Στ. Πλουμιστός: Εσύ είσαι ο φύλακας άγγελος του εσωτερικού σου κόσμου - Πως μπορείς να γίνεις

Στ. Πλουμιστός: Εσύ είσαι ο φύλακας άγγελος του εσωτερικού σου κόσμου - Πως μπορείς να γίνεις

👉Όταν οι νέες ενέργειες τίθενται σε κίνηση, είστε σαν σχοινοβάτες στα σχοινιά τους, πρέπει να προχωρήσετε για να παραμείνετε σε ισορροπία.

Κάθε ζωντανό σύστημα διατηρείται σε ισορροπία από την αντίθεση των αντίπαλων δυνάμεων. Κάθε στιγμή χιλιάδες κύτταρα σου εξαφανίζονται και χιλιάδες άλλα γεννιούνται. Δημιουργία – εξαφάνιση, είναι η πρώτη αρχή της αντίθετης δύναμης που ζωντανεύει το σύστημά σας.

Είστε ο φύλακας ενός σύμπαντος που ισορροπεί σε ένα νήμα.

Η κύρια αποστολή σας είναι να διασφαλίσετε την κυκλοφορία της ενέργειας σε κάθε κύτταρο σας. Όλα τα στοιχεία του συστήματος είναι αλληλοεξαρτώμενα και συμπληρωματικά. ο καθένας πρέπει να λούζεται από τη ζωτική ροή ή θεϊκή Πνοή, αυτή η ζωτική ροή έχει διαφορετικά ονόματα ανάλογα με τους πολιτισμούς.

Οι προηγούμενες συνθήκες, σας έχουν οδηγήσει να κακομεταχειρίζεσαι τον οργανισμό σας. Ήρθε η ώρα να φροντίσεις τον εσωτερικό σου κόσμο, να στείλεις τη δόνηση της αγάπης σε όλο σου το σύστημα.

Το μυαλό σας είναι ένα καλό εργαλείο για την κατανόηση του υλικού σας κόσμου, αλλά είναι εξοπλισμένο να λειτουργεί με δυαδικότητα. Πρέπει να καταλάβετε ότι οι αντίπαλες δυνάμεις που οδηγούν τα ζωντανά συστήματα είναι συμπληρωματικές και όχι αντιφατικές. Το σύστημα είναι χτισμένο στην ισορροπία των αντιθέσεων: Οι ενέργειες και η ύλη αποτελούν ένα.

Είστε οι φύλακες ενός συστήματος, ενός σύμπαντος όπου ορατό και αόρατο αναμειγνύονται και συμπλέκονται.

Από τα ενεργειακά σας κέντρα, από τα επτά σωματικά σας κέντρα, η ενέργεια ρέει μέσα από το σώμα σας. Έχετε δύο κύρια κυκλώματα κατά μήκος του κατακόρυφου άξονά σας από την κορυφή του κρανίου έως το άκρο της σπονδυλικής στήλης. 

Στο πάνω μέρος του σώματός σας, υπάρχουν έξι δευτερεύοντα κανάλια που μεταφέρουν ενέργεια, οι λεγόμενοι μεσημβρινοί. Τρεις μεσημβρινοί μεταφέρουν θετικη ενέργεια, άλλοι τρεις μεταφέρουν αρνητική ενέργεια. Δηλαδή οι αντίθετες δυνάμεις μπορούν να αλληλοσυμπληρώνονται και να είναι αλληλεξαρτώμενες στον φυσικό κόσμο. Η μια μπορεί να δημιουργήσει την άλλο χάρη στη μεταξύ τους αλληλοσύνδεση. Ομοίως, στο κάτω μέρος του σώματός σας, τρεις μεσημβρινοί φέρουν ενέργεια αρνητική και τρεις φέρουν ενέργεια θετική.

Χρησιμοποιώντας τα σημεία πίεσης, μπορείτε εύκολα να ενεργοποιήσετε την κυκλοφορία της ζωτικής ενέργειας στο σώμα σας. 


