Απαλλαγείτε από τον ψυχοσωματικό πόνο: Το σώμα και η ψυχή προσπαθούν να βρουν ισορροπία

Απαλλαγείτε από τον ψυχοσωματικό πόνο: Το σώμα και η ψυχή προσπαθούν να βρουν ισορροπία

👉Ο ανθρώπινος οργανισμός αποτελεί ένα ενιαίο σύνολο με σωματικές και ψυχολογικές λειτουργίες που αλληλοεπηρεάζονται. Υπάρχουν πολλοί ψυχολογικοί παράγοντες που επηρεάζουν την σωματική υγεία.

Ψυχοσωματικές διαταραχές ονομάζονται οι διαταραχές κατά τις οποίες τα σωματικά συμπτώματα που εμφανίζονται προέρχονται από μια οργανική ασθένεια.

Ο ψυχοσωματικός πόνος μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ποιότητα ζωής ενός ατόμου, καθιστώντας ζωτικής σημασίας την εξερεύνηση αποτελεσματικών λύσεων για τη διαχείριση και την επίλυσή του. Αυτή η λογική στοχεύει να συζητήσει τους λόγους για τους οποίους μια πολύπλευρη προσέγγιση, συμπεριλαμβανομένης της ψυχοθεραπείας, της διαχείρισης του άγχους και της ολιστικής υγειονομικής περίθαλψης, είναι η πιο υποσχόμενη λύση για την απαλλαγή από τον ψυχοσωματικό πόνο.

Το σώμα και η ψυχή μονίμως προσπαθούν να βρουν ισορροπία.

Είναι γνωστό ότι η καλή ψυχική υγεία συνδέεται άμεσα με τη σωματική και το
αντίστροφο. Είναι σημαντικό να μην αγνοείτε τα σημάδια που το σώμα σας δείχνει, γιατί το μόνο που καταφέρνετε με αυτόν τον τρόπο είναι να αφήνετε την αιτία που έχει δημιουργήσει τον πόνο να δυναμώνει και να συνεχίζει να δρα ύπουλα εις βάρος του εαυτού σας… Μόνο όταν γνωρίζεις την αιτία θα μπορέσει να βρεθεί και η λύση.

Η επιστήμη έχει αποδείξει ότι τα θετικά συναισθήματα μπορούν να βοηθήσουν στο να αλλάξουν και να αντικατασταθούν τα συναισθήματα και οι αντιλήψεις που μας προκαλούν στρες. Αυτό εξισορροπεί τις εξαντλητικές επιπτώσεις των στρεσογόνων αντιδράσεών μας και επίσης μας επηρεάζει θετικά σε ψυχολογικό και σωματικό επίπεδο.

Επίσης έχει μελετηθεί ότι η σύνδεση του ανθρώπου με την εσωτερική πίστη του, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Προβάλει την ανάπτυξη της προσωπικής δύναμης ενός ατόμου, με την ανάπτυξη του θείου που έχει μέσα του. Όταν ένας οπαδός της Νέας Εποχής αναφέρεται στο Θεό, δεν μιλάει για έναν ανώτερο, προσωπικό Θεό που δημιούργησε το σύμπαν, αλλά για μια ανώτερη συνείδηση μέσα στον ίδιο του τον εαυτό. Βλέπει τον εαυτό του σαν ένα μικρο θεό, σαν αυτό που αποκαλείται κόσμος, σύμπαν. Στην πραγματικότητα, οτιδήποτε βλέπει, ακούει, νιώθει ή φαντάζεται κάποιος, θεωρείται θεϊκό.

Ο κατευθυνόμενος διαλογισμός - voice healing, έχει επίσης αποδειχθεί ότι βοηθά σε άλλα, πιο παραμελημένα προβλήματα που σχετίζονται με την υγεία.

Ο εγκέφαλος είναι μια μηχανή δημιουργίας μοτίβων. Βλέπουμε συνδέσεις και μοτίβα παντού, ακόμα και αν αυτά δεν υπάρχουν. Οι ανάγκες για τον εαυτό μας επικαιροποιούνται καθημερινά, ωστόσο μπορούμε να τις ορίσουμε και να επιταχύνουμε τη διαδικασία απελευθέρωσης, όταν αυτές γίνονται δεσμευτικές δημιουργώντας πολύ σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα μας.

Η συγκεκριμένη ηχητική συνεδρία που σας προτείνω (ΕΔΩ), είναι εξαιρετικά ηρεμιστική καθώς δημιουργεί την σύνδεση σου με την πηγή της πίστης σου. Επίσης είναι εξαιρετικά θωρακιστική για την υγεία σου καθώς με τις θεραπευτικές δονήσεις που θα σου δημιουργήσουν οι μουσικές, σε συνδυασμό με την φωνή μου και το κείμενο που θα ακούσετε (επιγεννετική) θα νιώσεις απαλλαγή από ψυχοσωματικούς πόνους. 

