Η Ιστορία της Απάτης της Υπερθέρμανσης του Πλανήτη

Η Ιστορία της Απάτης της Υπερθέρμανσης του Πλανήτη

👉Η σημερινή απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη δεν είναι φυσικά καινούργια. Όπως οι περισσότερες καλές απάτες, έτσι και αυτή υπάρχει εδώ και πολύ καιρό.

Από τον Dr Vernon Coleman

Το 1817, ο πρόεδρος της Βασιλικής Εταιρείας του Λονδίνου προειδοποίησε ότι υπήρξε “μια σημαντική αλλαγή του κλίματος, ανεξήγητη προς το παρόν για εμάς” και είπε ότι αυτό θα οδηγούσε σε αλλαγές στην προσβασιμότητα των αρκτικών θαλασσών. Ήταν φυσικά ανοησίες.

Έναν αιώνα αργότερα, το 1922, η Washington Post προειδοποίησε ότι η Αρκτική θερμαίνεται, ότι τα παγόβουνα λιγοστεύουν και ότι σε ορισμένα μέρη οι φώκιες βρίσκουν το νερό πολύ ζεστό.

Το 1947, η εφημερίδα The West Australian, αναφέρθηκε στον Dr Ahlmann, έναν Σουηδό γεωφυσικό, ο οποίος προειδοποιούσε για μια μυστηριώδη αύξηση της θερμοκρασίας του κλίματος. Και το 1958, η Sunday Telegraph στο Λονδίνο προειδοποίησε ότι το κλίμα θερμαίνεται.

Στη συνέχεια, οι τρομοκράτες ξαφνικά άλλαξαν ρότα και τη δεκαετία του 1970 οι “ειδικοί” προειδοποίησαν ότι μια νέα εποχή των παγετώνων θα μπορούσε να καταλάβει τον κόσμο μέσα στη διάρκεια της ζωής των σημερινών γενεών. Ο Nigel Calder, συγγραφέας επιστημονικών άρθρων, προειδοποίησε σε ένα μεγάλο τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ του BBC ότι η απειλή μιας νέας εποχής των παγετώνων πρέπει να σταθεί δίπλα στον πυρηνικό πόλεμο ως πηγή μαζικού θανάτου και δυστυχίας. Ο Calder υποστήριξε ότι το βόρειο ημισφαίριο ψύχεται από τη δεκαετία του 1950 και ότι οι ξηρασίες στην Αφρική και την Ινδία οφείλονται στη “μικρή εποχή των παγετώνων”.

Το 1975, το περιοδικό Newsweek δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο “The Cooling World” (Ο Ψυχόμενος Κόσμος) και προέβλεψε την έναρξη μιας δραματικής παγκόσμιας ψύξης που θα μπορούσε κάλλιστα να οδηγήσει σε δραστική μείωση της παραγωγής τροφίμων. Μίλησαν για οικονομικές και κοινωνικές προσαρμογές σε παγκόσμια κλίμακα. (Το 2006, πάνω από 30 χρόνια αργότερα, το Newsweek δημοσίευσε μια διόρθωση).

Το συμπέρασμα είναι ότι οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι και οι εμπειρογνώμονες μας προειδοποιούν συνεχώς για τρομερά πράγματα που πρόκειται να συμβούν. Το αμετάβλητο επιχείρημα είναι ότι θα μπορούσαν κάλλιστα να μας σώσουν από το τρομερό μέλλον που προβλέπουν, αν τους δώσουμε τεράστια χρηματικά ποσά, τεράστιο κύρος και ένα ολοσέλιδο προφίλ στην εφημερίδα Guardian.

Το BBC και άλλοι διεφθαρμένοι και κατάφωρα ανέντιμοι ειδησεογραφικοί οργανισμοί ισχυρίζονται τώρα ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι αποδεκτή και δεν χρειάζεται να συζητηθεί ή να αμφισβητηθεί. Αυτό είναι φυσικά ψέμα. (Το BBC κάνει τον ίδιο παράξενο ισχυρισμό για όλα σχεδόν τα αμφιλεγόμενα επιστημονικά θέματα).
Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι απλώς μια ψευδοεπιστημονική λατρεία για υποκριτές με αυτοπεποίθηση και οι άνθρωποι που προωθούν τον μύθο της υπερθέρμανσης του πλανήτη ανταμείβονται πλουσιοπάροχα για την υπακοή τους, ενώ όσοι τολμούν να την αμφισβητήσουν τιμωρούνται αυστηρά.

