5 τρόποι για να προστατεύσετε την ενέργειά σας

5 τρόποι για να προστατεύσετε την ενέργειά σας

👉Ζούμε σε έναν όλο και πιο δυνατό κόσμο. Υπάρχουν ατελείωτες πηγές απόσπασης της προσοχής και η πανταχού παρουσία της τεχνολογίας έχει αυξήσει απότομα τις απαιτήσεις για την προσοχή μας. Ανεξάρτητα από αυτό, το να καταλάβουμε πώς να παραμείνετε συγκεντρωμένοι ήταν ένα διαχρονικό εμπόδιο.

Η προστασία της ενέργειάς μας έχει να κάνει με την καλλιέργεια περισσότερης ησυχίας στη ζωή μας, ώστε να μπορούμε να συντονιστούμε με τη δική μας ενέργεια πριν απορροφήσουμε την ενέργεια όλων των άλλων.

Σε αυτό το άρθρο θέλω να εξερευνήσω τις εσωτερικές αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε για να προστατεύσουμε την ενέργειά μας αλλά και τις τεχνικές που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όταν ο έξω κόσμος έχει γίνει χαοτικός ή αποπροσανατολιστικός.

5 τρόποι για να προστατεύσετε την ενέργειά σας

1. Θέστε ξεκάθαρα όρια


Το να γνωρίζουμε ποια είναι τα όρια είναι ο πιο ισχυρός τρόπος με τον οποίο μπορούμε να προστατεύσουμε την ενέργειά μας. Αυτό συμβαίνει για να μην μας τραβάνε απλώς εξωτερικές δυνάμεις, να καταλήγουμε σε καταστάσεις που ήδη γνωρίζουμε ότι δεν είναι υγιείς για εμάς και να πρέπει να κάνουμε έλεγχο των ζημιών συνεχώς.

Μου αρέσει να κοιτάζω τα όρια από την οπτική γωνία του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος. Αναλογιζόμενοι προηγούμενες καταστάσεις όπου θα θέλαμε να είχαμε θέσει όρια αλλά δεν το κάναμε, προσδιορίζοντας ποια είναι τα όριά μας στο παρόν και έχοντας κατά νου τα όρια που θα θέλαμε να θέσουμε στο μέλλον.

Μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιορίσεις την τελευταία φορά που έβαλες ένα όριο, όταν έκανα αυτή την άσκηση δεν μπορούσα να θυμηθώ την τελευταία φορά που έκανα! Αυτό είναι αρκετά συνηθισμένο σε μια κοινωνία όπου τα όρια είτε αγνοούνται εντελώς είτε θεωρούνται εγωιστικά.

Σκεφτείτε την τελευταία φορά που θέσατε ένα όριο με μισή καρδιά. Εκεί που είπες όχι αλλά επανήλθες στο ναι για να διατηρήσεις την ησυχία σου, ή όπου είπες ναι ενώ ολόκληρο το σώμα σου ούρλιαζε εναντίον του. Έχοντας υπόψη αυτές τις εμπειρίες, γράψτε μια λίστα με τα όρια που θα θέλατε να θέσετε στο μέλλον.

Όταν εξετάζετε τα όρια, είναι σημαντικό να μην κοιτάτε μόνο πού μπορείτε να θέσετε πιο σταθερά όρια με τους άλλους, αλλά και με τον εαυτό σας. Αυτό θα έμοιαζε με την αποσύνδεση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή την αποχή από την εξέταση παλιών φωτογραφιών/μηνυμάτων που σχετίζονται με μια προηγούμενη σχέση – αυτά αφορούν τα δικά μας ανθυγιεινά μοτίβα.

2. Γειώστε την ενέργειά σας

Έβλεπα τη γείωση και την προστασία της ενέργειάς σας ως δύο ξεχωριστά πράγματα και οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε για να κάνουμε και τα δύο μπορεί να φαίνονται λίγο διαφορετικές. Ωστόσο , η γείωση της ενέργειάς σας είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία της ενέργειάς σας.

