Dr. Robert Malone: «Η 4η δόση των εμβολίων κατά της Covid-19 αλλοιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα

Dr. Robert Malone: «Η 4η δόση των εμβολίων κατά της Covid-19 αλλοιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα

👉O διεθνώς αναγνωρισμένος ιατρός και επιστήμονας Dr Robert Malone που βοήθησε στην εφεύρεση εμβολίων mRNA αποκαλύπτει πως η 4η δόση των εμβολίων θα αλλοιώσει το ανοσοποιητικό σύστημα.

 Ο Robert Malone έχει ταχθεί κατά του μαζικού εμβολιασμού και έχει αναδείξει πολλές από τις μαύρες πτυχές της υπόθεσης εμβολίων κατά του covid 19 ενώ εξαιτίας του σκεπτικισμού που εκφράζει για τα γονιδιακά σκευάσματα των Big pharma έχει τεθεί στο «στόχαστρο» των ΜΜΕ και των κυβερνήσεων.

Στις ΗΠΑ και διεθνώς έχει ξεκινήσει η 4η δόση εμβολιασμού αλλά οι αντιδράσεις πυκνώνουν καθώς εγείρονται ζητήματα ανοσολογικής αποτύπωσης.

Η ανοσολογική αποτύπωση αναφέρεται σε ένα φαινόμενο κατά το οποίο η αρχική έκθεση σε ένα στέλεχος ιού μπορεί να εμποδίσει το σώμα να παράγει αρκετά εξουδετερωτικά αντισώματα έναντι ενός νέου στελέχους.

Ερευνητές του Imperial College του Λονδίνου και της Υπηρεσίας Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου διαπίστωσαν ότι τα άτομα που έλαβαν τρεις δόσεις εμβολίου COVID-19 και είχαν μολυνθεί από το στέλεχος Wuhan του αρχικού covid 19 είχαν χαμηλότερο επίπεδο προστασίας έναντι μεταγενέστερων στελεχών σε σύγκριση με άτομα που δεν είχαν μολυνθεί .

Άλλες ομάδες, συμπεριλαμβανομένων ερευνητών του Ιατρικού Κέντρου Beth Israel Deaconess, βρήκαν τα εμβόλια πολύ λιγότερο αποτελεσματικά έναντι των υποπαραλλαγών Omicron.

Οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν να μολυνθούν

Ορισμένες μελέτες έχουν βρει αρνητική αποτελεσματικότητα μεταξύ των εμβολιασμένων ομάδων.
Αυτό σημαίνει ότι όσοι εμβολιάζονται έχουν περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν.

Σε ορισμένες περιοχές, οι εμβολιασμένοι αντιπροσωπεύουν την πλειονότητα όσων έχουν μολυνθεί ή βρίσκονται σε νοσοκομεία ή πεθαίνουν με COVID-19.

Στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, για παράδειγμα, το 70% των θανάτων που καταγράφηκαν μεταξύ 23 Ιουνίου και 29 Ιουνίου ήταν μεταξύ των εμβολιασμένων.

Δεύτερη ενισχυτική δόση

Τα εμβόλια αρχικά προωθήθηκαν ως σχήματα δύο εμβόλων (Pfizer και Moderna) ή ως ανοσοποίηση μιας δόσης (Johnson & Johnson).

Στην αρχή οι φαρμακευτικές εταιρίες υποστήριζαν ότι τα εμβόλια είχαν αποτελεσματικότητα έως και 100% κατά της συμπτωματικής μόλυνσης.

Λόγω της μειωμένης αποτελεσματικότητας έναντι των αναδυόμενων παραλλαγών, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι ενέκριναν αναμνηστικές ή ενισχυτικές δόσεις.

Τον Μάρτιο του 2022, επειδή τα αποτελέσματα των ενισχυτικών δόσεων κατά της λοίμωξης δεν ήταν ενθαρρυντικά, ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) συνέστησαν και δεύτερη ενισχυτική δόση για όλους τους ενήλικες άνω των 50 ετών.

