Θα συναντήσετε μόνο 5 είδη ανθρώπων στη ζωή σας που ο καθένας έχει να εκπληρώσει κάτι…

Θα συναντήσετε μόνο 5 είδη ανθρώπων στη ζωή σας και ο καθένας έχει να εκπληρώσει κάτι…

👉Όλες οι τελείες στη ζωή σας είναι συνδεδεμένες. Με τον ένα ή τον άλλον τρόπο. Κάθε άνθρωπος που έρχεται στη ζωή σας, είναι εδώ για να εκπληρώσει κάτι. Να γεμίσει κάποιες κενές σελίδες.

Αν ανακαλέσετε την μνήμη σας, θα την βρείτε γεμάτη με πρόσωπα. Ανθρώπους από διαφορετικές χώρες, με διάφορα χρώματα δέρματος, με διαφορετική επικοινωνία, κτλ.

Κάποιοι σας έκαναν να νιώσετε όμορφα, με το μυαλό σας να πετά στον ουρανό. Κάποιοι πιθανώς σας στεναχώρησαν σε σημείο που να μην αναγνωρίζετε τον εαυτό σας. Και μερικοί ακόμα, ήρθαν και σας άφησαν πριν μπορέσετε να απομνημονεύσετε τα χαρακτηριστικά τους.

Δεν είναι δυνατό να επισημάνετε την ακριβή λογική του πώς λειτουργεί η ζωή σας, αλλά αν πιστεύετε στην μοίρα, θα ξέρετε πως υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από αυτό που βλέπουν τα μάτια.

Εδώ είναι τα 5 είδη συγχρονιστικών συνδέσεων:

Οι άνθρωποι που σας αφυπνίζουν

Κανείς δεν προορίζεται για το «για πάντα». Αλλά δεν μπορείτε να μετρήσετε την ποιότητα σε ποσότητα, έτσι; Έχω φίλους που τους γνωρίζω για 2 χρόνια και με έχουν αγαπήσει περισσότερο από αυτούς που ξέρω για 20 χρόνια. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που πιστεύουν σε εσάς αρκετά για να σας κάνουν να ξεκινήσετε να πιστεύετε στον εαυτό σας. Είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι που σας κρατούν σταθερά γειωμένους κατά τη διάρκεια της καταιγίδας. Όταν αμφισβητείτε τον εαυτό σας ή νομίζετε πως θα τα παρατήσετε, θα έρθουν από το πουθενά για να σας σταματήσουν. Υπάρχει ένα τεράστιο μεγαλείο μέσα σας και πάντα θα σας το υπενθυμίζουν.

Οι άνθρωποι που σας υπενθυμίζουν

Αυτοί είναι οι φίλοι που σας δείχνουν ποιοι είστε. Δε θα καλύψουν τις απόψεις τους με ψεύτικα γλυκόλογα ακόμα και με την απειλή όπλου. Αν πρόκειται να κάνετε μια λανθασμένη απόφαση, θα σας τραβήξουν απότομα. Συχνά, φαίνεται πολύ αγενές. Μπορεί ακόμα και να διαμαρτυρηθείτε και να ευχηθείτε να ήταν περισσότερο ευγενικοί. Αλλά μακροπρόθεσμα, αυτή η ειλικρίνεια θα μετρήσει πιο πολύ από τα ψεύτικα λόγια. Ποτέ δε θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε ή να θεωρήσετε την επιτυχία δεδομένη. Ένας σκληρός έλεγχος της πραγματικότητας είναι εξαιρετικά σημαντικός αν κάποιος ελπίζει να πετύχει πράγματα στη ζωή.

Οι άνθρωποι που σας ωθούν να ωριμάσετε

Είναι αυτοί που σας δείχνουν πόσο καλύτεροι μπορείτε να γίνετε. Σας βοηθούν να ονειρευτείτε και τότε να πετύχετε τα όνειρα σας. Συχνά, είναι ακαδημαϊκοί, δάσκαλοι ή όποιος σας εμπνέει να γίνετε καλύτερος άνθρωπος. Έχουν μια πολύ φρέσκια αντίληψη και βάφουν τον κόσμο με ένα διαφορετικό χρώμα. Το να ξεπεράσετε τα προβλήματα σας θα φαίνεται πιο εύκολο όταν είναι μαζί σας. Από την επίλυση προβλημάτων έως τις δεξιότητες της ζωής, θα σας γεμίσουν ολοκληρωτικά.

