Σταύρος Πλουμιστός: Γιατί δίνεις τη δύναμή σου σε αυτούς που σε πλήγωσαν; - Εξασκηθείτε στην αυτοίαση

Σταύρος Πλουμιστός: Γιατί δίνεις τη δύναμή σου σε αυτούς που σε πλήγωσαν; - Εξασκηθείτε στην αυτοίαση

👉Καθώς ένας άνθρωπος προχωρά στη ζωή του, έρχεται συχνά αντιμέτωπος με ανθρώπους και καταστάσεις που τον αναστατώνουν συναισθηματικά. Είτε πρόκειται για άτυχες ρομαντικές σχέσεις, για βλαβερή γονική παραμέληση, είτε για ζωή με χαμηλή αυτοεκτίμηση, οι άνθρωποι βιώνουν πολλά πράγματα που απαιτούν τελικά θεραπεία.

Μπορεί να μην συνειδητοποιούμε καν ότι πρέπει να θεραπευθούμε, αλλά πολλά σωματικά και ψυχολογικά σημάδια μας το λένε αυτό. Το άγχος, το στρες, οι εντάσεις των σχέσεων και η έλλειψη αυτοεκτίμησης είναι παράγοντες στην καθημερινή ζωή ενός ατόμου που βελτιώνονται όταν θεραπεύεσαι.

Εάν εσείς ή κάποιος που αγαπάτε βρίσκεστε σε κατάσταση θλίψης, εδώ είναι οι πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να εξασκηθείτε στην αυτοίαση.

Συγχώρεση για τον εαυτό σου

Είναι μια κοινή συνήθεια μεταξύ των ατόμων να κατηγορούν τον εαυτό τους για κάθε αρνητικό πράγμα που έχει συμβεί στη ζωή τους. Μια αποτυχημένη σχέση σημαίνει ότι δεν ήμασταν αρκετά καλοί ή μια απώλεια εργασίας σημαίνει ότι μπορούσαμε να προσπαθήσουμε περισσότερο.

Όταν επιλέγετε να συγχωρήσετε τον εαυτό σας, μπορείτε να αναγνωρίσετε ότι κάνατε το καλύτερο δυνατό εκείνη τη στιγμή. Μπορείς να σταματήσεις να τιμωρείς τον εαυτό σου επειδή δεν ξέρεις αυτό που ξέρεις τώρα. Η θεραπεία μπορεί να ενισχύσει τη σχέση σας με τον εαυτό σας όταν σταματήσετε να είστε ο χειρότερος επικριτής του εαυτού σας.

Έλεγχος των συναισθημάτων σας

Όταν θεραπευόμαστε, αναλύουμε τα συναισθήματά μας και τα αφήνουμε να συνεχίσουν την πορεία τους. Για να θεραπευτεί, ένα άτομο πρέπει να αφήσει τα δάκρυα να κυλήσουν όταν έρχονται, να αντιμετωπίσει τον θυμό με κατανόηση και να ξέρει ότι τα συναισθήματά μας είναι υγιή και φυσιολογικά σημάδια ζωής, ειδικά όταν αντιμετωπίζουμε δυσκολίες.

Όταν μάθουμε να θεραπεύουμε τον πόνο που σηματοδοτούν τα συναισθήματά μας, θα αρχίσουμε να νιώθουμε καλύτερα και θα ενισχύσουμε τις σχέσεις μας με τους άλλους. Ένα άτομο που δεν έχει θεραπευτεί μπορεί να αισθάνεται άγχος ή να αποσυρθεί από τους φίλους και την οικογένειά του. Ένα άτομο με ανίατο τραύμα μπορεί να προσβληθεί ή να ερεθιστεί εύκολα. Το να έχεις θετικά συναισθήματα είναι μια ανταμοιβή που προέρχεται από τη θεραπεία της ζωής σου.

Μια ανανεωμένη προοπτική

Ένα από τα οφέλη της θεραπείας είναι η ικανότητα να κοιτάξουμε πίσω με μια σαφέστερη εικόνα του τι πραγματικά συνέβη. Όταν θεραπευόμαστε, αποκτούμε την ικανότητα να έχουμε μια αμερόληπτη άποψη για το τι ήταν λάθος, τι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει διαφορετικά και για τι δεν ευθυνόμασταν.

Η κατανόηση του παρελθόντος σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας, τις σχέσεις σας, τις καταστάσεις σας και γενικά σας διδάσκει πολύτιμα μαθήματα ζωής. Μια θεραπευμένη ψυχή θα αντιμετωπίσει τις αποτυχίες και τα εμπόδια ως πρόκληση για να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί σε μια ακόμη μεγαλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Η θεραπεία μπορεί να είναι συναρπαστική!

Αποδοχή αυτού που είσαι

Θεραπεία σημαίνει να ζεις στην ελευθερία του "τι θα γινόταν αν;" Είναι εντάξει να επαναλαμβάνετε λάθη του παρελθόντος στο μυαλό σας ή να ελπίζετε αφελώς ότι αυτό το άτομο θα επιστρέψει, αλλά μπορεί να είναι μια βαριά κατάσταση του μυαλού σας. Μόλις ολοκληρωθεί η θεραπευτική εργασία και είστε έτοιμοι να γίνετε μέλος της δικής σας ομάδας, μπορείτε επιτέλους να ζήσετε με την αποδοχή της αλήθειας.