Επιμένουν στην δεύτερη ενισχυτική δόση

Ο Fauci, επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων και ιατρικός σύμβουλος του προέδρου Biden, υποστηρίζει ότι οι Αμερικανοί ηλικίας 5 έως 50 ετών θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μια δεύτερη αναμνηστική δόση.

Μάλιστα τόνισε στην Washington Post ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «πρέπει να επιτρέψουν σε άτομα κάτω των 50 ετών να κάνουν το δεύτερο αναμνηστικό εμβόλιο, καθώς μπορεί να έχουν περάσει μήνες από τότε που πολλοί από αυτούς έλαβαν το πρώτο τους αναμνηστικό».

«Αν έκανα την τρίτη μου δόση το 2021 είναι πολύ πιθανό η ανοσία να μειώνεται», πρόσθεσε.
Ο Fauci δεν έχει καμία εξουσία να εγκρίνει ή να προτείνει ενισχυτές, αλλά έχει συμβάλλει σε σημαντικές αλλαγές στην πολιτική εμβολίων των ΗΠΑ στο παρελθόν.

Η απάντηση


Ο Dr. Ashish Jha, συντονιστής αντιμετώπισης του COVID-19 του Λευκού Οίκου, ανέφερε στις 12 Ιουλίου ότι «κάνουμε συζητήσεις όλη την ώρα για τα πιθανά πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε για να προστατεύσουμε καλύτερα τον αμερικανικό λαό», αλλά ότι η απόφαση για δεύτερη ενισχυτική δόση θα παρθεί από τον FDA και το CDC.

«Ο FDA αξιολογεί την τρέχουσα κατάσταση και οι νέες μεταλλάξεις δείχνουν αυξημένη νοσηλεία, οπότε πρέπει να αξιολογηθούν όλες οι εναλλακτικές».

Οι φαρμακευτικές εταιρίες εμβολίων και ο FDA συνεργάζονται για να αναπτύξουν εμβόλια το φθινόπωρο, τα οποία – όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι – θα προσφέρουν καλύτερη προστασία.
Αλλά τα νέα εμβόλια δεν έχουν ακόμη εμφανιστεί στην αγορά.

Πολλοί ενήλικες στις ΗΠΑ έχουν εμβολιαστεί, συμπεριλαμβανομένου του 91% των ατόμων ηλικίας 65 ετών και άνω και του 77% όσων είναι 18 ετών και άνω.
Αλλά οι αναμνηστικές δόσεις δεν έτυχαν τόσο μεγάλης αποδοχής.
Μόνο το 70% των ηλικιωμένων και μόλις το 51% των 18 ετών και άνω, έχουν λάβει αναμνηστικές δόσεις.

Την δεύτερη αναμνηστική δόση την έχουν λάβει μόλις το 28% του πληθυσμού 50 ετών και άνω.

Οι παραλλαγές

Οι νέες υποπαραλλαγές BA.4 και BA.5 της Omicron – οι οποίες έχουν ξεπεράσει άλλα στελέχη στις Ηνωμένες Πολιτείες και πιστεύεται ότι είναι πιο μεταδοτικές, αλλά δεν φαίνεται να προκαλούν πιο σοβαρή ασθένεια – είναι «πιο πιθανό να οδηγήσουν στην ανακάλυψη νέων εμβολίων, ανακάλυψαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια.

«Νόσος που οφείλεται στα εμβόλια»

Οι μετρήσεις του COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξάνονται τις τελευταίες εβδομάδες, με τον εβδομαδιαίο μέσο όρο των κρουσμάτων να αυξάνεται κατά 75% από τα τέλη Μαρτίου και τις νοσηλείες με COVID-19 να διπλασιάζονται από τον Απρίλιο.

