Σταύρος Πλουμιστός: 3 μυστικά για πραγματική εσωτερική μεταμόρφωση

Σταύρος Πλουμιστός: 3 μυστικά για πραγματική εσωτερική μεταμόρφωση

👉Οι περισσότερες παραδοσιακές πρακτικές αυτοβοήθειας δεν λειτουργούν μακροπρόθεσμα τελικά. Έχετε παρατηρήσει όσοι ασχολείστε ότι είναι σαν κάτι να τραβάει συνεχώς προς τα πίσω στον παλιό σας εαυτό;. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έγινε τελικά η πραγματική μεταμόρφωση. Η πραγματική εσωτερική μεταμόρφωση, σε αντίθεση με πολλούς που υποθέτουν, είναι ήσυχη.

Νιώθεις ότι ήσουν πάντα εσύ. Και η παραδοσιακή αυτοβοήθεια δεν αγγίζει καθόλου αυτή την περιοχή, διότι κάνει κύκλους γύρω της. Δίνει θετική αλλαγή, δεν λέω ότι δεν κάνει μια παροδική αλλαγή, αλλά όχι εσωτερική μεταμόρφωση.

Δεν μεταμορφώνει τον εαυτό σου, γιατί για να τον μεταμορφώσεις χρειάζεται να βουτήξεις πιο βαθιά από την παραδοσιακή αυτοβοήθεια, πιο βαθιά από τις θετικές σκέψεις και τις συνήθειες. Ουσιαστικά κάνεις ένα νέο επαναπρογραμματισμό του νου αφαιρώντας και όχι προσθέτοντας. Η πραγματική εσωτερική μεταμόρφωση συμβαίνει όταν εργάζεστε κάτω από την κουκούλα. Γίνεται ολόκληρη μετάλλαξη της κοσμοθεωρίας σου.

3 μυστικά που σας προτείνω για πραγματική εσωτερική μεταμόρφωση:

1. Η πραγματική εσωτερική μεταμόρφωση βρίσκεται αντιμέτωπη με τη σκιά σας.

Δες το έτσι. Έχουμε τον πυρήνα μας. Στη συνέχεια, έχουμε ένα στρώμα στην κορυφή του πυρήνα μας, εκεί στοχεύει η παραδοσιακή αυτοβοήθεια. Και έχουμε ένα τρίτο στρώμα πάνω από αυτό, αυτό που όλοι προσποιούμαστε ότι είμαστε, τη μάσκα που φοράμε για τους άλλους ανθρώπους.

Ωστόσο, η πραγματική μεταμόρφωση συμβαίνει όταν εργάζεστε στον πυρήνα σας. Όταν εργάζεστε στον πυρήνα σας, όλα τα άλλα στρώματα αλλάζουν φυσικά. Δεν χρειάζεται να επιβάλλετε τις θετικές σκέψεις με το ζόρι, δεν χρειάζεται να προσποιηθείτε θετικά συναισθήματα ή να αλλάξετε τον εαυτό σας για να φαίνεστε θετικοί.

Το να εργάζεσαι στον πυρήνα σου σημαίνει να αντιμετωπίζεις τις σκιώδεις πτυχές σου που δεν θέλουν να είσαι ευτυχισμένος. Σημαίνει να θεραπεύεις παλιές οικογενειακές πληγές που ακόμα καλύπτεις και να αφήνεις πίσω σου τα συναισθήματα που συσσωρεύεις και κουβαλάς μαζί σου.

2. Η πραγματική εσωτερική μεταμόρφωση.

Όταν εργάζεστε στον πυρήνα σας και όταν αντιμετωπίζετε όλη τη ψυχική βρωμιά κάτω από την κουκούλα, τότε θα απαλλαγείτε από όλες τις δυνάμεις που σας σπρώχνουν προς τα πίσω. Δεν θα χρειαστεί να επιβάλλετε τις θετικές σκέψεις, αφού πολύ φυσικά θα δημιουργηθουν αληθινές και ρεαλιστικές θετικές σκέψεις όταν αποφασίσεις το ποιος αληθινά θέλεις να είσαι.

Τη στιγμή που θα το αφήσετε, θα έχετε φυσικά καλύτερη διάθεση και θα ενσωματώσετε πιο υγιεινές συνήθειες στη ζωή σας. Αγαπάτε φυσικά τον εαυτό σας όταν είστε ελεύθεροι από όλες τις πτυχές σας που δεν το κάνουν. Δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να είσαι θετικός.

Και το πιο περίεργο είναι ότι δεν θα νιώσεις καν την αλλαγή. Δεν θα σκεφτείς καν ότι κάτι έχει αλλάξει μέσα σου. Αλλά θα σας το πουν οι άλλοι. Θα σας τονίσουν πόσο πολύ έχετε αλλάξει. Και θα είναι περίεργο για εσάς, καθώς θα νομίζετε ότι είστε πάντα εσείς.


3. Η πραγματική εσωτερική μεταμόρφωση αφορά την άνευ όρων αγάπη.

Το θέμα με την πραγματική εσωτερική μεταμόρφωση είναι ότι δεν χρειάζεστε τίποτα έξω από εσάς. Σε οδηγεί σε αυτή τη συνειδητοποίηση. Ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό με εσάς, ότι δεν χρειάζεται να διορθώσετε, ούτε να θεραπεύσετε, ούτε να βελτιώσετε, ούτε να αλλάξετε.

Η πραγματική εσωτερική μεταμόρφωση είναι να συνειδητοποιήσεις ότι ήσουν πάντα αρκετός, ήσουν πάντα άξιος αγάπης και ότι ο μόνος που στεκόταν εμπόδιο στο δρόμο σου ήσουν εσύ. Η θεραπεία σου είναι να ενσωματώσεις τα κομμάτια σου και να γίνεις ολόκληρος.

