7 σημάδια που δείχνουν ότι είστε μακροχρόνια δυστυχισμένοι άνθρωποι

7 σημάδια που δείχνουν ότι είστε ασυνείδητα δυστυχισμένοι

👉Από τους δισεκατομμύρια ανθρώπους που υπάρχουν στον πλανήτη μας, κάποιοι είναι πραγματικά ευτυχισμένοι.Οι υπόλοιποι παραπαίουμε μεταξύ ευτυχίας και δυστυχίας, αναλόγως των περιστάσεων.

Γνωρίζω ότι υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά και συνήθειες που υιοθετούν οι μακροχρόνια δυστυχισμένοι άνθρωποι.

Όλοι περνάμε άσχημες ημέρες, ακόμα και εβδομάδες – όπως κι εγώ άλλωστε – όταν αποτυγχάνουμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Η διαφορά ανάμεσα σε μια ευτυχισμένη και δυστυχισμένη ζωή είναι το πόσο συχνά και για πόσο καιρό παραμένουμε σε αυτή την κατάσταση.

7 χαρακτηριστικά των μονίμως δυστυχισμένων ανθρώπων

1. Πιστεύετε ότι η ζωή είναι σκληρή.

Οι χαρούμενοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι η ζωή είναι δύσκολη αλλά ξεπερνούν τις δύσκολες στιγμές στοχεύοντας να μάθουν από αυτές κι όχι κρατώντας στάση θύματος.
Αναλαμβάνουν οι ίδιοι την ευθύνη όταν βρίσκονται σε μια δυσάρεστη κατάσταση και επικεντρώνονται στο πώς θα βγουν από αυτή το συντομότερο δυνατόν.
Η επιμονή κι όχι η γκρίνια είναι ένα χαρακτηριστικό των ευτυχισμένων ανθρώπων.
Οι δυστυχισμένοι άνθρωποι βλέπουν τον εαυτό τους ως θύμα της ζωής και μένουν κολλημένοι σε μια απαισιόδοξη στάση αντί να βρουν έναν τρόπο για να βελτιώσουν την κατάστασή τους.

2. Πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε τους περισσότερους ανθρώπους.

Φυσικά, η διάκριση είναι σημαντική, αλλά οι περισσότεροι ευτυχισμένοι άνθρωποι δείχνουν εμπιστοσύνη στους συνανθρώπους τους.

Πιστεύουν στο καλό που υπάρχει μέσα στους ανθρώπους και δεν θεωρούν ότι όλοι το μόνο που θέλουν ένα να τους εξαπατήσουν.

Γενικώς οι χαρούμενοι άνθρωποι είναι ανοιχτοί και φιλικοί προς τους άλλους, ενισχύουν την αίσθηση της κοινότητας γύρω τους και είναι εγκάρδιοι όταν συναντούν καινούριους ανθρώπους.

Οι δυστυχισμένοι άνθρωποι είναι δύσπιστοι απέναντι στους άλλους και θεωρούν ότι δεν μπορούν να εμπιστευτούν αυτούς που δεν γνωρίζουν.

Δυστυχώς, αυτή η συμπεριφορά αρχίζει σιγά-σιγά να εμποδίζει νέες γνωριμίες και να μην αφήνει καμία πιθανότητα να κάνετε καινούριους φίλους.

3. Εστιάζετε σε εκείνα που είναι λάθος σε αυτόν τον κόσμο κι όχι στο τι είναι σωστό.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι λάθος στον κόσμο, αυτό είναι σίγουρο, αλλά οι δυστυχισμένοι άνθρωποι φαίνεται να αγνοούν τα σωστά και αντιθέτως επικεντρώνονται στα λάθος.

Μπορείτε να τους εντοπίσετε από μίλια μακριά – είναι εκείνοι που γκρινιάζουν και σε οτιδήποτε θετικό βρίσκουν πάντα την αρνητική πλευρά.

Οι χαρούμενοι άνθρωποι είναι ενημερωμένοι για τα θέματα που αφορούν όλο τον κόσμο, αλλά ενδιαφέρονται να μάθουν ποιό είναι το σωστό.

Να κρατάτε τα μάτια σας ανοιχτά.

Οι δυστυχισμένοι συνήθως κλείνουν το ένα τους μάτι σε κάτι καλό επειδή φοβούνται ότι η προσοχή τους μπορεί να αποσπαστεί από ό,τι είναι λάθος.

Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι ξέρουν ότι ο κόσμος μας έχει προβλήματα και βλέπουν επίσης τι είναι σωστό.

4.Συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους και νιώθετε ζήλια.

Οι δυστυχισμένοι πιστεύουν ότι κάποιοι άλλοι κλέβουν τη δική τους καλή τύχη. Πιστεύουν ότι δεν υπάρχει αρκετή τιμιότητα στον κόσμο και συνεχώς συγκρίνουν τη δική σας με τη δική τους. Αυτό οδηγεί σε ζήλια και αρνητικά συναισθήματα.