Με την επανάληψη της συνεδρίας θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες να αφαιρεθούν αρνητικές επιρροές στις σκέψεις και την ενέργεια σου, ενώ θα αρχίσουν οι ψυχοσωματικοί πόνοι να μειώνονται αισθητά.

Κατανόηση της σύνδεσης μυαλού-σώματος

Για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά ο ψυχοσωματικός πόνος, πρέπει κανείς να αναγνωρίσει την περίπλοκη αλληλεπίδραση μεταξύ νου και σώματος. Έρευνα στην ψυχονευροανοσολογία και την ψυχονευροενδοκρινολογία έχει δείξει πώς οι συναισθηματικές και ψυχολογικές καταστάσεις μπορούν να επηρεάσουν τις φυσιολογικές διεργασίες και να συμβάλουν στην ανάπτυξη σωματικών συμπτωμάτων. Αναγνωρίζοντας αυτή τη σύνδεση, γίνεται προφανές ότι η θεραπεία του ψυχοσωματικού πόνου απαιτεί μια ολιστική προσέγγιση που στοχεύει τόσο τις ψυχικές όσο και τις σωματικές πτυχές της υγείας.

Πως βοηθάει ο ήχος - voice healing να σχηματίσεις θετικές εικόνες το μυαλό και να αλλάξεις τις αρνητικές σκέψεις σου

Ο ήχος έχει ισχυρή επίδραση στο ανθρώπινο μυαλό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία θετικών εικόνων που μπορούν να ωφελήσουν την ψυχική μας υγεία και ευημερία. Ο ήχος είναι μια μορφή ενέργειας που μπορεί να επηρεάσει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές μας και μπορεί να μας βοηθήσει να σχηματίσουμε θετικές εικόνες στο μυαλό μας που μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή μας, να μειώσουν το άγχος και να βελτιώσουν τη συνολική μας αίσθηση ευεξίας.

Ένας τρόπος με τον οποίο ο ήχος μπορεί να βοηθήσει το μυαλό να σχηματίσει θετικές εικόνες είναι μέσω της μουσικής. Η μουσική έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και αιώνες για να βελτιώσει τη διάθεση και να προωθήσει τη χαλάρωση. Μελέτες έχουν δείξει ότι η ακρόαση μουσικής μαζί με με φωνή και ειδικές φράσεις, μπορεί να μειώσει τα επίπεδα άγχους και να αυξήσει τα συναισθήματα ευτυχίας και ευεξίας. Όταν ακούμε voice healing, ο εγκέφαλός μας απελευθερώνει ντοπαμίνη, έναν νευροδιαβιβαστή που σχετίζεται με την ευχαρίστηση και την ανταμοιβή. Αυτό δημιουργεί μια θετική συσχέτιση μεταξύ του voice healing και της διάθεσής μας, καθιστώντας μας ευκολότερο να σχηματίσουμε θετικές εικόνες στο μυαλό μας όταν θα ακούσουμε ξανά την ηχητική συνεδρία που έχουμε επιλέξει.

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο το voice healing μπορεί να βοηθήσει το μυαλό να σχηματίσει θετικές εικόνες είναι μέσω των ηχητικών συνεδριών με ήχους της φύσης. Ο ήχος των πουλιών που κελαηδούν, τα κύματα που πέφτουν ή η βροχή μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης και να μας βοηθήσει να συνδεθούμε με τον φυσικό κόσμο. Οι ήχοι της φύσης στο voice healing μπορούν επίσης να προκαλέσουν θετικές αναμνήσεις και συνειρμούς, όπως ήρεμες διακοπές ή μια ευχάριστη υπαίθρια εμπειρία. Αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να σχηματίσουμε θετικές εικόνες στο μυαλό μας που μπορούν να μειώσουν το στρες και το άγχος και να βελτιώσουν τη συνολική αίσθηση ευεξίας.

Ο ήχος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε πρακτικές διαλογισμού και ενσυνειδητότητας για να βοηθήσει το μυαλό να σχηματίσει θετικές εικόνες. Πολλές ηχητικές συνεδρίες του voice healing περιλαμβάνουν εστίαση στην αναπνοή ή σε μια φράση - πεποίθηση. Αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να ηρεμήσουμε το μυαλό μας και να σχηματίσουμε θετικές εικόνες που προάγουν τη χαλάρωση και την εσωτερική γαλήνη.

