Εύβοια: Βγήκαν από την θάλασσα δεκάδες εικόνες Αγίων! - Όλοι μιλούν για σημάδι...

Εύβοια: Βγήκαν από την θάλασσα δεκάδες εικόνες Αγίων! - Όλοι μιλούν για σημάδι...

👉Μπροστά σε ένα περίεργο θέαμα βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (5/6) ένας περιπατητής στην περιοχή της Λαμψάκου στην Εύβοια.

Την ώρα που περπατούσε στην παραλία, ξαφνικά είδε μπροστά του δεκάδες εικονίσματα αγίων, που τα είχε ξεβράσει η θάλασσα.

Όπως περιγράφει ο ίδιος, φτάνοντας στη θάλασσα έμεινε εμβρόντητος όταν είδε στα ρηχά τις εικόνες, καθώς δεν μπορούσε να καταλάβει τον λόγο για τον οποίο βρίσκονταν εκεί.

Όπως εξάλλου είπε ο ίδιος, δεν πίστευε στα μάτια του, όταν αντίκρισε τουλάχιστον 50 εικόνες να είναι διάσπαρτες κατά μήκος της παραλίας.

Να θυμίσουμε ότι ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και νυν αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ κατά την διάρκεια συνέντευξης σε αραβικό ΜΜΕ τόνισε πως «Οι Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης βρίσκονται ήδη στον δρόμο τους, η ελπίδα μας είναι μόνο στον Παντοδύναμο Κύριο και Θεό μας».

Η δήλωση έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ και κάνει τον γύρο του κόσμου καθώς προέρχεται από το δεξί χέρι του Β.Πούτιν.

«Αυτά δεν είναι προβλέψεις. Αυτό είναι κάτι που έχει ήδη συμβεί. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι να το δούμε, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι “Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης” είναι καθ’ οδόν και κάθε ελπίδα βρίσκεται στον Κύριο Θεό, τον Παντοδύναμο» είπε ο Μεντβέντεφ.

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά, συμβολικά και τρομακτικά κομμάτια του τελευταίου βιβλίου της Καινής Διαθήκης.

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης περιγράφονται στο κεφάλαιο 6 και εδάφια 1-8 και αποτελούν συμβολικές περιγραφές από διάφορα γεγονότα που θα συμβούν στους έσχατους καιρούς.

Ο πρώτος καβαλάρης της Αποκάλυψης αναφέρεται στην Αποκάλυψη 6:2 «Και είδα, και ξάφνου, ένα άλογο, λευκό και εκείνος που καθόταν επάνω σ’ αυτό είχε ένα τόξο και του δόθηκε ένα στεφάνι, και βγήκε νικώντας, για να νικήσει».

Αυτός ο πρώτος καβαλάρης αναφέρεται πιθανόν στον Αντίχριστο, που θα του δοθεί εξουσία και θα κατακτήσει όλους που θα του αντισταθούν.

Ο Αντίχριστος είναι ο ψευδής μιμητής του αληθινού Χριστού, που επίσης θα επιστρέψει πάνω σε ένα λευκό άλογο (Αποκάλυψη 19:11-16).Ο δεύτερος καβαλάρης της Αποκάλυψης εμφανίζεται στην Αποκάλυψη 6:4, «Και βγήκε ένα άλλο άλογο, κόκκινο και σ’ αυτόν που καθόταν επάνω σ’ αυτό δόθηκε να σηκώσει την ειρήνη από τη γη, και να σφάξουν ο ένας τον άλλον, και του δόθηκε μια μεγάλη μάχαιρα.» Ο δεύτερος καβαλάρης αναφέρεται σ΄ ένα τρομερό πόλεμο που θα ξεσπάσει στους έσχατους καιρούς.Ο τρίτος καβαλάρης περιγράφεται στην Αποκάλυψη 6:5-6, «…Και είδα, και ξάφνου, ένα άλογο, μαύρο, και εκείνος που καθόταν επάνω σ’ αυτό είχε μια ζυγαριά στο χέρι του.

Και άκουσα μια φωνή στο μέσον των τεσσάρων ζώων, που έλεγε: Ένας χοίνικας σιτάρι για ένα δηνάριο και τρεις χοίνικες κριθάρι για ένα δηνάριο και: Το λάδι και το κρασί μη τα βλάψεις».

Ο τρίτος καβαλάρης της Αποκάλυψης αναφέρεται σ΄ ένα μεγάλο λιμό που θα συμβεί, πιθανότατα ως αποτέλεσμα των πολέμων από το δεύτερο καβαλάρη.Ο τέταρτος καβαλάρης αναφέρεται στην Αποκάλυψη 6:8, «Και είδα, και ξάφνου, ένα άλογο, ωχρό, και εκείνος που καθόταν επάνω σ’ αυτό ονομαζόταν Θάνατος, και ο Άδης ακολουθούσε μαζί του και τους δόθηκε εξουσία επάνω στο ένα τέταρτο της γης να θανατώσουν με ρομφαία και με πείνα και με θάνατο, και με τα θηρία τής γης».

Ο τέταρτος καβαλάρης της Αποκάλυψης συμβολίζει τον θάνατο και την καταστροφή. Φαίνεται να είναι ένας συνδυασμός των προηγούμενων καβαλάρηδων.

Ο τέταρτος καβαλάρης της Αποκάλυψης θα φέρει περαιτέρω πολέμους και τρομερούς λιμούς μαζί με φοβερές μάστιγες και αρρώστιες.

Αυτό που είναι εκπληκτικό ή ίσως τρομακτικό, είναι ότι οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης είναι απλώς «πρόδρομοι» χειρότερων κρίσεων που θα έρθουν αργότερα στη μεγάλη θλίψη (Αποκάλυψη κεφάλαια 8-9 και 16).
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,527,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2128,ΑΠΟΨΕΙΣ,114,Άρθρα,832,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,182,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,912,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,217,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,984,ΒΙΝΤΕΟ,519,ΒΟΛΟΣ,100,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1863,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,264,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,2022,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,84,ΖΩΗ,237,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,112,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,101,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1166,Κόσμος,10230,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,60,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,759,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1683,Πολιτική,6946,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6250,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,91,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,73,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1273,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3333,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,94,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,123,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,788,Eco-News,2938,GP - info,5,voice healing therapy,88,
ltr
item
Ploumistos.com: Εύβοια: Βγήκαν από την θάλασσα δεκάδες εικόνες Αγίων! - Όλοι μιλούν για σημάδι...
Εύβοια: Βγήκαν από την θάλασσα δεκάδες εικόνες Αγίων! - Όλοι μιλούν για σημάδι...
Εύβοια: Βγήκαν από την θάλασσα δεκάδες εικόνες Αγίων! - Όλοι μιλούν για σημάδι...
https://www.star24.gr/my_uploads/2022/06/thalassaL3-2-750x375.jpg
https://i.ytimg.com/vi/523zIWHzZws/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/06/blog-post_26.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/06/blog-post_26.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content