Η δεύτερη αποστολή σας είναι να προστατεύσετε τον εσωτερικό σας κόσμο από επιθέσεις από το εξωτερικό. Πρέπει να είστε προσεκτικοί για να περιορίσετε τα τοξικά και χημικά υλικά που προσλαμβάνετε και αναπνέετε. Πρέπει επίσης να προστατεύσετε τον εαυτό σας από χαμηλές ενέργειες και δονήσεις.

Το φαγητό είναι ο πρώτος μοχλός που μπορείτε να κινητοποιήσετε για να προστατέψετε την ύπαρξή σας. Επανεξετάστε τον τρόπο που τρώτε, αποφύγετε τις τοξικές ουσίες, προτιμήστε μια λαχανική και ζωντανή διατροφή, σε κάθε γεύμα τρώτε ωμά φρούτα και λαχανικά.

Μάθετε να τρέφετε τον εαυτό σας με φως όσο και ύλη. Υπάρχουν πολλά μονοπάτια στη διάθεσή σας. Μάθετε να αφιερώνετε αυτό που καταναλώνετε, υγρό και στερεό. Το νερό στο φαγητό καταγράφει την αγάπη που του στέλνετε.

Καθισμένοι στο τραπέζι, μπροστά από το γεύμα σας, βάλτε την πλάτη σας στην πλάτη της καρέκλας, με τα πόδια σας να ακουμπούν στο πάτωμα. Κλείστε τα μάτια σας για λίγες στιγμές, επικοινωνήστε με το φως σας βαθιά μέσα σας, αφήστε τον εαυτό σας να πλημμυρίσει από την άνευ όρων Αγάπη. Ζητήστε από το φως σας να έρθει και να βάλει λίγη περισσότερη ενέργεια σε αυτό που πρόκειται να φάτε. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνετε τον ρυθμό δόνησης του φαγητού σας αποτυπώνοντας τη μνήμη του νερού που περιέχεται στο φαγητό.

Ο δεύτερος μοχλός για την προστασία του εσωτερικού σας κόσμου από επιθέσεις από το εξωτερικό είναι η ενέργεια. Η ενέργειά σας ρέει κατά μήκος ενός κεντρικού άξονα από το κέντρο του άκρου της σπονδυλική στήλης στο ενεργειακό κέντρο της κορώνας δηλαδή της κεφαλής. Ακτινοβολεί γύρω σας, σχηματίζοντας έτσι τον χώρο σας ασφάλειας, σαν φωτοστέφανο προστασίας, που ονομάζεται επίσης αύρα ή βιολογικό πεδίο.

Έχετε τη δυνατότητα να ενισχύσετε αυτό το ενεργειακό "φωτοστέφανο", να το ενεργοποιήσετε και έτσι, να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τις αρνητικές ενέργειες που σας περιβάλλουν.

Καθίστε αναπαυτικά σε μια πολυθρόνα ή σε μια καρέκλα, συνειδητοποιήστε τα σημεία στήριξης σας στο έδαφος και στο κάθισμα, έχοντας επίσης επίγνωση της τακτικής αναπνοής σας. Κλείστε τα μάτια σας για λίγες στιγμές και κάντε την παρουσία στον εαυτό σας.

Φανταστείτε, οραματιστείτε ένα λευκό φως γύρω σας που τυλίγει θωρακιστικά όλο το σώμα σας.

Με κάθε αναπνοή, ενεργοποιείτε, ενισχύετε το ενεργειακό "φωτοστέφανο". Με κάθε αναπνοή νιώθετε την ενέργεια να διαχέεται στον εαυτό σας, τον ασφαλή χώρο σας. Χρησιμοποιώντας αυτή την διαδικασία συχνά με κατάλληλη μουσική και λεκτική καθοδηγηση (Voice Healing) βάζετε αυτή την ενεργειακή προστασία στη μονιμότητα.