Οι χαρούμενοι άνθρωποι ξέρουν ότι η καλή τύχη και οι συνθήκες είναι απλώς σημάδια του ότι έχουν τη δυνατότητα να αγωνίζονται να επιτύχουν.

Θεωρούν ότι διαθέτουν ένα μοναδικό σχέδιο που δεν μπορεί να το αντιγράψει ή να κλέψει οποιοσδήποτε άλλος στον πλανήτη.

Πιστεύουν στην ύπαρξη απεριορίστων δυνατοτήτων και δεν σκέφτονται ότι η καλή τύχη ενός ατόμου εμποδίζει τη δική τους πορεία στη ζωή.

5. Προσπαθείτε να ελέγξετε τη ζωή σας.

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον έλεγχο και την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων.
Οι χαρούμενοι άνθρωποι κάνουν βήματα καθημερινά προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους, αλλά συνειδητοποιούν στο τέλος ότι έχουν πολύ λίγο έλεγχο σε αυτά που η ζωή φέρνει στον δρόμο τους.

Οι δυστυχισμένοι συνήθως προσπαθούν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο όλων των πραγμάτων και καταρρέουν κυριολεκτικά όταν η ζωή φέρνει εμπόδια στα σχέδιά τους.

Οι χαρούμενοι άνθρωποι είναι εξίσου επικεντρωμένοι στον σκοπό τους, αλλά εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα να ακολουθούν τη ροή των πραγμάτων και να μην απογοητεύονται όταν παρουσιάζονται προβλήματα.

Το κλειδί εδώ είναι να εστιάζετε στον στόχο σας αλλά να αφήνετε και περιθώρια αν τυχόν κάτι πάει στραβά χωρίς να καταρρέετε όταν χαλούν τα σχέδιά σας, επειδή κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό.

Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι ακολουθούν τη ροή των πραγμάτων κι αυτό αποτελεί το εναλλακτικό σχέδιό τους.

6. Ατενίζετε το μέλλον σας με ανησυχία και φόβο.

Οι δυστυχισμένοι άνθρωποι γεμίζουν τη σκέψη τους μόνο με οτιδήποτε θα μπορούσε να πάει στραβά.

Οι χαρούμενοι άνθρωποι διαθέτουν μια υγιή δόση «αυταπάτης» και επιτρέπουν στον εαυτό τους να ονειροπολεί για το πώς θα ήθελαν τη ζωή τους.

Αντιθέτως, οι άνθρωποι που ανήκουν στην άλλη κατηγορία γεμίζουν το κεφάλι τους με συνεχή ανησυχία και φόβο.

Φυσικά, και οι χαρούμενοι άνθρωποι νιώθουν φόβο και ανησυχία, αλλά κάνουν διάκριση ανάμεσα σε αυτό που νιώθουν και σε αυτό που ζουν.

Προσπαθούν δηλαδή να βρουν κάποια λύση προκειμένου να μην επικρατήσει ο φόβος τους (λειτουργούν ξανά με υπευθυνότητα).

Σε αντίθετη περίπτωση, μετριάζουν τον φόβο τους.


7. Κουτσομπολεύετε και παραπονιέστε συνέχεια.

Οι δυστυχισμένοι άνθρωποι θέλουν να ζουν μόνο στο παρελθόν τους. Τα όσα τους συνέβησαν και οι δυσκολίες της ζωής είναι το αγαπημένο θέμα συζήτησης.

Όταν το θέμα αυτό εξαντληθεί, θ’ αρχίσουν να κουτσομπολεύουν τη ζωή των άλλων.
Οι χαρούμενοι ζουν το παρόν και κάνουν όνειρα για το μέλλον. Μπορείτε να αισθανθείτε τη θετική τους αύρα στην ατμόσφαιρα.

Είναι ενθουσιασμένοι για οτιδήποτε αναλαμβάνουν, ευγνώμονες για ό,τι έχουν και ονειρεύονται τις δυνατότητες που μπορεί να τους προσφέρει η ζωή.

Άρθρο της συγγραφέως Tamara Star
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,267,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1260,ΒΙΝΤΕΟ,841,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,331,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1565,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: 7 σημάδια που δείχνουν ότι είστε μακροχρόνια δυστυχισμένοι άνθρωποι
7 σημάδια που δείχνουν ότι είστε μακροχρόνια δυστυχισμένοι άνθρωποι
7 σημάδια που δείχνουν ότι είστε ασυνείδητα δυστυχισμένοι
https://www.ekriti.gr/sites/default/files/styles/max_1300x1300/public/2022-02/dwu-djwau1.jpg?itok=XxN_Kvdy
https://i.ytimg.com/vi/NB-ER2oIQJA/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/08/7_28.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/08/7_28.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content