Στ. Πλουμιστός: Πώς να μετρήσετε τη συχνότητα δόνησης σας - Ιεραρχία της συνείδησης

Στ. Πλουμιστός: Πώς να μετρήσετε τη συχνότητα δόνησης σας - Ιεραρχία της συνείδησης

👉Η συχνότητα δόνησης σας είναι ουσιαστικά η πνευματική σας κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα, είναι ένα μέτρο του επιπέδου συνείδησής σας και περιγράφει τις κυρίαρχες σκέψεις, διαθέσεις και αξίες στο μυαλό σας.

Ωστόσο, η μέτρηση της συχνότητας δόνησης είναι δύσκολο να γίνει με ακρίβεια λόγω της προκατάληψης του εγώ.

Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για τη συχνότητα δόνησής σας μόνοι σας μέσω διαλογιστικού στοχασμού (voice healing), αλλά αν βρείτε κάποιον με εμπειρία στην περιοχή θα έχετε μια πιο ακριβή ανάγνωση.

Τι είναι η συχνότητα δόνησης;

Η συχνότητα δόνησης είναι ένα μέτρο της ενέργειας στο σύστημά σας.

Τα πάντα αποτελούνται από ενέργεια και οι τύποι ενέργειας ομαδοποιούνται ανάλογα με το πόσο γρήγορα δονούνται ή ταλαντώνονται. Το μέσο επίπεδο στο οποίο δονείται η ενέργειά σας είναι αυτό που ονομάζουμε συχνότητα δόνησης.

Οι ιδέες, οι σκέψεις και τα συναισθήματα έχουν όλες συγκεκριμένες συχνότητες δόνησης και οι πιο επιθυμητές έχουν υψηλότερες συχνότητες από τις πιο βασικές, ανεπιθύμητες.

Ιεραρχία της Συνείδησης


Υπάρχει ένα είδος ιεραρχίας της συνείδησης, μια κατάταξη των διαφόρων ιδεών, σκέψεων και συναισθημάτων που μπορούν να κυριαρχήσουν στο μυαλό μας.

Εάν η συχνότητα δόνησης σας είναι υψηλή, τότε αυτό συμβαίνει επειδή το μυαλό και η ψυχή σας ενσωματώνουν συναισθήματα ψηλότερα σε αυτήν τη λίστα.

Εάν είναι χαμηλό, τότε αυτό συμβαίνει επειδή πέφτετε θύμα αρνητικών συναισθημάτων στο κάτω μέρος αυτής της λίστας.

Οι αριθμοί είναι συχνότητες Hertz, οι οποίες μετρούν πόσες δονήσεις συμβαίνουν κάθε δευτερόλεπτο.

700hz+ – Διαφωτισμός

600hz – Ειρήνη

540hz – Χαρά

500hz – Αγάπη

400hz – Λόγος

350hz – Αποδοχή

310hz – Προθυμία

250 Hz – Ουδετερότητα

200hz – Κουράγιο

175hz – Pride

150 Hz – Θυμός

125hz – Επιθυμία

100hz – Φόβος

75hz – Θλίψη

50hz – Απάθεια

30hz – Ενοχή

20hz – Ντροπή

Μέτρηση της συχνότητας δόνησης

Μπορείτε να μετρήσετε τη δική σας συχνότητα δόνησης, αλλά είναι μια προκλητική διαδικασία που απαιτεί πλήρη ειλικρίνεια με τον εαυτό σας.

Διαλογιστείτε στα κυρίαρχα συναισθήματά σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει πώς αισθάνεστε χωρίς κρίση, σημειώνοντας διανοητικά τα συναισθήματα που εμφανίζονται και πόσο έντονα τα νιώθετε.

Βρείτε το κυρίαρχο συναίσθημά σας με βάση την λίστα που είναι η χονδρική συχνότητα δόνησης.

Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνετε στο στοχασμό, τόσο πιο κοντά στον πραγματικό αριθμό θα φτάσετε. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, η μέτρηση της δικής σας συχνότητας δόνησης δεν θα είναι ποτέ ακριβής.

Το πρόβλημα έγκειται στην προκατάληψη του εγώ, που είναι η τάση των ανθρώπων να διογκώνουν τη δική τους βαθμολογία απλώς και μόνο επειδή το εγώ τους θέλει η συχνότητα δόνησης τους να είναι υψηλότερη.

Αν δεν έχετε ξεπεράσει το εγώ, η αυτομέτρηση της συχνότητας δόνησης σας θα είναι ανακριβής.

Μπορεί να συμβεί και το αντίθετο. Η κακή αυτοεκτίμηση συνήθως οδηγεί σε χαμηλή συχνότητα δόνησης, αλλά προκαλεί επίσης στους ανθρώπους να υποτιμούν ακόμη περισσότερο τη συχνότητά τους. Γι' αυτό, εάν ενδιαφέρεστε να λαμβάνετε ακριβείς μετρήσεις συχνότητας δόνησης, δεν υπάρχει υποκατάστατο για έναν έμπειρο επαγγελματία.

Μια λέξη προσοχής: μπορεί να είναι δελεαστικό να συνδέετε μεγάλο μέρος της αυτοεκτίμησής σας με αυτόν τον αριθμό, όπως κάνουν πολλοί με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά δεν είναι ο απόλυτος αριθμός που έχει τη μεγαλύτερη σημασία. είναι η κατεύθυνση προς την οποία κινείται...

Πνευματικές Συχνότητες και Δονήσεις

Η συχνότητα δόνησης σας είναι η ταχύτητα με την οποία η ψυχή σας αντηχεί με τις ενέργειες του Σύμπαντος.

Είναι ένα μέτρο του πόσο συντονισμένοι είστε με τον ανώτερο εαυτό σας και πόσο συνδεδεμένοι είστε με το Θείο.

Η υψηλότερη συχνότητα δόνησης είναι η φώτιση. Όταν δονείστε σε αυτή τη συχνότητα, ευθυγραμμίζεστε με την αληθινή φύση και τον υψηλότερο σκοπό σας.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στη συχνότητα δόνησης σας, συμπεριλαμβανομένων των σκέψεων, των συναισθημάτων, των πεποιθήσεων και των πράξεών σας.

Μπορείτε να αυξήσετε τη δόνηση σας επιλέγοντας να κάνετε θετικές σκέψεις, να αισθάνεστε θετικά συναισθήματα και να ζείτε σύμφωνα με τις υψηλότερες αξίες σας.

Όσο περισσότερο ευθυγραμμίζεστε με τον αληθινό σας εαυτό, τόσο υψηλότερος θα είναι ο κραδασμός σας.

Οι συχνότητες δόνησης διαφορετικών συναισθημάτων έχουν τεκμηριωθεί καλά από τον Δρ David R. Hawkins στο βιβλίο του Power vs. Force.

Ο Hawkins δηλώνει ότι η αγάπη, η χαρά και η ειρήνη είναι τα υψηλότερα δονούμενα συναισθήματα, ενώ ο φόβος, ο θυμός και το μίσος είναι τα χαμηλότερα.

Πώς να μετρήσετε τη συχνότητα δόνησης σας

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αυξήσετε τη συχνότητα δόνησης, αλλά δεν υπάρχουν γνωστοί τρόποι μέτρησης της ακριβούς συχνότητας δόνησης. Ωστόσο, ορισμένες μέθοδοι μπορούν να σας δώσουν μια γενική ιδέα για το πού πέφτετε στη "ζυγαριά".

Ξεκινήστε ένα ημερολόγιο και κάντε μια συναισθηματική δημοσκόπηση έως και 10 φορές την ημέρα, πώς αισθάνεστε.