Το τρίτο επίπεδο προστασίας είναι το ψυχικό. Προσδιορίζοντας τις υπαρξιακές σας αξίες, χτίζοντας τις αξίες που καθοδηγούν την ύπαρξή σας, προστατεύετε τον εαυτό σας από αρνητικές σκέψεις και εσφαλμένες πεποιθήσεις.

Η αρμονία προκύπτει από την επάρκεια μεταξύ των αξιών και των συμπεριφορών σας.
Το σώμα σας είναι μια αποικία κυττάρων, ατομικοτήτων που λούζονται στο νερό για να διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ τους. Κάθε κύτταρο σας έχει την αποστολή της ζωής του, τον προγραμματισμό του και το επίπεδο συνείδησής του. Τα κύτταρα σας ζουν σε αρμονία και ισορροπία με επισκέπτες από τον έξω κόσμο. Δισεκατομμύρια βακτήρια βρίσκουν καταφύγιο στον οργανισμό σας. Μερικά είναι χρήσιμα για το σύστημα, ακόμη και απαραίτητα, άλλα όχι.


Η τρίτη αποστολή σας ως φύλακας του εσωτερικού σας σύμπαντος είναι απαραίτητη, κύρια. Πρέπει να αγαπάς κάθε κύτταρο σου. Γίνε πατέρας για τον εαυτό σου. Λούστε με θεραπευτικό λευκό φως το νερό στο σώμα σας (Voice Healing) και με την ενέργεια της άνευ όρων αγάπης.

Καθίστε αναπαυτικά σε μια πολυθρόνα ή στο κρεβάτι σας. Κλείστε τα μάτια σας για λίγες στιγμές και συνδεθείτε με την αναπνοή σας. Προκαλέστε την υπαρξιακή αξία της Αγάπη για τον εαυτό σας, με κάθε αναπνοή, ενισχύετε αυτή την αξία, σαν να της δίνατε υπόσταση. Με κάθε αναπνοή ενεργοποιείτε αυτή την τιμή μέχρι να την νιώσετε να δονείται βαθιά μέσα σας, σε κάθε κύτταρο σας. Αφήστε τον εαυτό σας να εισβάλει, να πλημμυριστεί από τη δόνηση της αγάπης. Εστιάστε στο κέντρο της καρδιάς βάζοντας το δεξί σας χέρι επάνω της, γιατί είναι το σημείο από όπου εκπέμπετε την ενέργεια της άνευ όρων αγάπης σε όλη την ύπαρξή σας και όχι μόνο (Voice Healing).

Για να εκπληρώσετε αυτές τις τρεις αποστολές της κυκλοφορίας της ενέργειας, της προστασίας και της αγάπης, έχετε στη διάθεσή σας επτά εργαλεία για να κινητοποιήσετε: 
– το μυαλό σας
– τη συνείδησή σας
– τα ενεργειακά σας κέντρα
– ο εγωισμός σου
– το ένστικτο σας
– ο συναισθηματικός και αισθητηριακός σας κόσμος
- τη διατροφή σας.

Αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί στη χρήση όλων αυτών των εργαλείων. Μάθετε να συνδέεστε μαζί τους ακολουθώντας τις τρεις αποστολές που σας ανάλυσα, γιατί "Εσύ είσαι ο φύλακας άγγελος του εσωτερικού σου κόσμου.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Εσύ είσαι ο φύλακας άγγελος του εσωτερικού σου κόσμου - Πως μπορείς να γίνεις
Στ. Πλουμιστός: Εσύ είσαι ο φύλακας άγγελος του εσωτερικού σου κόσμου - Πως μπορείς να γίνεις
Στ. Πλουμιστός: Εσύ είσαι ο φύλακας άγγελος του εσωτερικού σου κόσμου - Πως μπορείς να γίνεις
https://media.istockphoto.com/photos/inside-world-picture-id465114065?k=20&m=465114065&s=612x612&w=0&h=xoaKCgriovMQjGeREFTBHN1zsxTW25aTyrW6d9qI5vs=
https://i.ytimg.com/vi/bzTSCyxc_cs/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/05/blog-post_24.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/05/blog-post_24.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content