Ρεπουμπλικάνοι του Τέξας: «Δημοψήφισμα για ανεξαρτησία το 2023 – Δεν αναγνωρίζουμε την κυβέρνηση των ΗΠΑ»

Ρεπουμπλικάνοι του Τέξας: «Δημοψήφισμα για ανεξαρτησία το 2023 – Δεν αναγνωρίζουμε την κυβέρνηση των ΗΠΑ»

👉To Ρεπουμπλικανικό κόμμα του Τέξας πιέζει για δημοψήφισμα μέσα στο 2023 με το ερώτημα της αποχώρησης της Πολιτείας από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με αφορμή την «μη νομιμότητα των εκλογών του 2020».

Οι Τεξανοί δεν αναγνωρίζουν τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν (not my president είναι το κλασσικό «μότο») και ακόμα περισσότερο δεν εγκρίνουν την πολιτική του ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το φλέγον ζήτημα της οπλοκατοχής.Είναι γνωστό ότι το Τέξας είναι κάτι σαν την «Κρήτη» των ΗΠΑ.
  • Στην τελευταία του ανακοίνωση, το GOP (Ρεπουμπλικανοί) του Τέξας έχει προτείνει το ενδεχόμενο απόσχισης του Τέξας από τις ΗΠΑ.
  • Στο έγγραφο, το GOP ζήτησε δημοψήφισμα με κεντρικό αίτημα την απόσχιση το 2023.
  • Το δημοψήφισμα θα καθορίσει εάν το Τέξας θα πρέπει να «επιβεβαιώσει ξανά το καθεστώς του ως ανεξάρτητου έθνους».
Το κείμενο συντάχθηκε με βάση το συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του Τέξας στο Χιούστον, το οποίο ψήφισε επίσης «συντριπτικά» υπέρ της απόρριψης της νομιμότητας των εκλογών του 2020 .

Εν ολίγοις οι Τεξανοί δεν αναγνωρίζουν το αποτέλεσμα των εκλογών του 2020 καθώς το θεωρούν προϊόν νοθείας και πιστεύουν ότι οι σημερινές ΗΠΑ δεν εκφράζουν τις αμερικανικές αξίες.

Σημειώνεται ότι το Τέξας θεωρείται ο «στυλοβάτης» του αμερικανικού πατριωτισμού και ο βασικό πυρήνας αυτού που ο κόσμος είχε συνηθίσει να ονομάζει ΗΠΑ, τουλάχιστον μέχρι και την δεκαετία του ’90.

Το έγγραφο των Ρεπουμπλικάνων καλεί την Πολιτεία να διεξαγάγει ψηφοφορία και εκφράζει την άποψη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του Τέξας ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει «πλήξει» τα δικαιώματά της στην τοπική διακυβέρνηση της Πολιτείας.

Σύμφωνα με το έγγραφο, το GOP του Τέξας πρότεινε ότι οποιαδήποτε «ομοσπονδιακή νομοθεσία που παραβιάζει τα δικαιώματα της 10ης Τροποποίησης του Τέξας θα πρέπει να αγνοηθεί, να αντιταχθεί, να απορριφθεί και να ακυρωθεί».

«Το Τέξας διατηρεί το δικαίωμα απόσχισης από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το νομοθετικό σώμα του Τέξας θα πρέπει να κληθεί να διοργανώσει δημοψήφισμα σύμφωνα με αυτό», αναφέρεται στο έγγραφο.

Στο έγγραφο, το GOP του Τέξας προέτρεψε επίσης τους νομοθέτες της πολιτείας να ψηφίσει ο λαός του Τέξας «για να καθοριστεί εάν η Πολιτεία του Τέξας θα πρέπει να επιβεβαιώσει εκ νέου το καθεστώς της ως ανεξάρτητου έθνους». Σύμφωνα με την πρόταση της πολιτείας GOP, αυτή η ψηφοφορία θα διεξαχθεί το 2023.

Εκτός από την έκκλησή του για απόσχιση, το GOP του Τέξας ζήτησε επίσης από τους νομοθέτες της πολιτείας να εξετάσουν τη δίωξη της εκλογικής νοθείας.

«Προτρέπουμε την ψήφιση μιας συνταγματικής τροποποίησης που δίνει στον Γενικό Εισαγγελέα του Τέξας ταυτόχρονη δικαιοδοσία να διώξει την εκλογική νοθεία μαζί με τους εισαγγελείς της κομητείας», ανέφερε το έγγραφο της πλατφόρμας του GOP.

Ενώ το GOP του Τέξας δεν έχει περιγράψει πότε ακριβώς θα μπορούσε να διεξαχθεί μια τέτοια ψηφοφορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που διατυπώνεται η ιδέα της απόσχισης.

Τον Νοέμβριο, ο γερουσιαστής του Τέξας Τεντ Κρουζ είπε ότι η Πολιτεία μπορεί να αποσχιστεί εάν η κατάσταση στις ΗΠΑ γίνει «απελπιστική»!

«Δεν είμαστε ακόμα εκεί, και αν έρθει ένα σημείο που είναι απελπιστικό, τότε νομίζω ότι παίρνουμε τη NASA, παίρνουμε τον στρατό, παίρνουμε το πετρέλαιο», είπε ο Κρουζ.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Σύνταγμα, το Τέξας δεν μπορεί να αποχωρήσει μονομερώς από την Ένωση.

Σημειώνεται ότι το Τέξας είναι η πλουσιότερη Πολιτεία των ΗΠΑ μετά την Πολιτεία της Νέας Υόρκης και φυσικά διαθέτει τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,526,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2126,ΑΠΟΨΕΙΣ,114,Άρθρα,832,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,181,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,906,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,213,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,979,ΒΙΝΤΕΟ,511,ΒΟΛΟΣ,100,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1863,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,264,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,2016,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,84,ΖΩΗ,236,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,112,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,101,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1158,Κόσμος,10223,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,60,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,751,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1680,Πολιτική,6945,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6245,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,91,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,72,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1271,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3331,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,93,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,123,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,787,Eco-News,2932,GP - info,5,voice healing therapy,87,
ltr
item
Ploumistos.com: Ρεπουμπλικάνοι του Τέξας: «Δημοψήφισμα για ανεξαρτησία το 2023 – Δεν αναγνωρίζουμε την κυβέρνηση των ΗΠΑ»
Ρεπουμπλικάνοι του Τέξας: «Δημοψήφισμα για ανεξαρτησία το 2023 – Δεν αναγνωρίζουμε την κυβέρνηση των ΗΠΑ»
Ρεπουμπλικάνοι του Τέξας: «Δημοψήφισμα για ανεξαρτησία το 2023 – Δεν αναγνωρίζουμε την κυβέρνηση των ΗΠΑ»
https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2022/06/22/maxresdefault.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/06/2023_22.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/06/2023_22.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content