ΣΟΚ με την Ευρωπαϊκή Ένωση: Τέλος τα ΕΘΝΙΚΑ ΒΕΤΟ και θα προτείνει δική της νομοθεσία για ΟΛΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ με την Ευρωπαϊκή Ένωση: Τέλος τα ΕΘΝΙΚΑ ΒΕΤΟ και θα προτείνει δική της νομοθεσία για ΟΛΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί σε μια διάσκεψη που διοργανώθηκε για την αναμόρφωση της ΕΕ υπέγραψαν το Σάββατο ένα σχέδιο για βαθύτερη ολοκλήρωση, ωθώντας μια ομάδα δεξιών ευρωβουλευτών να αποσυρθούν από το σχέδιο, καθώς πλέον η Ευρώπη μετατρέπεται σε Σοβιετική Ένωση δημιουργώντας ένα σύγχρονο σιδηρούν παραπέτασμα!

Όπως αναφέρει, το politico, σε μια σύνοδο στο Στρασβούργο το Σάββατο, η ολομέλεια της διάσκεψης — αποτελούμενη από εκπροσώπους των θεσμικών οργάνων της ΕΕ, εθνικών κοινοβουλίων και επιτροπών πολιτών — ενέκρινε περισσότερες από 300 προτάσεις. Περιλαμβάνουν την κατάργηση των εθνικών βέτο, την παραχώρηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του δικαιώματος να προτείνει νομοθεσία, περισσότερες επενδύσεις για τον μετριασμό της δήθεν κλιματικής αλλαγής, την δρομολόγηση «κοινών ενόπλων δυνάμεων» (ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ) και διακρατικών καταλόγων ψηφοφορίας.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΒΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑΣ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΤΛ.)!

Το κείμενο σημειώνει ότι υπήρχε «διαφορά απόψεων» ως προς το εάν η ένταξη νέων χωρών της ΕΕ θα πρέπει να απαιτεί ακόμη την ομόφωνη συμφωνία των σημερινών μελών και «μια σειρά απόψεων» σχετικά με το «μέρος στον οποίο θα πρέπει να υπάρχουν κοινές ένοπλες δυνάμεις».

«Είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένη σήμερα γιατί αυτή είναι μια ιστορική στιγμή για την ευρωπαϊκή μας δημοκρατία», είπε στους δημοσιογράφους η Ντουμπράβκα Σούιτσα, η Ευρωπαία Επίτροπος για την Δημοκρατία και την Δημογραφία.

Οι προτάσεις πηγαίνουν τώρα στο εκτελεστικό συμβούλιο της διάσκεψης , το οποίο αναμένεται να παρουσιάσει την τελική έκθεση στους προέδρους των θεσμικών οργάνων της ΕΕ στις 9 Μαΐου. Το πόσο από τα σχέδια θα γίνουν πραγματικότητα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις κυβερνήσεις των μελών της ΕΕ! Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΗ!!!«Υπήρχε πολύς σκεπτικισμός στην αρχή όλης αυτής της διαδικασίας», δήλωσε ο ευρωβουλευτής Γκι Φερχόφσταντ της ομάδας Renew Europe, συμπρόεδρος του εκτελεστικού συμβουλίου μαζί με τον Šuica. Αλλά τώρα, υποστήριξε, «όλοι είδαν ότι ήταν ένα πολύ σοβαρό εγχείρημα και… ένας πολλά υποσχόμενος δρόμος προς τα εμπρός για την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Ένα ευρύ φάσμα Ευρωπαίων νομοθετών — από το διεθνιστικό αριστερόστροφο κεντροδεξιό Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα έως την ομάδα της παραδοσιακής Αριστεράς — υποστήριξαν τις προτάσεις.

«Το ομοσπονδιακό κράτος της #Ευρώπης θα γίνει πραγματικότητα!» έγραψε στο Twitter ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων , Niklas Nienaß .«Αυτό θα διαμορφώσει τον κόσμο για πάντα!»

Οι ευρωβουλευτές από τις δεξιές ομάδες Identity and Democracy (ID) και Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (ECR) αρνήθηκαν να υποστηρίξουν τις προτάσεις, με το επιχείρημα ότι δεν αντικατοπτρίζουν την κοινή γνώμη στην ΕΕ, καθώς οδηγούν προφανώς σε σοβιετισμό.

«Η επιλογή των πολιτών που συμμετείχαν στην Διάσκεψη ήταν από μόνη της πολύ εσφαλμένη», ανέφερε η ομάδα ECR σε μια δήλωση . «Η έρευνα δείχνει ότι οι πολίτες που τάσσονται υπέρ μιας πιο συγκεντρωτικής Ένωσης ήταν πολύ πιο πιθανό να αποδεχτούν μια πρόσκληση να συμμετάσχουν στα πάνελ πολιτών της Διάσκεψης παρά όσοι ήταν πιο σκεπτικιστές».

Η ομάδα είπε ότι απορρίπτει «τα συμπεράσματα που δεν αντιπροσωπεύουν έκφραση της βούλησης των Ευρωπαίων και … [αποσύρεται] από την Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης.“

«Η έξοδος από αυτή την φάρσα ήταν η μόνη σωστή κίνηση», είπε ο Σουηδός ευρωβουλευτής του ECR Charlie Weimers στο Twitter.

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ;;;

"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,509,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2110,ΑΠΟΨΕΙΣ,109,Άρθρα,828,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,166,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,862,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,203,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,928,ΒΙΝΤΕΟ,388,ΒΟΛΟΣ,99,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1859,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,235,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1934,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,44,ΕΡΕΥΝΕΣ,76,ΖΩΗ,231,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,93,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,98,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1037,Κόσμος,10147,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,58,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,680,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1662,Πολιτική,6939,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6204,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,87,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,71,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1244,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3269,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,80,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,119,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,755,Eco-News,2915,GP - info,5,voice healing therapy,69,
ltr
item
Ploumistos.com: ΣΟΚ με την Ευρωπαϊκή Ένωση: Τέλος τα ΕΘΝΙΚΑ ΒΕΤΟ και θα προτείνει δική της νομοθεσία για ΟΛΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
ΣΟΚ με την Ευρωπαϊκή Ένωση: Τέλος τα ΕΘΝΙΚΑ ΒΕΤΟ και θα προτείνει δική της νομοθεσία για ΟΛΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
ΣΟΚ με την Ευρωπαϊκή Ένωση: Τέλος τα ΕΘΝΙΚΑ ΒΕΤΟ και θα προτείνει δική της νομοθεσία για ΟΛΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2022/05/image-2-1024x618.png
https://i.ytimg.com/vi/iXPDs9lUBVU/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/05/blog-post_2.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/05/blog-post_2.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content