Σταύρος Πλουμιστός: Αυτό είναι το είδος της δύναμης που σας φέρνει η αυτογνωσία

Σταύρος Πλουμιστός: Αυτό είναι το είδος της δύναμης που σας φέρνει η αυτογνωσία

👉Εάν γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι να αισθάνεστε συνδεδεμένοι με το εσωτερικό σας είναι και να χρησιμοποιείτε τη μεγάλη εσωτερική σας δύναμη για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας, τότε θα αναγνωρίσετε συμπτώματα που σας περιγράφουν ως ένα διαυγές και ξύπνιο ον.

Συνήθως επιτρέπουμε στους άλλους να μας εξουσιάζουν μόνο επειδή δεν έχουμε πλήρη επίγνωση των δυνατοτήτων μας . Το να έχεις επίγνωση του εαυτού σου είναι το πρώτο βήμα για μεγαλύτερη πληρότητα και ευημερία. Έχοντας καλύτερη γνώση του τι σημαίνει το αληθινό σας Είναι θα εξαλείψει τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σας και θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει τίποτα σε αυτόν τον κόσμο που δεν μπορείτε να επιτύχετε.

Γίνοντας πιο συνειδητοποιημένο άτομο, δεν θα χρειάζεται πλέον να περιμένετε για επικυρώσεις και εγκρίσεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν φοβάσαι να εκφράσεις τις σκέψεις σου . Πρέπει να μιλήσεις, ακόμα κι αν τρέμει η φωνή σου.

Αυτό είναι το είδος της δύναμης που σας φέρνει η αυτογνωσία.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο εύρος ηλικίας για αυτό. Ωστόσο, κάποια πράγματα μπορεί να δείχνουν ότι επιτέλους ανακαλύψατε την κρυμμένη σας δύναμη. Διαβάστε τα και αυτοαναλύστε τα.

1. Αντιμετωπίζετε τους φόβους σας:

Κοιτάς τους φόβους σου στο πρόσωπο και τους αντιμετωπίζεις με τόλμη. Δεν σε τρομάζουν πια. Έχετε καταλάβει ότι ο φόβος θα σας βλάψει μόνο αν του δώσετε τη δύναμη να το κάνει. Είναι όλα στο κεφάλι σου.

Αν δεν αφήσεις τους φόβους σου να κυριεύσουν το μυαλό σου, δεν μπορούν ποτέ να σε επηρεάσουν. Όταν είσαι συντονισμένος με αυτό που συμβαίνει, τίποτα δεν μπορεί να σε τρομάξει. Είστε έτοιμοι για αυτό που φέρνει το αύριο και έχετε αφυπνίσει τον εσωτερικό πολεμιστή μέσα σας.

2. Νιώθετε πάντα ευγνώμονες:

Ακόμα κι όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, αρχίζεις να αναγνωρίζεις τα μικρά πράγματα στη ζωή για να σου υπενθυμίζει ότι αξίζεις. Γίνεσαι ευγνώμων για όλα όσα είναι γραμμένα για τη μοίρα σου.

Μόλις έρθετε σε επαφή με την εσωτερική σας δύναμη , θα συνειδητοποιήσετε ότι η καλοσύνη είναι το καλύτερο όπλο για τους ανθρώπους.

3. Καταφέρατε να κυριαρχήσετε στις σκέψεις σας:

Δεν επιτρέπετε πλέον στις αρνητικές σκέψεις στο μυαλό σας να σας επηρεάζουν να κάνετε άσχημα πράγματα. Δεν αφήνεις το σκοτάδι να θολώσει το μυαλό σου. Αλλά το πιο σημαντικό, δεν πιστεύετε αυτό που σας λέει το μυαλό σας να πιστεύετε όταν είστε συναισθηματικά καταθλιπτικοί.

Αντιλαμβάνεστε ότι η τρέχουσα κατάστασή σας δεν είναι ο τελικός σας προορισμός και ότι δεν θα νιώθετε πάντα τόσο δυστυχισμένοι. Θυμάστε ότι αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή και όχι μια δύσκολη ζωή.


4. Παρατηρείτε τα σημάδια:

Βλέπεις πέρα ​​από αυτό που βλέπει ένας κανονικός άνθρωπος. Τα σήματα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ή δεν παρατηρούν καν, τα αποκωδικοποιείς και τα χρησιμοποιείς για την ευημερία σου.

5. Προσελκύεις τα θετικά:

Είναι ο νόμος του σύμπαντος ότι ό,τι της στείλεις θα σου γυρίσει, ίσως και το διπλάσιο. Αρχίζετε να προσελκύετε τους κατάλληλους ανθρώπους λόγω της θετικής ενέργειας που εκπέμπετε. Αρχίζεις να γίνεσαι γνωστός ότι εκπέμπεις μια ορισμένη γαλήνη.

Αρχίζετε να προσελκύετε ομοϊδεάτες που εκτιμούν την παρουσία σας στη ζωή τους και σας εκτιμούν για αυτό που πραγματικά είστε, αντιλαμβάνονται την αξία σας. Τα αρνητικά άτομα στη ζωή σας αρχίζουν αυτόματα να απομακρύνονται. Σημαίνει ότι ένα κεφάλαιο της ζωής σου τελείωσε.

6. Έχετε αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση:

Γνωρίζετε τις αδυναμίες και τα δυνατά σας σημεία. Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του ομάδα αγγέλων και δαιμόνων, και τους έχετε κι εσείς… ωστόσο, τους γνωρίζετε ήδη. Γνωρίζετε τα προβλήματά σας και εργάζεστε για να τα διορθώνετε γιατί γνωρίζετε ότι η επίγνωση των λαθών σας είναι το πρώτο βήμα για να τα διορθώσετε.