Τεκμηριώστε τα Hertz που σχετίζονται με κάθε συναίσθημα που έχετε και θα αρχίσετε να βλέπετε ένα μοτίβο με την πάροδο του χρόνου.

Ή για έναν γρήγορο άμεσο έλεγχο, απλώς αναρωτηθείτε πώς νιώθετε αυτήν τη στιγμή και, στη συνέχεια, βαθμολογήστε τα συναισθήματά σας σε μια κλίμακα από το 1 έως το 10.

Το 1 είναι η χαμηλότερη κατάσταση δόνησης και το 10 είναι η υψηλότερη. Εάν αισθάνεστε κυρίως θετικά συναισθήματα, πιθανότατα θα δονείστε σε υψηλότερη συχνότητα. Εάν νιώθετε ως επί το πλείστον αρνητικά συναισθήματα, πιθανότατα θα δονείστε σε χαμηλότερη συχνότητα.

Για να αυξήσετε τη συχνότητα δόνησης σας, απλώς εστιάστε στην αύξηση της συναισθηματικής σας κατάστασης.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα εργαλεία και τεχνικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε πιο αποτελεσματικά, όπως για παράδειγμα ο επαναπρογραμματισμός του νου που γίνετε μέσω voice healing.

Τι είναι η συχνότητα δόνησης;

Η συχνότητα δόνησης είναι ο ρυθμός με τον οποίο δονείται ένα αντικείμενο. Όσο μεγαλύτερη είναι η συχνότητα, τόσο πιο γρήγορος είναι ο κραδασμός.

Για εμάς τους ανθρώπους, η συχνότητα δόνησης καθορίζεται από τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις πράξεις μας. Όσο πιο θετικές είναι οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας και όσο πιο αγαπημένες είναι οι πράξεις μας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η συχνότητα δόνησης μας.

Πώς μπορώ να μετρήσω τη δική μου συχνότητα δόνησης;

Καμία οριστική επιστημονική δοκιμή δεν μπορεί να μετρήσει με ακρίβεια τη συχνότητα δόνησης ενός ατόμου. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να αποκτήσετε μια γενική ιδέα για το επίπεδο δόνησής σας.

Ένας τρόπος είναι απλώς να αναρωτηθείτε πώς αισθάνεστε. Εάν αισθάνεστε καλά, χαρούμενοι και ήρεμοι, τότε η δόνηση σας είναι πιθανό να βρίσκεται στο υψηλότερο άκρο της κλίμακας.

Εάν είστε θυμωμένοι, απογοητευμένοι ή ανήσυχοι, η δόνηση σας είναι πιθανό να βρίσκεται στο κάτω άκρο.

Ένας άλλος τρόπος για να αποκτήσετε μια γενική ιδέα για τη συχνότητα δόνησης σας είναι να εξετάσετε τις συνθήκες της ζωής σας. Εάν η ζωή σας είναι γενικά χαρούμενη και γεμάτη, με λίγο άγχος ή δράμα, τότε η δόνηση σας είναι πιθανό να βρίσκεται στο υψηλότερο άκρο της κλίμακας. Από την άλλη πλευρά, εάν η ζωή σας είναι γεμάτη χάος και δράμα, τότε η δόνηση σας είναι πιθανό να βρίσκεται στο κάτω άκρο της κλίμακας.

Ποια είναι η ιεραρχία της συνείδησης;

Η ιεραρχία της συνείδησης είναι μια κλίμακα που κατατάσσει διαφορετικά επίπεδα επίγνωσης.

Το χαμηλότερο επίπεδο είναι η ντροπή, η ενοχή, η απάθεια, η θλίψη, ο φόβος, η επιθυμία, ο θυμός, η υπερηφάνεια, το θάρρος, η ουδετερότητα, η αποδοχή, η λογική, η αγάπη και τέλος η φώτιση.

Η ιεραρχία της συνείδησης χρησιμοποιείται συχνά για τη μέτρηση της συχνότητας δόνησης ενός ατόμου.

