Σταύρος Πλουμιστός: Τι είναι οι πεποιθήσεις κλειδιά; - Αυτοφροντίδα με 20 πεποιθήσεις κλειδιά

Σταύρος Πλουμιστός: Τι είναι οι πεποιθήσεις κλειδιά; - Αυτοφροντίδα με 20 πεποιθήσεις κλειδιά

👉Μέρος της αυτοφροντίδας είναι να φροντίζεις το μυαλό σου και να βελτιώνεις τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου και τον κόσμο γύρω σου. Δεν είναι πάντα να χαλαρώνεις και να περιποιείσαι τον εαυτό σου γιατί πρέπει να φροντίζεις και το μυαλό σου. Ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εξασκήσετε τη φροντίδα του εαυτού σας είναι να βελτιώσετε την οπτική σας για τη ζωή μέσω των πεποιθήσεων κλειδιά που σας προτείνω.

Το πώς σκέφτεστε για τον εαυτό σας επηρεάζει τη συνολική προοπτική σας για τη ζωή. Η θετικότητα θα δυσκολευτεί εάν υποχωρείτε συνεχώς και βιώνετε αρνητική αυτοσυζήτηση. Η βελτίωση της νοοτροπίας σας μπορεί να φωτίσει όλους τους τομείς της ζωής σας, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στα βασικά πράγματα.

Οι πεποιθήσεις κλειδιά βελτιώνουν την προοπτική σας, χτίζουν αυτοσυμπόνια και σας βοηθούν να σταματήσετε να μαντεύετε τον εαυτό σας. Θα νιώσετε καλά καθώς εξαλείφετε τις αρνητικές σκέψεις και τις αντικαθιστάτε με θετικές πεποιθήσεις. Μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πώς βλέπετε τον εαυτό σας, δίνοντάς σας την αυτοπεποίθηση να προχωρήσετε.

Θέλετε να επιλέξετε πεποιθήσεις που σας κάνουν να νιώθετε καλά που είστε αυτό που είστε. Αφιερώστε αυτόν τον χρόνο οπτικοποιώντας τους στόχους σας και εστιάζοντας στη θετικότητα μεσω της εκπληκτικής μεθόδου Voice Healing. Δείτε ανθρώπους που την έκαναν και τι δήλωσαν ΕΔΩ 

Τι είναι ένα οι πεποιθήσεις κλειδιά;
Οι πεποιθήσεις είναι λέξεις, προτάσεις σε συνδυασμό με θεραπευτική μουσική που επαναλαμβάνετε στον εαυτό σας. Βοηθούν να ηρεμήσετε τον εγκέφαλό σας ενώ σας βοηθούν να εστιάσετε σε μια θετική σκέψη. Μπορείτε να επαναλάβετε τις επιβεβαιώσεις ψιθυριστά ή να τις σκεφτείτε εσωτερικά για να αποκτήσετε δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Αυτές οι νέες πεποιθήσεις πυροδοτούν θετικές δονήσεις και σας εμπνέουν να είστε πιστοί στον εαυτό σας. Οι πεποιθήσεις σας βοηθούν να εστιάσετε στην αγάπη για τον εαυτό σας, την ευτυχία και την επιτυχία. Μειώνουν το άγχος και την αρνητικότητα, βοηθώντας σας να απολαύσετε μια γεμάτη ζωή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πεποιθήσεις για να ανακουφίσετε το άγχος και να ηρεμήσετε το μυαλό. Όταν κάνετε Voice Healing, μπορεί να σας βοηθήσει αν επαναλάβετε την πεποίθηση για λίγα λεπτά. Αυτή η μορφή αυτοφροντίδας ενθαρρύνει μια θετική νοοτροπία.

Όταν λέτε στον εαυτό σας θετικά πράγματα, σταματάτε να ακούτε αρνητικότητα από τους άλλους. Μαθαίνεις να αγαπάς τον εαυτό σου , αποκτώντας αυτοπεποίθηση αντί να αφήνεις άλλους ανθρώπους να σου κλέψουν την αυτοεκτίμηση.

Οι πεποιθήσεις κλειδιά χρησιμοποιούν θετική ομιλία για να σας βοηθήσουν να έρθετε σε επαφή με την εσωτερική σας ψυχή. Θα σας κάνουν να νιώσετε καλά, ουσιαστικοί και έτοιμοι για οτιδήποτε. Η δημιουργία μιας λίστας με πεποιθήσεις κλειδιά αυτοφροντίδας που θα επαναλαμβάνετε κάθε βράδυ ή πρωί ανάλογα, μπορεί να σας προετοιμάσει για μια καλή μέρα.

