Μηνύματα εξωγήινων που φτάνουν στη Γη - Απίστευτες πληροφορίες με τους διάφορους τύπους επικοινωνίας με εξωγήινους

Μηνύματα εξωγήινων που φτάνουν στη Γη - Απίστευτες πληροφορίες με τους διάφορους τύπους επικοινωνίας με εξωγήινους

👉Η NASA και η οι ανάλογοι οργανισμοί αναζήτησης εξωγήινης νοημοσύνης υποστηρίζουν πως ακόμα δεν έχουν ανακαλύψει τίποτα. Άλλοι, όμως, ισχυρίζονται ότι βαλλόμαστε από εκατοντάδες μηνύματα επικοινωνίας που λαμβάνονται σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Απίστευτες πληροφορίες σχετικά με τους διάφορους τύπους επικοινωνίας με εξωγήινους, φωτεινά όντα, διαστατικούς επισκέπτες, υβρίδια και άλλα μη ανθρώπινα είδη, εντοπίζονται γύρω μας.

Οι νοήμονες και ευφυείς πολιτισμοί πέρα και μακριά από την Γη, έχουν δείξει μεγάλη εξοικείωση με τις προηγμένες τεχνολογίες και έχουν αναπτύξει τεχνικές ελέγχου και επαφής του μυαλού, πολύ πέρα ​​από τις τρέχουσες επιστημονικές γνώσεις μας, οι οποίες θα ήταν χρήσιμες να γνωρίζουμε.

Υπάρχουν πολλοί και πολύ σημαντικοί και επιτακτικοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να μας ενδιαφέρει η επικοινωνία με τους διαστρικούς, διαστατικούς αλλά και χθόνιους (υπόγειους ή υποθαλάσσιους) κατοίκους του πλανήτη μας.

Ο Jan Harzan, εκτελεστικός διευθυντής για το δίκτυο MUFON, συγκεντρώνει αναφορές παρατήρησης από τον κόσμο και εξετάζει τις πληροφορίες για την αυθεντικότητά τους αλλά και το νόημα που μπορεί να κρύβουν.

Αλλά δεν είναι μόνο τα ΑΤΙΑ που κάποιοι βλέπουν ή βιντεοσκοπούν. Υπάρχουν και τα μηνύματα που λαμβάνονται.

Γενικότερα, η αποκρυπτογράφηση μίας γλώσσας είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση, αν δεν έχεις στην διάθεσή σου μία “στήλη της Ροζέττας” για να το κάνεις.

Κατά συνέπεια, διαθέτοντας ανοιχτό μυαλό, τοποθετείς το “μήνυμα” εφόσον αυτό είναι εφικτό σε υπολογιστές με ειδικές αλγοριθμικές φόρμουλες προκειμένου να γίνει μία αποκρυπτογράφηση.



Πέρα από αυτές υπάρχει και η διαίσθηση που παίζει έναν σημαντικό ρόλο, παράλληλα με την τεχνητή νοημοσύνη που μπορεί να βοηθάει όταν επιλύεις μυστηριώδεις γλώσσες.

Tα ραδιοσήματα FRBs, που κατά καιρούς καταφθάνουν στη Γη, συμπεριλαμβάνονται στο κατάλογο των πιθανών μηνυμάτων, που χρήζουν αποκρυπτογράφησης.

Ανάμεσα σε όλους εκείνους που με διάφορους τρόπους λαμβάνουν ή φέρνουν μηνύματα, όπως οι επαφικοί, οι χρονοταξιδιώτες κλπ, είναι και ο γνωστός στον χώρο, Γεράσιμος Καλογεράκης που -αν και πολλοί αμφισβητούν- μεταφέρει Μηνύματα των Ολύμπιων, τα οποία υποστηρίζεται ότι έρχονται κατευθείαν στα ελληνικά, μέσω υπολογιστή.

Τι γίνεται, όμως, με εκείνα τα μηνύματα που στέλνονται τηλεπαθητικά ή με άλλους τρόπους, σε μία άγνωστη γλώσσα;
 

Ρώσος Στρατηγός είπε ότι μιλάνε με εξωγήινους

Μία περίεργη δήλωση φαίνεται πως βγήκε από τα χείλη ενός σημαίνοντα στρατηγού των ρωσικών δυνάμεων, κατά την οποία διακρίνεται ότι μπορούν να προβλέψουν πότε θα εμφανιστούν τα UFOs και ότι μπορούν ακόμη πρόθυμα να τα καλέσουν…

Οι Ρώσοι, γενικότερα, έχουν διαπιστώσει ότι η δραστηριότητα των UFO αυξάνεται όταν γίνονται δοκιμές μεγάλης κλίμακας όπλων.