Η αποδοχή του εαυτού σας οδηγεί στο να γνωρίζετε ότι είστε αρκετά δυνατοί για να χειρίζεστε δύσκολα πράγματα, ότι είστε άξιοι μεγαλείου και ότι σας επιτρέπεται να προσπαθήσετε, να αποτύχετε και να προσπαθήσετε ξανά. Το να είσαι παρών σημαίνει να θεραπεύεσαι.

Μάθετε να φροντίζετε τον εαυτό σας

Ένα θεραπευμένο άτομο θα μάθει με τον καιρό να αγαπά, να σέβεται και να εκτιμά τον εαυτό του. Η αναγνώριση των προκλήσεων που έχετε περάσει και η επιβράβευση του εαυτού σας που τις ξεπέρασε είναι ο τρόπος με τον οποίο γίνεστε ο καλύτερος φίλος σας. Η θεραπεία σας δίνει την άδεια να ζήσετε μια ζωή σε αρμονία με τον εαυτό σας, αντί να ζείτε σε τιμωρία και φόβο.

Ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος που ζει με αυτόματο πιλότο συχνά ξεχνά να αφιερώσει χρόνο για να αγαπήσει τον εαυτό του. Το να δίνετε προτεραιότητα σε δραστηριότητες αυτοεξυπηρέτησης - όπως η φροντίδα των σωματικών σας αναγκών, το να γεμίζετε το μυαλό σας με χόμπι και να αναπνέετε - θα σας κάνει πιο ευτυχισμένους, πιο υγιείς και πιο παραγωγικούς όταν ξέρετε ότι το αξίζετε.

Αποκτήστε υπομονή και ευγένεια

Το να θεραπεύεις τον εαυτό σου σημαίνει να δίνεις στον εαυτό σου την άδεια να είσαι ατελής. Όταν ένα άτομο αισθάνεται συνεχώς την ανάγκη να ευχαριστεί τους άλλους πριν από τον εαυτό του, αυτή η έλλειψη αυτοπεποίθησης μπορεί να προκαλέσει συσσώρευση πίεσης και αμφιβολία για τον εαυτό του. Μέσα από πράξεις υπομονής όταν θεραπεύουμε, μπορούμε επίσης να μάθουμε να είμαστε υπομονετικοί και ευγενικοί με τους άλλους.

Ένα άτομο που δεν έχει θεραπευτεί τείνει να αντικατοπτρίζει την έλλειψη ενσυναίσθησης, κριτικής και συγκρατημένα συναισθήματα που έχει για τον εαυτό του στους άλλους. Αλλά, όταν επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να ζούμε και να μαθαίνουμε αργά, αναπτύσσουμε μια ανεκτικότητα να είμαστε πιο επιεικής και να διδάσκουμε αυτούς που αγαπάμε. Το να είμαστε υπομονετικοί και να συγχωρούμε προσκαλούν την αγάπη στη ζωή μας, με τους άλλους, αλλά και στις καρδιές μας.


Ξεκινήστε όταν είστε έτοιμοι

Δεν είναι πάντα εύκολο να αποκτήσουμε την αγάπη, την καλοσύνη και τη συμπόνια που δίνουμε τόσο ελεύθερα σε όσους είναι αγαπητοί σε εμάς. Μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι το αξίζουμε. Το πρώτο βήμα είναι να αναγνωρίσουμε και να παραδεχτούμε ότι έχουμε κάποια εσωτερική δουλειά να κάνουμε και μπορούμε σιγά σιγά να δουλέψουμε και στα υπόλοιπα.

Ένα θεραπευμένο άτομο μπορεί να ζήσει μια πιο ευχάριστη, συναρπαστική και ευτυχισμένη ζωή παρά τα προβλήματα που μπορεί να συναντήσει στη ζωή του. Όσο πιο γρήγορα επιλέξετε να αγαπήσετε τον εαυτό σας, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να θεραπεύσετε και να θρέψετε την ψυχή σας. Θυμηθείτε: το αξίζετε!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Health Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Γιατί δίνεις τη δύναμή σου σε αυτούς που σε πλήγωσαν; - Εξασκηθείτε στην αυτοίαση
Σταύρος Πλουμιστός: Γιατί δίνεις τη δύναμή σου σε αυτούς που σε πλήγωσαν; - Εξασκηθείτε στην αυτοίαση
Σταύρος Πλουμιστός: Γιατί δίνεις τη δύναμή σου σε αυτούς που σε πλήγωσαν; - Εξασκηθείτε στην αυτοίαση
https://www.therapia.gr/wp-content/uploads/2021/03/forgiveness-to-1n.jpg
https://i.ytimg.com/vi/7ZtsYQ5cJ_M/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/07/blog-post_46.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/07/blog-post_46.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content