Όλη αυτή η πραγματική εσωτερική μεταμόρφωση που προσπαθεί να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις είναι ότι δεν αξίζεις τίποτα λιγότερο από την άνευ όρων αγάπη και ότι έχεις αυτή την αγάπη μέσα σου, είσαι αυτό. Όταν κοιτάς όλες τις πτυχές σου και τις αποδέχεσαι, συμβαίνει πραγματική εσωτερική μεταμόρφωση.

Η πραγματική εσωτερική μεταμόρφωση της σκέψης σας

Ο εσωτερικός μετασχηματισμός της σκέψης, είναι μια βαθιά αλλαγή στη νοοτροπία, τις πεποιθήσεις και τις προοπτικές κάποιου. Περιλαμβάνει την επανεκτίμηση και την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας, τους άλλους και τον κόσμο γύρω σας. Αυτή η διαδικασία μπορεί να οδηγήσει σε προσωπική ανάπτυξη, βελτιωμένη ευημερία και μια πιο θετική και ικανοποιητική ζωή. 

Οι βάσεις του πραγματικού εσωτερικού μετασχηματισμού στη σκέψη
  • Κατανοήστε τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές σας. Σκεφτείτε τις πεποιθήσεις και τις αξίες σας για να μάθετε γιατί σκέφτεστε έτσι. Η αναγνώριση μοτίβων στη σκέψη σας σάς επιτρέπει να εντοπίσετε τομείς προς βελτίωση.
  • Αγκαλιάστε την προθυμία να εξετάσετε διαφορετικές προοπτικές και να αμφισβητήσετε τις δικές σας προκαταλήψεις. Το ανοιχτό μυαλό επιτρέπει μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα και πιο ολοκληρωμένη κατανόηση σύνθετων ζητημάτων.
  • Εξασκηθείτε στο να είστε παρόντες στη στιγμή χωρίς κρίση. Η ενσυνειδητότητα σας βοηθά να παρατηρείτε τις σκέψεις σας χωρίς να μπλέκεστε σε αυτές, ενισχύοντας μια μεγαλύτερη αίσθηση διαύγειας και ελέγχου στις νοητικές σας διαδικασίες.
  • Καλλιεργήστε την ενσυναίσθηση προσπαθώντας να κατανοήσετε και να μοιραστείτε τα συναισθήματα των άλλων. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πιο συμπονετικές και κατανοητές αλληλεπιδράσεις, ενισχύοντας θετικές σχέσεις.
  • Μετακίνηση προς μια πιο αισιόδοξη και εποικοδομητική νοοτροπία. Επικεντρωθείτε σε λύσεις και όχι σε προβλήματα και προσπαθήστε να βρείτε ευκαιρίες για ανάπτυξη και μάθηση σε δύσκολες καταστάσεις.
  • Αναπτύξτε μια συνήθεια να εκτιμάτε και να αναγνωρίζετε τις θετικές πτυχές της ζωής σας. Η ευγνωμοσύνη μπορεί να ενισχύσει τη συνολική ευημερία και να συμβάλει σε μια πιο θετική νοοτροπία.
  • Αξιολογήστε τακτικά τις σκέψεις και τις συμπεριφορές σας. Αναρωτηθείτε γιατί σκέφτεστε και ενεργείτε με συγκεκριμένους τρόπους και να είστε ανοιχτοί στην προσαρμογή της σκέψης σας με βάση νέες πληροφορίες ή εμπειρίες.
  • Δεσμευτείτε για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που προκαλούν και διευρύνουν το μυαλό σας, όπως το διάβασμα, η παρακολούθηση εργαστηρίων ή η επιδίωξη νέων δεξιοτήτων και χόμπι.
  • Αναπτύξτε την ικανότητα να αναπηδάτε από τα πισωγυρίσματα. Η θεώρηση των προκλήσεων ως ευκαιρίες για ανάπτυξη και όχι ως ανυπέρβλητα εμπόδια μπορεί να ενισχύσει μια πιο ανθεκτική νοοτροπία.
  • Να είστε πιστοί στον εαυτό σας και τις αξίες σας. Ο εσωτερικός μετασχηματισμός περιλαμβάνει την ευθυγράμμιση των σκέψεών σας με τις βασικές σας πεποιθήσεις, οδηγώντας σε μια πιο αυθεντική και ικανοποιητική ζωή.
Ο πραγματικός εσωτερικός μετασχηματισμός τελικά είναι μια συνεχής διαδικασία που απαιτεί υπομονή, αυτοστοχασμό και δέσμευση για προσωπική αφύπνιση. Διδάσκω την αποβολή των ριζωμένων συνηθειών και μοτίβων σκέψης και πως να αγκαλιάζετε μια πιο θετική και ανοιχτόμυαλη προσέγγιση στη ζωή. Είναι όλα στο μυαλό σου, όπως η απόφαση σου για πραγματική εσωτερική μεταμόρφωση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: 3 μυστικά για πραγματική εσωτερική μεταμόρφωση
Σταύρος Πλουμιστός: 3 μυστικά για πραγματική εσωτερική μεταμόρφωση
Σταύρος Πλουμιστός: 3 μυστικά για πραγματική εσωτερική μεταμόρφωση
https://mindmatters.ai/wp-content/uploads/sites/2/2021/07/brain-mind-way-soul-and-hope-concept-art-illustration-surreal-mystery-artwork-imagination-painting-conceptual-idea-of-success-stockpack-adobe-stock-scaled.jpg
https://i.ytimg.com/vi/6B4QoXQe418/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/06/3_3.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/06/3_3.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content