Μερικοί άνθρωποι είναι τόσο τυφλοί που δεν μπορούν καν να δουν πού κάνουν λάθος στη ζωή, γι' αυτό και δεν μπορούν ποτέ να διορθώσουν τα λάθη τους. Αυτή η επίγνωση σας βοηθά να γίνετε ένα άτομο με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Έχετε επίγνωση των ελαττωμάτων σας. Κανείς δεν μπορεί να σε κάνει να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου εξαιτίας τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αδυναμία σας εναντίον του εαυτού σας μόνο αν δεν το γνωρίζετε.



7. Οι απόψεις των άλλων έχουν πάψει να έχουν μεγάλη σημασία:

Τελικά, έχει να κάνει με το πώς νιώθετε για τον εαυτό σας όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη… είστε ο μεγαλύτερος κριτικός σας και το μεγαλύτερο κίνητρό σας.

Σταματάς να σε νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα γιατί ξέρεις ότι δεν μπορείς να ευχαριστήσεις τους πάντες. Κάποιος θα έχει πάντα πρόβλημα με ό,τι κάνεις. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο που θα έχουν πρόβλημα με το πώς οι άλλοι αναπνέουν ή ακόμα και κοιμούνται.

8. Μόνο εσείς μπορείτε να ορίσετε τον εαυτό σας:

Ανεξάρτητα από το πόσο ψέματα λέμε στον κόσμο, δεν μπορούμε ποτέ να πούμε ψέματα στην αληθινή εσωτερική μας ύπαρξη. Μόνο εσύ έχεις την ικανότητα να ορίζεις τον εαυτό σου. Κανείς δεν σε ξέρει καλύτερα από εσένα.

9. Ξέρεις ότι είσαι ξεχωριστός:

Αν νομίζεις ότι είσαι μοναδικός, τότε είσαι και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Εξάλλου, η αγάπη για τον εαυτό ξεκινά από μέσα σου, από το σπίτι ...και το σπίτι σου είναι όπου κι αν βρίσκεσαι.

10. Είστε πιο χαλαροί:


Έχετε αρχίσει να δέχεστε τα πράγματα όπως είναι. Ξέρεις ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τα πάντα στον κόσμο. Άρα έχεις πάψει να αγχώνεσαι άσκοπα.

11. Ανυπομονείτε για το αύριο:

Ξυπνάτε κάθε πρωί με μυαλό γεμάτο σκοπό και καρδιά γεμάτη θετικότητα. Αρχίζεις να θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις μέρες σου.

12. Μεταμορφώνεστε:

Διοχετεύεις όλες τις εμπειρίες σου με τρόπο που σε βοηθά να γίνεις καλύτερος άνθρωπος από ό,τι ήσουν χθες.

13. Νιώθετε πιο ήρεμοι:

Όταν η καρδιά σας είναι απαλλαγμένη από όλες τις αρνητικές σκέψεις, είναι εύκολο για την ειρήνη να κατοικεί εκεί. Και αυτό είναι που συμβαίνει με εσάς.

14. Έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις διαισθήσεις σας:

Δίνετε μεγάλη προσοχή στο πώς αισθάνεστε για ένα συγκεκριμένο άτομο ή κατάσταση. Δεν υποτιμάτε τη δύναμη της διαίσθησής σας και παραμένετε σε εγρήγορση.


15. Νομίζεις ότι όλα είναι πιθανά:

Αποδέχεστε το γεγονός ότι όλα είναι δυνατά αν βάλετε την καρδιά και το μυαλό σας σε αυτό. Μπορείτε να κάνετε καταπληκτικά πράγματα!

Μόλις συνειδητοποιήσεις την πραγματική σου αξία, δεν υπάρχει κανένας σε αυτόν τον κόσμο που να μπορεί να σε καταστρέψει.

Θα μπορούσαμε να απαριθμήσουμε πολλά άλλα συμπτώματα ότι είστε συντονισμένοι με το εσωτερικό σας είναι και βρίσκετε ότι χρησιμοποιείτε καλά την εσωτερική σας δύναμη, αλλά πιστεύω ότι με αυτό το άρθρο μου, μπορείτε ήδη να βρείτε τον εαυτό σας και μπορείτε να συνεχίσετε να προχωράτε με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Σε όσους δεν έχουν ακόμα τη χαρά να εκδηλώσουν όλα αυτά τα οφέλη στη ζωή τους, τους καλώ να κάνουν το τεστ ενδοσκόπησης, να απελευθερωθούν, να αποδεχτούν και κυρίως να ευχαριστούν τη ζωή και το σύμπαν και τον Δημιουργό του σε καθημερινή βάση... για κάθε εμπειρία, είτε καλή είτε κακή, μεγάλη ή μικρή. Πραγματικά αξίζει τον κόπο!


ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1539,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6352,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,81,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Αυτό είναι το είδος της δύναμης που σας φέρνει η αυτογνωσία
Σταύρος Πλουμιστός: Αυτό είναι το είδος της δύναμης που σας φέρνει η αυτογνωσία
Σταύρος Πλουμιστός: Αυτό είναι το είδος της δύναμης που σας φέρνει η αυτογνωσία
https://thefruitfultoolbox.com/wp-content/uploads/2018/09/Self-awareness-1080x675.jpg
https://i.ytimg.com/vi/oO5U9lR6mwM/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/07/blog-post_35.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/07/blog-post_35.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content