, επίσης, που έγιναν στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, απέδειξαν ότι μια ομάδα φοιτητών που χρησιμοποιούσε για το διάβασμα λάμπες κίτρινου χρώματος, απέδωσε καλύτερα στη μελέτη και έδειξε μεγαλύτερη αντοχή κατά 37% από την ίδια ομάδα που μελετούσε με τις ίδιες συνθήκες, αλλά χωρίς έγχρωμο φως.

Απελευθέρωση από δεσμευτικές ανάγκες

Όταν πρόκειται να εργαστείτε για να ξεπεράσετε εμπόδια ψυχικής υγείας και προβλήματα όπως το άγχος, ο διαλογισμός τύπου voice healing που ενσωματώνει την χρωματική θεραπευτική ενέργεια, είναι μια βασική λύση για την ίαση πολλών θεμάτων.

Έχει αποδειχθεί ότι βοηθά σε μια σειρά από διαφορετικά προβλήματα υγείας, όπως:
  • Χρόνιος πόνος
  • Κατάθλιψη
  • Ανησυχία
  • Υψηλή αρτηριακή πίεση και πολλά άλλα
Σύμφωνα με επιστημονικές πηγές, ο κατευθυνόμενος διαλογισμός μπορεί να προκαλέσει μια ακραία αίσθηση χαλάρωσης και να βοηθήσει να χαλαρώσει το μυαλό από δεσμευτικές ανάγκες. Κατά τη διάρκεια των διαλογιστικών πρακτικών εστιάζετε την ενέργεια και τις σκέψεις σας για να μειώσετε την ακαταστασία του εγκεφάλου και την αίσθηση ενός συνωστισμένου μυαλού.

Ο κατευθυνόμενος διαλογισμός - voice healing, έχει επίσης αποδειχθεί ότι βοηθά σε άλλα, πιο παραμελημένα προβλήματα που σχετίζονται με την υγεία.

Ο εγκέφαλος είναι μια μηχανή δημιουργίας μοτίβων. Βλέπουμε συνδέσεις και μοτίβα παντού, ακόμα και αν αυτά δεν υπάρχουν. Οι ανάγκες για τον εαυτό μας επικαιροποιούνται καθημερινά, ωστόσο μπορούμε να τις ορίσουμε και να επιταχύνουμε τη διαδικασία απελευθέρωσης, όταν αυτές γίνονται δεσμευτικές δημιουργώντας πολύ σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα μας.

Τι είναι το Voice Healing

Η μέθοδος που σου προτείνω, είναι ο συνδυασμός της φωνής με ειδικά μουσικά ακούσματα (πιστοποιημένες μουσικές - hz) και συγκεκριμένο λεκτικό περιεχόμενο, για να συμβεί με την προπονηση του νου (επανάληψη), μια νοερή απεικόνιση που φέρνει το αποτέλεσμα που επιθυμείς στην ζωή σου.

Η νοερή απεικόνιση είναι μια διαδικασία που επιστρατεύει την έμφυτη δύναμη της φαντασίας έτσι ώστε να αποκτήσεις μια ολιστική θέαση της ζωής σου, να εντοπίσεις τον ανασταλτικό παράγοντα που την έχει οδηγήσει σε νόσο ή σε προκλήσεις που αντιμετωπίζεις και αμέσως να βάλει τον Νου σου στη διαδικασία για την αντιστροφή ή την αλλαγή που χρειάζεσαι.

Το Voice Healing βασίζεται στο μοντέλο της ηχο-φαινομενολογίας και στην άποψη ότι οι σκέψεις, οι ιδέες και οι πεποιθήσεις μας αποτυπώνονται στο νου μέσω των συναισθημάτων και των αισθήσεων με τη μορφή εικόνων. Αυτές οι εικόνες απεικονίζουν τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο έξω μας και μέσα μας. Οι εικόνες που επιλέγουμε να παραμένουν στη ψυχοσύνθεσή μας, εκούσια ή ακούσια, επιδρούν στη ψυχοφυσιολογία μας. Έρευνες με εγκεφαλογραφήματα έχουν δείξει ότι οι ίδιες περιοχές του εγκεφάλου που ενεργοποιούνται με αυτό που θεωρείται «κανονική» αντίληψη ενεργοποιούνται και με τη νοερή απεικόνιση.

Το Voice Healing ενισχύει στο τετραπλάσιο την ένταση της νοερής απεικόνισης που λειτουργεί ταυτόχρονα διαγνωστικά, καθώς οι εικόνες καθρεφτίζουν τη σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική πτυχή της ύπαρξής μας που χρήζουν εξερεύνησης και ίασης, και θεραπευτικά καθώς αποκαλύπτει έναν ενεργό θησαυρό θεραπευτικών συμβόλων που συγκροτούν το κλειδί της λύσης πολλών προβλημάτων της καθημερινότητας σου.

(Παρακαλώ πατήστε τον σύνδεσμο που επιθυμείτε, για να κάνετε δωρεάν την εγγραφή σας στο voice healing και κατόπιν ακολουθήστε τα βήματα για την αγορά της συνεδρίας για ένα ολόκληρο μήνα, ΜΟΝΟ με 0,90 λεπτά του ευρώ την ήμερα).

Ηχητική συνεδρία: Συναισθηματική Αποφόρτιση – Ρύθμιση Ενεργειακών Κέντρων (πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Aυτοσυγκέντρωση και διαλογιστική ησυχία
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Συνεδρία διαλογισμού Απελευθέρωση από τις δεσμευτικές ανάγκες μας
(πατήστε ΕΔΩ)

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του παράλληλα με το ολιστικό κέντρο φροντίδα ζωής (Life Health Care) ως Σύμβουλος Αφύπνισης & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής αφύπνισης συνείδησης και προπονητής ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Επαναπρογραμματισμού του Νου - Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης & Ίασης με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων Επαναπρογραμματισμός του Νου επί θεμάτων υγείας (personal health coach).

Πραγματοποιεί προσωπικές συμβουλευτικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανά την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Τηλ επικοινωνίας: 6945 723 523 (11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
Μάθετε για τις ομιλίες, σεμινάρια και συνεδρίες στο https://www.ploumistos.com/
Για ηχητικές συνεδρίες εξ΄αποστάσεως Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Διαλογισμού και Ίασης επισκεφτείτε το https://voicehealing.gr/
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Συναισθηματική Αποφόρτιση και ρύθμιση των Ενεργειακών Κέντρων - Απελευθέρωση από δεσμευτικές ανάγκες
Συναισθηματική Αποφόρτιση και ρύθμιση των Ενεργειακών Κέντρων - Απελευθέρωση από δεσμευτικές ανάγκες
Συναισθηματική Αποφόρτιση και ρύθμιση των Ενεργειακών Κέντρων - Απελευθέρωση από δεσμευτικές ανάγκες
https://www.akadimia.gr/wp-content/uploads/2018/04/4867kmp56tkajf6485.jpg
https://i.ytimg.com/vi/7ZtsYQ5cJ_M/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/09/blog-post_352.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/09/blog-post_352.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content