Το voice healing έχει ισχυρή επίδραση στο μυαλό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σχηματίσει θετικές εικόνες που ωφελούν την ψυχική μας υγεία και ευημερία.

Το voice healing μπορεί να μας βοηθήσει να μειώσουμε το άγχος, να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας και να προάγουμε την αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης. Ενσωματώνοντας το στην καθημερινή μας ζωή, μπορούμε να επαναπρογραμματίσουμε τον εαυτό μας, να ανεβάσουμε τη δύναμή μας και να βελτιώσουμε την ψυχική μας υγεία και ευεξία.

Ηχητικές συνεδρίες  Αυτοθεραπείας (κατάλογος)

Ηχητική συνεδρία: Ανακούφιση από πόνους – Σύνδεση με το Θείον
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Μείωση Άγχους – Στρες – Συναισθηματικής Αποφόρτισης
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Ρύθμιση Θυροειδή & Μεταβολισμού
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Μείωση Πονοκεφάλων-Ημικρανιών-Στρες & Άγχους
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Μυοχαλαρωτικού «θεραπευτικού» μασάζ (Πλάτη – Στήθος – όλο το σώμα)
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Αποτοξίνωση του εντέρου-Πεπτικά προβλήματα-Νευρώσεις
(πατήστε ΕΔΩ)

Θα βρείτε νέες ηχητικές συνεδρίες Αυτοθερπαείας ΕΔΩ

Νέες συνεδρίες 

Ηχητική συνεδρία: Νέος Εαυτός: Εστίαση στα Θετικά – Πεποιθήσεις Επαναπρογραμματισμού (Μέρος 1ο) 
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Νέος Εαυτός – Ενίσχυση του Σεβασμού για την ζωή μου (Μέρος 8ο)
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Συνεδρία μυοχαλαρωτικού «θεραπευτικού» μασάζ (Πλάτη – Στήθος – όλο το σώμα) 
(πατήστε ΕΔΩ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Τηλ επικοινωνίας: 6945 723 523 (11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
Μάθετε για τις ομιλίες, σεμινάρια και συνεδρίες στο https://www.ploumistos.com/
Για ηχητικές συνεδρίες εξ΄αποστάσεως Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Διαλογισμού και Ίασης επισκεφτείτε το https://voicehealing.gr/
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2213,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1080,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,262,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1247,ΒΙΝΤΕΟ,817,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,329,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1552,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,83,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3470,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,903,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαλλαγείτε από τον ψυχοσωματικό πόνο: Το σώμα και η ψυχή προσπαθούν να βρουν ισορροπία
Απαλλαγείτε από τον ψυχοσωματικό πόνο: Το σώμα και η ψυχή προσπαθούν να βρουν ισορροπία
Απαλλαγείτε από τον ψυχοσωματικό πόνο: Το σώμα και η ψυχή προσπαθούν να βρουν ισορροπία
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8ObAjQTyrFpwiVwTugfhg_m7SLVMNGrROD2maqAsWb80LDRo8CKudFSGAVP9nKdOJDycAWPATkcy1tZfOZXa06qJEtqZKYujeEEyNgaaDBp_V3XfogNC3tdKCUzZPPuQAPRq5maiTrpGte3qIjGUxzgpMEzdhpJOQh5WpzjB8YGJHEuyIazyr4peeOvqt/w400-h360/%CE%91%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5%20%CE%B1%CF%80%CF%8C%20%CF%84%CE%BF%CE%BD%20%CF%88%CF%85%CF%87%CE%BF%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%20%CF%80%CF%8C%CE%BD%CE%BF%20%CE%A4%CE%BF%20%CF%83%CF%8E%CE%BC%CE%B1%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%B7%20%CF%88%CF%85%CF%87%CE%AE%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD%20%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%81%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AF%CE%B1.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8ObAjQTyrFpwiVwTugfhg_m7SLVMNGrROD2maqAsWb80LDRo8CKudFSGAVP9nKdOJDycAWPATkcy1tZfOZXa06qJEtqZKYujeEEyNgaaDBp_V3XfogNC3tdKCUzZPPuQAPRq5maiTrpGte3qIjGUxzgpMEzdhpJOQh5WpzjB8YGJHEuyIazyr4peeOvqt/s72-w400-c-h360/%CE%91%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5%20%CE%B1%CF%80%CF%8C%20%CF%84%CE%BF%CE%BD%20%CF%88%CF%85%CF%87%CE%BF%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%20%CF%80%CF%8C%CE%BD%CE%BF%20%CE%A4%CE%BF%20%CF%83%CF%8E%CE%BC%CE%B1%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%B7%20%CF%88%CF%85%CF%87%CE%AE%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD%20%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%81%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AF%CE%B1.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/09/blog-post_22.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/09/blog-post_22.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content