Σύμφωνα με τον Sparkster Hubs, ο Vasily Yeremenko, στρατηγός της FIB, της Ακαδημίας Ασφάλειας, Άμυνας και Επιβολής του Νόμου, δήλωσε:

«Μπορούμε να πούμε ότι μάθαμε να καλούμε (summon) τα UFO στην Vladimirovka. Για να γίνει αυτό, αυξήθηκε δραματικά ο αριθμός των στρατιωτικών πτήσεων και του εξοπλισμού. Όταν η ένταση από την πλευρά μας αυξάνεται, τότε τα UFOs εμφανίζονται με πιθανότητα 100%.”

Εκείνο που δεν μας κάνει ξεκάθαρο όταν λέει ότι “επικοινωνούν” είναι αν αυτή η επικοινωνία γίνεται λόγω της πρόκλησης μέσω των στρατιωτικών δραστηριοτήτων και των δοκιμών όπλων μεγάλης κλίμακας (οπότε είναι σαν να τα καλούν-προκαλούν οπότε αυτά έρχονται και εμφανίζονται), είτε αν εξαιτίας ή ανεξαρτήτως αυτών, έχουν καταφέρει να “συνομιλούν” με κάποιον τρόπο πχ μέσω κωδικών, μαθηματικών, ή ακόμα και στα ρώσικα.

Σε γενικές γραμμές, οι Ρώσοι ειδικοί έχουν καταλλήξει σε τρία βασικά συμπεράσματα, σχετικά με τις εμφανίσεις των ΑΤΙΑ ανά τον κόσμο:Η σύγχρονη επιστήμη δεν είναι ακόμη σε θέση να προσδιορίσει τέτοια φαινόμενα.
  • Τα ΑΤΙΑ θα μπορούσαν να είναι μη επανδρωμένα αεροσκάφη επιτήρησης των ΗΠΑ ή της Ιαπωνίας.
  • Τα ΑΤΙΑ θα μπορούσαν να είναι εξωγήινη δραστηριότητα.
Σύμφωνα με την Svobodnaya Pressa, μια ιστοσελίδα ειδήσεων, το Ρωσικό Ναυτικό έχει αποχαρακτηρίσει αρχεία των συναντήσεων με άγνωστα αντικείμενα που ξεπερνούν τεχνολογικά οτιδήποτε κατασκευασμένο από την ανθρωπότητα.

Μια ειδική ομάδα του Ναυτικού με επικεφαλή τον αναπληρωτή του Ναυτικού Ναύαρχο Nikolay Smirnov έχουν συλλεχθεί πληροφορίες που στηρίζονται στις εκθέσεις των αγνώστων αντικειμένων, οι οποίες παραδίδονται από υποβρύχια και πολεμικά πλοία.

Σύμφωνα με τον Vladimir Azhazha, ερευνητή UFO και πρώην αξιωματικό του Ναυτικού:

“Πενήντα τοις εκατό των “επαφών” με UFO γίνονται και σχετίζονται με τους ωκεανούς. 15% περισσότερο, έχει να κάνει με λίμνες. Με δυο λόγια, τα UFO προσελκύονται από το υδάτινο στοιχείο. “

Επιπλέον και ανάμεσα σε άλλες σχετικές πληροφορίες, σύμφωνα με τον Igor Barklayof του Navy Intelligence:

“Τα ωκεάνια UFO συχνά εμφανίζονται οπουδήποτε οι δικοί μας στόλοι ή του ΝΑΤΟ επικεντρώνονται. Κοντά στις Μπαχάμες, τις Βερμούδες, το Πουέρτο Ρίκο. Συναντώνται δε, πολύ πιο συχνά στα βαθύτερα σημεία του Ατλαντικού Ωκεανού, ιδιαίτερα στο νότιο τμήμα του Τριγώνου των Βερμούδων, αλλά και επίσης στην Καραϊβική Θάλασσα.”
 
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Μηνύματα εξωγήινων που φτάνουν στη Γη - Απίστευτες πληροφορίες με τους διάφορους τύπους επικοινωνίας με εξωγήινους
Μηνύματα εξωγήινων που φτάνουν στη Γη - Απίστευτες πληροφορίες με τους διάφορους τύπους επικοινωνίας με εξωγήινους
Μηνύματα εξωγήινων που φτάνουν στη Γη - Απίστευτες πληροφορίες με τους διάφορους τύπους επικοινωνίας με εξωγήινους
https://www.science.org/do/10.1126/science.add7249/full/_20220628_on_ufos_craft_ap_21154653187711.jpg
https://i.ytimg.com/vi/OVe72eMY_pk/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/07/blog-post_24.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/07/blog-post_24.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content