Σταύρος Πλουμιστός: Η δύναμη σου - 30 επικλήσεις για το καθημερινό προσωπικό σου "θαύμα"

Σταύρος Πλουμιστός: Η δύναμη σου - 30 επικλήσεις για το καθημερινό προσωπικό σου "θαύμα"

👉Ευχή είναι έκφραση της ελπίδας ή της επιθυμίας του ανθρώπου να πραγματοποιηθεί κάτι καλό ή να ευοδωθεί μια ενέργεια ή να εξελιχθούν ευνοϊκά τα πράγματα. 

Οι ευχές ανήκουν στις ισχυρότερες κινητήριες δυνάμεις της ζωής μας. Μπορούν να αποτελέσουν μια δύναμη που σας καθοδηγεί και σας κινητοποιεί. Το να ακολουθούμε τις ευχές - επικλήσεις μπορεί να δώσει νόημα και ενέργεια στη ζωή μας. Στο δρόμο προς την εκπλήρωση μιας ευχής όχι μόνο ερχόμαστε πιο κοντά στο στόχο μας, αλλά ταυτόχρονα ανακαλύπτουμε περισσότερα για τη ζωή και για τον ίδιο μας τον εαυτό.

Στη φασαρία της καθημερινότητάς μας, βρισκόμαστε συχνά μπλεγμένοι στον ιστό ρουτίνας και ευθυνών. Ξυπνάμε, βιαζόμαστε κατά τη διάρκεια της ημέρας και πηγαίνουμε για ύπνο με μια αίσθηση ολοκλήρωσης επειδή έχουμε ολοκληρώσει τις λίστες υποχρεώσεων μας. Αλλά κάνουμε ποτέ μια παύση για να αναλογιστούμε το εξαιρετικό στο συνηθισμένο, το θαυματουργό στο εγκόσμιο; Οι επικλήσεις για το καθημερινό σας προσωπικό θαύμα μας ενθαρρύνουν να κάνουμε ακριβώς αυτό.

Αυτές οι επικλήσεις δεν έχουν να κάνουν με το να ζητάμε μεγαλειώδεις, αλλόκοτες παρεμβάσεις. Αντίθετα, μας εμπνέουν να βλέπουμε το θαυμαστό στα καθημερινά συμβάντα, να εκτιμούμε την ομορφιά των λεπτοτήτων της ζωής και να καλλιεργούμε μια νοοτροπία ευγνωμοσύνης.

Σας ετοίμασα στο Voice Healing την ηχητική συνεδρία 30 ευχές - επικλήσεις για να ξεκινάς την ήμερα σου, με μια ευχή που προετοιμάζετε τον εαυτό σας για το καθημερινό προσωπικό σας "θαύμα". (Κάθε ευχή είναι πραγματική έμπνευση καθώς ηχογραφήθηκε την ώρα που ξυπνούσα).

Η ενσωμάτωση αυτών των επικλήσεων στις καθημερινές μας ρουτίνες μπορεί να είναι μεταμορφωτική. Μετατοπίζουν την εστίασή μας από την επιδίωξη εξωτερικών επιτευγμάτων στην εκτίμηση της εσωτερικής ανάπτυξης και των θαυμάτων του κόσμου γύρω μας. Μας υπενθυμίζουν ότι το πραγματικό θαύμα είναι η ίδια η ζωή και ξετυλίγεται μπροστά μας κάθε μέρα, περιμένοντας να την προσέξουμε και να την γιορτάσουμε.

Καθώς ενστερνιζόμαστε αυτές τις επικλήσεις, μπορεί να διαπιστώσουμε ότι οι ζωές μας γίνονται πιο ουσιαστικές, οι σχέσεις μας βαθύτερες και η αίσθηση του σκοπού μας πιο ξεκάθαρη. Κάθε μέρα γίνεται μια ευκαιρία για μάρτυρες και συμμετοχή στο καθημερινό θαύμα της ύπαρξης. Σε αυτό, δεν βρίσκουμε μόνο προσωπικά θαύματα αλλά μια βαθύτερη σύνδεση με τον κόσμο και μια βαθιά αίσθηση εσωτερικής εκπλήρωσης.

Ας μην περιμένουμε, λοιπόν, ένα σπάνιο και εξαιρετικό γεγονός για να αναγνωρίσουμε το θαυματουργό στη ζωή μας. Αντίθετα, ας επικαλούμαστε τα καθημερινά προσωπικά μας θαύματα, επιτρέποντάς τους να μας καθοδηγήσουν προς μια ζωή ευγνωμοσύνης, παρουσίας, προβληματισμού και ανάπτυξης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να μετατρέψουμε το συνηθισμένο σε εξαιρετικό και να βρούμε θαύμα στις πιο συνηθισμένες στιγμές.

Oι 30 ευχές συστήνονται για 3 μήνες τουλάχιστον, παύση ενός μήνα για να διαπιστώσετε την διάφορα στην καθημερινότητα σας και τις επαναλαμβάνεται για άλλους 3 μήνες.

Παρακαλώ κάντε δωρεάν την εγγραφή σας στο voice healing και κατόπιν ακολουθήστε τα βήματα για την συνεδρία - Πατήστε ΕΔΩ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
www.voicehealing.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Η δύναμη σου - 30 επικλήσεις για το καθημερινό προσωπικό σου "θαύμα"
Σταύρος Πλουμιστός: Η δύναμη σου - 30 επικλήσεις για το καθημερινό προσωπικό σου "θαύμα"
Σταύρος Πλουμιστός: Η δύναμη σου - 30 επικλήσεις για το καθημερινό προσωπικό σου "θαύμα"
https://www.espritsciencemetaphysiques.com/wp-content/uploads/2020/09/lois-universelles-3-1024x683.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/09/30.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/09/30.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content