Μήπως υποφέρεις από Ψυχοσωματικούς πόνους; - Η λύση της απαλλαγής

Μήπως υποφέρεις από Ψυχοσωματικούς πόνους; - Η λύση της απαλλαγής

👉Ο ανθρώπινος οργανισμός αποτελεί ένα ενιαίο σύνολο με σωματικές και ψυχολογικές λειτουργίες που αλληλοεπηρεάζονται. Υπάρχουν πολλοί ψυχολογικοί παράγοντες που επηρεάζουν την σωματική υγεία.

Ψυχοσωματικές διαταραχές ονομάζονται οι διαταραχές κατά τις οποίες τα σωματικά συμπτώματα που εμφανίζονται προέρχονται από μια οργανική ασθένεια.

Το σώμα και η ψυχή μονίμως προσπαθούν να βρουν ισορροπία.

Είναι γνωστό ότι η καλή ψυχική υγεία συνδέεται άμεσα με τη σωματική και το
αντίστροφο. Είναι σημαντικό να μην αγνοείτε τα σημάδια που το σώμα σας δείχνει, γιατί το μόνο που καταφέρνετε με αυτόν τον τρόπο είναι να αφήνετε την αιτία που έχει δημιουργήσει τον πόνο να δυναμώνει και να συνεχίζει να δρα ύπουλα εις βάρος του εαυτού σας… Μόνο όταν γνωρίζεις την αιτία θα μπορέσει να βρεθεί και η λύση.

Η επιστήμη έχει αποδείξει ότι τα θετικά συναισθήματα μπορούν να βοηθήσουν στο να αλλάξουν και να αντικατασταθούν τα συναισθήματα και οι αντιλήψεις που μας προκαλούν στρες. Αυτό εξισορροπεί τις εξαντλητικές επιπτώσεις των στρεσογόνων αντιδράσεών μας και επίσης μας επηρεάζει θετικά σε ψυχολογικό και σωματικό επίπεδο.

Επίσης έχει μελετηθεί ότι η σύνδεση του ανθρώπου με την εσωτερική πίστη του, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Προβάλει την ανάπτυξη της προσωπικής δύναμης ενός ατόμου, με την ανάπτυξη του θείου που έχει μέσα του. Όταν ένας οπαδός της Νέας Εποχής αναφέρεται στο Θεό, δεν μιλάει για έναν ανώτερο, προσωπικό Θεό που δημιούργησε το σύμπαν, αλλά για μια ανώτερη συνείδηση μέσα στον ίδιο του τον εαυτό. Βλέπει τον εαυτό του σαν ένα μικρο θεό, σαν αυτό που αποκαλείται κόσμος, σύμπαν. Στην πραγματικότητα, οτιδήποτε βλέπει, ακούει, νιώθει ή φαντάζεται κάποιος, θεωρείται θεϊκό.

Ο κατευθυνόμενος διαλογισμός - voice healing, έχει επίσης αποδειχθεί ότι βοηθά σε άλλα, πιο παραμελημένα προβλήματα που σχετίζονται με την υγεία.

Ο εγκέφαλος είναι μια μηχανή δημιουργίας μοτίβων. Βλέπουμε συνδέσεις και μοτίβα παντού, ακόμα και αν αυτά δεν υπάρχουν. Οι ανάγκες για τον εαυτό μας επικαιροποιούνται καθημερινά, ωστόσο μπορούμε να τις ορίσουμε και να επιταχύνουμε τη διαδικασία απελευθέρωσης, όταν αυτές γίνονται δεσμευτικές δημιουργώντας πολύ σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα μας.

Η συγκεκριμένη ηχητική συνεδρία που σας προτείνω, είναι εξαιρετικά ηρεμιστική καθώς δημιουργεί την σύνδεση σου με την πηγή της πίστης σου. Επίσης είναι εξαιρετικά θωρακιστική για την υγεία σου καθώς με τις θεραπευτικές δονήσεις που θα σου δημιουργήσουν οι μουσικές, σε συνδυασμό με την φωνή μου και το κείμενο που θα ακούσετε (επιγεννετική) θα νιώσεις απαλλαγή από ψυχοσωματικούς πόνους. 

Με την επανάληψη της συνεδρίας θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες να αφαιρεθούν αρνητικές επιρροές στις σκέψεις και την ενέργεια σου, ενώ θα αρχίσουν οι ψυχοσωματικοί πόνοι να μειώνονται αισθητά.

(Παρακαλώ πατήστε τον σύνδεσμο που επιθυμείτε, για να κάνετε δωρεάν την εγγραφή σας στο voice healing και κατόπιν ακολουθήστε τα βήματα για την αγορά της συνεδρίας για ένα ολόκληρο μήνα, ΜΟΝΟ με 0,90 λεπτά του ευρώ την ήμερα).

