Η Ευρώπη «βράζει»: Εξεγέρσεις σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ολλανδία

Η Ευρώπη «βράζει»: Εξεγέρσεις σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ολλανδία

👉«Βράζει» ολόκληρη η Ευρώπη από τις συνεχιζόμενες αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων που συμπαρασύρουν και τις τιμές των τροφίμων απόρροια των ανοήτων αντιρωσικών κυρώσεων της Δύσης για χάρη του Κιέβου.

Στην Ισπανία, την Ολλανδία, την Γερμανία αλλά και την Γαλλία με τα «κίτρινα γιλέκα» το κλίμα της λαϊκής δυσαρέσκειας είναι έντονο , με την ΕΕ όχι μόνο να μην εξετάζει κάποιες συμβιβαστικές λύσεις, αλλά αντίθετα να προχωρά σήμερα στην εξέταση επιβολής νέων κυρώσεων στο ρωσικό χρυσό αυτή τη φορά.
Στην Ολλανδία οι αγρότες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους καθώς αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης για τον περιορισμό στη χρήση των λιπασμάτων και του αριθμού των κοπαδιών με πρόφαση την… κλιματική αλλαγή.

Στην πραγματικότητα πίσω από όλα αυτά κρύβονται οι κυρώσεις στην Ρωσία καθώς η Ολλανδία δεν έχει πρόσβαση πλέον στα ρωσικά λιπάσματα, αλλά η κυβέρνηση της χώρας δεν το ομολογεί εφευρίσκοντας το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής.Δηλαδή σε μία εποχή που θα υπάρξει επισιτιστική κρίση, η ολλανδική κυβέρνηση επέλεξε να μειώσει την παραγωγή τροφής μέσω της γεωργίας και της κτηνοτροφίας για το… περιβάλλον.

Στο Ter Apel της Ολλανδίας Ολλανδοί και Γερμανοί αγρότες απέκλεισαν κέντρο διανομής τροφίμων σε μια πρώτη κοινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας μεταξύ των αγροτών δύο χωρών.

Οι αγρότες της Ισπανίας απέκλεισαν αυτοκινητόδρομους στη νότια περιοχή της Ανδαλουσίας για να διαμαρτυρηθούν για την αύξηση των τιμών των καυσίμων. Οι ίδιες σκηνές καταγράφηκαν σε βίντεο στην Ολλανδία όπου αγρότες έχουν αποκλείσει τα κέντρα διανομής σούπερ μάρκετ. Και οι ψαράδες έχουν πλέον συμμετάσχει στις διαδηλώσεις αποκλείοντας λιμάνια.Αν και ο πληθωρισμός έχει αρχίσει να μειώνεται στην Ολλανδία, τα νοικοκυριά εξακολουθούν να αισθάνονται το βάρος της αύξησης των τιμών των τροφίμων και της ενέργειας, όλα για χάρη του καθεστώτος του Κιέβου.

Η ολλανδική εθνική στατιστική υπηρεσία CBS διαπίστωσε ότι ο πληθωρισμός μειώθηκε τους τελευταίους τρεις μήνες με τις τιμές των καυσίμων να μειώνονται ελαφρώς, αλλά οι τιμές των τροφίμων εξακολουθούν να αυξάνονται.Στην Ισπανία, ωστόσο, ο πληθωρισμός συνέχισε την ανοδική του πορεία και έφτασε σε διψήφια επίπεδα, σύμφωνα με την ισπανική στατιστική υπηρεσία.

Ο ετήσιος ρυθμός πληθωρισμού αυξήθηκε από 8,5 τοις εκατό τον Μάιο σε 10 τοις εκατό τον Ιούνιο.

Στην Γαλλία κατά την διάρκεια της χθεσινής επετείου και εθνικής εορτής της χώρας στις 14 Ιουλίου, τα «κίτρινα γιλέκα» κατέβηκαν ξανά στους δρόμους διαμαρτυρόμενα για τις συνεχώς αυξανόμενες τιμές σε όλα τα αγαθά, και την ανεργία.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως όλη η Ευρώπη δείχνει να βρίσκεται στο χείλος μιας εξέγερσης την ώρα που οι κυβερνήσεις αντί να επιχειρούν να προστατέψουν τους πολίτες τους ρισκάρουν τα πάντα για τα «μάτια του Ζελένσκι». Και η ανοησία έχει ένα όριο.Την ίδια ώρα αμετάπειστος εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι αναφορικά με την παραίτησή του από την πρωθυπουργία της Ιταλίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Μάριο Ντράγκι προτίθεται να μεταβεί στο κοινοβούλιο, πιθανότατα την ερχόμενη Τετάρτη, μόνον για να επιβεβαιώσει την παραίτησή του, αιτιολογώντας την με ακόμη αναλυτικότερο τρόπο.

Αυτή η θέση του Ντράγκι στηρίζεται στο γεγονός ότι καθώς δεν είναι εκλεγμένος πρωθυπουργός θεωρεί πως μπορεί να συνεχίσει μόνο εάν υπάρξει ευρύτατη κοινοβουλευτική υποστήριξη.

Το διάβασα στο pronews.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Η Ευρώπη «βράζει»: Εξεγέρσεις σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ολλανδία
Η Ευρώπη «βράζει»: Εξεγέρσεις σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ολλανδία
Η Ευρώπη «βράζει»: Εξεγέρσεις σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ολλανδία
https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2022/07/15/MONTAZ.jpg
https://i.ytimg.com/vi/0rgnNA7Si0o/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/07/blog-post_16.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/07/blog-post_16.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content