Σταύρος Πλουμιστός: Η αλλαγή της συνείδησης και η επικοινωνία με τον εαυτό μας - Ανώτερη Συνείδηση

Στ. Πλουμιστός: Η αλλαγή της συνείδησης και η επικοινωνία με τον εαυτό μας - Ανώτερη Συνείδηση

👉Το άρθρο μου είναι διαισθητικής και εμπειρικής προέλευσης καθώς 
όλοι γνωρίζουμε ότι όλη η δημιουργία είναι η εκδήλωση από τη θεία πηγή δηλαδή τον Δημιουργό-Θεό. Γνωρίζουμε επίσης ότι ακόμη και το πιο μικρό στοιχείο υπάρχει ως καθαρή ενέργεια.

Η πυκνότητα του αντικειμένου καθορίζει πόσο γρήγορα αυτή η ενέργεια μπορεί να δονηθεί φυσικά. Κάθε τι που εκδηλώνεται σωματικά δονείται σε ένα συγκεκριμένο εύρος συχνοτήτων για να το αντιληφθούν οι ανθρώπινες αισθήσεις μας.

Υπάρχουν όρια στην αντίληψη των υψηλότερων διαστάσεων ή της υψηλότερης συνείδησης επειδή ο ρυθμός συχνότητας και η δόνηση δεν βρίσκονται στο εύρος της ανθρώπινης αντίληψης.

Μας λείπει η πίστη και η ικανότητα να πιστεύουμε σε κάτι που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε μέσω των φυσιολογικών μας αισθήσεων.

Το ότι δεν μπορείς να αντιληφθείς κάτι, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Ένα παράδειγμα θα ήταν όταν φυσάτε σε ένα σφύριγμα σκύλου και δεν μπορείτε να το ακούσετε, αλλά η δόνηση και ο ήχος είναι αληθινοί επειδή ο σκύλος αντιδρά σε αυτό.

Η Συνείδηση ουσιαστικά είναι η φωνή του Αληθινού Εαυτού σας – αλλά δεν είναι όλοι ικανοί ν’ ακούσουν αυτή τη φωνή. Ο Ηλιακός Άγγελος σε ένα άτομο είναι ο μεταδότης αυτής της Συνείδησης στην ανθρώπινη ψυχή, εάν είναι αφυπνισμένο σε κάποιο βαθμό.

Τι είναι η Συνείδηση; Είναι ένας προγραμματισμός μέσα στον Πυρήνα του ατόμου που τον φέρνει σε αρμονία με τον Σκοπό της εκδήλωσης. Είναι η παρουσία μέσα στον άνθρωπο της Κοσμικής Νοημοσύνης, που δίνει προειδοποιητικά σήματα κάθε φορά που κάνει κάτι λάθος, λέει κάτι ενάντια στην εντολή της Κοσμικής Νοημοσύνης, ή σκέπτεται κάτι που δεν είναι σε αρμονία με αυτήν την Κοσμική Νοημοσύνη.

Αλλά ο άνθρωπος έχει ελεύθερη βούληση επίσης – να ακούσει την Φωνή της Συνείδησής του ή να την αγνοήσει. Εάν ακούσει την Συνείδησή του, θα οδηγηθεί στο να έχει υγεία, ευτυχία, ευημερία, επιτυχία, φως και ομορφιά, δύναμη και δημιουργικότητα. Αλλά εάν την αγνοήσει, θα πέφτει στο ένα λάθος μετά το άλλο, κάνοντάς την ζωή του δυστυχισμένη κι επικίνδυνη για τους συνανθρώπους του.

Η Συνείδηση κάνει όλο τον άνθρωπο να συντονίζεται με τις Κοσμικές, δημιουργικές κι εποικοδομητικές δυνάμεις.

Μερικοί άνθρωποι μπορούν να αντιληφθούν όντα από υψηλότερες διαστάσεις επειδή έχουν μάθει να τα βιώνουν μέσα από πολλές διαφορετικές αισθήσεις, για τους περισσότερους ανθρώπους, πιστεύω ότι αυτό μπορεί να είναι πέρα ​​από το εύρος της αντίληψής τους.

Πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να εργάζονται με ενέργειες από διαφορετικές διαστάσεις. Εργάζονται συνειδητά για να αυξήσουν τις δονήσεις τους.

Όταν ανεβάζετε τη δόνηση σας, λαμβάνετε πιο άμεση και σαφή καθοδήγηση από τον ανώτερο εαυτό σας επειδή δονείται με πολύ υψηλότερο ρυθμό.

Όταν έχετε αυτήν την άμεση σύνδεση, επιτρέπει την εύκολη λήψη των πληροφοριών.

Η αύξηση των κραδασμών σας μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη. μπορείτε να το κάνετε αυτό κάνοντας συγκεκριμένη ενεργειακή εργασία με τον ανώτερο εαυτό σας και τους οδηγούς σας.

Η αύξηση αυτού του ενεργειακού επιπέδου μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε.

Όταν ανεβάζετε τη δόνηση σας, ανοίγει επίσης πόρτες σε ένα διαφορετικό επίπεδο συνείδησης. Το πρώτο επίπεδο αλλαγής είναι η κατανόηση των αισθήσεων σας σε σχέση με την συνείδηση σας. Εδώ αυξάνονται οι ψυχικές και σε μερικές περιπτώσεις οι θεραπευτικές σας ικανότητες. Πιστεύω ότι αυτά τα συμπτώματα υψηλότερης συνείδησης διαρκούν για περίπου πέντε με επτά χρόνια.

