Στ. Πλουμιστός: Οι αρνητικές σκέψεις που σε ταλαιπωρούν, έχουν βιολογικό σκοπό... - Πώς να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα

👉Το μυαλό σας είναι ένας υπερυπολογιστής και οι αρνητικές σκέψεις έχουν τον δικό τους

👉Το μυαλό σας είναι ένας υπερυπολογιστής και οι αρνητικές σκέψεις έχουν τον δικό τους βιολογικό σκοπό που στοχεύει να σας δώσει αυτό που ο ψυχισμός σας πιστεύει ότι είναι καλύτερο για εσάς.

Πώς μπορούν οι αρνητικές σκέψεις να είναι καλές για εσάς; ΑΣΕ με να εξηγήσω…

Τι είναι μια αρνητική σκέψη;

Μια σκέψη που μας κάνει να νιώθουμε άσχημα ή αγχωμένοι, ζωγραφίζει μια κακή εικόνα του κόσμου στον οποίο ζούμε στο μυαλό μας. Μια θετική σκέψη κάνει ακριβώς το αντίθετο, μας κάνει να αισθανόμαστε αισιόδοξοι, χαλαροί, καλοί για τον κόσμο κι αυτό στην μεθοδολογία μου ονομάζεται επιγεννετική. Δηλαδή δημιουργούμε θετικές εικόνες στο μυαλό μέσα από ηχητικές συνεδρίες.

Εάν είστε σαν τον μέσο άνθρωπο, το μυαλό σας κάνει αρνητικές σκέψεις το 80% του καθημερινού σας χρόνου. Απλώς έτσι εξελιχθήκαμε. Αλλά οι σκέψεις, όπως και τα συναισθήματα, δεν είναι εναντίον σου. Είναι εργαλεία που χρησιμοποιεί η ψυχή σας για να σας κρατήσει ασφαλείς και να διατηρήσει την ευημερία σας.

Οι αρνητικές σκέψεις έχουν τον δικό τους βιολογικό σκοπό:

Οι σκέψεις προάγουν τα συναισθήματα. 

Το είδος των σκέψεων που σκέφτεσαι, αυτά τα είδη των συναισθημάτων που θα νιώσεις. Αν σκεφτείς «πονάει λίγο η πλάτη μου, είμαι άρρωστος; Κι αν έχω τον ιό;! Δεν μπορώ να φύγω από τη δουλειά αυτή τη στιγμή, δεν θα τηρήσω την προθεσμία!». θα αρχίσετε αμέσως να αισθάνεστε ανησυχία, άγχος και ένταση.

Το είδος των συναισθημάτων που νιώθετε κάθε μέρα, αυτή είναι η κατάσταση μέσα στην οποία θα ζήσετε τη ζωή σας, το είδος του κόσμου που θα ζήσετε. Αλλά η ανατροφοδότηση μεταξύ του μυαλού και της καρδιάς πηγαίνει αμφίδρομα.

Το είδος των σκέψεων που σκέφτεστε είναι το είδος των λεπτομερειών που αντιλαμβάνεστε από τον κόσμο γύρω σας. Αν νιώθετε άγχος, θα κάνετε ανήσυχες σκέψεις. «Κι αν δεν με συμπαθεί το αφεντικό μου». με αγαπάς;», «Κι αν…» Θα πολλαπλασιαστούν σε μια ανήσυχη σπείρα δηλαδή θα έχετε συνεχόμενη αρνητική δόνηση. Και υποσυνείδητα θα αρχίσεις να εστιάζεις σε τέτοιες λεπτομέρειες: το μόνο πράγμα που δεν άρεσε στο αφεντικό σου, οι ειδήσεις στην τηλεόραση, ο λαιμός σου λίγο στα ύψη, ο πατέρας σου να ακούγεται λίγο περίεργος στο τηλέφωνο, ο σύντροφός σου να μην σε καλεί πίσω αμέσως…

Και από αυτές τις λεπτομέρειες, θα κατασκευάσετε τον κόσμο στον οποίο ζείτε. Θα ζωγραφίσετε μια εικόνα για τον κόσμο με βάση τις ανησυχητικές σας υποθέσεις, παρόλο που δεν το γνωρίζετε πραγματικά, υποθέτετε.

Στο κέντρο και των δύο, ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό σας, το μόνο πράγμα που καθορίζει τι θα σκεφτεί το μυαλό σας και τι θα αισθανθεί η καρδιά σας, είναι το είδος της κατάστασης που ενσωματώνετε. Τι είδους δόνηση διατηρείτε; Τι κρατάτε αποθηκευμένο στο νευρικό σας σύστημα;

Εάν ενδιαφέρεστε να αυξήσετε τη δόνηση σας ή απλώς να αυξήσετε την πνευματική σας ανάπτυξη γενικά, μεταβείτε στη διεύθυνση www.voicehealing.gr και βρείτε την κατάλληλη ηχητική συνεδρία για εσάς που είναι ευθυγραμμισμένη με την πορεία σας.