Οι εφήμεροι άνθρωποι

Αυτοί οι άνθρωποι είναι απρόβλεπτοι. Μερικές φορές, όταν μπαίνετε σε μια καφετέρια ίσως συναντήσετε ακόμα ένα άτομο που περιμένει τον καφέ του. Πιθανώς να μιλήσετε λίγο για τον καιρό και μετά θα φύγετε. Αρκετούς μήνες αργότερα, κάτι που είπαν ή έκαναν βγάζει περισσότερο νόημα. Συχνά έχω μάθει μαθήματα στη ζωή μου από ανθρώπους που συνάντησα στο σουπερμάρκετ. Θα βρείτε πως καλοί γονείς, θορυβώδεις έφηβοι, χαριτωμένοι παππούδες και κάποιες φορές περαστικοί θα αφήσουν ένα κομμάτι του εαυτού τους μέσα σας. Χωρίς να το ξέρετε. Είτε σας αρέσει είτε όχι. Υπάρχουν χιλιάδες πρόσωπα κρυμμένα μέσα στο υποσυνείδητο σας, και όλοι σημαίνουν κάτι.


Οι άνθρωποι που μένουν

Είναι το αγαπημένο είδος μου. Είναι αυτοί που δεν έφυγαν, αυτοί που είναι εδώ. Σας είδαν να μεγαλώνετε, να σκοντάφτετε, να πέφτετε, να γελοιοποιήστε και να ξανά σηκώνεστε. Σας κράτησαν το χέρι στις πιο δύσκολες και στις πιο ανόητες στιγμές. Σε κάθε σκοτεινή ή φωτεινή στιγμή, ήταν εδώ για να σας προστατέψουν. Μερικές φορές, συνειδητοποιούμε, πως η ζωή είναι να βρούμε συνδέσεις όπως αυτές. Κυριολεκτικά οι φύλακες άγγελοι σας, αυτοί οι άνθρωποι θα σας αγαπούν μέχρι τον θάνατο και παραπέρα. Θα «σας ακολουθήσουν στο σκοτάδι». Φροντίστε τους. Πρόκειται να είναι το «μαξιλάρι» σας στις πιο δύσκολες διαδρομές που ονομάζονται Ζωή.

Το διάβασα στο awakengr.com
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,509,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2110,ΑΠΟΨΕΙΣ,109,Άρθρα,828,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,166,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,862,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,203,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,928,ΒΙΝΤΕΟ,388,ΒΟΛΟΣ,99,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1859,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,235,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1934,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,44,ΕΡΕΥΝΕΣ,76,ΖΩΗ,231,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,93,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,98,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1037,Κόσμος,10147,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,58,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,680,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1662,Πολιτική,6939,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6204,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,87,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,71,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1244,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3269,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,80,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,119,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,755,Eco-News,2915,GP - info,5,voice healing therapy,69,
ltr
item
Ploumistos.com: Θα συναντήσετε μόνο 5 είδη ανθρώπων στη ζωή σας που ο καθένας έχει να εκπληρώσει κάτι…
Θα συναντήσετε μόνο 5 είδη ανθρώπων στη ζωή σας που ο καθένας έχει να εκπληρώσει κάτι…
Θα συναντήσετε μόνο 5 είδη ανθρώπων στη ζωή σας και ο καθένας έχει να εκπληρώσει κάτι…
https://www.awakengr.com/wp-content/uploads/2018/04/tha-synantisete-mono-5-eidi-anthropon-sti-zoi-sas-kai-o-kathenas-echei-na-ekplirosei-kati.jpeg
https://i.ytimg.com/vi/YnV3LvCOKmM/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/05/5.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/05/5.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content