Οι αξιωματούχοι στοχοποιούν τις υποπαραλλαγές BA.4 και BA.5 της Omicron, οι οποίες έχουν ξεπεράσει άλλα στελέχη στις Ηνωμένες Πολιτείες και πιστεύεται ότι είναι πιο μεταδοτικές, αλλά δεν φαίνεται να προκαλούν πιο σοβαρή ασθένεια.

Οι άνθρωποι θα πρέπει να λάβουν αναμνηστική δόση αμέσως μόλις γίνουν επιλέξιμοι, το οποίο είναι συνήθως περίπου πέντε μήνες μετά την τελευταία τους δόση, δήλωσε η διευθύντρια των CDC Rochelle Walensky.

Τα εμβόλια δεν είναι λύση

Αλλά ο Robert Malone είναι μεταξύ των επιστημόνων που αμφισβητούν την ιδέα ότι τα παλιά εμβόλια είναι η λύση.

«Έχετε ένα σημαντικό πρόβλημα με την νέα μετάλλαξη Omicron, αυτό είναι το BA.5.
Τα άτομα που μολύνονται χρόνια και νοσηλεύονται και πεθαίνουν είναι κυρίως τα εμβολιασμένα.

Συμβαίνει σε όλο τον κόσμο», ανέφερε ο Malone.

«Τώρα έχουν ένα πρόβλημα γιατί το προκάλεσαν λόγω του ανοσοποιητικού αποτυπώματος.
Αυτό συμβαίνει όλο και περισσότερο όταν μια ασθένεια καθοδηγείται από τα εμβόλια».

Ο Fauci, ένας σημαντικός υποστηρικτής του εμβολίου, «έχει ουσιαστικά δημιουργήσει μια κατάσταση μέσω της επιμονής στον υπερεμβολιασμό όπου στην πραγματικότητα οδηγεί την ασθένεια στις Ηνωμένες Πολιτείες», ανέφερε ο Robert Malone.

Τα κυβερνητικά στελέχη διαφωνούν.
Η Walensky είπε ότι τα δεδομένα των CDC δείχνουν ότι οι άνθρωποι που είτε δεν έχουν εμβολιαστεί είτε δεν έχουν λάβει ενισχυτικές δόσεις έχουν λιγότερη προστασία από αυτούς που έχουν λάβει ενισχυτικές δόσεις, συμπεριλαμβανομένης της λοίμωξης, ακόμη και όταν μελέτες δείχνουν ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων καταρρέει.

Ο Fauci τόνισε ότι τα άτομα που είχαν μολυνθεί στο παρελθόν ή έχουν φυσική ανοσία από την επιβίωση του COVID-19, «δεν έχουν πολλή προστασία» έναντι των νέων υποπαραλλαγών.
Πάντως η φυσική ανοσία, σύμφωνα με μια νέα μελέτη είναι ισχυρότερη και προστατεύει καλύτερα από τα εμβόλια ακόμη και με τις ενισχυτικές δόσεις, ιδιαίτερα έναντι σοβαρών ασθενειών.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,573,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2212,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,834,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,215,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,981,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,228,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1150,ΒΙΝΤΕΟ,723,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1868,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,313,Ειδηση-ολόγιο,9243,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2214,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,91,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,146,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,131,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1463,Κόσμος,10372,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,935,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1754,Πολιτική,6962,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6321,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,75,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1341,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3439,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,110,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,128,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,849,Eco-News,3008,GP - info,5,voice healing therapy,97,
ltr
item
Ploumistos.com: Dr. Robert Malone: «Η 4η δόση των εμβολίων κατά της Covid-19 αλλοιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα
Dr. Robert Malone: «Η 4η δόση των εμβολίων κατά της Covid-19 αλλοιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα
Dr. Robert Malone: «Η 4η δόση των εμβολίων κατά της Covid-19 αλλοιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα
https://cdn.theatlantic.com/thumbor/KqFCTv-6RRg1OU3_26HLUqfpLEE=/0x0:2000x1125/1600x900/media/img/mt/2021/08/Rob_Malone/original.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/07/dr-robert-malone-4-covid-19.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/07/dr-robert-malone-4-covid-19.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content