Οι 20 πεποιθήσεις κλειδιά αυτοφροντίδας - Θα φωτίσετε την προοπτική σας για τη ζωή

Άλλοι τρόποι χρήσης των πεποιθήσεων

Εκτός από την επανάληψη των φράσεων, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε με άλλους τρόπους. Μπορείτε να γράψετε τις πεποιθήσεις κλειδιά και να τις αφήσετε κάπου που θα το βλέπετε συχνά. Καθώς περνάτε την ημέρα σας, χρησιμοποιήστε τα ως έναν τρόπο για να ανακουφίσετε το άγχος και να σας βοηθήσετε να περάσετε τη μέρα.

Ένας άλλος τρόπος για να ενσωματώσετε τις πεποιθήσεις κλειδιά στην καθημερινή σας ζωή είναι να τα χρησιμοποιήσετε στο ημερολόγιό σας. Αφιερώστε χρόνο για να γράψετε πώς θα χρησιμοποιήσετε τη φράση ή πώς σας βοήθησε εκείνη τη μέρα.

Πώς να επιλέξετε πεποιθήσεις κλειδιά

Οι πεποιθήσεις κλειδιά πρέπει να επικεντρώνονται σε θετικά πράγματα για εσάς και τη ζωή σας. Καθώς διαβάζετε την παρακάτω λίστα, επιλέξτε αυτές που αντηχούν μέσα σας.

Σκεφτείτε τι θέλετε από τον εαυτό σας, επίσης. Επικεντρωθείτε στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε και στους στόχους που θέλετε να επιτύχετε. 

20 πεποιθήσεις κλειδιά αυτοφροντίδας

Αυτές οι πεποιθήσεις θα φωτίσουν την προοπτική σας για τη ζωή και θα σας βοηθήσουν να αγκαλιάσετε αυτό που είστε. Θα βρείτε επιτυχία και θετικότητα αν θυμηθείτε να ενσωματώσετε ευεργετικές φράσεις.

1. Απολαμβάνω τη ζωή μου όπως θέλω.
Αυτή η ζωή είναι δική σας για να τη ζήσετε, γι' αυτό φροντίστε να την απολαύσετε όπως θέλετε. Μην συμβιβάζεστε με αυτό που θέλουν όλοι οι άλλοι, διαφορετικά δεν θα βιώσετε ποτέ την εκπλήρωση. Η χρήση αυτής της επιβεβαίωσης θα σας υπενθυμίσει να βάλετε πρώτα τις επιθυμίες σας και να ζήσετε τη ζωή με τους δικούς σας όρους.

2. Είμαι απαραίτητος και πρέπει να δίνω προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα.
Το να βάζεις τον εαυτό σου πρώτο δεν είναι πράξη εγωισμού γιατί είσαι ουσιαστικός. Αξίζεις να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου και να βρεις την ευτυχία. Τα συναισθήματά σας έχουν σημασία, γι' αυτό μην βάζετε άλλους ανθρώπους πάνω από τα δικά σας.

Μην ανησυχείτε ότι το να διαφωνείτε με τους άλλους ή να λέτε όχι είναι λάθος. Είναι εντάξει να διαφωνείτε ή να πείτε όχι γιατί σημαίνει ότι βάζετε τον εαυτό σας πρώτο, όπως θα έπρεπε να είστε. Αυτή η πεποίθηση σας βοηθά να αναγνωρίσετε την αξία και την αξία σας στον κόσμο.

3. Κάνω το καλύτερό μου, και είναι υπεραρκετό.
Κανείς δεν είναι τέλειος, γι' αυτό μην καταδικάζεστε που κάνετε λάθη μερικές φορές. Χρησιμοποιήστε αυτή τη φράση για να θυμάστε ότι δεν έχετε παρά να κάνετε το καλύτερο δυνατό. Το να κάνετε το καλύτερό σας έχει νόημα και θα σας βοηθήσει επίσης να τα πάτε καλύτερα στο μέλλον.

4. Επιλέγω θετικές σκέψεις, ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδίασα.
Είναι εύκολο να αφήσετε τις αρνητικές σκέψεις να κάνουν σπιράλ όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάζετε. Η χρήση αυτής της πεποίθησης σας επιτρέπει να ελέγχετε τις σκέψεις σας και να εστιάσετε στη θετικότητα ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει.

5. Προχωρώ για να πραγματοποιήσω όλα μου τα όνειρα.
Αυτή η φράση μπορεί να σας βοηθήσει να εστιάσετε στο να κάνετε βήματα προς τους στόχους σας που θα σας επιτρέψουν να ζήσετε την καλύτερη ζωή σας. Θα νιώσετε κίνητρο, αποφασιστικότητα και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε εμπόδιο.