Για την ηχητική συνεδρία "Υποφέρεις από Ψυχοσωματικούς πόνους; - Η λύση της απαλλαγής"  Πατήστε ΕΔΩ

Ηχητικές συνεδρίες  Αυτοθεραπείας (κατάλογος)

Ηχητική συνεδρία: Ανακούφιση από πόνους – Σύνδεση με το Θείον
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Μείωση Άγχους – Στρες – Συναισθηματικής Αποφόρτισης
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Ρύθμιση Θυροειδή & Μεταβολισμού
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Μείωση Πονοκεφάλων-Ημικρανιών-Στρες & Άγχους
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Μυοχαλαρωτικού «θεραπευτικού» μασάζ (Πλάτη – Στήθος – όλο το σώμα)
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Αποτοξίνωση του εντέρου-Πεπτικά προβλήματα-Νευρώσεις
(πατήστε ΕΔΩ)

Θα βρείτε νέες ηχητικές συνεδρίες Αυτοθερπαείας ΕΔΩ

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας

Τι είναι το Voice Healing

Η μέθοδος που σου προτείνω, είναι ο συνδυασμός της φωνής με ειδικά μουσικά ακούσματα (πιστοποιημένες μουσικές - hz) και συγκεκριμένο λεκτικό περιεχόμενο, για να συμβεί με την προπονηση του νου (επανάληψη), μια νοερή απεικόνιση που φέρνει το αποτέλεσμα που επιθυμείς στην ζωή σου.

Η νοερή απεικόνιση είναι μια διαδικασία που επιστρατεύει την έμφυτη δύναμη της φαντασίας έτσι ώστε να αποκτήσεις μια ολιστική θέαση της ζωής σου, να εντοπίσεις τον ανασταλτικό παράγοντα που την έχει οδηγήσει σε νόσο ή σε προκλήσεις που αντιμετωπίζεις και αμέσως να βάλει τον Νου σου στη διαδικασία για την αντιστροφή ή την αλλαγή που χρειάζεσαι.

Το Voice Healing βασίζεται στο μοντέλο της ηχο-φαινομενολογίας και στην άποψη ότι οι σκέψεις, οι ιδέες και οι πεποιθήσεις μας αποτυπώνονται στο νου μέσω των συναισθημάτων και των αισθήσεων με τη μορφή εικόνων. Αυτές οι εικόνες απεικονίζουν τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο έξω μας και μέσα μας. Οι εικόνες που επιλέγουμε να παραμένουν στη ψυχοσύνθεσή μας, εκούσια ή ακούσια, επιδρούν στη ψυχοφυσιολογία μας. Έρευνες με εγκεφαλογραφήματα έχουν δείξει ότι οι ίδιες περιοχές του εγκεφάλου που ενεργοποιούνται με αυτό που θεωρείται «κανονική» αντίληψη ενεργοποιούνται και με τη νοερή απεικόνιση.

Το Voice Healing ενισχύει στο τετραπλάσιο την ένταση της νοερής απεικόνισης που λειτουργεί ταυτόχρονα διαγνωστικά, καθώς οι εικόνες καθρεφτίζουν τη σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική πτυχή της ύπαρξής μας που χρήζουν εξερεύνησης και ίασης, και θεραπευτικά καθώς αποκαλύπτει έναν ενεργό θησαυρό θεραπευτικών συμβόλων που συγκροτούν το κλειδί της λύσης πολλών προβλημάτων της καθημερινότητας σου.

Νέες συνεδρίες 

Ηχητική συνεδρία: Νέος Εαυτός: Εστίαση στα Θετικά – Πεποιθήσεις Επαναπρογραμματισμού (Μέρος 1ο) 
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Νέος Εαυτός – Ενίσχυση του Σεβασμού για την ζωή μου (Μέρος 8ο)
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Συνεδρία μυοχαλαρωτικού «θεραπευτικού» μασάζ (Πλάτη – Στήθος – όλο το σώμα) 
(πατήστε ΕΔΩ)

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του παράλληλα με το ολιστικό κέντρο φροντίδα ζωής (Life Health Care) ως Σύμβουλος Αφύπνισης & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής αφύπνισης συνείδησης και προπονητής ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Επαναπρογραμματισμού του Νου - Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης & Ίασης με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων Επαναπρογραμματισμός του Νου επί θεμάτων υγείας (personal health coach).

Πραγματοποιεί προσωπικές συμβουλευτικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανά την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Τηλ επικοινωνίας: 6945 723 523 (11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
Μάθετε για τις ομιλίες, σεμινάρια και συνεδρίες στο https://www.ploumistos.com/
Για ηχητικές συνεδρίες εξ΄αποστάσεως Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Διαλογισμού και Ίασης επισκεφτείτε το https://voicehealing.gr/
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,522,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2115,ΑΠΟΨΕΙΣ,112,Άρθρα,831,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,173,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,889,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,205,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,962,ΒΙΝΤΕΟ,482,ΒΟΛΟΣ,99,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1860,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,247,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1967,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,47,ΕΡΕΥΝΕΣ,81,ΖΩΗ,234,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,100,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,99,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1110,Κόσμος,10183,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,60,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,724,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1672,Πολιτική,6941,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6234,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,89,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,72,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1258,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3302,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,87,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,122,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,775,Eco-News,2927,GP - info,5,voice healing therapy,76,
ltr
item
Ploumistos.com: Μήπως υποφέρεις από Ψυχοσωματικούς πόνους; - Η λύση της απαλλαγής
Μήπως υποφέρεις από Ψυχοσωματικούς πόνους; - Η λύση της απαλλαγής
Μήπως υποφέρεις από Ψυχοσωματικούς πόνους; - Η λύση της απαλλαγής
https://www.ascodocpsy.org/wp-content/uploads/2020/07/Fotolia_62677764_M.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/09/blog-post_22.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/09/blog-post_22.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content