Μαλένα & Ιριδα: Τις έπνιξαν στον ύπνο τους - Στην ανακρίτρια ο φάκελος - Αντίστροφη μέτρηση για την Πισπιρίγκου

Μαλένα & Ιριδα: Τις έπνιξαν στον ύπνο τους - Στην ανακρίτρια ο φάκελος - Αντίστροφη μέτρηση για την Πισπιρίγκου

👉Ασφυκτικό θάνατο κατά τη διάρκεια του… ύπνου είχαν Μαλένα και Ίριδα. Η Μαλένα στις 16:40 το μεσημέρι της 13ης Απριλίου 2019, ενώ η Ίριδα στις 07:30 το πρωί της 21ης Μαρτίου 2021, όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί που έχουν λάβει το σύνολο των καταθέσεων ιατρικού, νοσηλευτικού προσωπικού και οικείου περιβάλλοντος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Τα παιδιά αυτών των ηλικιών δεν προβάλουν αντίσταση σε αυτόν τον μηχανισμό θανάτου, γι' αυτό δεν έχουν αμυντικά τραύματα, πόσο μάλλον όταν αυτά κοιμούνται, εξηγούν ειδικοί επιστήμονες.

Οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας στο πόρισμά τους εξηγούν και αποδεικνύουν επιστημονικά πως το εντύπωμα στο δεξί μάγουλο της Μαλένας και οι εκδορές στην μύτη της, είναι από την άσκηση παρατεταμένη πίεσης με χέρι, που προκάλεσε την ασφυξία. Το ίδιο αποδεικνύουν για την περίπτωση της Ίριδας, στην οποία οι αεροφόροι οδοί έκλεισαν με το πανάκι στο στόμα και την μύτη του βρέφους.

Από τις καταθέσεις που έχουν λάβει οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, από γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, μέσα στο οποίο δολοφονήθηκε η Μαλένα, προκύπτει πως στον θάλαμο πριν και μετά την ειδοποίησή τους ότι κάτι συμβαίνει ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ενδεικτική είναι η κατάθεση της νοσηλεύτριας που μπήκε τελευταία στον θάλαμο πριν το παιδί πεθάνει: "Το παιδί, όταν μπήκα στο δωμάτιο ήταν μια χαρά. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Του έκανα έλεγχο, τη νοσηλεία, και δεν πήγαινε τίποτα άσχημα. Μάλιστα το παιδί ήταν ήρεμο και ήσυχο, έτοιμο να κοιμηθεί". Η νοσηλεύτρια αλλά και η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, κατέθεσαν ότι το παιδί κοιμόταν, όταν… ξαφνικά έχασε τη ζωή της.

Στην περίπτωση της Ίριδας, η κατηγορουμένη αλλά και η αδερφή της Δήμητρα, έχουν καταθέσει πως στις 07:30 το πρωί της 21ης Μαρτίου 2021, η Ρούλα Πισπιρίγκου σηκώθηκε από το κρεβάτι και έδωσε την… πιπίλα στην μικρή Ίριδα. Ο χρόνος θανάτου φαίνεται πως προσδιορίστηκε εκείνο το χρονικό διάστημα, κάτι που συνδυαστικά με το πόρισμα τον ιατροδικαστών για ασφυκτικό θάνατο, στο "κάδρο" της δράστιδας τοποθετείται η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, που είχε φυσική παρουσία στο διαμέρισμα της οικογένειας όταν δολοφονήθηκε η Ίριδα, κατέθετε για περισσότερες από 10 ώρες στους αρμόδιους αξιωματικούς. Υποβλήθηκε σε αρκετές πιεστικές ερωτήσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξαν ενδείξεις συνέργειας στην δολοφονία της Ίριδας ή απόκρυψη.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα και έντονα υποστηρικτική προς την αδερφή της, επαναλαμβάνοντας πως δεν θα μπορούσε να κάνει κακό στα παιδιά της.

Οι περιγραφές της για το κρίσιμο χρονικό διάστημα, είναι… καρμπόν, με όσα είχε πει στο πρόσφατο παρελθόν, δικαιολογώντας την παρουσία και τις κινήσεις της στον χώρο του εγκλήματος.

Όταν οι αστυνομικοί της παρέθεσαν το πόρισμα των ιατροδικαστών, εκείνη το αμφισβήτησε, και φέρεται να είπε: "Γιατί να πιστέψω αυτό το πόρισμα και να μην πιστέψω τις πρώτες ιατροδικαστικές εκθέσεις. Δεν αμφισβητώ κάτι, αλλά έχουν βγει άλλα πορίσματα που λένε κάτι άλλο. Αν μία στο εκατομμύριο μου αποδείξετε ότι είναι υπεύθυνη, θα σταματήσω να την υποστηρίζω, αλλά δεν θα μπορέσετε να το κάνετε".

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί έχουν λάβει περίπου 40 καταθέσεις, οι οποίες μαζί με το πόρισμα των ιατροδικαστών, το υπόλοιπο υλικό και το διαβιβαστικό, θα δοθούν στην ανακρίτρια, αύριο ή στις αρχές της εβδομάδας. Εκείνη θα κρίνει, αν θα ασκηθούν επιπρόσθετες ποινικές διώξεις στη Ρούλα Πισπιρίγκου, την οποία θα καλέσει να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για τις δολοφονίες των δύο άλλων παιδιών.

Το διάβασα στο thetoc.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Μαλένα & Ιριδα: Τις έπνιξαν στον ύπνο τους - Στην ανακρίτρια ο φάκελος - Αντίστροφη μέτρηση για την Πισπιρίγκου
Μαλένα & Ιριδα: Τις έπνιξαν στον ύπνο τους - Στην ανακρίτρια ο φάκελος - Αντίστροφη μέτρηση για την Πισπιρίγκου
Μαλένα & Ιριδα: Τις έπνιξαν στον ύπνο τους - Στην ανακρίτρια ο φάκελος - Αντίστροφη μέτρηση για την Πισπιρίγκου
https://www.infokids.gr/wp-content/uploads/2022/04/screenshot.90-1.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/06/blog-post_44.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/06/blog-post_44.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content