Κοινά συμπτώματα ανώτερης συνείδησης

1. Εξωσωματική εμπειρία

Ένα από τα συμπτώματα υψηλότερης συνείδησης είναι η εμπειρία εξωσωματικής. Όταν αποχωρίζεστε από τη φυσική σας συνείδηση, μπορείτε να εξερευνήσετε άλλες διαστάσεις – τα ερεθίσματα μπορούν να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για μια ενεργειακή μετατόπιση σε άλλες πραγματικότητες.

2. Ήχοι

Εάν ακούτε βουητό, βουητό ή ηλεκτρικούς ήχους, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε την πηγή του ήχου - ένα άλλο παράδειγμα είναι όταν κοιμάστε και μπορείτε να ακούσετε ηλεκτρικούς θορύβους που μοιάζουν αμυδρά σαν επικοινωνία.

Το να ακούτε ήχους χωρίς φυσική πηγή μπορεί να υποδηλώνει ότι έχετε αυξημένη αίσθηση συνείδησης.

3. Αίσθηση μυρμηγκιάσματος

Ένα άλλο σημάδι υψηλότερης συνείδησης είναι όταν αισθάνεστε ένα μυρμήγκιασμα στο σώμα σας - για παράδειγμα, τρίχες που στέκονται στις άκρες ή χτυπήματα χήνας.

4. Ακούγοντας Φωνές

Αν ακούτε φωνές, τραγούδια, γέλια ή φωνάζουν το όνομά σας, αλλά κανείς δεν είναι τριγύρω.

5. Αίσθηση βυθίσματος

Ένα άλλο σύμπτωμα της ανώτερης συνείδησης είναι όταν νιώθετε ότι βυθίζεστε ή διαστέλλεστε. Να ξέρετε ότι το αισθάνεστε αντί να έχετε σωματικά συμπτώματα.

6. Μούδιασμα ή Παράλυση

Νιώθετε μούδιασμα ή παράλυση στο σώμα σας.

7. Αίσθημα έλλειψης βαρύτητας

Αισθάνεστε έλλειψη βαρύτητας ή αισθάνεστε ότι αιωρείστε, η αίσθηση της ελαφρότητας εξαπλώνεται στο σώμα σας.

8. Δονήσεις

Νιώθεις εσωτερική δόνηση έξω από το φυσιολογικό.

9. Ανατριχίλες 

Αισθάνεστε παλμούς ενέργειας.

10. Παρουσία

Ακούς βήματα ή νιώθεις παρουσία.

Αισθάνεστε εσωτερικό λίκνισμα, περιστροφή ή κίνηση.

11. Ανύψωση 

Σηκώνετε τα χέρια ή τα πόδια σας ενώ κοιμάστε.

12. Κύμα Ενέργειας

Νιώθετε ένα κύμα ενέργειας να διαρρέει το σώμα σας.

13. Θορύβοι

Ακούτε θορύβους που είναι εκτός κανόνα, μουσική, κουδούνια κ.λπ.

14. Μυρωδιές

Ευχάριστες μυρωδιές, λουλούδια, άρωμα κ.λπ.

15. Ψυχικές ικανότητες

Οι ψυχικές σας ικανότητες αρχίζουν να ανθίζουν. η αύρα σου αρχίζει να αλλάζει.

16. Μοτίβα αριθμών

Αρχίζετε να βλέπετε μοτίβα συγχρονισμού αριθμών καθώς είστε συντονισμένοι με τις καθολικές δονήσεις.


17. Πώς μπορείτε να ανταποκριθείτε στα συμπτώματα

Υπάρχουν πολλές θεωρίες σχετικά με την αιτία και τη φύση των κραδασμών που συνδέονται με εξωσωματικές εμπειρίες.

Αυτό είναι συνήθως το άμεσο αποτέλεσμα της μεγαλύτερης συχνότητας, μη φυσικού σώματος που απομακρύνεται από τη φάση του πραγματικού φυσικού σώματος. Τις περισσότερες φορές, η ένταση της δόνησης μειώνεται γρήγορα μετά τον διαχωρισμό.

Οι βασικές αισθήσεις καθορίζουν εάν μπορεί να επιτευχθεί διαχωρισμός από το σώμα. Πιστεύω ότι τα ακόλουθα είναι μια καλή οδηγία για το πώς μπορεί κανείς να ανταποκριθεί σε μια κατάσταση δόνησης.

Επίλογος 
Η αλλαγή της συνείδησης δεν είναι μία ακαριαία ολομεταβολή. Είναι μία εσωτερική διεργασία χωρίς κανένα όριο. Είναι η απόφαση να βλέπουμε τις καταστάσεις μέσα από έναν πιο θετικό τρόπο και να ανακαλύπτουμε συνεχώς ότι τελικά… όλα λειτουργούν υπέρ μας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Health Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Η αλλαγή της συνείδησης και η επικοινωνία με τον εαυτό μας - Ανώτερη Συνείδηση
Σταύρος Πλουμιστός: Η αλλαγή της συνείδησης και η επικοινωνία με τον εαυτό μας - Ανώτερη Συνείδηση
Στ. Πλουμιστός: Η αλλαγή της συνείδησης και η επικοινωνία με τον εαυτό μας - Ανώτερη Συνείδηση
https://iamfearlesssoul.com/wp-content/uploads/2016/12/higher-consciousnessfeat-759x500.jpg
https://i.ytimg.com/vi/Hw84wQWfttA/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/09/17.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/09/17.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content