Προωθεί επίσης την αφοσίωση στην εργασία, βοηθώντας σας να την ολοκληρώσετε ανεξάρτητα από το τι. Θα δείτε τις δυνατότητές σας και θα είστε έτοιμοι να καταβάλετε την προσπάθεια που χρειάζεται.

6. Μου αξίζει η χαρά σε όλους τους τομείς της ζωής μου.
Το να πείσεις τον εαυτό σου ότι αξίζεις τη χαρά είναι η απόλυτη μορφή αυτοφροντίδας. Θα έχετε μια πιο φωτεινή προοπτική όταν ξέρετε ότι μπορείτε να έχετε όλα τα καλά πράγματα στη ζωή. Αν θέλεις ευτυχία, κάνε ότι χρειάζεται για να τη βρεις γιατί την αξίζεις.

7. Είμαι πάντα ευγενικός με τον εαυτό μου.
Το να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου είναι απαραίτητο για την ευημερία σου. Θα νιώσετε καλύτερα και θα δείτε τον κόσμο θετικά εάν ασκήσετε συμπόνια και καλοσύνη. Αντιμετωπίστε τον εαυτό σας όπως θα συμπεριφερόσασταν σε έναν φίλο ή αγαπημένο σας πρόσωπο γιατί το αξίζετε κι εσείς.

8. Αναζητώ το καλό σε όλες τις καταστάσεις.
Δεν θα αγαπάτε πάντα τις καταστάσεις στις οποίες βρίσκεστε, αλλά μπορείτε ακόμα να αναζητήσετε το καλό. Όταν ψάχνετε για τα θετικά αντί να εστιάζετε στα αρνητικά, θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την προοπτική σας για τη ζωή.

9. Είμαι παρών στη ζωή μου.
Η παρουσία στη ζωή σας μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Μην παρασυρθείτε να κοιτάτε το τηλέφωνό σας ή να αγνοείτε τον κόσμο γύρω σας. Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιβεβαίωση ως υπενθύμιση για να μείνετε παρόντες και να απολαύσετε τη ζωή αυτή τη στιγμή.

10. Μου αξίζουν όλα τα καλά πράγματα στη ζωή.
Αν ποτέ πιστεύετε ότι δεν αξίζετε καλά πράγματα, αυτό είναι το μάντρα για εσάς. Αξίζετε περισσότερο από ότι πιστεύετε στον εαυτό σας, γι' αυτό μην χάνετε την ευκαιρία να το υπενθυμίζετε. Μην χάνετε ευκαιρίες ή εμπειρίες επειδή πιστεύετε ότι δεν είστε αρκετός.

11. Εκπνέω αρνητικότητα και εισπνέω θετικότητα με κάθε ανάσα που παίρνω.
Η χρήση αυτής της πεποίθησης με μια τεχνική βαθιάς αναπνοής. Καθώς εκπνέετε, οραματιστείτε την αρνητικότητα που φεύγει από το σώμα σας. Κατά την εισπνοή, φανταστείτε τη θετικότητα να διαρρέει το σώμα σας.

Όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την πεποίθηση με οπτικοποίηση, θα αισθανθείτε μείωση του άγχους. Συνεχίστε να το επαναλαμβάνετε μέχρι να νιώσετε καλύτερα και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τον κόσμο.

12. Είμαι καλός άνθρωπος που αξίζει όλα τα καλά πράγματα στη ζωή.
Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι καλός άνθρωπος. Όταν το θυμάστε, θα νιώσετε καλά με τον κόσμο γύρω σας. Επιπλέον, θα είστε έτοιμοι να δεχτείτε τα καλά πράγματα που έρχονται στο δρόμο σας.

13. Επικεντρώνομαι σε ανθρώπους που με νοιάζονται στη ζωή μου και αφήνω την αρνητικότητα.
Οι άνθρωποι που περνάτε χρόνο επηρεάζουν τη νοοτροπία σας με τρόπους που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Εάν περιτριγυρίζετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που δεν σας φέρονται καλά, θα είναι δύσκολο να φροντίσετε τον εαυτό σας. Δεν θα μπορείτε να έχετε θετική προοπτική όταν οι πιο στενοί σας φίλοι έχουν αρνητική ενέργεια.

14. Πλησιάζω τον στόχο μου με κάθε βήμα που κάνω.
Μπορεί να μην πιστεύετε ότι κάνετε πρόοδο όταν το μυαλό σας είναι γεμάτο αρνητικότητα. Αυτή η φράση σας υπενθυμίζει ότι μπορεί να είστε πιο κοντά από όσο νομίζετε. Κάθε μέρα που καταβάλλετε προσπάθεια, πλησιάζετε λίγο περισσότερο στον στόχο σας.