Όσο υψηλότερη είναι η δόνηση κάποιου στην κλίμακα, τόσο πιο φωτισμένος είναι. Το υψηλότερο επίπεδο είναι η φώτιση, η οποία επικεντρώνεται στη σύνδεση με το Θείο και στην εμπειρία της αληθινής ευδαιμονίας.

Τι αντιπροσωπεύουν οι αριθμοί που σχετίζονται με κάθε συναίσθημα στην ιεραρχία της συνείδησης;

Οι αριθμοί που σχετίζονται με κάθε συναίσθημα στην ιεραρχία της συνείδησης αντιπροσωπεύουν τη συχνότητα δόνησης αυτού του συναισθήματος.

Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός, τόσο μεγαλύτερη είναι η συχνότητα δόνησης. Έτσι, για παράδειγμα, η αγάπη έχει συχνότητα δόνησης 500, ενώ η ντροπή έχει συχνότητα δόνησης 20.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτές τις πληροφορίες για να βελτιώσω τη ζωή μου;

Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να βελτιώσετε τη ζωή σας.

Πρώτον, μπορείτε να προσέχετε περισσότερο τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας και να εργαστείτε για να τα διατηρήσετε όσο το δυνατόν πιο θετικά. Αυτό θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τη συχνότητα δόνησης και θα σας ανεβάσει την ιεραρχία της συνείδησης.

Δεύτερον, μπορείτε να αναλάβετε δράση για να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας. Εάν η ζωή σας είναι γεμάτη άγχος και δράμα, λάβετε μέτρα για να την απλοποιήσετε και να την περιορίσετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να μειώσετε τα επίπεδα του άγχους σας και θα σας διευκολύνει να εστιάσετε στα θετικά.

Τρίτον, μπορείτε να εργαστείτε για τη σύνδεση με το Θείο. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει υπερβατικές ηχητικές συνεδρίες, προσευχή ή οποιαδήποτε άλλη πνευματική πρακτική που έχει απήχηση σε εσάς. Αυτό θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τη συχνότητα δόνησης και θα σας φέρει πιο κοντά στη φώτιση.


Τι πρέπει να προσέχω όταν ερμηνεύω την ανάγνωση της δονητικής συχνότητας;

Κατά την ερμηνεία της ανάγνωσης συχνότητας δόνησης, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι δεν υπάρχει οριστική σωστή ή λάθος απάντηση.

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι πώς νιώθετε για τον εαυτό σας και τη ζωή σας.

Εάν είστε γενικά χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, τότε η δόνηση σας είναι πιθανό να βρίσκεται στο υψηλότερο άκρο της κλίμακας. Από την άλλη πλευρά, εάν είστε συνεχώς πιεσμένοι και δυστυχισμένοι, τότε η δόνηση σας είναι πιθανό να βρίσκεται στο κάτω άκρο της κλίμακας.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες ως οδηγό για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη ζωή σας. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την τρέχουσα κατάστασή σας, λάβετε μέτρα για να την αλλάξετε. Και αν είστε ήδη ευχαριστημένοι με τη ζωή σας, εργαστείτε για να διατηρήσετε τη θετική σας δόνηση έχοντας επίγνωση των σκέψεων και των συναισθημάτων σας.

Ένα μικρο τεστ αναγνώρισης 

Δες τώρα την εικόνα που ακολουθεί! Ποια από τις 8 ολογραμματικές εικόνες σε ελκύει περισσότερο; Διάλεξε μια και δες τι σημαίνει και πως μπορεί να σε καθοδηγήσει.