Ο ρόλος του τραύματος.

Οι άνθρωποι που έχουν βιώσει κάποιο είδος τραύματος (είμαστε όλοι μας) και δεν το έχουν απελευθερώσει από το σύστημά τους, λειτουργούν από αυτό. Ασυνείδητα σπρώχνονται σαν μαριονέτες από αυτή την ενέργεια.

Το τραύμα δεν είναι το ίδιο το γεγονός. Το τραύμα είναι το συντριπτικό συναίσθημα που είναι αποθηκευμένο στο νευρικό σας σύστημα και το οποίο έμεινε χωρίς επεξεργασία λόγω του γεγονότος. Είναι αυτό το κύμα ενέργειας κολλημένο μέσα.

Το τραύμα είναι πολύ υποκειμενικό. Αυτό που «δεν είναι σπουδαίο» για κάποιον μπορεί να είναι τραυματικό για κάποιον άλλο.

Τα μη επεξεργασμένα συναισθήματα που συλλαμβάνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας συσσωρεύονται επίσης στο σύστημά σας και βαραίνουν τη δόνηση που μεταφέρετε.

Το τραύμα σε κάνει να ζεις σε έναν κόσμο όπου πρέπει να είσαι πάντα σε επιφυλακή. Χρειάζεται πάντα να είσαι τεντωμένος, έτοιμος για καυγά όπως λέγεται.

Κάθε συναίσθημα χαλάρωσης και γαλήνης που νιώθετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αρχίζει να σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια, ακόμα και ευτυχία. Αρχίζετε όμως να σκέφτεστε ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί όταν αισθάνεστε ευτυχισμένοι για περισσότερο από το συνηθισμένο, με αποτέλεσμα να χάνεται αυτόματα την θετική σας δόνηση.

Έτσι ακριβώς παίζει το τραύμα.

Το μυαλό σας δημιουργεί μια αρνητική σκέψη για να προκαλέσει ορισμένα συναισθήματα και χημικές ουσίες μέσα σας (ομοιόσταση του σώματος) που σας κάνουν να νιώθετε άγχος και ένταση. Γιατί; Γιατί αυτό είναι που σου φαίνεται ασφαλές και οικείο.

Ο ψυχισμός σας θέλει το καλύτερο για εσάς, σύμφωνα με τις πεποιθήσεις σας.

Οι αρνητικές σκέψεις απλώς εξυπηρετούν αυτόν τον σκοπό.

Αν εξελιχθήκατε σε έναν κόσμο όπου το άγχος και η ένταση σήμαινε μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης, αυτό θέλει ο ψυχισμός σας για εσάς.

Εάν το τραύμα σας κάνει να αισθάνεστε ανασφαλείς όταν βάζετε την επιφυλακή σας, η ψυχή σας θα χρησιμοποιήσει αρνητικές σκέψεις για να σας κάνει να το σηκώσετε.

Σύμφωνα με τον ψυχισμό σας, σύμφωνα με το νευρικό σας σύστημα, είναι για το καλό σας.

Μην πολεμάτε τις σκέψεις.

Το να παλεύεις με το μυαλό σου είναι μια ατελείωτη μάχη. Το να αναγκάσεις τον εαυτό σου να κάνει θετικές σκέψεις είναι απλώς μια στιγμιαία λύση. Πάντα σε σέρνουν πίσω από οτιδήποτε είναι κολλημένο στο νευρικό σου σύστημα.

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα απλώς εξυπηρετούν τον σκοπό τους. Δεν είναι εχθροί σου. Στην πραγματικότητα, τίποτα δεν είναι εχθρός σας, απλώς δεν έχετε καλή συναισθηματική υγιεινή εδώ και καιρό.

Το σύστημά σας είναι γεμάτο αρνητική ενέργεια που καταλαμβάνει το μυαλό σας και δημιουργεί σκέψεις για να σας κρατήσει στην κατάσταση όπου μπορεί να υπάρχει αυτή η .
αρνητική ενέργεια.


Πώς να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα;

Απελευθερώστε την αρνητική ενέργεια.

Απελευθερώστε τη δεσμευμένη ενέργεια. Αντιμετωπίστε το τραύμα.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να το κάνετε αυτό επικοινωνήστε μαζί μου στο 6945723523 και θα βρούμε τον τρόπο πώς μπορούμε να σας βοηθήσω.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Οι αρνητικές σκέψεις που σε ταλαιπωρούν, έχουν βιολογικό σκοπό... - Πώς να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα
Στ. Πλουμιστός: Οι αρνητικές σκέψεις που σε ταλαιπωρούν, έχουν βιολογικό σκοπό... - Πώς να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα
https://images.squarespace-cdn.com/content/v1/59878df7a803bb82a165d495/1557419427167-HNLSEFF8YLXPXPFP52V3/clouds-4058674_1920.jpg?format=1000w
https://i.ytimg.com/vi/NB-ER2oIQJA/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/05/blog-post_91.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/05/blog-post_91.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content