Σταύρος Πλουμιστός: Η ενέργεια ενός άλλου ανθρώπου, καταστέλλει τον εαυτό μας σε μεγάλο βαθμό - Μάθε το γιατί

Σταύρος Πλουμιστός: Η ενέργεια ενός άλλου ανθρώπου, καταστέλλει τον εαυτό μας σε μεγάλο βαθμό - Μάθε το γιατί

👉Έχουμε συνηθίσει να πιστεύουμε ότι όλες οι σκέψεις, οι ιδέες και οι προθέσεις μας δημιουργούνται από το μυαλό μας. Ωστόσο, πηγαίνει λίγο παραπέρα από αυτό.
Είτε αρέσει είτε όχι, ο άνθρωπος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με όλα τα άλλα πλάσματα σε υποσυνείδητο επίπεδο.

Ακόμη και οι σκέψεις των άλλων είναι στενά αλληλένδετες. Επίσης, το άτομο που σκέφτεστε μπορεί να ακούσει πραγματικά αυτά που έχετε στο μυαλό σας, αλλά απλώς να επιλέξει να μην νοιαστεί. Εάν θέλετε να στείλετε σε κάποιον πληροφορίες ή να του αποκρύψετε κάτι, να ξέρετε ότι αυτό το άτομο γνωρίζει ήδη.

Εκτός από αυτό, το μυαλό του μπορεί να διεισδύσει στο ενεργειακό σώμα και να εισρεύσουν σε μας πολύ σοβαρές επιρροές. Όταν βρουν ένα ευάλωτο θύμα, αυτές οι επιρροές θα εγκατασταθούν στο λεπτό ενεργειακό σώμα μας και θα καταλάβουν εν μέρει τη συνείδησή μας.

Το θύμα συνήθως το αγνοεί και πάντα πιστεύει ότι έχει τα πάντα υπό έλεγχο. Αλλά τότε είναι που αρχίζουν να συμβαίνουν οι αλλαγές. Ο χαρακτήρας του ατόμου αλλάζει και αρχίζει να εκδηλώνει βλαβερές συνήθειες.

Όλη η προσοχή αυτού του ατόμου στρέφεται σε αυτόν που τον επηρεάζει και που του επιτρέπει να ελέγχει τον οικοδεσπότη του. Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να θεωρηθούν ως μη ανεπτυγμένες ψυχές που δεν μετατρέπονται σε φως.

Όταν μας αγγίζει μια εξωτερική ανθρώπινη επιρροή, ο πραγματικός Εαυτός μας καταστέλλεται σε μεγάλο βαθμό. Δυστυχώς, είναι ένας μηχανισμός που ξεκινά συχνά από την παιδική ηλικία, όπου μας έχουν πει ξανά και ξανά ότι η γνώμη μας δεν έχει σημασία.

Οι άνθρωποι μας βάζουν σε κουτάκια και μας επιβάλλουν πρότυπα συμπεριφοράς. Και αυτές οι σκέψεις θα έχουν ως αποτέλεσμα να «σπρώχνουν προς τα έξω νέες σκέψεις» προκειμένου να δημιουργηθεί ένας εσωτερικός δεσμός, ώστε να μην υπάρχει άλλη επιλογή από το να υποταχθείς στη θέληση των άλλων.

Τι πρέπει να κάνουμε, πώς πρέπει να σκεφτόμαστε και τι πρέπει να πιστεύουμε.  Νομίζουμε ότι ελέγχουμε τις σκέψεις μας, αλλά δυστυχώς, αυτές ανήκουν σε άλλους ανθρώπους.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ένα άτομο θα δείξει μεγάλη δυσαρέσκεια, γιατί θα παλέψει για να μην προκύψουν αυτές οι σκέψεις. Έτσι λειτουργεί η χειραγώγηση, ο κύριος στόχος της οποίας είναι να υποδουλώσει ένα μυαλό για να μπορέσει να το εκμεταλλευτεί.
Υπάρχει πραγματική σύνδεση μεταξύ των σκέψεών σας και των σκέψεων του ατόμου με το οποίο μιλάτε.


Συνολικά, είναι πολύ εύκολο να αποδείξεις ότι υπάρχει πραγματική σύνδεση μεταξύ των σκέψεών σου και των σκέψεων του ατόμου με το οποίο μιλάς. Απλά πρέπει να συντονιστείτε για να μάθετε!

Παραδόξως, θα διαπιστώσετε ότι οι σκέψεις σας είναι πολύ αποτελεσματικές επειδή το άτομο με το οποίο μιλάτε ξέρει ήδη τι θέλετε να του πείτε μέσω μιας υποσυνείδητης σύνδεσης.
Σκεφτείτε το...!!!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Health Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
Συγγραφέας της "Βίβλου της Θετικής Σκέψης"

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Για την αγορά του βιβλίου "Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης" εδώ www.vivlosthetikiskepsi.gr
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1093,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,266,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1259,ΒΙΝΤΕΟ,839,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,331,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1563,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,917,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Η ενέργεια ενός άλλου ανθρώπου, καταστέλλει τον εαυτό μας σε μεγάλο βαθμό - Μάθε το γιατί
Σταύρος Πλουμιστός: Η ενέργεια ενός άλλου ανθρώπου, καταστέλλει τον εαυτό μας σε μεγάλο βαθμό - Μάθε το γιατί
Σταύρος Πλουμιστός: Η ενέργεια ενός άλλου ανθρώπου, καταστέλλει τον εαυτό μας σε μεγάλο βαθμό - Μάθε το γιατί
https://enallaktikidrasi.com/wp-content/uploads/2021/06/freud-mixanismoi-amunas-sto-atomo.jpg
https://i.ytimg.com/vi/yq7VH8bnI00/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/06/blog-post_27.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/06/blog-post_27.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content