Κυβερνήσεις, μεγάλες βιομηχανίες (που έχουν συμφέρον από τις αλλαγές που μας επιβάλλουν), αδίστακτοι λομπίστες και, φυσικά, τα Ηνωμένα Έθνη διατηρούν τον καθημερινό τρόμο μέσω ενός συνεχούς βομβαρδισμού ψεμάτων, εξαπατήσεων και ψευδοεπιστημών. Είναι, για να χρησιμοποιήσω μια εύστοχη φράση που επινόησε ο φίλος μου Dr Colin Barron, ένα φαινομενικά ατελείωτο παράδειγμα του “πορνογραφικού φόβου του θανάτου“.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου λέει ότι η αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης του πλανήτη θα απαιτήσει μια σειρά από νέα κίνητρα, νόμους, κανόνες, απαγορεύσεις, φόρους, πρότυπα συσκευών και θεσμικές καινοτομίες. Τον Νοέμβριο του 2020, καθώς η οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου κατέρρεε, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ένα άλλο πακέτο επενδύσεων ύψους 12 δισεκατομμυρίων λιρών σε πράσινες υποδομές, όπως οι ποδηλατόδρομοι. Ταυτόχρονα, ασκήθηκε τεράστια πίεση για την ποινικοποίηση της “άρνησης του κλίματος” και για τη ποινική δίωξη όσων αμφισβητούν το νέο λατρευτικό δόγμα, αντί να διώκονται απλώς. (Αξίζει να θυμηθούμε ότι το 2015, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Al Gore δήλωσε ότι “οι αρνητές αξίζουν να τιμωρηθούν“. Ο Gore ήταν, βέβαια, ο παρουσιαστής ενός διαβόητου βίντεο που αποδεδειγμένα περιείχε παραπλανητική ψευδοεπιστήμη.
Το ίδιο περίπου συμβαίνει παντού.

Στις ΗΠΑ, ο πρόεδρος Joe Biden θέλει να ξοδέψει 2 τρισεκατομμύρια δολάρια για την “απεξάρτηση της αμερικανικής οικονομίας από τον άνθρακα“. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει διαθέσει το 30% του ταμείου ανάκαμψης των 880 δισεκατομμυρίων δολαρίων της για μέτρα για το κλίμα.

Σήμερα, εκτιμάται ότι το 85% του συνόλου της ενέργειάς μας προέρχεται από ορυκτά καύσιμα και το σχέδιο είναι να αντικατασταθεί όλο αυτό με ηλιακή και αιολική ενέργεια. Τόσο η ΕΕ όσο και η Κίνα έχουν δεσμευτεί να επιτύχουν καθαρές μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, αν και αυτό θα απαιτήσει, αναπόφευκτα, αρκετή απάτη, κομπίνα και ψέματα.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,574,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2212,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,834,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,215,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,981,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,229,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1151,ΒΙΝΤΕΟ,723,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1868,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,313,Ειδηση-ολόγιο,9243,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2215,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,91,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,146,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,131,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1463,Κόσμος,10373,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,936,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1754,Πολιτική,6962,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6321,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,75,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1341,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3439,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,110,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,128,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,849,Eco-News,3008,GP - info,5,voice healing therapy,98,
ltr
item
Ploumistos.com: Η Ιστορία της Απάτης της Υπερθέρμανσης του Πλανήτη
Η Ιστορία της Απάτης της Υπερθέρμανσης του Πλανήτη
Η Ιστορία της Απάτης της Υπερθέρμανσης του Πλανήτη
https://wmich.edu/sites/default/files/styles/850w/public/images/u2820/2022/xGettyImages-1322429140.jpg,qitok=FnJnevFH.pagespeed.ic.6N4rqg-3rd.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/07/blog-post_59.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/07/blog-post_59.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content