Σταύρος Πλουμιστός: Οι τρόποι για να βελτιώσετε την πνευματική σας υγεία και ευεξία

Σταύρος Πλουμιστός: Οι τρόποι για να βελτιώσετε την πνευματική σας υγεία και ευεξία

👉Οι άνθρωποι συχνά συγκρίνουν την πνευματικότητα και τη θρησκεία σαν να είναι το ίδιο πράγμα, αλλά τα δύο πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Ένα άτομο δεν χρειάζεται να λέει τις προσευχές του, να παρακολουθεί ιερές λειτουργίες ή να αφιερώνει χρόνο ή χρήμα σε κανέναν για να είναι πνευματικά συνδεδεμένος ή ενεργός. Ομοίως, ένα άτομο που ακολουθεί τακτικά θρησκευτικές πρακτικές δεν είναι απαραίτητα ιδιαίτερα συνδεδεμένο πνευματικά.


Η καλή πνευματική υγεία μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους.

Πρώτον, υπάρχει συλλογική ή πολιτιστική πνευματική υγεία. είναι κάτι που βλέπετε σε μια κοινωνία, για παράδειγμα, ο τρόπος που αντιμετωπίζονται οι ηλικιωμένοι ή η στάση απέναντι στα φτωχά μέλη αυτής της κοινωνίας. Η ικανότητα αποδοχής όσων είναι διαφορετικοί είναι επίσης ένας σημαντικός δείκτης.

Ο δεύτερος τρόπος με τον οποίο εκδηλώνεται η πνευματική υγεία είναι ο ατομικός . Ο δεύτερος τρόπος με τον οποίο εκδηλώνεται η πνευματική υγεία είναι ο ατομικός. Είναι το πόσο πραγματικά γνωρίζεις τον εαυτό σου ή την ψυχή σου. Το πόσο συνδεδεμένοι είστε με τον εσωτερικό σας χώρο, ή τα βασικά σας ένστικτα και δυνάμεις, είναι ένας αρκετά σαφής δείκτης καλής πνευματικής υγείας.

Μια υγιής πνευματική σύνδεση μπορεί να καλλιεργηθεί αυξάνοντας την προσωπική σας επίγνωση και να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο παρόντες στη στιγμή. Πολλοί άνθρωποι το πετυχαίνουν κάπως μέσω πρακτικών όπως ο διαλογισμός, το voice healing, ή η γιόγκα, αλλά μπορεί επίσης να επιτευχθεί με το να έρθετε σε επαφή με τα πράγματα για τα οποία είστε παθιασμένοι και αγαπάτε.

Οι τρόποι για να βελτιώσετε την πνευματική σας υγεία και ευεξία.

1. Τέχνες και χειροτεχνίες

Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από σταυροβελονιά μέχρι ελαιογραφία και origami. Το να εργάζεστε με τα χέρια σας για να δημιουργήσετε κάτι ιδιόμορφο ή όμορφο είναι πάντα ένας πολύ καλός τρόπος να εκφραστείτε με αυθεντικότητα.

Βασιζόμαστε σε πολύ λεπτές εσωτερικές ενδείξεις για να μας εμπνεύσουν με δημιουργικούς τρόπους και μπορεί να είναι μια απίστευτα διαφωτιστική διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε ενώ διασκεδάζουμε.

2. Ακούστε ή παίξτε μουσική

Είτε το ακούτε απλά και το βιώνετε είτε το παίζετε μόνοι σας, η μουσική είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο για αυτοέκφραση και αυτοεξερεύνηση . Κάτι στη μουσική έχει τη δύναμη να μας συγκινήσει ψυχολογικά και συναισθηματικά.

Ορισμένες δονήσεις έχουν χρησιμοποιηθεί ακόμη και ως μέρος των παραδοσιακών ιατρικών πρακτικών από την αρχαιότητα. Η μουσική συνδέει πραγματικά το σώμα και το μυαλό με την ψυχή (ΕΔΩ).

3. Γράψτε

Το γράψιμο είναι μια μοναδική μορφή έκφρασης επειδή μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως διέξοδο για εξαιρετικά οικείες και ιδιωτικές σκέψεις ή μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως προέκταση του εαυτού σας, εκφράζοντας πράγματα μέσω μιας μεταφοράς ή ενός συμβόλου σε μια ιστορία.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι εξαιρετικό για την τεκμηρίωση και την προβολή της προόδου που έχετε σημειώσει με την πάροδο του χρόνου.


4. Άσκηση και κίνηση

Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να κινηθούν για να ευδοκιμήσουν. Ακόμα κι αν είστε τραυματισμένοι ή παραμορφωμένοι, μια (κατάλληλα ασφαλής) μορφή άσκησης συνιστάται σχεδόν πάντα ιατρικά και πνευματικά.

Η κίνηση και η σωματική δραστηριότητα όχι μόνο προάγουν ένα υγιές σώμα και την αποτελεσματική λειτουργία των αρθρώσεων και των μυών , αλλά ενθαρρύνουν επίσης τον εγκέφαλό σας να απελευθερώνει περισσότερες από τις χημικές ουσίες που μας κρατούν σε εγρήγορση και καλή διάθεση.

Η έξοδος και η άσκηση δεν σημαίνει ότι πηγαίνετε στο γυμναστήριο, κάνετε push-up ή τρέξιμο, μπορεί να είναι πιο ήπια και καταπραϋντικά, να κολυμπήσετε σε μια δροσερή πισίνα ή να κάνετε πεζοπορία σε ένα όμορφο ορεινό μονοπάτι. Αυτό προάγει την πλήρη ενεργοποίηση και σύνδεση μεταξύ νου, σώματος και ψυχής. Μας δίνει επίσης χρόνο να προβληματιστούμε.

5. Μην κάνετε τίποτα απολύτως

Σε αυτούς τους σύγχρονους καιρούς της τεχνολογίας και των μέσων ενημέρωσης, πολύ συχνά περιβαλλόμαστε από εξωτερικά ερεθίσματα. Αυτό μπορεί να είναι καλό στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά στην πραγματικότητα, ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ενισχύσετε την πνευματική σας ανάπτυξη είναι να περάσετε λίγο χρόνο εντελώς μόνοι με τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας.

Η απλή ενδοσκόπηση χωρίς περισπασμούς θα κάνει θαύματα για την πνευματική ανάπτυξη ενός ατόμου. Μερικοί το κάνουν αυτό μέσω μιας εναλλακτικής μεθόδου, αλλά μπορεί επίσης να γίνει απλά με την αποχώρηση σε ένα ήσυχο μέρος όπου νιώθετε άνετα και ασφαλή για να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας και να δουλέψετε πάνω σας χωρίς φόβο ότι θα σας βλάψουν.

Δοκιμάστε το. Ήρθε η ώρα για την πνευματική σας σύνδεση!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Οι τρόποι για να βελτιώσετε την πνευματική σας υγεία και ευεξία
Σταύρος Πλουμιστός: Οι τρόποι για να βελτιώσετε την πνευματική σας υγεία και ευεξία
Σταύρος Πλουμιστός: Οι τρόποι για να βελτιώσετε την πνευματική σας υγεία και ευεξία
https://www.profolus.com/wp-content/uploads/2021/11/Applications-of-Metaverse-720x380.jpg
https://i.ytimg.com/vi/LED4BvI7YaE/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/05/h.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/05/h.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content