1.ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ



Αν διάλεξες το 1, σημαίνει πως θες και ζητάς την ελευθερία σου, αλλά φοβάσαι τις ευθύνες που θα ακολουθήσουν μαζί της.Πολλές φορές σε φοβίζει η ιδέα να προχωρήσεις μπροστά! Ενώ έχεις μεγάλα όνειρα και στόχους, συχνά αμφισβητείς τις δυνάμεις και τις ικανότητές σου! Η εικόνα που διάλεξες σου υπενθυμίζει να έχεις περισσότερη πίστη στον εαυτό σου, να ενδυναμώσεις την αυτοπεποίθησή σου και να θυμάσαι πως ο μόνος που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά σου,όσο μεγάλα αν είναι αυτά είσαι εσύ και οι περιοριστικές σου πεποιθήσεις!

2. ΏΘΗΣΗ



Αν διάλεξες το 2, τότε έχεις σχεδιάσει να κάνεις ένα μεγάλο βήμα στη ζωή αλλά περιμένεις την κατάλληλη στιγμή να το πραγματοποιήσεις!Νιώθεις ότι πρέπει να έχεις υπομονή μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή να κάνεις το άλμα.. Όλο αυτό όμως σταδιακά σου δημιουργεί ένα αίσθημα ανασφάλειας και στατικότητας! Η εικόνα αυτή σου τονίζει πως την αν κάθεσαι να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κάτι, η στιγμή αυτή δε θα έρθει ποτέ!Αντίθετα αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βγεις εκεί έξω και να δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος τις κατάλληλες συνθήκες πάντα βασιζόμενος στο τι σου λέει η διαίσθηση και τα συναισθήματά σου!

3. ΝΙΚΗ



Αν διάλεξες το 2, τότε έχεις σχεδιάσει να κάνεις ένα μεγάλο βήμα στη ζωή αλλά περιμένεις την κατάλληλη στιγμή να το πραγματοποιήσεις!Νιώθεις ότι πρέπει να έχεις υπομονή μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή να κάνεις το άλμα.. Όλο αυτό όμως σταδιακά σου δημιουργεί ένα αίσθημα ανασφάλειας και στατικότητας! Η εικόνα αυτή σου τονίζει πως την αν κάθεσαι να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κάτι, η στιγμή αυτή δε θα έρθει ποτέ!Αντίθετα αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βγεις εκεί έξω και να δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος τις κατάλληλες συνθήκες πάντα βασιζόμενος στο τι σου λέει η διαίσθηση και τα συναισθήματά σου!

3. ΝΙΚΗ



Το 4 έχει να κάνει με τη συχνότητα της υπέρβασης.Πόσο πολύ θέλεις να πετύχεις τα όνειρα και τους στόχους σου? Κάτι όμως σε τραβάει πίσω.. Ένα αλλά που συχνά βάζεις μετά από κάθε σου επιθυμία. Η εικόνα αυτή σου λέει να αφήσεις τα αλλά και να γίνεις λίγο πιο τολμηρός.. Να ρισκάρεις λίγο παραπάνω γιατί και εσύ ο ίδιος ξέρεις πόσο ξεχωριστές είναι οι ικανότητες και ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα. Πάρε πρωτοβουλίες και μη διστάζεις.. Όλα θα πάνε σίγουρα και 100% καλά αν και εφόσον είσαι αληθινός και ειλικρινής με τον πραγματικό σου εαυτό και σε επαφή με αυτό που σου λένε τα συναισθήματά σου.

 5. ΕΠΙΜΟΝΗ



Το 5 είναι η συχνότητα της επιμονής.Είσαι ήδη σε τροχιά γύρω από την πραγματοποίηση των στόχων σου. Ποτέ όμως δε φανταζόσουν πως το κυνήγι αυτό θα σου δαπανούσε τόσο χρόνο και ενέργεια. Παράλληλα στο μυαλό σου ίσως να τριγυρίζουν δευτερεύσουσες σκέψεις που σε κάνουν να αμφιβάλλεις για την πορεία του ταξιδιού σου.Η εικόνα αυτή σε εμπνέει να επιμένεις και να μην εγκαταλείψεις. Οι δυσκολίες είναι μέρος της διαδικασίας που θα σε εξελίξουν στον άνθρωπο που θα έχει τη χαρά να γευτεί πλουσιοπάροχα τις επιθυμίες και τα όνειρα που έχεις στο μυαλό σου! Να επιμένεις λοιπόν, είσαι σε καλό δρόμο..

6. ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ



Το 6 είναι η αυθεντικότητα.Βρίσκεσαι στη φάση της μετάβασης και στην κρίσιμη καμπή που παίρνει η ζωή μέσα από την οποία ανακαλύπτεις τον πραγματικό σου εαυτό. Η εικόνα αυτή σου τονίζει πως είναι καλό να εστιάσεις στον εαυτό σου και να μην επηρεάζεσαι από τις γνώμες των άλλων.Αυθεντικότητα είναι να είσαι μοναδικός και όχι ίδιος σαν όλους τους άλλους. Η τεράστια δύναμη θα αποκαλυφθεί αν και εφόσον ανακαλύψεις, αποδεχθείς και φέρεις στην επιφάνεια την ομορφιά του αληθινού σου είναι..

7. ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ



Αν διάλεξες το 7, τότε η ευαισθησία είναι μια λέξη που είναι καλό να αφομοιώσεις. Είσαι σε μία μεταβατική φάση που έχει να κάνει με μια μορφή πνευματικής και συνειδιακής αφύπνισης.Αντιλαμβάνεσαι πιο καθαρά και πιο γρήγορα την πραγματικότητα σε σχέση με το παρελθόν. Θα πρέπει λοιπόν να ακούς περισσότερο την διαίσθηση σου και τον τρόπο με τον οποίον σου μιλούν τα συναισθήματα σου. Μη φοβάσαι να εκφραστείς ελεύθερα για τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα παρόλο που μπορεί να φαντάζει παράξενος για κάποιους.. Η ευαισθησία και η ενσυναίσθηση είναι η πηγή της δύναμής σου! Άσε την λοιπόν άφοβα να σε καθοδηγήσει..

8. ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ



Το 8 είναι το κάλεσμα! Υπάρχουν φορές που το ίδιο σου το έιναι σου μιλάει τόσο έντονα λες και σου έρχεται μία έντονη ανάγκη να αναλάβεις δράση! Στιγμές που νιώθεις με διαύγεια συναισθήματα του τύπου » Αχάαα.. Αυτό είναι» Τα ερεθίσματα μπορεί να είναι ένα τραγούδι που άκουσες, κάτι που διάβασες ή είδες στο ίντερνετ, μία συζήτηση που έκανες κ.α. Μην αγνοείς αυτές τις στιγμές. Άδραξε τις και άκουσε με πρόσοχη την εσωτερική σου φωνή γιατί εκείνη την ώρα επικοινωνείς με την ανώτερη σου συνείδηση. Αν δώσεις βάση σιγά σιγά θα καταλάβεις τον ανώτερο σκοπό για τον οποίο ήρθες σε αυτόν τον κόσμο.

Για το τέλος να αναφέρουμε πως οι ολογραμματικές εικόνες είναι του καλλιτέχνη, ψυχολόγου, μαθηματικού και ερευνητή της ιερής γεωμετρίας Janosh από την Ολλανδία.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Πώς να μετρήσετε τη συχνότητα δόνησης σας - Ιεραρχία της συνείδησης
Στ. Πλουμιστός: Πώς να μετρήσετε τη συχνότητα δόνησης σας - Ιεραρχία της συνείδησης
Στ. Πλουμιστός: Πώς να μετρήσετε τη συχνότητα δόνησης σας - Ιεραρχία της συνείδησης
https://images.squarespace-cdn.com/content/v1/5bcdfe9e34c4e2753223d547/1629740387264-9GRVXUFJHUF98W1E3SZ2/Frequency.png
https://i.ytimg.com/vi/YnV3LvCOKmM/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/07/blog-post_34.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/07/blog-post_34.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content