Αυτό συμβαίνει επειδή η γείωση μας επιτρέπει να χτίσουμε μια ισχυρή ενεργειακή βάση. Όπως και οι ρίζες ενός δέντρου, αν τα θεμέλιά μας είναι γερά, ο άνεμος (εξωτερικές επιρροές) θα δυσκολευτεί περισσότερο να μας σπρώξει. Οραματιστείτε τις ρίζες που εκτείνονται από το τσάκρα της ρίζας σας.
  • Πάρτε μια βαθιά ανάσα.
  • Τραβήξτε ενέργεια από τη Γη μέσω του τσάκρα της ρίζας.
  • Φέρτε αυτήν την ενέργεια στο στέμμα μου και κρατήστε την για λίγα δευτερόλεπτα.
  • Πάρτε μια βαθιά ανάσα.
  • Με την εκπνοή σπρώξτε την ενέργεια προς τα κάτω πίσω στη Γη.
Αυτό λειτουργεί ως άσκηση γείωσης, καθαρισμού και προστασίας. Προσθέστε τυχόν επιβεβαιώσεις που σας αρέσουν.

Το κάνω αυτό για όσο διάστημα νιώθω απαραίτητο, συνήθως πέντε λεπτά, τελειώνοντας με μια εκπνοή. Στη συνέχεια οραματίζομαι τις άκρες της αύρας μου να σφραγίζονται ως ένας τρόπος να σηματοδοτήσω ότι η ενέργειά μου περιέχεται για την ημέρα.

Από την εμπειρία μου, είναι πολύ καλύτερο να γειώνεις την ενέργειά σου μέσω του τσάκρα της ρίζας παρά μέσω των ποδιών. Αυτό παρέχει ένα καθαρότερο σημείο εστίασης και πολύ μεγαλύτερη σταθερότητα.

3. Αναπνοή

Το Breathwork είναι ένας πρακτικός τρόπος για να απελευθερώσετε βαριά ενέργεια από το σώμα σας. Όταν βρίσκεστε σε τεταμένη κατάσταση ή χρειάζεται να αποσυμπιεστείτε μετά από μια κουραστική μέρα κοινωνικής αλληλεπίδρασης. Το Breathwork είναι απλώς συνειδητή αναπνοή. Αυτή είναι μια τόσο σημαντική πρακτική γιατί ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με το περιβάλλον μας επηρεάζει άμεσα την αναπνοή μας.

Εάν έχουμε ζήσει/δουλέψει μακροπρόθεσμα σε περιβάλλοντα που προκαλούν άγχος ή ένταση, είναι σύνηθες η κυρίαρχη κατάσταση της αναπνοής μας να είναι ρηχή και από το στήθος. Σε αυτόν τον τύπο αναπνοής βρισκόμαστε σε κατάσταση μάχης ή φυγής - το συμπαθητικό νευρικό σύστημα. Είμαστε πάντα σε εγρήγορση για κινδύνους, ακόμα και όταν μετακινούμαστε σε πιο χαλαρά περιβάλλοντα / είμαστε γύρω από ειρηνικούς ανθρώπους.

Μαθαίνοντας να αναπνέουμε βαθιά από την περιοχή του στομάχου μας επιτρέπει να συντονιστούμε με το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα.
  • Βρείτε ένα ήσυχο και άνετο μέρος
  • Μπείτε σε καθιστή θέση με την πλάτη σας ίσια και τα πόδια σταυρωμένα
  • Τοποθετήστε το ένα χέρι στην περιοχή του στομάχου
  • Πάρτε μια βαθιά εισπνοή για 4 δευτερόλεπτα
  • Κρατήστε αυτή την αναπνοή για 7 δευτερόλεπτα
  • Εκπνεύστε για 8 δευτερόλεπτα
Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται πολύ, το να έχουμε μεγαλύτερη εκπνοή από την εισπνοή είναι αυτό που φέρνει αυτή την ήρεμη χαλαρή κατάσταση που αναζητούμε.