15. Είμαι πιστός σε αυτό που είμαι και βολεύομαι να είμαι ο εαυτός μου.
Το να είστε πιστοί στον εαυτό σας είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για μια θετική προοπτική. Χρησιμοποιήστε αυτό το μάντρα για να προωθήσετε την άνεση του εαυτού σας κάθε μέρα.

16. Αφιερώνω χρόνο για να θρέψω το μυαλό, το σώμα και την ψυχή μου.
Αφιερώστε χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Γεμίστε το μυαλό σας με θετικότητα, το σώμα σας με διατροφή και νερό και την ψυχή σας με πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους.

17. Μπορώ να πω «όχι» στους άλλους και «ναι» σε ό,τι χρειάζομαι και θέλω.
Η κατανόηση της σημασίας του να λες όχι στους ανθρώπους είναι απαραίτητη. Δεν χρειάζεται να συμφωνήσετε με τίποτα που δεν θέλετε και δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό. Πείτε ναι στον εαυτό σας πιο συχνά και δείτε τι συμβαίνει.

18. Αγαπώ και σέβομαι τον εαυτό μου, ότι κι αν συμβεί.
Χρησιμοποιήστε αυτή τη φράση κάθε πρωί για να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας ότι αξίζετε αγάπη και σεβασμό. Ακόμη και τις κακές μέρες, πρέπει να συνεχίσετε να φέρεστε στον εαυτό σας με σεβασμό.

19. Είμαι αρκετά και είμαι εντάξει με αυτό που είμαι.
Δεν χρειάζεται να αλλάξεις τον εαυτό σου γιατί είσαι ήδη αρκετός. Να θυμάστε ότι είστε υπέροχοι και θα έχετε πιο εύκολο χρόνο να είστε εντάξει με αυτό που είστε.

20. Οι ανάγκες και τα θέλω μου είναι ουσιαστικά και έχω σημασία.
Βάλτε τον εαυτό σας πρώτο και δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Σημασία έχετε εξίσου με τους άλλους ανθρώπους στη ζωή σας.



Τελικές σκέψεις σχετικά με τις πεποίθησεις αυτοφροντίδας για να φωτίσουν την προοπτική σας για τη ζωή
Η χρήση αυτών των πεποιθήσεων αυτοεξυπηρέτησης μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την προοπτική σας για τη ζωή. Όταν αντικαταστήσετε την αρνητική σκέψη με τη θετικότητα, η ζωή σας θα αλλάξει με τρόπους που δεν μπορούσατε να φανταστείτε.

Χρησιμοποιήστε αυτές τις πεποιθήσεις καθώς προετοιμάζεστε για την ημέρα και κάντε το ξανά πριν τον ύπνο. Μπορείτε επίσης να τις χρησιμοποιείτε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας όταν αισθάνεστε ότι η αρνητικότητα επιστρέφει. 

Μπορείτε να έχετε περισσοτερες πληροφορίες από το Voice Healing ΕΔΩ

      ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ 
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
          (Life Helth Care)
   Εναλλακτικές Θεραπείες

Όταν εργαζόμαστε μαζί για ένα ζήτημα που αντιμετωπίζετε, σας βοηθάω να συντομεύσετε τον κύκλο ανάπτυξης και επούλωσης, ώστε να αισθάνεστε ανακούφιση και να προχωρήσετε στην ζωή σας. 
Μπορούμε να αλλάξουμε μαζί τον τρόπο που νιώθετε για οτιδήποτε, βοηθώντας σας να βρείτε πραγματική ψυχική, συναισθηματική και πνευματική ανακούφιση. 
Για την εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Τι είναι οι πεποιθήσεις κλειδιά; - Αυτοφροντίδα με 20 πεποιθήσεις κλειδιά
Σταύρος Πλουμιστός: Τι είναι οι πεποιθήσεις κλειδιά; - Αυτοφροντίδα με 20 πεποιθήσεις κλειδιά
Σταύρος Πλουμιστός: Τι είναι οι πεποιθήσεις κλειδιά; - Αυτοφροντίδα με 20 πεποιθήσεις κλειδιά
https://splicetoday.imgix.net/uploads/posts/photos/22413/rsz_nghbrs-existentialism.jpg?ixlib=rails-2.1.4&auto=format&dpr=2&fit=clamp&w=400&s=314da265bcc6d2d483262916343a7c7b
https://i.ytimg.com/vi/7ZtsYQ5cJ_M/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/09/20.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/09/20.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content