Το κλειδί με την αναπνοή είναι να το εξασκούμε ακόμα και όταν νιώθουμε ήρεμοι , αντί να το αφήνουμε για κατά τη διάρκεια ή μετά από τεταμένες καταστάσεις. Το σώμα μας προσαρμόζεται σε αυτόν τον ρυθμό αναπνοής και συντονιζόμαστε με μεγαλύτερη συνέπεια στο παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα. Όταν αντιμετωπίζουμε μια τεταμένη κατάσταση, το σώμα μας είναι ήδη προετοιμασμένο.

4. Συντονιστείτε με το σώμα σας

Ένας από τους κύριους λόγους που μπορεί να νιώθουμε εκτεθειμένοι στην καθημερινή ζωή είναι λόγω της αποσύνδεσης μεταξύ του φυσικού μας σώματος και του πνεύματός μας.

Όταν στη συνέχεια βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου αισθάνεστε ότι είναι απαραίτητο να προστατεύσετε την ενέργειά σας, παρατηρήστε πού στο σώμα αισθάνεστε πιο τεταμένοι. Σφίγγει το στομάχι σας; Σου βουλώνει ο λαιμός; Νιώθετε βάρος ή σφίξιμο σε ορισμένες περιοχές;

Όταν επιστρέψετε στον εαυτό σας στο τέλος της ημέρας, κάντε ζώνη σε αυτά τα συγκεκριμένα μέρη του σώματος. Με την επίγνωσή σας εδώ, εξετάστε την ένταση περαιτέρω παίρνοντας βαθιές αναπνοές από το στομάχι. Είναι σύνηθες να νιώθετε συναισθήματα ή σπλαχνικές αισθήσεις να προκύπτουν, απλά να είστε μαζί τους.

Όπου αισθάνεστε σφίξιμο, οραματιστείτε την περιοχή να χαλαρώνει, όπου υπάρχει βάρος, οραματιστείτε την ένταση να διαλύεται.

Σε αυτούς τους τομείς έντασης παίρνουμε την περισσότερη ενέργεια από τους άλλους και μπορεί να μην θέλουμε να κουβαλάμε συνέχεια.

Σημειώστε τι λειτουργία έχει η περιοχή έντασης στην καθημερινή ζωή. Για παράδειγμα, νιώθοντας ότι ο λαιμός σας βουλώνει, ο λαιμός σχετίζεται άμεσα με την αίσθηση της έκφρασής μας. Μπορούμε να προσδιορίσουμε τομείς της ζωής μας στους οποίους πρέπει να εκφραζόμαστε πιο ξεκάθαρα, μαζί με τα όρια που πρέπει να θέσουμε, ώστε αυτοί οι τομείς να μην γίνουν σφουγγάρια για τα πράγματα των άλλων.

5.Οπτικοποίηση

Το τελικό προστατευτικό μέτρο θα πρέπει να χρησιμοποιείται με φειδώ (ή όταν αρχίζετε να προστατεύετε την ενέργειά σας). Αυτό περιλαμβάνει την απεικόνιση μιας ενεργειακής φυσαλίδας ή μιας προστατευτικής ασπίδας γύρω από το σώμα.

Αυτή η προστατευτική ασπίδα μπορεί να είναι οποιουδήποτε χρώματος, αλλά το λευκό ή το μοβ λειτουργεί καλύτερα. Οραματιστείτε μια σφαίρα λευκού ή ιώδους φωτός περίπου ένα πόδι πέρα ​​από το φυσικό σας σώμα, που σφραγίζει. Αυτό είναι υπέροχο να το χρησιμοποιείτε όταν βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα τεταμένη κατάσταση.

Ωστόσο, αυτός ο τύπος προστασίας μπορεί να γίνει δεκανίκι, αντί να καταλάβουμε γιατί νιώθουμε τόσο εκτεθειμένοι, δυνητικά κλείνοντας τον εαυτό μας περαιτέρω.

Όταν ξεκινάτε με ενεργειακή εργασία, αυτή η τεχνική μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη, αλλά θέλετε να εργαστείτε σταδιακά για την επέκταση αυτής της προστατευτικής ασπίδας και στη συνέχεια τη συρρίκνωσή της σε μέγεθος μέχρι να μην είναι πλέον απαραίτητη. Εστιάστε στη δημιουργία μιας ισχυρότερης αύρας μέσω της εργασίας με το σώμα, την αναπνοή και τη διαίσθηση με την πάροδο του χρόνου.

Το κλειδί για την προστασία της ενέργειάς μας είναι μέσω της απλοποίησης. να μην είμαστε υπερβολικά επικεντρωμένοι στο να συγκρατούμε την ενέργειά μας όλη την ώρα. Απλοποίηση σε όλους τους τομείς της ζωής μας: στις σχέσεις, τη δουλειά και τις καθημερινές μας τελετουργίες. Όσο λιγότερα περιττά πράγματα έχουμε ή στα οποία εστιάζουμε, τόσο πιο ύποπτοι είμαστε να είμαστε αβάσιμοι.

Η σημασία της προστασίας της ενέργειάς σας

Η ενεργειακή προστασία είναι χρήσιμη με δύο τρόπους. Το ένα είναι για να μπορούμε να συγκρατούμε καλύτερα τη δική μας ενέργεια, ώστε να έχουμε πρόσβαση στις εσωτερικές μας δυνάμεις και να γνωρίζουμε πιο εύκολα. Όταν η ενέργειά μας είναι προστατευμένη, είμαστε σε θέση να επικεντρωθούμε σε πράγματα που είναι ευθυγραμμισμένα και υγιή για εμάς.

Ο άλλος τρόπος με τον οποίο η ενεργειακή προστασία είναι σημαντική, είναι για την αποφυγή της ανεπιθύμητης αρνητικής ενέργειας. Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν τις καλύτερες προθέσεις μας στο μυαλό, και γενικά πολλές ομάδες επωφελούνται από την απόσπαση της προσοχής μας.

Αν και δεν πρέπει πάντα να εστιάζουμε στο τι κάνουν οι άλλοι άνθρωποι ή στον αρνητικό αντίκτυπο που έχουν, είναι σημαντικό τουλάχιστον να το έχουμε επίγνωση, ώστε να ξέρουμε τι αντιμετωπίζουμε.

Προστασία της ενέργειάς σας: αλλαγή νοοτροπίας

Όταν μιλάμε για την προστασία της ενέργειάς μας, συχνά αναφερόμαστε στο πώς να κρατάμε έξω τους άλλους. Αυτή είναι μια απαραίτητη αλλά συχνά εξωτερική εστίαση. Έχοντας αυτό κατά νου, συχνά τοποθετούμε βαριές ασπίδες γύρω από την ενέργειά μας και αρχίζουμε να αποκλείουμε άλλους ανθρώπους.

Μπορεί να επικεντρωθούμε υπερβολικά στο τι κάνουν οι άλλοι άνθρωποι και στον καλύτερο τρόπο να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας. Ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσετε την ενέργειά σας είναι να μεταβείτε από μια αμυντική θέση σε μια θέση ευθυγράμμισης - πώς βρίσκεστε;

Ένας άλλος τρόπος για να προστατεύσουμε την ενέργειά μας είναι να σταματήσουμε να βλέπουμε να παίρνουμε την ενέργεια των άλλων ως ρόλο μας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εκείνους που θεωρούν τους εαυτούς τους ιδιαίτερα ευαίσθητους ή συμπαθούντες , που έχουν συνηθίσει να είναι ενεργητικά σφουγγάρια για τους άλλους ανθρώπους.

Εργαλεία για την προστασία της ενέργειάς σας

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε ορισμένα εργαλεία για να προστατεύσουμε την ενέργειά μας. Αυτά τα εργαλεία δεν είναι απαραίτητα αυτά που μας προστατεύουν, αλλά μπορούν να μας επιτρέψουν να ευθυγραμμίσουμε την ενέργειά μας με έναν συγκεκριμένο τρόπο. λειτουργούν ως ενίσχυση.

Εάν βασιζόμαστε υπερβολικά στα εργαλεία ή δίνουμε υπερβολική ισχύ σε αυτά, μπορεί να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, εάν ένα από τα εργαλεία μας χαθεί, νιώθουμε νευρικοί ή ευάλωτοι. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να επιστρέφουμε στην εσωτερική μας δύναμη, τα εργαλεία είναι χρήσιμα αλλά όχι το τέλος.

Μουτζούρες

Η μουτζούρα έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και αιώνες για να καθαρίσει αλλά και να αποκρούσει την αρνητική ενέργεια. Αυτό περιλαμβάνει την καύση ενός συγκεκριμένου βοτάνου (συνήθως φασκόμηλου) σε ένα χώρο. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για να ευθυγραμμίσετε ένα νέο σπίτι ή δωμάτιο με έναν τρόπο που είναι αναζωογονητικός για εσάς. Αν και το λευκό φασκόμηλο είναι μια δημοφιλής επιλογή για μουτζούρες, δεν είναι επίσης η πιο βιώσιμη.

Οι καλές εναλλακτικές περιλαμβάνουν:
  • Λεβάντα
  • Mugwort
  • Φασκόμηλο κήπου ή πράσινο φασκόμηλο
  • Πίκρα
  • ιερός βασιλικός
  • Βάλσαμο λεμονιού
  • Κρύσταλλοι
Οι κρύσταλλοι είναι ένα καλό προστατευτικό εργαλείο και δεν χρειαζόμαστε δεκάδες και δεκάδες από αυτούς για να είναι αποτελεσματικό. Επιλέξτε μερικούς κρυστάλλους υψηλής ποιότητας στους οποίους έχετε απήχηση και στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε για διαφορετικές περιστάσεις.
  • Διαυγής χαλαζίας για διευκρίνιση
  • Τουρμαλίνη για την απομάκρυνση και τη μετάλλαξη της αρνητικής ενέργειας
  • Αμέθυστος για να καθαρίσει το μυαλό
  • Αιθέρια έλαια
Παρόμοια με τους κρυστάλλους, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λάδια για να ευθυγραμμιστούμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο.
  • Το έλαιο λεβάντας (ένα από τα αγαπημένα μου) είναι εξαιρετικό για να ηρεμήσει το μυαλό και να ανακουφίσει το άγχος.
  • Το έλαιο μέντας είναι εξαιρετικό για την ενθάρρυνση της εστίασης και της διαύγειας.
  • Το λάδι φασκόμηλου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση για την καύση του φασκόμηλου.
Βρείτε μερικά καλά μείγματα λαδιών που μπορείτε να έχετε στην εργαλειοθήκη σας, όταν πρέπει να καθαρίσετε τον χώρο σας και να κατευθύνετε την ενέργειά σας με συγκεκριμένο τρόπο.

Προστατευτικά φυλαχτά

Τα προστατευτικά φυλαχτά έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλούς πολιτισμούς σε όλη την ιστορία για την προστασία του χρήστη. Ένα πολύ γνωστό παράδειγμα προστατευτικού φυλαχτού είναι το Nazar, το οποίο χρησιμοποιείται για να απομακρύνει το κακό μάτι .

Οτιδήποτε μπορεί τεχνικά να λειτουργήσει ως φυλαχτό, αρκεί να το χρησιμοποιήσουμε με τη σωστή πρόθεση: κοσμήματα, νομίσματα, ένα κομμάτι ύφασμα, ένα έργο τέχνης ή γραπτός λόγος. Ωστόσο, τα φυλαχτά κατασκευάζονται παραδοσιακά από ανθεκτικά υλικά όπως μέταλλο ή πέτρα.

Υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ της προστασίας, της εκκαθάρισης και της γείωσης της ενέργειάς σας, αν και υπάρχουν επίσης πολλές επικαλύψεις. Είναι χρήσιμο να έχετε εργαλεία για να κάνετε και τα τρία στην εργαλειοθήκη σας.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: 5 τρόποι για να προστατεύσετε την ενέργειά σας
5 τρόποι για να προστατεύσετε την ενέργειά σας
5 τρόποι για να προστατεύσετε την ενέργειά σας
https://www.awakengr.com/wp-content/uploads/2016/11/00587663.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/09/5.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/09/5.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content